اخبار مربوط به بانکها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

اختصاصی ایرنا؛

تاریخ خبر: 09/02/1397 - 12:40

سه بانک ایرانی در آلمان شعبه می زنند

تهران- ایرنا- سفیر جمهوری اسلامی ایران در آلمان اعلام کرد: بانک های ایرانی خاورمیانه، سامان و سینا قصد دارند برای تسهیل مراودات تجاری ایران با شرکای خارجی بویژه اروپا در آلمان شعبه تاسیس کنند.

«علی ماجدی» که برای شرکت در ششمین همایش تجاری ایران و اروپا به تهران سفر کرده است، در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: طبق برنامه، بانک

خاورمیانه در شهر مونیخ و بانک سامان در شهر فرانکفورت شعبه می زند اما بانک سینا هنوز شهر مورد نظر خود را تعیین نکرده است.

وی یادآور شد، پیش از بانک های خصوصی و پس از اجرای برجام، بانک ملی ایران در هامبورگ و بانک سپه شعبه فرانکفورت در حوزه تجارت خارجی و عملیات ارزی ایران فعال

شده اند و بانک «تجارتی ایران و اروپا» نیز در این عرصه فعالیت دارد به گونه ای که بخش قابل توجهی از مراودات ارزی ایران پس از برجام به همت شعبه بانک ملی در آلمان

و بانک مشترک ایران و اروپا انجام شده است.

ماجدی، سطح روابط تجاری ایران و آلمان در سال گذشته میلادی را 3.4 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: در 2 ماهه نخست سال جاری میلادی شاهد رشد 12.5 درصدی

سطح مراودات تجاری دو کشور بوده ایم.

به گزارش ایرنا، آلمان تا پیش از اعمال تحریم ها، جزو بزرگترین شریکان تجاری ایران بود؛ با لغو تحریم ها و اجرای برجام در دی ماه 1394 این کشور تلاش کرد بار دیگر در بازار

ایران حضور یابد. بر اساس آمار گمرک، آلمان در سال گذشته بیش از سه میلیارد و 84 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرد و در رده پنجم بزرگترین صادرکنندگان کالا به ایران

قرار گرفت؛ با این حال هنوز در حوزه واردات از ایران بویژه خرید نفت چندان پیشتاز نبوده و در فهرست پنج کشور برتر واردکننده کالا از ایران قرار ندارد.

** صادرات ایران به اروپا بعد از برجام ۱۰‌ برابر شد

«میشائیل کلور برشتولد» سفیر جمهوری فدرال آلمان در ایران نیز امروز (یکشنبه) اعلام کرد، صادرات ایران به اروپا بعد از برجام ۱۰‌ برابر شد و در مقابل صادرات اروپا به ایران نیز بعد از سال ۲۰۱۵ و اجرایی شدن برجام بیش از ۶۰ درصد رشد را تجربه کرد.
    وی که در دومین روز از همایش تجاری و بانکی ایران - اروپا در تهران سخن می گفت، تاکید کرد پیوستن کامل ایران به اقتصادی جهانی نیازمند بهبود جایگاه تهران در گروه

ویژه اقدام مالی (FATF) به عنوان نهاد مرجع تصمیم گیر در حوزه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم است و در این صورت، ایران مزایای بیشتری از برجام را تجربه خواهد کرد.
    وی خواستار رعایت استانداردهای مرتبط با شفافیت مالی در بانک های ایرانی شد تا سرمایه گذاران بتوانند با اعتماد بیشتری نسبت به سرمایه گذاری و روابط مالی اقدام

کنند.
    سفیر آلمان در تهران تاکید کرد: آلمان توافق برجام را جدی می داند و تلاش می کند با متعهد ماندن در اجرای برجام، نقش سازنده و فعالی را بین ایران و اتحادیه اروپا برعهده گیرد.
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

تصمیم جدید سران ۳ قوه/ مهلت ۴ ماهه به بانک‎ها برای تادیه اضافه برداشت‎ها به بانک مرکزی

۳۱ تير
      رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: قرار شد در مهلت ۳ تا ۴ ماه آینده بانک هایی که بیشتر از میزان متعارف، اضافه برداشت دارند مکلف باشند نسبت به تادیه آن به بانک مرکزی اقدام کنند.
      بورس۲۴ : محمدرضا پورابراهیمی گفت: عامل اصلی و مهم اثرگذار در حوزه اقتصادی، حجم نقدینگی است که در طول دولت های یازدهم و دوازدهم به بیش از سه برابر رسیده است و اگر این موضوع مدیریت نشود مشکلاتی به وجود می آید و این عامل در نوسانات ارزی و بازارهایی مانند خودرو اثرگذار بوده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نقدینگی فی نفسه برای اقتصاد بد نیست گرچه باید مدیریت شود اما اگر این نقدینگی به سمت بخش های مولد و واقعی اقتصاد حرکت کند می تواند نرخ رشد اقتصادی را افزایش دهد اما اگر این نقدینگی به سمت بازارهای دیگر برود منافع ملی برای کشور نخواهد داشت.

وی افزود: اگر نقدینگی به سمت تولید برود خلق ثروت می کند و به نفع اقتصاد است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا موضوعات مهمی مطرح شد، گفت: یکی از موضوعاتی که در افزایش غیرقابل قبول نقدینگی اثر گذاشته است بدهی های دولت به نظام بانکی است که موجب شد، بانک ها از بانک مرکزی اضافه برداشت انجام دهند.

پورابراهیمی افزود: یکی از تصمیمات این شورا این بود که در این باره تعیین تکلیف شود.

وی ادامه داد: نرخ تامین مالی از محل نرخ سود سپرده ها از نرخ اضافه برداشت و نرخ بین بانکی تاثیر منفی گرفته است. هرچه این نرخ بالاتر می رود ضریب افزایش نقدینگی در اقتصاد کشور افزایش می یابد.

پورابراهیمی گفت: دولت اعلام می کند موسسات مالی غیرمجاز را ساماندهی کرده است در حالی که بانک ها و موسسات رسمی به واسطه رعایت نکردن نرخ سود سپرده ها به افزایش حجم نقدینگی دامن می زنند و بانک مرکزی در این بخش نظارت لازم را ندارد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: قرار شد در مهلت 3 تا 4 ماه آینده بانک هایی که بیشتر از میزان متعارف، اضافه برداشت دارند مکلف باشند نسبت به تادیه آن به بانک مرکزی اقدام کنند.

پورابراهیمی اضافه کرد: تسهیل و روان سازی سرمایه گذاری در حوزه بازار سرمایه برای جذب نقدینگی از طریق ایجاد صندوق سرمایه گذاری مشترک از دیگر مصوبات جلسه اخیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا بوده است.

منبع: تسنیم

این مطلب در تاریخ ۱۳۹۷/۴/۳۱ ساعت ۰۹:۱۸ منتشر شده است.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

همه عالی دارند کار می‌کنند... وبصادر که پیشتاز است و توسط حقوقی بالا می‌رود...
        وتجارت و وبملت که پیرو وبصادر به وسیله‌ی حقیقی‌ها بالا می‌رود...
        دی و وکوثر و وگردش و وکار و ونوین و ... هم همگی در کف هستند.

البته تحریم مسئله است. ولی با این کاری که اروپایی‌ها کردند موقت می‌تواند بسیار برای اینها عالی باشد. (اروپایی‌ها همیشه در کنار آمریکا حکم روباه در کنار گرگ را داشته‌اند! ولی موقتا بسیار عالی است.)

حجمی که دیروز وتجارت زد بسیار عالی بود.

من به شخصه در این گروه به تازگی دی و وبملت گرفته‌ام و از یکی دو ماه پیش هم وکوثر را دارم و از دو سال پیش هم درصد بسیار زیادی از سدم را وقوام ذلیل مرده داشتم که نامردها بستند و بردند و خوردند و معلوم نشد چه‌بلایی به سرش آوردند و اکنون با چه قیمتی می‌خواهند بازش کنند.

مسئله‌ی فروش دارایی‌ها هم هست...
        و افزایش سرمایه... (وبصادر و وگردش به خصوص)
        گسترش تجارت خارجی با اروپایی‌ها هم شاید در حد یک شایعه بتواند کمک کند.

امیدواریم... شاید یک مقدار دیگر هم بانکی خریدم...
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/08/09, 19:03.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14632

معمار:
          همیشه وقتی حجم معامله بعد از رشد شارپ در سقف قیمتی حجم سنگین معامله را تجربه میکنه یعنی انتهای خط است و باید پیاده شد.
          و وقتی بعد از افت سنگین و در کف قیمت سهم با حجم سنگین معامله میشه یعنی تازه وقت سوار شدنه و باید خرید
          این یه اصل کلی در بازار است که وتجارت هم از آن خارج نیست
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

من احتمال می دهم که بحث تجدید دارایی بانکی ها مطرح باشد
            و از طرفی بازار وارد شرایط فوق گاوی شده و همه سهام صعود خواهند کرد .
            با یک بازار کاملا صعودی مواجه هستیم من جابجایی سهام را توصیه نمی کنم
            ولی اگر نقد باشید که خودم مقداری نقد هستم تشخیص اینکه کدام سهم زودتر حرکت خواهد کرد خوب است
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35706

مجوز مجمع بانکی ها که صادر شده !

به نظر میاد با رفتن سیف ، فشار از روی صورتهای مالی بانکها تا حدی برداشته بشه !

بحث پرداخت بدهی دولت هم هست ! البته با این کاهش ارزش ریال بازهم بانکها متضرر شدن از دیرپرداخت بدهی !

اما پرداختش به بهبود ترازنامه و صورتهای مالی و شفاف تر شدن اوضاع کمک میکنه !

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14632

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                مجوز مجمع بانکی ها که صادر شده !

به نظر میاد با رفتن سیف ، فشار از روی صورتهای مالی بانکها تا حدی برداشته بشه !

بحث پرداخت بدهی دولت هم هست ! البته با این کاهش ارزش ریال بازهم بانکها متضرر شدن از دیرپرداخت بدهی !

اما پرداختش به بهبود ترازنامه و صورتهای مالی و شفاف تر شدن اوضاع کمک میکنه !
                بانکهای بزرگ با دارایی های سنگین توان افزایش سرمایه از محل تجدید دارایی ها را دارا میباشیند
                افزایشی که میتواند سنگین باشد و برای سهامی که در قیمتهای 60-70 تومان هستن میتواند در حکم معجزه عمل نماید
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14632

وبملت داره مجدد صف خرید میشه
                  وتجارت برگشت به مثبت
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14632

اگر امروز وتجارت مثبت کامل بسته بشه مثبت فردا نمادش بسته میشه پس امروز زیر 61بسته میشه تا نماد متوقف نشه
                    امروز آخر وقت صف خرید میشه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14632

سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد:
                      ?لایحه اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم FATFبه تایید شورای نگهبان رسید./ فارس #سیاسی
                      ✅ @Khabar_Fouri
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14632

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                        سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد:
                        ?لایحه اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم FATFبه تایید شورای نگهبان رسید./ فارس #سیاسی
                        ✅ @Khabar_Fouri
                        حجم سنگین معامله گروه بانکی بی دلیل نبود
                        تاثیر مثبت این مصوبه ابعاد ناشناخته ای برای بازار دارد
                        باید بررسی شود
                        گروه در وضعیت مطلوب است فردا انتظار صفهای خرید در بعضی نمادهای پرحجم را میتوان داشت
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14632

? حسن روحانی اصلاحیه لایحه FATF را ابلاغ کرد

خبرگزاری تسنیم، از ابلاغ لایحه اصلاح قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم توسط رئیس‌جمهور ایران خبر داد. این خبرگزاری پیش از این از تصویب این اصلاحیه در شورای نگهبان خبر داده بود.

بنا به این خبر، حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران اصلاحیه لایحه موسوم به FATF را برای اجرا به وزارت‌خانه‌های امور اقتصادی و دارایی و دادگستری ابلاغ کرده است.

@seke_kargosha
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

حمایت سهامداران عمده از سهامشان در بانکی‌ها

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

امروز بانک ملت گرامی‌ام را الکی الکی فنا کردم رفت... :(
                              شاید در آینده گذاشتمش سر جایش.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• vahid_sh
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 388

دوستان عزیز در مورد صندوق سرمایه گزاری بانک مسکن اطلاعاتی دارید؟ بانک ادعا داره سوده این صندوق بین 18 تا 25 درصد هست! قابل اعتماد هست یا نه؟

نظر

در حال کار...
                                X