ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FENCER
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 601

از خریداران امروز فاراک که پائینشم جمع میکرد کارگزاری مفید بود که برای یکی از صندوق های تازه تاسیسش اختصاص میداد.
    شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• سپه
      كاربر فعال
      • Dec 2010
      • 790

منم امروز باز یه مقداری اضافه کردم. خدااخر وعاقبت همه رو به خیر کنه. تو هر سایتی هم که سر میزنی یکی از گزینه هاشون بای خریدفاراکه. موندم همه که می گن فاراک بخرین پس این کیه که داره سهموشو می فروشه
      هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ارنست
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 25

یکی از تحلیل های فارک بدون توجه به جو بازار اینه که یک سری 5 موجی را تمام کرده است .[IMG][/IMG] می بینیم که app موج 5 دقیقا به اندازه موج 1 است و لزوما نباید اکستنشنی حتما رخ دهد. و این هم توضیح این شکل از کانال کشیدن است که هدف موج 5 را به خوبی نشان داد و دلیل آن شارپ بودن موج 3 است:
        If wave 3 makes a bigger, sharp up-move like in figure 7.31, draw the basic trend line through the end of waves 2 and 4, but draw the parallel line through the top of wave 1.
        This line will cross wave 3 and give a more moderate target for wave 5
        فاصله انسان تا شیطان ، باز هم انسان است.

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط ارنست پست شده است View Post
          یکی از تحلیل های فارک بدون توجه به جو بازار اینه که یک سری 5 موجی را تمام کرده است .
          .... می بینیم که app موج 5 دقیقا به اندازه موج 1 است و لزوما نباید اکستنشنی حتما رخ دهد. و این هم توضیح این شکل از کانال کشیدن است که هدف موج 5 را به خوبی نشان داد و دلیل آن شارپ بودن موج 3 است:
          If wave 3 makes a bigger, sharp up-move like in figure 7.31, draw the basic trend line through the end of waves 2 and 4, but draw the parallel line through the top of wave 1.
          This line will cross wave 3 and give a more moderate target for wave 5
          با سلام خدمت ارنست عزیز
          از نمودار و تحلیلتون سپاسگذارم

اینیکه میگم فقط از جنبه تبادل اطلاعاته. مرجع امواج الیوت میگه:

برای بدست اوردن هدف موج 5 انتهای موج 2 و 4 را بهم متصل میکند و از انتهای موج 3 خطی موازی ان بصورت کانال ترسیم میکنند موج5 معمولا نمیتواند از بالای این کانال فرضی فراتر رود سقف کانال فعلی در محدوده بالای 330 تومان واقع است

یه راه دیگه هم اورده که در نمودار اول تحلیل بالا گذاشتم .وقتی نمودار به اون شکل ظاهر میشه در اکثر موارد با یه موج 5 گسترده طرفیم

و یه مورد دیگه وقتی نمودارو بصورت ماهیانه تبدیل میکنیم الان فاراک موج 3 هست و اگه موج 5 تموم شده باشه موج 3 در نمودار ماهانه نمیتونه پیشرفتی بکنه..(مطابق تحلیلی که جناب holy , و اقای سعید درخشانی تو بورکس اورده بودند)

بازم نظر بقیه تکنیکالیستها رو باید ببینیم...

نظر

• ارنست
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 25

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            با سلام خدمت ارنست عزیز
            از نمودار و تحلیلتون سپاسگذارم

اینیکه میگم فقط از جنبه تبادل اطلاعاته. مرجع امواج الیوت میگه:

برای بدست اوردن هدف موج 5 انتهای موج 2 و 4 را بهم متصل میکند و از انتهای موج 3 خطی موازی ان بصورت کانال ترسیم میکنند موج5 معمولا نمیتواند از بالای این کانال فرضی فراتر رود سقف کانال فعلی در محدوده بالای 330 تومان واقع است

یه راه دیگه هم اورده که در نمودار اول تحلیل بالا گذاشتم .وقتی نمودار به اون شکل ظاهر میشه در اکثر موارد با یه موج 5 گسترده طرفیم

و یه مورد دیگه وقتی نمودارو بصورت ماهیانه تبدیل میکنیم الان فاراک موج 3 هست و اگه موج 5 تموم شده باشه موج 3 در نمودار ماهانه نمیتونه پیشرفتی بکنه..(مطابق تحلیلی که جناب holy , و اقای سعید درخشانی تو بورکس اورده بودند)

بازم نظر بقیه تکنیکالیستها رو باید ببینیم...
            pani عزیز تشکر از توجه شما
            در وهله اول این یک دیدگاه از میان چندین نظر دیگر بود که دوستان در این تاپیک ارائه کردند.
            بله در مورد هدف موج 5 در واقع 2 متد وجود دارد و به مقتضی موج 3 از آنها استفاده می شود و تصویر انچه شما در نظر دارید را می گذارم.
            آنگونه که شما هم در تصویر نشان داده اید درست است و اگر منبعی اینترنتی برای رابطه ان الگو و امتداد موج 5 معرفی کنید لطف کرده اید.
            یک موضوع دیگر مسئله حجم معاملات است که در موج 5 امتداد باید حجم معاملات از موج 3 بیشتر یا برابر باشد که اندیکاتورهای حجم چنین چیزی را فعلا نشان نمی دهند.
            پاینده باشید
            فاصله انسان تا شیطان ، باز هم انسان است.

نظر

• amir3236
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 266

میخوام بطور کلی صحبت کنم که شامل فاراک هم میشه .تکنیکال باید با بنیادی جور در بیاد.وهمچنین بررسی روند سهم بدون بررسی روند شاخص گروه وهمچنین روند شاخص کل معنایی نداره اگه قبول کنیم که شاخص کل اهداف بالای 30000داره وباتوجه به اینکه طرح هدفمند سازی یارانه ها در چند مرحله که سال به سال اجرا میشه ودولت به بورس نیاز داره برای جمع کردن نقدینگی پس با اهداف بالای شاخص جور درمیاد واز طرفی باتوجه به بودجه ای که از طرح آزاد میشه وبیشتر صرف کارهای زیر ساختی وعمرانی میشه که قسمت اعظم آن درپروژه های پارس جنوبی خرج میشه که وزیر نفت چندروز قبل گفت حدود 90میلیارد دلار در پارس جنوبی سرمایه گذاری جدید میشه تجهیزاتیهاازجمله صدرا وفاذر وفاراک بهره بالایی خواهند برد صحبت از کاهش قیمت کلیه سهامها ازجمله تجهیزاتی معنایی نداره وبایدمنتظر قیمتهای بالایی از سهامهای تجهیزاتی در امسال وسال بعد باشیم .البته نه اینکه اصلاح قیمتی نداشته باشیم اما روند کل صعودیست . سال 90و91 سال شکو فایی بورس واز جمله تجهیزاتیها خواهد بود .
              آخرین ویرایش توسط amir3236؛ 2011/04/12, 18:49.

نظر

• iq_son
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 705

من قصد دارم فردا رو 255 اگه بشه پایینتر اضافه کنم البته اینکه بدن یا ندن با خداست:p
                سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط ارنست پست شده است View Post
                  pani عزیز تشکر از توجه شما
                  در وهله اول این یک دیدگاه از میان چندین نظر دیگر بود که دوستان در این تاپیک ارائه کردند.
                  بله در مورد هدف موج 5 در واقع 2 متد وجود دارد و به مقتضی موج 3 از آنها استفاده می شود و تصویر انچه شما در نظر دارید را می گذارم.
                  آنگونه که شما هم در تصویر نشان داده اید درست است و اگر منبعی اینترنتی برای رابطه ان الگو و امتداد موج 5 معرفی کنید لطف کرده اید.
                  یک موضوع دیگر مسئله حجم معاملات است که در موج 5 امتداد باید حجم معاملات از موج 3 بیشتر یا برابر باشد که اندیکاتورهای حجم چنین چیزی را فعلا نشان نمی دهند.
                  پاینده باشید
                  با تشکر از تحلیل زیباتون

منبع اینترنت که ندارم بر اساس کتاب مرجع امواج الیوت گفتم
                  خودم 289 و 290 را با دو روش برای موج 5 پیدا کرده بودم.(AB=CD , طول موج برابر موج 5 و موج یک در صورتیکه موج 3 را گسترده بگیریم) ولی با تحلیلهایی که از تکنیکالیستهای خوبی مثل جناب hOLY , سعید درخشانی و ... دیدم منو مجاب کرد که اگه یک عده بر این اعتقادند که فاراک موج 5 است باید این موج, یک موج گسترده بشود...(مثل الگوی فنجان یا قرار گرفتن فاراک در موج 3 در نمودار ماهانه و ...)

بازم منتظر نظر همه تکنیکالیستها.....

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

با سلام خدمت دوستان

وضعیت فاراک باعث نگرانی بعضی از دوستان شده که در پی ام نگرانیشون ر ابراز کردند و از بنده خواستند
                    چند کلامی بنویسم ،از تمام دوستانی که نمودار زدند تشکر میکنم و من هم دید خودم رو در ار تباط با سهم عرض میکنم .............

اما ابتدا از بحث اتمام نزول شروع کنیم ،تصور بنده بر این است اگر اتفاق عجیب و غریبی رخ ندهد این سهم در مسیر اصلاح نهایتا در یکی از این دو حمایت متوقف خواهد شد (البته این دو خط فقط نمایی از حمایتهاست والا حمایتهای متعددی این خطوط را تایید مینماید)

اما در ارتباط با هدف سهم،

این تصویر را چندی پیش نیز قرار دادم منتها آن زمان هنوز کندلها وارد بخش سه گوش نشده بود ،اما در تفسیر آن باید عرض میکنم ،این تصویر نمایی از روندینگ باتم است با هدف حدود 370-375 (البته میتوان تصویر را کاپ با هندل در نظر گرفت ولی در آن صورت حدود 20٪لبه سمت راست بالاتر خواهد بود پس با توجه به این مطلب من روندینگ باتم معمول( ادامه دهنده) را ترجیح میدهم)
                    اما در تصویر سه گوشی دیده میشود که استنباط من این است سهم در حال کامل کردن این بخش است
                    تا با هدف دوپترن کلاسیک روندینگ باتم و پرچم به سمت 370-375 حرکت نماید

اما با توجه در تصویر زیر و الگوی باتر فلای آن

هدف سهم حدود 400 تومن تخمین زده میشود ،اما گفتنی در ارتباط با این پترن بسیار زیاد است ازجمله
                    accuracy بسیار آن علی الخصوص زمانی که مشخصات های پرفورمنس را داراست ........

و در آخر موج شماری رنکو

با آرزوی توفیق
                    آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/04/12, 21:11. دلیل: تغییر سایت آپلودر تصویر
                    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3058

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                      من قصد دارم فردا رو 255 اگه بشه پایینتر اضافه کنم البته اینکه بدن یا ندن با خداست:p
                      باسلام
                      دوست عزيز كف سهم داره مياد بالا فك نكنم تو اين قيمتها خريد.

نظر

• mohseni1353
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1010

يك نفر اين فاراك در يابه من كه ديگه بهم ريختم صف فروش واقعا كه

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1113

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                          يك نفر اين فاراك در يابه من كه ديگه بهم ريختم صف فروش واقعا كه

سلام محسنی عزیز من اومدم دریابم فاراکو ..........
                          ببین دوست من اتفاقات زیادی در کل بازار امروز افتاده که باعث شده اکثر سهمها تقریبا منفی باشند و خاص فاراک نیست اما نمونه دلایلش :
                          یکیش عرضه فولاژ و جمع آوری کلی نقدینگی که خوب البته اونایی که نقد نیستند و فولاژ خریدن ناچار سهام دیگه فروختند دوم بحث آخر ماه و اعتباریها سوم بازار جهانی که نفت ریخت و مس ریخت و روی ریخت و ...... چهارم عرضه خصوصی سازی و پنجم اینکه تو این مدت بازار با شیب زیاد رفته بالا برای همین هممون عادت به روزی 4٪مثبت داریم در صورتیکه بازار سالم 70٪ باید رنج باشه و 30٪دارای روند ،شماره ها از دستم در رفت :-) و خلاصه نکته آخر این که ........
                          ای دل پریش مباش ،این نیز بگذرد .......... ;)

نظر

• alielmi
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 36

Holy عزيز به نظرتون چقدر ديكه مياد پايين؟

نظر

• آريانا
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 599

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post

سلام محسنی عزیز من اومدم دریابم فاراکو ..........
                              ببین دوست من اتفاقات زیادی در کل بازار امروز افتاده که باعث شده اکثر سهمها تقریبا منفی باشند و خاص فاراک نیست اما نمونه دلایلش :
                              یکیش عرضه فولاژ و جمع آوری کلی نقدینگی که خوب البته اونایی که نقد نیستند و فولاژ خریدن ناچار سهام دیگه فروختند دوم بحث آخر ماه و اعتباریها سوم بازار جهانی که نفت ریخت و مس ریخت و روی ریخت و ...... چهارم عرضه خصوصی سازی و پنجم اینکه تو این مدت بازار با شیب زیاد رفته بالا برای همین هممون عادت به روزی 4٪مثبت داریم در صورتیکه بازار سالم 70٪ باید رنج باشه و 30٪دارای روند ،شماره ها از دستم در رفت :-) و خلاصه نکته آخر این که ........
                              ای دل پریش مباش ،این نیز بگذرد .......... ;)
                              دقيقا"
                              از ديد گسترده شما به بازار و عوامل موثر بر آن لذت مي برم.
                              و نيز مي توان نقدينگي هدايت شده به سمت صفهاي خريد نسبتا" سنگين بانکيها و تمايل معامله گران به گروه پتروشيمي را هم به فرمايشات شما اضافه کرد.

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1113

در اصل توسط alielmi پست شده است View Post
                                Holy عزيز به نظرتون چقدر ديكه مياد پايين؟
                                دوست عزیزم
                                یه صفحه برگرد عقب نمودارشو کامل زدم ،تصویر اول رو نگاه کن دوتا خط کشیدم ،الان هنوز رو خط بالاست ،به نظر من بین این دوخط یا نهایت خط پایینی بیشتر افت نمیکنه مگه اینکه اتفاق عجیب و غریبی بیوفته ،جنگی پیش بیاد ،زلزله ایی ،باز مثه صدرا چندماه قبل بگن جرثقیل شکسته یا مثه حفاری سال قبل دکل از بین بره یا.............

نظر

در حال کار...
                                X