گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

خیال ما که از این سهم راحته............. :-d بابا این سهم 1000 تومن که نیست دیگه . گیریم نماد باز بود سهم در محدوده زیر 60 معامله میشد تا اینکه بالاخره یه خبر خوبی تعدیلی چیزی میومد و دوباره حرکتش رو شروع میکرد پس نگران بسته بودن نباشید....

45 تومن بوده شده 55 تومن !!!!!!!! بعد از چندین ماه ازار و اذیت سهامداران (شاید هم چندین و چند سال )..... تخم مرغ دونه ای 300 تومن البته خیلی وقته تخم مرغ نخریدم و قیمت دستم نیست این مال زمان دانشجوییمونه :))......

این سهمیه که دیگه مرگ نداره و باید رو به بالا حرکت کنه ......... حداقل به قیمت اسمی که باید برسه دیگه ...........
    ///

نظر

• rajoo
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 102

نامرد اقتصاد نوین نقشه کشیده بود
      اول سهاماشو خالی کرد بعد یقه شرکت رو گرفت
      :-w

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط rajoo پست شده است View Post
        نامرد اقتصاد نوین نقشه کشیده بود
        اول سهاماشو خالی کرد بعد یقه شرکت رو گرفت
        :-w
        سال تولید ملیه و هیچ کاری نمیتونه انجام بده .
        غلط کرده وام با همچی بهره ای داده که شرکت رو به این روز انداخته. البته مدیران شرکت هم اشتباه کردن که وام با همچی بهره ای گرفتن . البته مقصر مدیران شرکت بودن . من که میدونم تو اون سال ها یه عده خیلی پولدار شدن رو همی سهم و سهمشون رو خالی کردن و در رفتن ولی گیریم میلیارد ها تومن سود هم کردن ولی باید جواب پس بدن اینقدر ها هم هاپولی کردن پول مردم راحت نیست ........

واقعا این ممکلت اسلامیه یا فقط اسم اسلام روشه کدوم اسلام گفته وام با بهره بالا بدن .............!!!

اگه اسلامیه این بهره ها چیه و این وام هاست که پدر شرکت ها رو در میاره .......... طبق مصوبه قانون جریمه ها باید بخشیده بشه ;)
        ///

نظر

• سعید راد
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 163

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          سال تولید ملیه و هیچ کاری نمیتونه انجام بده .
          غلط کرده وام با همچی بهره ای داده که شرکت رو به این روز انداخته. البته مدیران شرکت هم اشتباه کردن که وام با همچی بهره ای گرفتن . البته مقصر مدیران شرکت بودن . من که میدونم تو اون سال ها یه عده خیلی پولدار شدن رو همی سهم و سهمشون رو خالی کردن و در رفتن ولی گیریم میلیارد ها تومن سود هم کردن ولی باید جواب پس بدن اینقدر ها هم هاپولی کردن پول مردم راحت نیست ........

واقعا این ممکلت اسلامیه یا فقط اسم اسلام روشه کدوم اسلام گفته وام با بهره بالا بدن .............!!!

اگه اسلامیه این بهره ها چیه و این وام هاست که پدر شرکت ها رو در میاره .......... طبق مصوبه قانون جریمه ها باید بخشیده بشه ;)
          فقط این را بدانید این نشات گرفته از سیاست پلوله است می خواد بگه اگر نبخشید در این سال من ورشکست و ... (بزرگ نمایی جهت بخشش می دانید مثل چی مثل خاور که جریمه بنز و مسائل دیگه را بعد از دادگاهی کامیونهای هوو رو کرد). گفتم از جهت بنیادی این سهم حرف نداره هر کی هر چی میگه را بشنوید ولی بدانید سهام این شرکت می پره بالا دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
            فقط این را بدانید این نشات گرفته از سیاست پلوله است می خواد بگه اگر نبخشید در این سال من ورشکست و ... (بزرگ نمایی جهت بخشش می دانید مثل چی مثل خاور که جریمه بنز و مسائل دیگه را بعد از دادگاهی کامیونهای هوو رو کرد). گفتم از جهت بنیادی این سهم حرف نداره هر کی هر چی میگه را بشنوید ولی بدانید سهام این شرکت می پره بالا دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
            من هنوز تو کف اینم که امروز چرا عرضه کننده کم بود ............=)) و داشتم با صف خریدش حال میکردم . اومدم یه چند تا سهم بزارم برای فروش که نگن فروشنده نداره این سهم که دیدم وضعیت ممنوع شده قبل از شروع معاملات :d

هنوز هم صف خریدش خود نمایی میکنه ..
            ///

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

با سلام به همه دوستان. باید بگم من از اول هفته برای گشت و گذار اومدم شیراز و اینه که نتونستم اینجا فعال باشم اما تا حدودی در جریان امور قرار گرفتم. البته مطمئنا اکثرا دوستان میدونند که من خودم جزو نفرات اولی بودم که وارد سهم شدم و با سهم هستم پس موضع گیری های من ربطی به مثبت یا منفی بافی نداره.
              و اما از صحبتها و نقل قولهایی که دوستان از امور سهام پلوله در مورد جلسات بانک و یکسری مسائل دیگه گفتند لازم دیدم بعضی مسائل شفاف سازی بشه.
              بنده از طرز صحبت و موضع گیری مسئولی که نام برده شده متوجه شدم ایشان اصلا در بطن مسائل مالی شرکت وارد نیستند و بنابراین اظهارنظرهای ایشان کمی غیر مسئولانه و غیر قابل استناد خواهد بود.
              اولا نحوه تصمیم گیری در مورد بخشش جرایم بانکی به این صورت نیست که فلان مسئولین شرکت بیایند و جلسه ای با مسئولین بانک تنظیم کنند و همانجا مشخص شود که جرایم بخشیده شده! بخشش جرایم در بانکها بر عهده هیت مدیره یا کمیسیون اعتباری عالی بانک می باشد و آن تصمیم گیری ها در کمیسیونی خارج از چهارچوب جلسات و بدون حضور مسئولین شرکت برگزار خواهد شد.
              دوما بانک اقتصاد نوین یک بانک خصوصی است و بسیار بعید است تحت دستور مقامات دولتی جرایم را ببخشد. اگر بخششی باشد تحت تصویب مدیران خود بانک انجام خواهد شد. و البته بانکها می توانند به راحتی از جریمه 6% بگذرند ولی تحت شرایطی!
              اینکه آن مسئول امور سهام شرکت می گوید بانک بیخود کرده چنین وامی با چنین بهره ای پرداخت کرده باید بگویم در قانون می گویند شرکت بیخود کرده وقتی توانایی بازپرداخت وامی را ندارد چنین درخواستی را به بانک ارائه می دهد. در دعوای بین بانک و تسهیلات گیرنده مطمئن باشید 100% این بانک است که برنده است! بانک که داوطلب پرداخت تسهیلات نمی شود. این تسهیلات گیرنده است که درخواست میکند ، مدارک ارائه میدهد ، تمام قراردادها (که به نفع بانک تنظیم شده است) را امضا میکند و وثایق در اختیار بانک قرار میدهد. در نهایت هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت! خب حالا در هنگام وصول مطالبات در چه مواقعی ممکن است جرایم بانکی بخشیده شود ؟ اگر وثیقه بانک نسبت به کل بدهی پایین تر باشد و یا اینکه روند دادرسی ها و زمانی که صرف وصول مطالبات میشود از لحاظ بانک طولانی و پر دردسر باشد بانک ترجیح میدهد اط خیر جریمه بگذرد .اما سود خیر! عجب است که آقای بابائی اظهار میکند که پس از صرف چند سال باید همان اصل وام را به بانک بازپس دهند! این عبارت بسی خنده دار بود. مطمئنم ایشان هیچ مسئولیت رده بالایی در آن سازمان ندارند. اگر دارند من به روند مدیریتی پلوله ترید فراوان پیدا خواهم کرد.
              اگر در اقتصاد نوین نفوذ و یا همکاری داشتم قطعا از فرآیند پرونده سر در می آوردم. اما امید من صرفا بخشش 6% جریمه و نه تصورات واهی است.
              منهم نمی دونم چه خواهد شد اما توقف در قیمت امروز به نظرم هوشمندانه و حساب شده بود! امیدوارم تکنیکال درست گفته باشه !
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• iran1389
                عضو عادی
                • May 2012
                • 139

سلام آخرش خوب باز میشه #:-s

نظر

• 7sin
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 214

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                  با سلام به همه دوستان. باید بگم من از اول هفته برای گشت و گذار اومدم شیراز و اینه که نتونستم اینجا فعال باشم اما تا حدودی در جریان امور قرار گرفتم. البته مطمئنا اکثرا دوستان میدونند که من خودم جزو نفرات اولی بودم که وارد سهم شدم و با سهم هستم پس موضع گیری های من ربطی به مثبت یا منفی بافی نداره.
                  و اما از صحبتها و نقل قولهایی که دوستان از امور سهام پلوله در مورد جلسات بانک و یکسری مسائل دیگه گفتند لازم دیدم بعضی مسائل شفاف سازی بشه.
                  بنده از طرز صحبت و موضع گیری مسئولی که نام برده شده متوجه شدم ایشان اصلا در بطن مسائل مالی شرکت وارد نیستند و بنابراین اظهارنظرهای ایشان کمی غیر مسئولانه و غیر قابل استناد خواهد بود.
                  اولا نحوه تصمیم گیری در مورد بخشش جرایم بانکی به این صورت نیست که فلان مسئولین شرکت بیایند و جلسه ای با مسئولین بانک تنظیم کنند و همانجا مشخص شود که جرایم بخشیده شده! بخشش جرایم در بانکها بر عهده هیت مدیره یا کمیسیون اعتباری عالی بانک می باشد و آن تصمیم گیری ها در کمیسیونی خارج از چهارچوب جلسات و بدون حضور مسئولین شرکت برگزار خواهد شد.
                  دوما بانک اقتصاد نوین یک بانک خصوصی است و بسیار بعید است تحت دستور مقامات دولتی جرایم را ببخشد. اگر بخششی باشد تحت تصویب مدیران خود بانک انجام خواهد شد. و البته بانکها می توانند به راحتی از جریمه 6% بگذرند ولی تحت شرایطی!
                  اینکه آن مسئول امور سهام شرکت می گوید بانک بیخود کرده چنین وامی با چنین بهره ای پرداخت کرده باید بگویم در قانون می گویند شرکت بیخود کرده وقتی توانایی بازپرداخت وامی را ندارد چنین درخواستی را به بانک ارائه می دهد. در دعوای بین بانک و تسهیلات گیرنده مطمئن باشید 100% این بانک است که برنده است! بانک که داوطلب پرداخت تسهیلات نمی شود. این تسهیلات گیرنده است که درخواست میکند ، مدارک ارائه میدهد ، تمام قراردادها (که به نفع بانک تنظیم شده است) را امضا میکند و وثایق در اختیار بانک قرار میدهد. در نهایت هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت! خب حالا در هنگام وصول مطالبات در چه مواقعی ممکن است جرایم بانکی بخشیده شود ؟ اگر وثیقه بانک نسبت به کل بدهی پایین تر باشد و یا اینکه روند دادرسی ها و زمانی که صرف وصول مطالبات میشود از لحاظ بانک طولانی و پر دردسر باشد بانک ترجیح میدهد اط خیر جریمه بگذرد .اما سود خیر! عجب است که آقای بابائی اظهار میکند که پس از صرف چند سال باید همان اصل وام را به بانک بازپس دهند! این عبارت بسی خنده دار بود. مطمئنم ایشان هیچ مسئولیت رده بالایی در آن سازمان ندارند. اگر دارند من به روند مدیریتی پلوله ترید فراوان پیدا خواهم کرد.
                  اگر در اقتصاد نوین نفوذ و یا همکاری داشتم قطعا از فرآیند پرونده سر در می آوردم. اما امید من صرفا بخشش 6% جریمه و نه تصورات واهی است.
                  منهم نمی دونم چه خواهد شد اما توقف در قیمت امروز به نظرم هوشمندانه و حساب شده بود! امیدوارم تکنیکال درست گفته باشه !
                  البته من هم جز سهامدار قدیمی شرکت بودم ، این بگم که بنده خدا بابای چنین حرفی نزد بلکه خیلی واضح گفت تا ده سال دیگه در گاز لوله خبری نیست مشکل بزرگ شرکت دولتی ها و شرکتهای خصوصی که کمتر از قیمت ما لوله تولید می کنند البته شرکت با تمام توان کار می کند وباید هر ماه رقمی را به بانک پرداخت کنیم این اصل کلام بود دیگر تصمیم فروش یا نگهداری سهمت با خودت .

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

نقل قود از جواد 277:

وام 8 میلیاردی اقتصاد نوین با جرایم ان چیزی در حدود 37 میلیارد تومان شده است که اقتصاد نوین به دریافت 10 درصد از کل این 37 میلیارد تومان یعنی 700/3 سه میلیاردو 700 میلیون تومان ان راضی شده که با دریافت ان اصل وام هم که 8 میلیارد تومان است را هم دوباره در 5سال پس بگیرد که شرکت گفته توان پرداخت 10درصد را هم ندارد که جلسه 30 /3 هم برای همین است تا با بانک به توافق برسند که خواهند رسید و به همه انهایی که به این سهم نگاه بدبینانه دارند و قصد تخریب سهم را دارند اگر کمی حوصله دارند به صورت مالی شیشه قزوین نگاه کنند که چطور شرکت از زیان دیرکرد جرایم در اول سال 90 که چیزی در حدود 350 تومان برای هر سهم بوده به سود دهی در گزارش 12ماه رسیده است.
                    ------------------------------

:ar!:ar!:ar! ما فعلا امیدمون به پلولست تو این بازار بقیه سهم ها که فعلا سودی به ما نداده ;) انگار ما 6 ماه دوم به بعد میتونیم سود کنیم فقط ......پارسال هم همینجوری بود (6 ماه اول خبری نیست).........تا الان که هیچی به هیچی فقط جلو ضرر رو گرفتم با تعویض های متوالی و یه چند تا نوسان که اونم پول کازمزد تعویض هام بوده =))
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/11, 16:36.
                    ///

نظر

• بابي چارلتون
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 993

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      نقل قود از جواد 277:

وام 8 میلیاردی اقتصاد نوین با جرایم ان چیزی در حدود 37 میلیارد تومان شده است که اقتصاد نوین به دریافت 10 درصد از کل این 37 میلیارد تومان یعنی 700/3 سه میلیاردو 700 میلیون تومان ان راضی شده که با دریافت ان اصل وام هم که 8 میلیارد تومان است را هم دوباره در 5سال پس بگیرد که شرکت گفته توان پرداخت 10درصد را هم ندارد که جلسه 30 /3 هم برای همین است تا با بانک به توافق برسند که خواهند رسید و به همه انهایی که به این سهم نگاه بدبینانه دارند و قصد تخریب سهم را دارند اگر کمی حوصله دارند به صورت مالی شیشه قزوین نگاه کنند که چطور شرکت از زیان دیرکرد جرایم در اول سال 90 که چیزی در حدود 350 تومان برای هر سهم بوده به سود دهی در گزارش 12ماه رسیده است.
                      ------------------------------

:ar!:ar!:ar! ما فعلا امیدمون به پلولست تو این بازار بقیه سهم ها که فعلا سودی به ما نداده ;) انگار ما 6 ماه دوم به بعد میتونیم سود کنیم فقط ......پارسال هم همینجوری بود (6 ماه اول خبری نیست).........تا الان که هیچی به هیچی فقط جلو ضرر رو گرفتم با تعویض های متوالی =))
                      And Me Too

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                        And Me Too
                        خیلی سخت شده سود کشیدن از این بازار ....... پلوله داشت حال میداد که نامردا بستنش و کاسه کوزه ما رو ریختن به هم .

خوب مسلط شده بودم بهش =))
                        ///

نظر

• iran1389
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 139

سلام بچه ها از پلوله خبر ندارین چیکار کرده

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط iran1389 پست شده است View Post
                            سلام بچه ها از پلوله خبر ندارین چیکار کرده
                            دو حالت داره یا قراره بترکونه یا قراره بترکه ........;) فعلا که خبری ازش نیست ...... همون نماد بسته باشه بهتره به نظرم تو این بازار باز نباشه بهتره .......... وپترو رو شما ببین دیگه .......... از کجا رسید به کجا !!!!
                            ///

نظر

• iran1389
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 139

دوستان خبری ازپلوله ندارین درباره جلسه بانک با هیت مدیره کی باز میشه<:-p

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

طي تماسي كه با امور سهام گرفته شد جلسه 30 خرداد ماه به نتيجه مشخصي نرسيد و موكول شده به جلسات بعد نماد تا مجمع باز نميشه و مجمع هم 20 تير ماه ميباشد
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X