ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alielmi
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 36

آقا فاراك احتمالا تو 5 دقيقه آخر دركندلي 15 دقيقه اي درمك دي واگرايي مثبت ميده هركي ميخواد اضافه كنه يالا فكر كنم دوباره از فردا مثبت ميخوره

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1113

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
      دقيقا"
      از ديد گسترده شما به بازار و عوامل موثر بر آن لذت مي برم.
      و نيز مي توان نقدينگي هدايت شده به سمت صفهاي خريد نسبتا" سنگين بانکيها و تمايل معامله گران به گروه پتروشيمي را هم به فرمايشات شما اضافه کرد.
      درود بر جناب آریانا عزیز
      از لطف شما سپاسگزارم ،همچنین ازتون ممنونم که عرایض بنده رو با فرمایشات دقیقتون تکمیل کردین .......
      بسیار ارادتمندم
      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• mohseni1353
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1010

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post

سلام محسنی عزیز من اومدم دریابم فاراکو ..........

ای دل پریش مباش ،این نیز بگذرد .......... ;)
        استاد سلام پشت گرمي شما هميشه باعث اعتماد به نفس و تقويت روحيه دوستانتون مي شود خدا هميشه پشت و پناهتون باشه به وجودتون افتخار مي كنم

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
          استاد سلام پشت گرمي شما هميشه باعث اعتماد به نفس و تقويت روحيه دوستانتون مي شود خدا هميشه پشت و پناهتون باشه به وجودتون افتخار مي كنم
          سلام برمحسنی عزیزم
          دوست عزیزم من شرمنده محبت شما و سایر دوستان هستم.
          بنده هم به داشتن دوستان خوبی چون شما و سایر عزیزان افتخار میکنم ،مهمترین حسن این سایت رو همین صفا و صمیمیتش میبینم که همه دوستان به فکر هم دیگه هستند ،اگه سهمی رو میشناسند معرفی میکنند ،اگه میتونن استرس هم رو کم کنند این کار رو انجام میدنند و امور دیگه و خوشحالم که من هم به عنوان عضو کوچک سایت در این کار شریکم همینطور که بزرگواران دیگه هم این کار رو بهتر از من انجام میدن و عمل اونها سرمشق منه . @};-
          سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• آريانا
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 599

الان يک بحثي که هست اينست که اگر قرار باشد که فاذر و فاراک همچون قبل به حرکت صعودي خودشان ادامه دهند مشکلي در بازگشائي صدرا بوجود خواهد آمد چرا که نظر آقايان اينست که از يک طرف قيمت بازگشائي صدرا در محدوده قيمت تابلوي فاذر باشد و از طرف ديگر تمايل به بازگشائي صدرا بالاتر از 400 را ندارند لذا لازم مي آيد که تا بازگشائي صدرا قيمت فاذر و فاراک را تحت کنترل بگيرند چرا که در غير اينصورت يعني ادامه حرکت صعودي فاذر و فاراک و بازگشائي صدرا زير 400 و عدم تطابق قيمت صدرا با فاذر باعث ايجاد جو منفي روي کل گروه شده و نه تنها ايجاد تمايل براي خريد صدرا در روز بازگشائي کاسته خواهد شد بلکه بعد از بازگشائي آن حرکت نزولي فاذر و فاراک نيز رقم خواهد خورد پس به نظر مي رسد علاوه بر بحث تکنيکالي, سياست بازيگرداني نيز در وضعيت حال حاضر اين دو سهم دخيل باشد.

نظر

• LEON
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 206

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
              الان يک بحثي که هست اينست که اگر قرار باشد که فاذر و فاراک همچون قبل به حرکت صعودي خودشان ادامه دهند مشکلي در بازگشائي صدرا بوجود خواهد آمد چرا که نظر آقايان اينست که از يک طرف قيمت بازگشائي صدرا در محدوده قيمت تابلوي فاذر باشد و از طرف ديگر تمايل به بازگشائي صدرا بالاتر از 400 را ندارند لذا لازم مي آيد که تا بازگشائي صدرا قيمت فاذر و فاراک را تحت کنترل بگيرند چرا که در غير اينصورت يعني ادامه حرکت صعودي فاذر و فاراک و بازگشائي صدرا زير 400 و عدم تطابق قيمت صدرا با فاذر باعث ايجاد جو منفي روي کل گروه شده و نه تنها ايجاد تمايل براي خريد صدرا در روز بازگشائي کاسته خواهد شد بلکه بعد از بازگشائي آن حرکت نزولي فاذر و فاراک نيز رقم خواهد خورد پس به نظر مي رسد علاوه بر بحث تکنيکالي, سياست بازيگرداني نيز در وضعيت حال حاضر اين دو سهم دخيل باشد.
              آریانای عزیز باز شدن بالاس صدرا چه اشکالی داره واسه اقایان!!؟؟؟

نظر

• آريانا
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 599

در اصل توسط LEON پست شده است View Post
                آریانای عزیز باز شدن بالاس صدرا چه اشکالی داره واسه اقایان!!؟؟؟

مطابق با اطلاعات واصله آقايان تصميم به رشد قيمت سهم متناسب با افزايش اي پي اس در طول سال را دارند و از طرف ديگر قصد دارند تا حمايت سهم در روز بازگشائي را به خود بازار بسپارند و براي نيل به اين هدف قيمت بازگشائي را زير 400 در نظر گرفته اند و در ثاني در صورت تحقق سود 110 ريالي صدرا انتخاب پي بر اي 30 - 35 معقول به نظر مي رسد.

نظر

• پاپیلو
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 224

کی این فاراک حالم روبگیره خدا میدونه از پارسال نه ببخشید از 88تا حالا یعنی از 57تومن همی خریدم هی فروختم تا منو بخ بخت نکنه و نمیکنه یه علاقه خاصی دارم بهش کم کم دارم عاشقش میشم

نظر

• amir3236
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 266

امروز دانایان پارس 1194000فروخته

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1422

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                      خوب با اجازه دوستان
                      من احتمال میدم الان در ریز موج 3 از موج 5 باشیم و در پایان ریز موج 4 از 3 به صورت زیر:

که احتمال میدم از فردا ریز موج 3 در جهت اصلیش حرکتش شروع بشه

اما هدف این ریز موج 320-330 هست که به سقف تاریخیش برخورد میکنه

و در این محدوده یک برگشت اصلاحی خواهیم داشت تا ریز موج 4 از موج 5 تکمیل بشه
                      بعد از رسیدن به هدف و سپس اصلاح ریز موج 4 باز هم یک صعود خواهیم داشت برای پایان یافتن موج بزرگ 5
                      نمیدونم آیا کانالی که در شکل اول کشیدم کاربرد پیدا میکنه یا نه؟!
                      سلام مسلم جان :D
                      شما تو این موج شماریتون موج 3 رو از یک کوچیکتر گرفتید که این امگان نداره چون موج سه نمی تونه از موج یک کوچیکتر باشه
                      مگر این که موج سه که شما نوشتین تموم شده ؛ تموم نشده باشه و شامل یک 5 موجی بشه که در این صورت نفوذ به اعداد زیر 250 تومن هم مشکلی نداره
                      البته روز چهارشنبه یک ریالی به موج قبلی نفوذ کرد
                      دوستان اگر کسی نظری داره ممنون می شم بگه یکم این فاراک داره پیچیده رفتار میکنه
                      مگر این که اونی که بنده شماردم درست باشه که در این صورت ممکنه ریزش بیشتری داشته باشیم
                      که البته با تمام قوانین موج شماری هم مطالبقت داره موج 3 یک 5 موجی شده موج 5 یک موج و موج 3 از تمام موج ها بزرگتره :-s

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                        سلام مسلم جان :D
                        شما تو این موج شماریتون موج 3 رو از یک کوچیکتر گرفتید که این امگان نداره چون موج سه نمی تونه از موج یک کوچیکتر باشه
                        مگر این که موج سه که شما نوشتین تموم شده ؛ تموم نشده باشه و شامل یک 5 موجی بشه که در این صورت نفوذ به اعداد زیر 250 تومن هم مشکلی نداره
                        مگر این که اونی که بنده شماردم درست باشه که در این صورت ممکنه ریزش بیشتری داشته باشیم
                        که البته با تمام قوانین موج شماری هم مطالبقت داره موج 3 یک 5 موجی شده موج 5 یک موج و موج 3 از تمام موج ها بزرگتره :-s
                        سلام

Wave 3 cannot be less than 1/3 of Wave 1 by price

Wave 3 cannot be more than 7 times Wave 1 by price

موج 3 نمیتونه کوچکترین باشه.یعنی گیریم اون موج شماری تا الان درست باشه موج 5 حداکثر باید به اندازه موج 3 باشه و نه بیشتر

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1422

جناب پناهی ممنون که نظر دادین
                          اگر می شه نظرتونو در مورد این موج شماری هم بفرمائید
                          چون با توجه به بنیادی سهم به نظرم تمام شدن روند صعودی موج 5 به این سرعت کمی عجیبه و هم خوانی نداره

farak1.jpg

نمی دونم چرا تصویر و کوچیک می زاره ؟

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1422

البته می توان موج 4 بزرگ قبلی رو هم یک اصلاحی مرکب در نظر گرفت که با این حساب شاید روند سهم و بشود بدینگونه بررسی کرد
                            چون ظاهرا سایر دوستان تکنیکی بعلت نفوذ خیلی کوچکی که موج 4 در موج یکی تصویر قبل که فرستادم دارند معتقدند که نمی توان ان موج شماری رو قبول کرد

اینم نوع دیگر موج شماری :

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                              سلام مسلم جان :d

سلام بوف کور جان :)
                              شما فکر کنم از موقعی که من موج شماری صدرا رو زدم و اون بحثا با من لجین!
                              امگان داره!
                              چون اگه دقت کنید موج 3 من از موج 1 بزرگتره ;)
                              ولی موج شماری شما کاملا اشتباست! (این قسمت فقط جنبه حال گیری داشت :D:D:D )
                              راستی موج شماری صدرا داره طبق الگو پیش میرها. من اگه جای شما بودم در صورت بازگشایی زیر 300 میفروختمش در میرفتم! رانتامنتالو دعامنتالو ... هم بیخیال میشدم!
                              واییی الان جناب holy میاد :-s

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

البته این اورلپ که اشاره کردید نشون میده نهایت اصلاح میتونه تا 230 باشه

نظر

در حال کار...
                                X