گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 7sin
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 214

همفکران از ارزش گذاری هر سهم به 1000 تومان گفته است دوستان عضو باید خونده باشند .
    شرکت موفق به رسیدن به سود عملیاتی شده . خبر هم میرسد شرکت به صورت کامل خریدار دارد.

نظر

• 7sin
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 214

دوستانی که از این تاپیک اطلاعات می گیرند توجه کنند باضرر سهم را رد نکنند گفتم صف جمع می شود امید وارم در جای دیگر جبران کنند .
      اطلاعات غلط نمی دهم چون ازنظر انسانی خیلی مساله دارد دوست ندارم با سرمایه دیگران بازی شود .َ
      باید به نطرم صف خرید شود.

نظر

• 7sin
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 214

boursin:درپیشنهادهای قبلی گاز لوله مطرح شد که سهم در راه رشد می باشد .

پیشنهاد فعلی که رانت اطلاعات دارد فاراک و شسم ، تغییر مثبت در سیاست تقصیم سود .

نظر

• naruto
          عضو فعال
          • May 2011
          • 1879

در اصل توسط G8888 پست شده است View Post
          boursin:درپیشنهادهای قبلی گاز لوله مطرح شد که سهم در راه رشد می باشد .

پیشنهاد فعلی که رانت اطلاعات دارد فاراک و شسم ، تغییر مثبت در سیاست تقصیم سود .
          سیاست تقسیم سود؟! :-/
          هر دو شرکت کلی زیان انباشته دارن چطور میخوان سود تقسیم کنن؟!

نظر

• 7sin
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 214

گفته رانت . خودم امروز از شسم سوال کردم گفت بله سود تقسیم می کنیم شما می توانید از واحد سهام سوال کنید .در برسی که انجام دادم دیدم هردو شرکت کسب سود عملیاتی می کنند شسم هم با 8000 حجم مبنا مورد حمایت حقیقی و حقوی است. خودم تعدادی خریدم.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
              سیاست تقسیم سود؟! :-/
              هر دو شرکت کلی زیان انباشته دارن چطور میخوان سود تقسیم کنن؟!
              سوالات سخت میپرسی ها:d
              شسم برای امسال زمبن فروخت و 173تومان به ازای هر سهمش سود داشت اون زمین که زیان امسالش رو پوشش داد و 64تومان سود هم موند برا امسالش
              اما زیان انباشته بالایی داره و فکر کنم اگر به این منوال ادامه بده تا چند سال دیگه هم ریالی تقسیم نمیکه برای سال 91 هم که مجدد زیان اعلام کرده. مگر اینکه تحولی در شرکت رخ بده.
              پلوله هم که با این زیان انشته شدیدش ورشکسته حساب میشه و اون دفعه هم که میخواستن منحلش کنن گفتن حالا فعلا بمونه. منتها قیمت 30 40 تومانیش برای نوسان گیرها جذابه.
              البته پلوله برای سال جاری از لحاظ عملیاتی نسبتا بد نبود ولی وضعیت خرابتر از این حرفهاست مگر خبر های جدیدی پیش بیاد که اونوقت میتونه جرکت کنه.
              شسم چون سرمایش پایینه احتمال بهبودش شاید بیشتر باشه چون با یک فروش دارایی یا تغییر درشرکت راحتتر میتونه از زیان به سود برسه.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• 7sin
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 214

بازم خود شما از واحد سهام شسم سوال کنید روی تقسیم سود تاکید داره . کسب سود عملیاتی را در شرکت مد نظر قرار دهید این گزارشها سیا ست این مدل شرکتها است برای مسایل مانند مالیات بانک و غیر .

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                  سوالات سخت میپرسی ها:d
                  شسم برای امسال زمبن فروخت و 173تومان به ازای هر سهمش سود داشت اون زمین که زیان امسالش رو پوشش داد و 64تومان سود هم موند برا امسالش
                  اما زیان انباشته بالایی داره و فکر کنم اگر به این منوال ادامه بده تا چند سال دیگه هم ریالی تقسیم نمیکه برای سال 91 هم که مجدد زیان اعلام کرده. مگر اینکه تحولی در شرکت رخ بده.
                  پلوله هم که با این زیان انشته شدیدش ورشکسته حساب میشه و اون دفعه هم که میخواستن منحلش کنن گفتن حالا فعلا بمونه. منتها قیمت 30 40 تومانیش برای نوسان گیرها جذابه.
                  البته پلوله برای سال جاری از لحاظ عملیاتی نسبتا بد نبود ولی وضعیت خرابتر از این حرفهاست مگر خبر های جدیدی پیش بیاد که اونوقت میتونه جرکت کنه.
                  شسم چون سرمایش پایینه احتمال بهبودش شاید بیشتر باشه چون با یک فروش دارایی یا تغییر درشرکت راحتتر میتونه از زیان به سود برسه.
                  بحث انحلال پلوله يه شايعه بود كه آيدي بارفروش تو تالارا راه انداخت.....مشمول ماده 141 هست ولي تا انحلال خيلي راه داره ....در ضمن انحلال پلوله يه انحلال نونو آب داره.....به نظر من پلوله رو بخريد و دعا كنيد منحل بشه
                  مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• محاد
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 601

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                    بحث انحلال پلوله يه شايعه بود كه آيدي بارفروش تو تالارا راه انداخت.....مشمول ماده 141 هست ولي تا انحلال خيلي راه داره ....در ضمن انحلال پلوله يه انحلال نونو آب داره.....به نظر من پلوله رو بخريد و دعا كنيد منحل بشه
                    ساده جان میشه بیشتر توضیح بدی
                    که دعامون از دل باشه:d
                    --------------------------
                    محسن جان صندوقت پره برادر

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

در اصل توسط محاد پست شده است View Post
                      ساده جان میشه بیشتر توضیح بدی
                      که دعامون از دل باشه:d
                      --------------------------
                      محسن جان صندوقت پره برادر
                      چون شركت دارايي زيادي داره اينا تجديد ارزيابي ميشه بدهي هاي شركت و زيان انباشته ازش كم ميشه هرچي موند ميشه مال سهامدار....30 ميليارد تومن دارايي داره كه 5 ميلياردش ماشين آلات و ملكه ما با 25 ميليارد ديگه كار نداريم....همين 5 ميليارد اگه تجديد بشه كمه كم كه بخايم ارزششو تخمين بزنيم 200 ميليارده....ديگه حداقلشو گفتم.....بدهي و زيان انباشته رو هم 100 ميليارد.....مابه التفاوت ميشه 100 ميليارد....100 ميلياردو به 225000000 تقسيم كنيد واسه هر سهم ميشه 445 تومن......تازه محاسباتو با حداقل حساب كردم.....اصلا نميگيم 200 ميليارد ميگيم 100 ميليارد كه كلا با بدهيا سر به سر بخوره.....اون 25 ميليارد ديگه رو تقسيم 225000000 كنيد ميشه 111 تومن واسه هر سهم.....شما الان سهمو ميخريد 40 تومن با انحلال شركت در حداقل محاسبات ميفروشيد 111 تومن
                      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

درسته

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

-------------
                        من هم با خریدن کمی پلوله و انداختن به یه گوشه موافقم ممکنه یه موقعی خوب نون بده;)

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5096

من از اینجور دعاهایی که جایی یا کسی رو بترکونه انجام بدم ، زود جواب میده! >:)
                          نفری 10% پورسانت بهم بدین من منحلش میکنم :d
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• 7sin
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 214

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                            من از اینجور دعاهایی که جایی یا کسی رو بترکونه انجام بدم ، زود جواب میده! >:)
                            نفری 10% پورسانت بهم بدین من منحلش میکنم :d
                            دوستان من زنگ زدم شرکت خانمی که جواب می داد از کلمه منحل خیلی ناراحت شد گفت شرکت که کار وپروژ داره چرا باید منحل شود با مدیریت صحبت کردم گفت اگر سهامداری چرا این حرفها را قبول می کنی گفتم قبول نکردم گفت ولی برای این برنامه که تلفن زدی ، خلاصه بگم از زحمت مدیریت و پرسنل گفت که شرکت را به سود عملیاتی رساندن . ولی دوستان این دو روزه حدود 6 میلییون سهم خرید و فروش شد نظر دیگر دوستان چیست؟

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

این مطلب هم مال سال پیشه
                              در مورد بهره بانکی بالای پلوله
                              به نظر میرسه مشکل اصلی شرکت این هزینه ها باشه
                              بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

نظر

• 7sin
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 214

این چند روزه اقتصاد نوین عرضه نداشته .

نظر

در حال کار...
                                X