این سهم اگر بتونه مشکله بدهی هاشو حل کنه بالای 160 روز بازگشایی قیمت میخوره
گاز لوله ( پلوله )
Collapse
X
-
با سلام
من همین الان با امور سهام صحبت کردم
گفتند رای دادگاه صادر نشده و احتمالا" تا اخر ماه دیگه رای صادر میشه
فقط گفتند نظر کارشناسشون مثبته ولی هنوز هی چی قطعی نیست
انشاء الله که همینطوری بشه و دوستان همگی از ناراحتی در بیان و سود خوبی بکنندهیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
-
در اصل توسط احمدخان پست شده است View Postوقتی باز شد عرض می کنم. زنده و شاد باشید.
با سلام
البته بعید بدونم تا شفاف سازی نده ، بورس بگذاره که اصلا" باز بشه
یقین داشته باشید تاثیری ندارد و باید حتما" شفاف سازی بدهد
خود شرکت می گه که اعلام ورشکستگی کرده
خوب پس باید یه گزارش جدید بیاد رو کدال و بعدش سهم باز بشه
آیا بدون ارائه گزارش سهم باز خواهد شد؟
بعید بدونم!!
با تشکرهیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
بخشنامه بانک مرکزی که فعالان اقتصادی را خوشحال کردبانک مرکزی دستورالعمل اجرایی بند 29 قانون بودجه سال 1391 کل کشور را تهیه و ابلاغ کرد که براساس آن، نحوه بخشودگی جرایم و استمهال بدهیهای بانکی فعالان اقتصادی مشخص شد.
به گزارش مهر، بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی بند (29) قانون بودجه سال 1391 کل کشور را تهیه و ابلاغ کرده است.
این دستورالعمل به استناد بند 29 قانون بودجه سال 1391 کل کشور و در راستای اجرای بند 7 یکهزار و یکصد و چهلمین صورتجلسه مورخ 2/3/1391 شورای پول و اعتبار تهیه گردیده است.
جزئیات این دستورالعمل به شرح ذیل است:
"ماده 1- تعاریف
گستره تعاریف زیر محدود به این دستورالعمل است
بانک مرکزی: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
موسسه اعتباری: بانک ها و موسسات مالی و اعتباری دولتی که به موجب قانون تاسیس و یا مجوز فعالیت خود را از بانک مرکزی دریافت نموده اند.
مشتری/ مشتریان: اشخاص حقیقی و حقوقی که در امور تولیدی صنعتی، معدنی، کشاورزی و خدماتی فعالیت می نمایند و در بازپرداخت تسهیلات دریافتی از موسسات اعتباری به دلایل موجه دچار مشکل شده اند.
بدهی: آن بخش از بدهی های ارزی و ریالی طبقه بندی شده در سرفصل سررسید گذشته و معوق بر اساس دستورالعمل طبقه بندی دارایی های موسسات اعتباری ( موضوع بخشنامه شماره مب /2823 مورخ 5/12/1385) تا تاریخ ابلاغ قانون بودجه سال 1391 کل کشور
ماده 2- تشخیص دلایل موجه بر عهده موسسه اعتباری می باشد.
ماده 3- تعیین تکلیف بدهی هایی که در سرفصل مشکوک الوصول قرار می گیرند در اختیار هیئت مدیره موسسه اعتباری می باشد.
ماده 4- صرفا تسهیلت ارزی اعطایی از محل منابع داخلی موسسات اعتباری مشمول بند یادشده خواهد بود.
تبصره: تقسیط بدهی ناشی از تسهیلات اعطایی از محل حساب ذخیره ارزی و بخشودگی جرایم تاخیر متعلقه بر اساس دستورالعمل های مربوط خواهد بود و مشمول مفاد این دستورالعمل نمی باشد.
ماده5- تقسیط بدهی های موضوع این دستورالعمل فقط برای یکبار با تایید هیئت مدیره موسسه اعتباری میسر می باشد.
تبصره- بدهی های تقسیطی طی سالیان گذشته بر اساس سایر ضوابط از جمله بند 28 قانون بودجه سال 1390 کل کشور، سیاست های پولی، اعتباری و نظارتی بانک مرکزی و مصوبات هیئت وزیران مشمول مفاد این دستورالعمل نمی باشد.
ماده 6- مبلغ اصل و سود تسهیلات بدون احتساب جرایم تاخیر، تجمیع و به عنوان تسهیلات جدید در نظر گرفته می شود.
ماده 7- موسسه اعتباری در صورت تصویب هیئت مدیره می تواند نسبت به بخشش وجه التزام تاخیر تادیه دین مشتریان، حداکثر به میزان مابه التفاوت نرخ وجه التزام تاخیر تادیه دین مندرج در قرارداد مربوطه و نرخ سود تسهیلات اعطایی اقدام نماید. بخشش جریمه تاخیر پس از پرداخت اقساط و تسویه کامل بدهی امکان پذیر می باشد. چنانچه مشتری در بازپرداخت اقساط قصور نماید، مشمول بخشش مذکور نمی گردد.
ماده 8- هیئت مدیره موسسه اعتباری می تواند به منظور سهولت در تصمیم گیری و تقسیط بدهی ها، اختیارات خود را بر اساس میزان بدهی به سرپرستی ها و شعب تفویض نمایند.
ماده 9- موسسه اعتباری مکلف است، عملکرد ماهانه مربوط به توافقات انجام شده با بدهکاران را به ادارات اعتبارات و اطلاعات بانکی ارسال نماید."
///
نظر
-
شرکت گاز لولهسازان داخلی را از ورشکستگی نجات داد
شرکت ملی گاز ایران کارخانههای لولهسازی داخلی را از ورشکستگی نجات داده است." این گفته مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران است در پاسخ به لولهسازانی که مدعیاند به دلیل واردات لوله کارخانههای آنها در حال ورشکستگی است.
جواد اوجی در گفتوگو با خبرنگار انرژی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با تاکید بر اینکه در چند سال گذشته شرکت ملی گاز حتی یک متر لوله از خارج وارد نکرده است، برای فردی که مدرکی بیاورد که شرکت ملی گاز در دو تا سه سال گذشته حتی یک متر لوله خرید خارج برای پروژههای خود کرده باشد پاداشت تعیین کرد.
مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به اینکه کمیسیون انرژی و صنعت، معدن و تجارت مجلس شورای اسلامی ایران از شرکت گاز بابت خرید داخل لوله تشکر کردهاند، یادآور شد: ورق لوله از خارج از کشور تامین و توسط کارخانههای لولهسازی داخلی ساخته میشود.
نشست خبری مدیر عامل شرکت ملی گادو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
-
در اصل توسط iran1389 پست شده است View Postدوستان خبری شد از گاز لوله اطلع دهید
اما میدونستم قضیه به سادگی نیست و بانکها هم وارد نبرد و میدان میشوند.
حدس خود من این هست که در نهایت بخشی از دارایی های مجموعه (توسط وپترو) جهت تسویه بخشی از بدهی بانکها (که عموما شامل تمام یا بخشی از اصل تسهیلات خواهد شد) بشود در نهایت مابقی بدهی شامی سود و جریمه حذف می گردد .ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postآخرین خبری که من داشتم این بود که گزارش کارشناس دادگستری و رای قاضی به نفع پلوله صادر شده بود و طبق انتظارم 2 بانک پارسیان و اقتصاد نوین به رای صادره اعتراض کردند و روی دارایی ها متمرکز شدند که اینها بدهی را از اون بخش پرداخت کنند ودر نهایت منجر به تایید رای نهایی توسط 3 نفری که مورد تایید هر 2 طرف باشند. دیگه بیشتر خبر ندارم.
اما میدونستم قضیه به سادگی نیست و بانکها هم وارد نبرد و میدان میشوند.
حدس خود من این هست که در نهایت بخشی از دارایی های مجموعه (توسط وپترو) جهت تسویه بخشی از بدهی بانکها (که عموما شامل تمام یا بخشی از اصل تسهیلات خواهد شد) بشود در نهایت مابقی بدهی شامی سود و جریمه حذف می گردد .
من الان دارم به سود عملیاتی شرکت فک میکنیم ..فک میکنم بالای 50 تومن سود عملیاتیش باشه .........اصلا نگرانش نیستم ....البته که خوش بین هم هستم ....
شاید هم اشتباه میکنم ......///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postکیوان جان قانون رو بالا گذاشتم ...... کلا جرایم این شرکت یا هر شرکت دیگه ای باید بخشیده بشه ............میمونه اصل وام .......که اون هم اقساطی باید پرداخت بشه .......که اون هم مقداریش رو پرداخت کردن فک کنم ....
من الان دارم به سود عملیاتی شرکت فک میکنیم ..فک میکنم بالای 50 تومن سود عملیاتیش باشه .........اصلا نگرانش نیستم ....البته که خوش بین هم هستم ....
شاید هم اشتباه میکنم ......
البته این قانون جدیده و هنوز به بانکها ابلاغ نشده ولی مطمئنا همین شکلی خواهد بود. جرایم و سود را که بالاخره میشه خطش زد! :d ظاهر امر هم اینه که ظاهرا بخشی از اصل تسهیلات پرداخت شده بالاخره بانک هم باید بتونه یک چیزی بگیره کوتاه بیاد دیگه ! :dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postآره خب منظور منهم همین بود دیگه !
البته این قانون جدیده و هنوز به بانکها ابلاغ نشده ولی مطمئنا همین شکلی خواهد بود. جرایم و سود را که بالاخره میشه خطش زد! :d ظاهر امر هم اینه که ظاهرا بخشی از اصل تسهیلات پرداخت شده بالاخره بانک هم باید بتونه یک چیزی بگیره کوتاه بیاد دیگه ! :d
زودتر خبرش بیاد دیگه کشت مارو ..........یا این سهم کل پول ما رو میخوره که این طور نیست .......یا اینکه کلا یه حال اساسی میده و بالای 100 و حتی 200 باز میشه ......ای جان >:d< 200 باز شدن یعنی 400 درصد سود وای ...........:d
گزارش 6 ماهش بیاد ببنیم این چه کرده پارسال 30 تومن عملیاتی داشت .......من به عملیاتی 60 فکر میکنم براش امسال ..........یعنی میشه !!!
=========================================
البته فعلا به اصل پول فکر کنید ..........و صحبت های من رو جدی نگیریدفعلا تا گزارش بیاد بعد///
نظر
نظر