حالا معلوم نیست کی نماد باز بشه!
گاز لوله ( پلوله )
Collapse
X
-
-
من با شخص بابايي صحبت كردم ولي از من خواست كه تو سايتا ننويسم تا تشنج ايجاد نشه من در مورد يك سري مسائل ازش پرسيدم گفت تاريخ جلسه اخر اين ماه هست از بانك اقتصاد نوين 5 ساله پيش 8 ميليارد گرفتن شده 40 ميليارد اينا هم زير بار نميرن بابايي ميگفت كارشناسي نبوده و بانك بيجا كرده داده كه ميخواد بگيره شركت توليد كننده اي كه 10 درصد حاشيه سودشه رو چه حساب وام داده كه ميخواد سالي 30 درصد بگيره بانك از قصد اين كارو كرده و ميدونسته كه شركت نميتونه بده تا بره از ضامن بگيره و ميخواسته سود كاغذي براي خودش درست كنه ميگفت كارخونه 60 تا كارگر داره و با توجه به سال توليد ملي نميتونن كاري كنن ما هم پي گيريم تا فقط همون 8 ميلياردو بديمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
ناظر الان پیغام داد به منظور کسب اطلاعات بیشتر از شرکت متوقف شده ... این ناظر هم فضوله .. میخواسته ببینه چرا سهم داره میره بالا دلیلی برای بالا رفتن وجود داره یا سفته بازیه ....و احتمالا دلیل داره .... همون بخشودگی جرایم ;)
لذا دو حالت میتونیم در نظر بگیریم :
1- یا شرکت شفاف سازی خوب میده و میگه قراره جرایم بانکی بخشیده بشه طبق قانون که در این صورت سهم به روند رشدش ادامه میده
2- شرکت شفاف سازی بدی بده که در این صورت ادامه روند رشد متوقف میشه احتمالا....
گفتم ناظر گیر داده وگرنه خبر خاصی جز همون هایی که قبلا انتظار داشتیم نیست ...آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/30, 12:06.///
نظر
-
در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post٥ ساله ٣٠٪ مبشه ٢٠ ميليارد نه جهل ميليارد؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postمن با شخص بابايي صحبت كردم ولي از من خواست كه تو سايتا ننويسم تا تشنج ايجاد نشه من در مورد يك سري مسائل ازش پرسيدم گفت تاريخ جلسه اخر اين ماه هست از بانك اقتصاد نوين 5 ساله پيش 8 ميليارد گرفتن شده 40 ميليارد اينا هم زير بار نميرن بابايي ميگفت كارشناسي نبوده و بانك بيجا كرده داده كه ميخواد بگيره شركت توليد كننده اي كه 10 درصد حاشيه سودشه رو چه حساب وام داده كه ميخواد سالي 30 درصد بگيره بانك از قصد اين كارو كرده و ميدونسته كه شركت نميتونه بده تا بره از ضامن بگيره و ميخواسته سود كاغذي براي خودش درست كنه ميگفت كارخونه 60 تا كارگر داره و با توجه به سال توليد ملي نميتونن كاري كنن ما هم پي گيريم تا فقط همون 8 ميلياردو بديم
قصد نوشتن در مورد این سهم نداشتم. بخاطر اینکه انقدر کله گنده وارد این سهم شده و می خواست بشه (تازه داشتند وارد می شدند) که حسابی بپره بالا (نه مثل قندی ها بیخودی بپره بالا) انهم از نوع واقعی با توجه به قراردادهای کلان و تولید شگفت انگیز. ولی خوب فقط بدونید یا خود بورسی ها جا مانده اند می خواهند یک مدت متوقف بماند بعد بازش کنند (مثل خاور) سهامداران خسته بفروشند و این بزرگواران بدون دردسر بخرند (روزی که خاور باز شد بالغ بر 15 میلیون آنهم طی سه یا چهار روز باز بودن و سپس بسته شدن حالا هم منتظر بازار بسیار مثبت هستند که باز کنند) قندی ها مدام میرفت بالا (اکثر شرکتهایشان بطور کل فرسوده هستند) ولی پلوله را اگر بروید ببینید چه تجهیزاتی داره راضی به انحلال شرکت میشید تا پس از کسر بدهی پول شما را بدهد.
لذا این فقط یک بازی است. از طرفی دیدند جای تعدیل نداره (منفی) تنها راه متوقف ساختن سهم است. این همه کد به کد و کثافت کاری در بورس میشه چون خودی است کاری ندارند ولی این یکی حالا ناظر یادش افتاده باید نظارت کنه.
پلوله هر بلایی سرش بیارند کوتاه مدتی است و دوباره به راه خودش ادامه میده چون از نظر بنیادی متحول شده.
در ضمن شرکت 100 نفر نیرو دارد نه 60 نفر. این بنده خدا که تلفن جواب میده اول از همه از .... پرسید مگه چندتا سهم دارید دوستمان گفت ...میلیون تعجب کرد گفت چه خبره. لذا از نوع صحبتهایشان خیلی چیزها نصیبتان خواهد شد.
نظر
-
-
در اصل توسط آرش 64 پست شده است View Postبه اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت گاز لوله به منظور كسب اطلاعات بيشتر از شركت،متوقف شد.مديريت بازار
یاد صحبت خود در ص 31 بخیر (احمد خان)
نمونه ان خصدرا
هیچ کاری هم نمیشود کرد تمام ارگانهای دولتی تماس گرفتم و هیچ جوابی هم نگرفتم تنها یک جواب گرفتم که پول خود را از بورس ببرم بیرون البته اگر خصدرا باز بشود
اکثر گروه قندی مشکل گزارش و عدم شفافیت اطلاعات داشتند اما چرا انها را نبستند و انها چندین برابر شدند اما همین گاز و لوله را تا چندتا + خورد نماد را متوقف کردند
به نظر من چونکه .... سوار بر سهم نبودند
ریسک بازار سرمایه زیاد است اما یک سری کارها ریسک نیست
پتروشیمی اصفهان چرا چندین ماه بسته .....**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
-
بهتره تا ناظر یا سازمان یا کسی خبر قطعی نداده اصلا این تاپیک بالا نیاد !!!
چون غیر استرس هیچی برای سهامداراش نداره و بیخودی ذهنو مشغول میکنه
بالاخره دو سه حالت بیشتر نداره که دوستان بهش اشاره کردنپیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
اولا بنده بابت همه چیزازدوستان معذرت می خواهم بعضی افرادهمچین ازشرکت حرف می زدند انگاربانکهادرشرکت ایستادند ودارندشرکت رو بارمی کنند بروند باصحبتی که باامورسهام ومالی شرکت انجام دادم به این نتیجه رسیدم که واقعامدیریت شرکت درفکرنجات شرکت هستندوبه این شرکت امیدوارترشدم دوستان دقت کنند بنده صورتهای مالی12ماهه تلفیقی شرکت روداشتم مطالعه می کردم ازبدهی 106میلیاردی شرکت 36میلیاردتومن اون دیرکردوجرائم شرکت هست که اگه بامصوبه مجلس بابانکهابتونه کناربیاد35درصدازبدهیش کم می شه وکل بدهی شرکت وزیرمجموعه اون میادمی شه 70میلیاردتومان گازلوله تاحالا چون توان پرداخت نداشته همینجوربه کارش ادامه می داده ولی اینجورکه مالی شرکت می گفت اینادرخواست جلسه بابانکها روکردند که 30خردادمی باشد اگه قدرت پرداخت نداشتند مثل قبل به کارشون ادامه می دادند تایک زمانی دیگه شرکت رومنحل کنند این نشان ازاون داره که که وضع شرکت وزیرمجموعه اون ازلحاظ مالی بهبودپیداکرده این یک نکته مثبت می باشد درضمن شرکت برای اینکه بدهیش روقسط بندی کنه باید 5درصد کل مبلغ بدهیش روابتداپرداخت کنه پس باید وضع مالیش خوب شده باشه که رفته بابانکها کناربیادیادم سال قبل مدیرمالیش می گفت پول نداریم مواداولیه بخریم پس یک نکته مثبت درسهم درحال شکل گیریه پس ماهم اینو به فال نیک می گیریم اینه بعضیا اومدن می گندحسابهای شرکت روبستند واینا چرت نه دادگاهی درکارایناچیزای بودکه مالیش می گفت
نظر
نظر