ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امپراتور7
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 1043

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
    سلام خدمت دوستان

عضلات همگی منبسط
    :d
    ریلکس ریلکس عضات همگی منقبض . سلام ;)
    به جان خودت بیفت!
    خودت خودت را بساز!
    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
      جناب holy اجازه ؟
      وقتی شما نیستین مسلم منو اذیت می کنه :))
      مشتاقانه منتظر نظر شما هستم
      می دونید مثلث ناز نازی فاذر و نوید یه موج 5 از 3 از 5 خوب یخورده با افت بشتر فاراک جور در نمی یاد
      کلافه ام کرده این فاراک :-s
      عه؟ holy جان نزن! صب کن توضیح بدم؟ به جان خودم اول خودش شروع کرد
      الانم یه موج شماری از صدرا بهم بدهکاره :p

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

اما من هم یه نقطه نظر اصلی دارم با یک الترناتیو که تقدیم میکنم........

اول بیایم رو امواج اصلی بررسی کنیم ،طبق شکل موج سوم اصلی کمتر از 1.618 موج یک هست به عبارتی موج سه اکستند نیست ،پس موج 5 ما احتمال اکستند بودن داره (ذکر شده اکستنشن هم در موج 3 و هم موج 5 غیر ممکن نیست ولی نادر هست )

خوب بعد از این موضوع که احتمال اکستند بودن موج 5 وجود داره ،من در موج شماری همیشه سعی میکنم یه نکته اتکا ،یک کلید یه چیزی شبیه به این پیدا کنم و بعد تحلیل رو بسط بودم اینجا با اجازتون از
        مک در 34و5 استفاده کردم (با تشکر از دکتر ویلیامز عزیز در تریدینگ کی اس و با تشکر از تام جوزف که دکتر ویلیامز هم این نکته رو از ایشون گرفت و با تغییر عدد 35 به 34 اسیلاتور awesome خودش رو ساخت که یه زمانی برای خودش انقلابی بود ،بگذریم)
        به تصویر زیر عنایت بفرمایین

خوب از اونجایی که مومنتوم سمت راست از چپ بیشتر هست دوتا احتمال داریم و بر مبنای هر احتمال هم من موج شماری در نظر میگیرم ،
        احتمال اول چون مومنتوم سمت راست بیشتر است پس ما تازه وارد موج سه شده ایم (اصولا موج سوم بیشترین مومنتوم را دارد و موج 5 مومنتوم کمتری دارد که این مطلب واگرایی منفی بین 5 و 3 ایجاد میکند ) پس بر این مبنا :

اما یک استنثنا مطلب فوق دارد ،در یک صورت مومنتوم موج 5 میتواند بیشتر از موج سوم باشد و آن هم این استکه موج 5 اکستند باشد ،پس این موج شماری آلترناتیو را تقدیم میکنم

اما در این موج شماری تنها یک نکته وجود دارد که یک مقدار میتواند جای بحث ایجاد کند و آن هم اورلپ بین موج 4 و یک است که در تصویر نمایش دادم ،اگر این اورلپ وجود نداشت من این موج شماری را به عنوان موج شماری اول انتخاب میکردم چون همانطور که تصویر اول عرض کردم موج 5 بزرگ ما توان اکستند شدن دارد و حال هم که موج 5 از درجه کوچکتر ما اکستند شده است و همه چیز با هم سازگار خواهد بود.(البته صرفا از دید بنده)
        اما در ارتباط با اورلپ موج 4 و یک هم که حرف و حدیث زیاد هست همانگونه که چند شب قبل هم صحبت شد اورلپ این دوموج در بازارهای بدون لوریج را گروهی نمیپسندند و صرفا اعلام میکنند این اورلپ حتی چند پیپ هم اگر باشد خاص بازارهای لوریج داراست ،اما گروهی انقدر این مطلب را سخت نمیگیرند ودر بازار ما که لوریج ندارد هم آن را قابل اغماض میدانند ،همان گونه که جناب بابک عزیز هم این مقدار کوچک را قابل اغماض دانستند ،اما من نظر شخصیم این استکه اگر در بازار بدون لوریج ولی عمیقی قرار داشتیم که
        واقعا یک نفر یا یک گروه نمیتوانست برروی قیمتها اثر بگذارد حتی یک پیپ هم ورود را مجاز نمیدانستم
        اما حال که دربازار ایران هستیم و با عمق کم که حرکت یک لحظه یک حقوقی یا حتی حقیقی میتواند شدویی ایجاد کند که اورلپ بدهد پس با بابک عزیز همداستانم و مقداری اورلپ را میتوانم نا دیده بگیرم.
        اما دوستان عزیز ،اگر شما هم اورلپ را مجاز میدانید بنده تحلیل دوم را بیشتر میپسندم واگر مجاز نمیدانید
        تحلیل اول خاص شماست :-)
        علت اینکه چند شب پیش فقط تحلیل اول را قراردادم به همین جهت بود که درگیر بحث اورلپ نشویم ،اما حال که بحث گشوده شده بهتر که تحلیل کاملتر را نیز قرار دهم.
        اما سخن پایانی :همانگونه که بابک عزیز هم فرمودند ،وجود موج شماری مختلف توسط افراد مختلف طبیعیست و اصلا جذابیت الیوت بر همین اختلاف نظرهاست ........
        درود بر تمام دوستان عزیز
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

جناب holy اجازه ؟
          وقتی شما نیستین مسلم منو اذیت می کنه :))
          مشتاقانه منتظر نظر شما هستم
          می دونید مثلث ناز نازی فاذر و نوید یه موج 5 از 3 از 5 خوب یخورده با افت بشتر فاراک جور در نمی یاد
          کلافه ام کرده این فاراک :-s
          در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
          عه؟ holy جان نزن! صب کن توضیح بدم؟ به جان خودم اول خودش شروع کرد
          الانم یه موج شماری از صدرا بهم بدهکاره :p
          ای وای ،دخترا ،پسرا (خانوما،آقایون)باز من نبودم دعواتون شد :D
          از الان بگم خانومها مقدمترند ،ولی حق با آقایونه یا برعکس :p
          درود برهمه عزیزان ،لذت برم از بحث علمیتون
          بابک من کجاست ؟

درود برشما

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
            سلام خدمت دوستان

عضلات همگی منبسط
            :d
            سلطنت عالی مستدام قربان

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
            ریلکس ریلکس عضات همگی منقبض . سلام ;)
            سلام و درود بر امپراتور عزیز

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

این هفته جدا از سایر مسائل از جمله نزدیکی به تعدیل هاو .... دایر بودن نمایشگاه نفت گاز و پتروشیمی میتواند تاثیر روانی مثبتی در گروه تجهیزاتی داشته باشد.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بوف کور
                Banned
                • Jul 2025
                • 1422

واویلا :((
                جناب پناهی اگر موج پنج ایمپالس باشه و 5 موجی ما تمام شده باشه که می تونه تا مدتی خیلی بد باشه ( واقعا به نظرتون الان این سهم الان در شرایط 50 درصد تصحیح کل این پنج موج هست ؟ با توجه به ای که بنیادیش خیلی بهبود پیدا کرد ه ؟)
                خوش بینانه اش هم می شه یه تصحیح پهنه که باز اون c بزرگش خیلی ازار دهنده است ؛ که البته با شناختی که از تجهیزات دارم الگوی پهنه سرشون نمی شه و با یک زیگزاگ همچین سقوط می کنن که بازار نفهمه از کجا خورد :D
                با پوزش از همه دوستان در متن قبلی منظورم ایپالس نباشه بوده است که به اشتباه ایمپالس باشه نوشته ام
                دلیلمم این قانون بود که : اگر موج سوم ایمپالس باشه ( که در اینجا هست ) موج 5 باید ساختار ساده ای داشته باشه و نمی تونه ایمپالس باشه
                و با این فرض اگر ما تا به اینجا هر انچه اتفاق افتاده را موج یک از 5 بنامیم و در حال حاظر بخواهیم یک 3و 5 از 5 داشته باشیم باید منتظر دو موج ساده و یک موج 3 با قدرت عجیب و غریب باشیم
                که نهایتا موج از نظر شمایل با موجی که جناب holy و جناب پناهی در نظر دارند یکسان است و از نظر شمارش با هم فرق دارد
                و با این حساب از انجا که جناب holy در مک دی نشان دادند که علائم یک موج قوی ( موج 3 ) در نمودار هویداست به این نتیجه رسیدم که فاراکی ها بزودی جشن و پایکوبی خواهند داشت:x:x

نظر

• بوف کور
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 1422

دوستان کسی می دونه بلوک و کی داد و کی گرفت ؟

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

سلام بر زهره عزیزم@};-@};-

اگه ریا نباشه من بودم(شوخی)
                    احتمال بالای 90% دانایان
                    آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/04/16, 10:10.

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                      عرض سلام خدمت دوستان عزیز
                      بوف کور عزیز ،مسلم عزیز ،پانی کم پیدا ولی عزیز ،ارنست عزیز و سایر دوستان
                      از نقطه نظرات تمام عزیزان ممنونم
                      من هم وسوسه شدم چند خطی بنویسم ،منتها نمودارهام همه از بین رفته ،حقیقتش داشتم رو فراور کار میکردم ،منتها بحث الیوت ادمو جذب میکنه علی الخصوص که همه دوستان جمعند،من هم خدمت میرسم ........

با سلام بر استاد holy بزرگوار

منم نظرم در مورد موج 5 فاراک چند روز پیش دادم که قطعا گسترده است و ریز موج 5 هم با توضیحات کامل شما مشخصه امتداد پیدا میکنه و این بهترین خیر واسه ما فاراکیهاست.
                      استاد ممنون از تحلیلهاتون که با توضیحاتی که ارائه میکنید واقعا جنبه اموزشی داره@};-

نظر

• مراليخ
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 45

زهره خانم
                        اون مهريه است كه كي داده كي گرفته :)) :)) :)) :))
                        [COLOR="blue"]ناگهـــــان پــــرده برانداختـــه​ای یعنی چه .. مست از خانه بـــرون تاخته​ای یعنی چه
                        زلف در دست صبا گوش به فرمـــــان رقيب.. این چنین با همه درساخته​ای یعنی چه
                        شــــــــاه خوبانی و منظور گدایان شده​ای .. قــــــدر این مرتبه نشناخته​ای یعنی چه
                        نه ســــــر زلف خود اول تو به دستم دادی .. بازم از پــــــــــای درانداخته​ای یعنی چه
                        سخنت رمز دهان گفت و کمر سر میــــان .. و از میـــــان تیغ به ما آخته​ای یعنی چه [/COLOR]:x

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3049

باسلام
                          اگه يادتون باشه قبلا هم عرض كرده بودم يه حقوقي به ليست اضافه خواهد شد واين بلوك هم مربوط به همان گروه ميباشد كه از نوع فرهنگيان است! وسهام عرضه شده در روزهاي قبل كه مقداري هم توسط دانايان عرضه شده بود همين گروه خريده است.
                          بوف عزيز كم پيدا بودي؟
                          ولي خب اينجا چند روزي است كه از مطالبتون استفاده ميكنيم.
                          موفق باشيد

نظر

• iq_son
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 705

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                            باسلام
                            اگه يادتون باشه قبلا هم عرض كرده بودم يه حقوقي به ليست اضافه خواهد شد واين بلوك هم مربوط به همان گروه ميباشد كه از نوع فرهنگيان است! وسهام عرضه شده در روزهاي قبل كه مقداري هم توسط دانايان عرضه شده بود همين گروه خريده است.
                            بوف عزيز كم پيدا بودي؟
                            موفق باشيد
                            منم شنیدم زیر گروه فرهنگیان بود که عرضه میکرد و بر میداشت:->
                            سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

با پوزش از همه دوستان در متن قبلی منظورم ایپالس نباشه بوده است که به اشتباه ایمپالس باشه نوشته ام
                              دلیلمم این قانون بود که : اگر موج سوم ایمپالس باشه ( که در اینجا هست ) موج 5 باید ساختار ساده ای داشته باشه و نمی تونه ایمپالس باشه
                              و با این فرض اگر ما تا به اینجا هر انچه اتفاق افتاده را موج یک از 5 بنامیم و در حال حاظر بخواهیم یک 3و 5 از 5 داشته باشیم باید منتظر دو موج ساده و یک موج 3 با قدرت عجیب و غریب باشیم
                              که نهایتا موج از نظر شمایل با موجی که جناب holy و جناب پناهی در نظر دارند یکسان است و از نظر شمارش با هم فرق دارد
                              و با این حساب از انجا که جناب holy در مک دی نشان دادند که علائم یک موج قوی ( موج 3 ) در نمودار هویداست به این نتیجه رسیدم که فاراکی ها بزودی جشن و پایکوبی خواهند داشت:x:x
                              در اصل توسط pani پست شده است View Post
                              با سلام بر استاد holy بزرگوار

منم نظرم در مورد موج 5 فاراک چند روز پیش دادم که قطعا گسترده است و ریز موج 5 هم با توضیحات کامل شما مشخصه امتداد پیدا میکنه و این بهترین خیر واسه ما فاراکیهاست.
                              استاد ممنون از تحلیلهاتون که با توضیحاتی که ارائه میکنید واقعا جنبه اموزشی داره@};-
                              از هر دو عزیز برای تحلیلهای زیباشون سپاسگزارم @};-@};-

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1113

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                                باسلام
                                بوف عزيز كم پيدا بودي؟
                                موفق باشيد

مگه میشه فرمایشات طیب عزیز رو فراموش کرد ...
                                فرمایشات شما رو باید با طلا نوشت جناب طیب عزیز

ارادتمندم :x

نظر

در حال کار...
                                X