گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
    یعنی چقدرمی تواند اعلام نماید آنهم وقتی سهم هایی با پی برای 3
    و4
    دارند دربورس دست وپا می زنند .وخریدارهم ندارند آنهم درآستانه مجمع
    آنهم وقتی که چیز تازه ومهمی درصورتهای مالی تاکنون گزارش شده است دیده نمی شود .
    البته شاید بخاطر قیمت کمش باشد .
    که شاید همه بگویند 50 تومن پولی نیست .وریسک قیمت پایین تری را ندارد .
    ولی من که تا به حال نه اثری ازسود غیرعملیاتی مهم دیدم ونه
    بهبود سود عملیاتی درشرکت
    ونه امتیاز خاصی وانحصاری خوبی که بشود درباره آن صحبت کرد .
    فقط زیان انباشته بود وبدهی سنگین وبهره های این بدهی ها
    امیدوارم مانند وملت نشود .
    ومی گویند که می خواهند بدهی هایش را نیز ببخشند .البته می گویند .
    درهرحال منتظر گزارش جدیدش هم می نشینیم و ..
    واگرچیزخاصی بود ماهم بعدا می خریم .
    اقا ما که بهبود سود عملیاتی رو گذاشتیم در صفحات قبل .... همچنین چگونگی بخشش جرایم بانکی رو در ماده 28 گفتم .......... دوستان دیگه هم که گفتن شرکت بکوب داره کار میکنه .........
    مشکلات شرکت به مرور زمان قابل حله ...........البته نه به این زودی ..... (چرا دروغ بگم ;) )

شاید بلوک سهم رو کسی بخواد بخره ............. مثلا قرارگاه خاتم الانبیا
    ;) خلاصه یه اتفاق مهمی هست تو این سهم .... یا قرارداد بزرگ یا صادرات لوله گاز به عراق....
    من در مرجله اول احتمال تعدیل سود عملیاتی میدم یعنی امکان داره سهم ببنده برا تعدیل ...... . بعدش بخشودگی جرایم بانکی و اقساطی کردنش تا 5 سال (اصل +سود ) بعد از انجام این کار سود شرکت هم دیده میشه احتمالا.

خلاصه شرکت منحل هم بشه بیشتر از این چیزی که قیمتشه به سهامدارا میرسه ........
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/27, 19:55.
    ///

نظر

• PASHA
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1294

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      اقا ما که بهبود سود عملیاتی رو گذاشتیم در صفحات قبل .... همچنین چگونگی بخشش جرایم بانکی رو در ماده 28 گفتم .......... دوستان دیگه هم که گفتن شرکت بکوب داره کار میکنه .........
      مشکلات شرکت به مرور زمان قابل حله ...........البته نه به این زودی .....

شاید بلوک سهم رو کسی بخواد بخره ............. مثلا قرارگاه خاتم الانبیا
      ;) خلاصه یه اتفاق مهمی هست تو این سهم ....من در مرجله اول احتمال تعدیل سود عملیاتی میدم بعدش بخشودگی جرایم بانکی و اقساطی کردنش تا 5 سال (اصل +سود )
      جسارتامن منظورم شما نبودید میثم جان
      شما بگویید ما چشم بسته هم قبول می کنیم .
      امیدوارم همه سود بکنند و خبرهاو گزارش های خوبی هم درپیش رو باشد .
      راستی اگر بدهی های بانکی اش بخشیده بشود چقدردرسودش تاثیردارد .
      اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط pasha پست شده است View Post
        جسارتامن منظورم شما نبودید میثم جان
        شما بگویید ما چشم بسته هم قبول می کنیم .
        امیدوارم همه سود بکنند و خبرهاو گزارش های خوبی هم درپیش رو باشد .
        راستی اگر بدهی های بانکی اش بخشیده بشود چقدردرسودش تاثیردارد .
        راستش من اگه بخوام اینا رو توضیح بدم ممکنه صبا جهاد هم خارج بشه . بنده از روی تکنیکال خریدم :d

البته با بخشودگی جرایم بانکی و تقسیطش در 5 سال وضعیت شرکت بهتر میشه .
        بستگی به همت شرکت داره که چقدر سود عملیاتی بسازه . من حدسم اینه که برای 90 سود 30 تومنی عملیاتی بسازه.

اصل سود و بهرش رو بخواد 5 ساله بده هزینه های مالی خیلی کم میشه ولی زمان میبره ... البته در رشد قیمت سهم سریع تاثیر میزاره تا یه قیمتی از اون قیمت به بعد به نظرم باز زمان میبره که بیشتر رشد کنه ....

نظر من اینه که تا یه قیمت هایی میتونه بیاد بالا .....

ترجیح میدم با تکنیکالی که دوستان زدن بریم جلو.... چون اون زودتر خبر میده میگن ;)
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/27, 20:20.
        ///

نظر

• مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
          کسی میدونه صبا جهاد ...چی تو این پلوله دیده که هرروز داره میلیونی خرید میکنه!!!
          یک واقعیتی در بورس ما وجود داره..که باعث تعجب و حیرت خواهد شد....
          به جرات میتوان گفت که ارزش بازار این سهم شاید از قیمت برخی از ماشین آلات کارخانه هم کمتر باشه!!!
          بنابراین خریدار احتمالی تا جایی که بتواند از بازار سهم را جمع خواهد کرد....و هرقدر بالاتر بیاید ...فروشنده هم بیشتر خواهد داشت
          بنابراین اگر کسی اطلاعاتی مبنی بر خریدار بودن صبا جهاد برای کل شرکت باشد ...میتونه راحت این سهم رو نگه داره....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

من امروز چند تایی فروختم .البته اشتباهم این بود که اون موقع قیمت پایانی سهم 509 بود و من 52 فروختم و فک میکردم قیمت پایانیش 509 میمونه و فردا قیمت میشه 529 و واسه 9 ریال یه روز فایده نداره که ریکس کنم ;)که کل صف رو دادن و پایانی رفت بالا

البته اگه صفش به قوه ی خودش باقی میموند فردا سر نه ریال بالاتر فروشنده ها عجله میکردن و میشد پایین تر بخری فردا ولی صف رو دادن و منم فکر کنم مجبورم دوباره بالاتر بخرم . :))

فردا اگه صف خرید نباشه که احتمال 80 درصد هست . و راحت بشه معامله کرد و
            معاملات اگه ازاد بشه با تمام قوا وارد میشم. ;) البته فردا آستانه بالا 533 ریاله و شاید اکثرا بفروشن ..
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/27, 22:24.
            ///

نظر

• سعید راد
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 163

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
              یک واقعیتی در بورس ما وجود داره..که باعث تعجب و حیرت خواهد شد....
              به جرات میتوان گفت که ارزش بازار این سهم شاید از قیمت برخی از ماشین آلات کارخانه هم کمتر باشه!!!
              بنابراین خریدار احتمالی تا جایی که بتواند از بازار سهم را جمع خواهد کرد....و هرقدر بالاتر بیاید ...فروشنده هم بیشتر خواهد داشت
              بنابراین اگر کسی اطلاعاتی مبنی بر خریدار بودن صبا جهاد برای کل شرکت باشد ...میتونه راحت این سهم رو نگه داره....

می گویند شاید صبا سهم را یوایش یواش همراه با بعضی از خودی ها جمع میکنه تا بموقع معامله عمده به صاحب اصلی واگذار کنه>:d<

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

صد در صد خودی های صبا هم خریدار هستن با کد های خودشون..
                ///

نظر

• آرش 64
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 234

فرداقیمت سهم به مقاومت مهمی برخوردمیکنه
                  گروه ما خارج خواهد شد به علت کلکل بیمورد ...............
                  دوستان بنده امیداورم سود خوبی کرده باشید
                  ما وارد سهم جدیدی خواهیم شد که به زودی در همین تایپک خواهیم نوشت
                  آخرین ویرایش توسط آرش 64؛ 2012/05/27, 23:16.
                  پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
                  راه ارتباطی 09196910020

نظر

• سعید راد
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 163

در اصل توسط آرش 64 پست شده است View Post
                    فرداقیمت مقاومتی است
                    گروه ما خارج خواهد شد
                    دوستان بنده امیداورم سود خوبی کرده باشید
                    ما وارد سهم جدیدی خواهیم شد که به زودی در همیت تایپک خواهیم نوشت
                    سلام دوست عزیز

اولا در این چند روز سهم کلا در منطقه حساسی است نه فقط فردا
                    ثانیا با توجه به اخبار واصله هر گروهی از سهم خارج بشه (خریدار ممنونش میشه و دستش را می بوسه)
                    ثالثا خیلی ها به این امید دیروز و امروز (به قصد منفی کردن خارج شدن) و اخر بازار چی نصیبشان شد بهتر می دانید
                    رابعا شایدم خالی کرده اید (اخه رسم بر این است که یک عده ای خالی می کنند بعد می نویسند) البته من فقط حدس زدم
                    و نهایتا اینکه امیدوارم هر کسی خارج شده سود برده باشه و هر کسی که با سهم می مونه بیشتر سود کنه
                    آخرین ویرایش توسط سعید راد؛ 2012/05/27, 23:25.

نظر

• آرش 64
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 234

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
                      سلام دوست عزیز

اولا مقاومت سهم 55 هست نه فردا
                      ثانیا با توجه به اخبار واصله هر گروهی از سهم خارج بشه (خریدار ممنونش میشه و دستش را می بوسه)
                      ثالثا خیلی ها به این امید دیروز و امروز (به قصد منفی کردن خارج شدن) و اخر بازار چی نصیبشان شد بهتر می دانید
                      رابعا شایدم خالی کرده اید (اخه رسم بر این است که یک عده ای خالی می کنند بعد می نویسند) البته من فقط حدس زدم
                      و نهایتا اینکه امیدوارم هر کسی خارج شده سود برده باشه و هر کسی که با سهم می مونه بیشتر سود کنه
                      دوست عزیز فردا معلوم میشه
                      گذر زمان گویای همه چیزه
                      پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
                      راه ارتباطی 09196910020

نظر

• سعید راد
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 163

در اصل توسط آرش 64 پست شده است View Post
                        دوست عزیز فردا معلوم میشه
                        گذر زمان گویای همه چیزه
                        دوست گرامی

من برای سهمی که مطالعه کرده ام بقول مولیبدون عزیز هر روز که نمی آییم یه چیز بنویسم. نه فردا بلکه فرداها طبیعی است که هر سهمی نوسان داشته باشد. پس هیچ چیز را نمی شود با قطعیت گفت در ضمن اینکه اگر اخبار رانتی درست بود این حرفها را نمی زدی. بعد از چند صباحی تازه خواهی فهمید چه خبره و این همه معامله واسه چی بوده.

نظر

• felfel
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 378

وقتی قرار بر بالا رفتن باشه یا پایین امدن هیچ کس توان تغییر جهت سهم را نداره بنابراین نه در پلوله بلکه در هر سهمی باشه باید دید که تصمیم در باره این سهم چیه ممکنه در کوتاه مدت تاثیر داشته باشه ولی در روند کلی و اینده سهم هیچ تاثیری نداره
                          دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• احمدخان
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2032

ارش 64
                            خالی کردید که کردید .یعنی الان ماتم بگیریم. نمی توانید پایین تر جمع کنید چون فرصت نمی دهد.
                            سعید خان راد دکتر ای مدیریت بازرگانی بین الملل داشته و استاد دانشگاه بوده واز داخل و خارج سهم حبر دارن و اولین سخصی بودند که در مورد پلوله تحقیق و به اطلاع رساندند
                            ضمنا نگاهی به مجمع عمومی دو شرکت زیر مجموعه پلوله در پایین صغحه 10 اطلاعات یکشنبه 7 خرداد بیاندازید.شرکت سلسله اب حیات کرمان و شرکت تولیدی لوله های دو جداره قدر.

نظر

• سعید درخشانی
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 286

پلوله :

سطح 52-60 تومن از نظر قیمتی سطحیست با تمرکز قیمتی در گذشته که باعث افزایش عرضه ها در روند صعودی و افزایش حمایتها در روند نزولی میشه .

همچنین در این سطح قیمت به ترند لاین نزولی با دو تاچ برخورد خواهد کرد .. همچنین حرکت قیمتی شروع شده از ابتدای اسفند سال 90 ساختار ایمپالس نداره که باعث میشه احتمالا این حرکت یک روند اصلاحی در جهت نزولی سهم باشه .

به نظر من قیمت برای عبور از سطح 52-60 تومن با دشواری زیادی روبرو خواهد بود و چنانچه نتونه از این سطح عبور بکنه به نظر تا کف قیمتی بهمن ماه یعنی حوالی 36 تومن اصلاح خواهد شد . اما اگر موفق به عبور از مقاومت بشه تحلیل از اعتبار ساقطه .

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

نظر من اینه که زیر 60 میمونه و معامله میشه بعد نماد بسته میشه و مقاومت ها رو رد میکنه ........ (نظره دیگه که ممکنه 100 درصد اشتباه باشه ) راستی عکس های لوله ها رو هم بعد بازار میزارم . که تبلیغ نباشه حین بازار:d
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X