جلال امانی قائم مقام تاپیکو: برنامه خاصی برای پلوله وجود ندارد، ونخستین وتنها برنامه ای که فعلا وجود دارد انحلال شرکت است، وی افزود انحلال شرکت فرصت مناسبی برای پرداخت مطالبات بانکی وجرائم میباشد، وبحث هایی که که در موردافزایش سرمایه مطرح است تنها درحدشایعه میباشد.
گاز لوله ( پلوله )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط amirabbas2012 پست شده است View Postجلال امانی قائم مقام تاپیکو: برنامه خاصی برای پلوله وجود ندارد، ونخستین وتنها برنامه ای که فعلا وجود دارد انحلال شرکت است، وی افزود انحلال شرکت فرصت مناسبی برای پرداخت مطالبات بانکی وجرائم میباشد، وبحث هایی که که در موردافزایش سرمایه مطرح است تنها درحدشایعه میباشد.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postاين سهم امسال وسال بعد همگان را انگشت بدهان خواهد كرد
اين اينجا يادگاري بمونه تا بعد
گزارش شش ماهه سهم هم اومد روکدال کم کم باید اماده استارت وحشیانه سهم بودهدف خیلی بالاست
اما تاپیکش مانند کاذر وشکربن داره خاک میخوره مشخصه فعلا کسی تو باغ نیست
روزی میشه که همش تاپیکش درصدر قرار بگیره
امروز92/7/29 راحت میشه توافقی زیر200سهمو خرید بزودی بالا خواهم اورد تا ببینم بازار اشتباه داره میره یابنده
نظر
-
گزارش 6 ماهه پلوله 33 ريال سود ساخته مبارک باشه در 3 ماهه اول 44 ريال سود ساخته بود که البته سود عملياتي مهمتره
سود عملياتي هر سهم به 362 ريال رسيده در 3 ماهه اول سود عملياتي هر سهم 213 ريال بوده اگر رای دادگاه صادر بشه تو 6ماهه فعلی یعنی 360ریال سود ساخته بود و سو کل سالش میتونه بالای 50 تومان اعلام بشه
نظر
-
حضور درمناقصات شركتهاي گاز با حاشيه سود مناسب و تحويل بموقع تعهدات (محصولات توليدي ) در شش ماهه نخست سال 1392 و تامين بموقع مواد اوليه پلي اتيلن منجر به تحصيل سود عملياتي و سود خالص شده است
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
-
شروع صعود پلوله
گزارش شش ماهه شرکت شش ماهه 91 شرکت 214 ریال ضرر داشته شش ماهه 92 شرکت 33 ریال سود :
دیگه از این موثق تر حالا هی بگید میخایم بفروشیم
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب آیدین با این حساب رشد پلوله میتونه باعث سودآوری و رشد وپترو بشه. درست میگم یا نه؟در ضمن فکر میکنی تا چه حد اثرگذار بر وپترو است؟
بنده عقیده دارم خود پلوله را بخرید خیلی حرفها واسه گفتن داره
پلوله=شکربن70تومنی وکاذر100تومنیه ببینید کی گفتم
مثلاوپترو 200تومنی اگه بشه 1000
پلوله حداقل چهار هزار قیمتشه
اگه قیمتهای گذشته این دوسهم رانگاه بندازیدبه حرف بنده خواهید رسید
نظر
-
من مقدار زیادی داارم اما واقعا دلم میخواد پایین باز بشه ...چون میخوام خودمو توش خفه کنم! /:.weirdsmiley.:/
از این بازار توافقی هم زیاد سر در نمیارم مشتری پیدا کردنش هم کار من نیست!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
جریمه هاش بخشیده بشه زیر 200 باز نمیشه ..........و تا 300-400 بالا میره .....به شرطی جریمه هاش بخشیده بشه///
نظر
-
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postباسلام
بنده عقیده دارم خود پلوله را بخرید خیلی حرفها واسه گفتن داره
پلوله=شکربن70تومنی وکاذر100تومنیه ببینید کی گفتم
مثلاوپترو 200تومنی اگه بشه 1000
پلوله حداقل چهار هزار قیمتشه
اگه قیمتهای گذشته این دوسهم رانگاه بندازیدبه حرف بنده خواهید رسید
نظر
-
سلام جناب آیدین
قیمت پلوله 1200 هم بوده سال 89 چی شد که اینقدر سقوط کرد که الان قیمتش 55 تومانه؟ غیر از افزایش سرمایه که احتمالن داشته و تعداد سهام بیشتر شده چه اتفاق دیگه ای افتاده که اینقدر افت داشته؟
نظر
نظر