ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3056

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر

بله
    خرید فاراک در این قیمت ها خیلی خوبه

وبا این حجم معاملات 180تومان شکسته خواهد شد.

با قبول ریسک سیستماتیک بازار
    خب اینم صف خرید شد

نظر

• mohsen1344
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 66

تاريخ مجمع فوق العاده فاراك10/02/91

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط mohsen1344 پست شده است View Post
        تاريخ مجمع فوق العاده فاراك10/02/91
        خب با این اطلاعیه،از فردا صف خرید سنگین میشه
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

هدف بعدی بازار گروه تجهیزاتی کجایی صدرا !!
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

فاراک - فاذر

چنانچه فردا فاراک و فاذر به مقاومتهای خود غلبه کنند رالی بعدی نوبت تجهیزاتیهاست:

فاراک:احتمال الگوی زیر.با گدر از سطح 185 اهداف 205 و 225

فاذر:با توجه به موج شماری زیر با شکست سقف مثلث در 270 تارگت سهم 300-310:

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3056

سلام

[QUOTE=pani;115613]چنانچه فردا فاراک و فاذر به مقاومتهای خود غلبه کنند رالی بعدی نوبت تجهیزاتیهاست:

[/

باسلام وعرض ادب وباتشکر از زحماتتون

سایه خانم ببخشید این اهدافی که شما فرمودید در چه بازه زمانیست؟

بنده به فاراک 280تومانی وفاذر 400تومانی فک میکنم

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

[quote=طيب;115627]
                در اصل توسط pani پست شده است View Post
                چنانچه فردا فاراک و فاذر به مقاومتهای خود غلبه کنند رالی بعدی نوبت تجهیزاتیهاست:

[/

باسلام وعرض ادب وباتشکر از زحماتتون

سایه خانم ببخشید این اهدافی که شما فرمودید در چه بازه زمانیست؟

بنده به فاراک 280تومانی وفاذر 400تومانی فک میکنم

با سلام خدمت استاد ارجمند جناب طیب.

آقا ما تارگتهامون از شما هم بالاتره ;)

در مورد اهدافی که میخوام صحبت کنم همه تارگتهای بلند مدت هستند و شرطش اینه که اولین مقاومتهایی رو که بالا اوردم در هم بشکنند:

با یک الترناتیو فاراک امکان داره در موج 5 از 1 از این ایمپالس جدید باشه که میتونه این ایمپالس, 3 بزرگ و رویایی باشه که موج 1 ان در سطح 205 تا 230 احتمالا تکمیل خواهد شد و سپس موج 2 رو خواهیم داشت که میتونه سهم رو مجددا به سطح 170-180 برگردونه که این منجر به یک سر و شانه کف بزرگ با تارگت 320 در موج سوم فاراک میتونه بشه.

و همچنین فاذر که موج شماریشو گذاشتم و داره میره واسه تکمیل 5 از 1 در 300-310 و سپس موج 2 اصلاح تا نهایتا 240 که در این سهم هم منجر به ساخت سر و شانه کف بزرگ در موج 3 با هدف 440 میشه ..

اهدافی که گفتم در بلند مدت امکان داره اتفاق بیفته و شرطش تحولات بنیادی اساسی در تجهیزاتیهاست و الا باید بدنبال الترناتیو دیگری بود ..

الترناتیو بعدی که در ذهن دارم تارگتهاش از الترناتیو بالا کمتره ولی باز هم انتظار یه بازدهی تقریبا 40% رو تو میان مدت دارم .فعلا دارم روش کار میکنم و انشالله هر وقت تکمیل شد تو این تاپیک یا تاپیک خودم میذارم.

با آرزوی سلامتی و موفقیت همه سهامدارای مظلوم تجهیزاتی
                @};-
                آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/04/15, 17:35.

نظر

• as125
                  Banned
                  • Feb 2012
                  • 64

این سهم در مسیر نزولی قرار دارد و امروز به سمت 180 دورخیز گرفت تا با سرعت بیشتری به سمت تارگت 160 تومان حرکت کند.

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

[QUOTE=pani;115637]
                    در اصل توسط طيب پست شده است View Post

با سلام خدمت استاد ارجمند جناب طیب.

آقا ما تارگتهامون از شما هم بالاتره ;)

در مورد اهدافی که میخوام صحبت کنم همه تارگتهای بلند مدت هستند و شرطش اینه که اولین مقاومتهایی رو که بالا اوردم در هم بشکنند:

با یک الترناتیو فاراک امکان داره در موج 5 از 1 از این ایمپالس جدید باشه که میتونه این ایمپالس 3 بزرگ و رویایی باشه که در سطح 205 تا 230 احتمالا تکمیل خواهد شد و سپس موج 2 رو خواهیم داشت که میتونه سهم رو مجددا به سطح 170-180 برگردونه که این منجر به یک سر و شانه کف بزرگ با تارگت 320 در فاراک میتونه بشه.

و همچنین فاذر که موج شماریشو گذاشتم و داره میره واسه تکمیل 5 از 1 در 300-310 و سپس موج 2 اصلاح تا نهایتا 240 که در این سهم هم منجر به ساخت سر و شانه کف بزرگ در موج 3 با هدف 440 میشه ..

اهدافی که گفتم در بلند مدت امکان داره اتفاق بیفته و شرطش تحولات بنیادی اساسی در تجهیزاتیهاست و الا باید بدنبال الترناتیو دیگری بود ..

الترناتیو بعدی که در ذهن دارم تارگتهاش از الترناتیو بالا کمتره ولی باز هم انتظار یه بازدهی تقریبا 40% رو تو میان مدت دارم .فعلا دارم روش کار میکنم و انشالله هر وقت تکمیل شد تو این تاپیک یا تاپیک خودم میذارم.

با آرزوی سلامتی و موفقیت همه سهامدارای مظلوم تجهیزاتی
                    @};-
                    با اجازه جناب طیب
                    بنده فکر میکنم این امواج نزولی در فاراک و فاذر که مد نظر شماست در غالب افزایش سرمایه خواهد بود
                    در مورد تحولات بنیادی هم باید بگم که مشکل اصلی یه سهمی مثل فاراک به هزینه های سنگین مالی بر می گرده
                    این افزایش سرمایه هم از محل آورده هست و هم قراره صرف اصلاح ساختار مالی شرکت بشه
                    به خاطر همین وضعیت سودآوری شرکت دچار تغییرات اساسی و البته مثبت خواهد شد
                    اگه هزینه های مالی نباشه،فاراک میتونه بالای 40 تومن سود بسازه
                    همین وضعیت با شدت بیشتر برای صدرا هم وجود داره
                    موفق باشید
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

در اصل توسط as125 پست شده است View Post
                      این سهم در مسیر نزولی قرار دارد و امروز به سمت 180 دورخیز گرفت تا با سرعت بیشتری به سمت تارگت 160 تومان حرکت کند.
                      دوست عزیز سهم با صف خرید هر چند کم با افزایش سرمایه و اخبار خوبی مبنی بر کاهش تحریم و کاهش دلار و طبیعتا پایین امدن قیمت خرید قطعات برای شرکت و چطوری به این نتیجه رسیدین؟؟؟!!!!
                      آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2012/04/15, 17:51.

نظر

• as125
                        Banned
                        • Feb 2012
                        • 64

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                        دوست عزیز سهم با صف خرید هر چند کم با افزایش سرمایه و اخبار خوی مبنی بر کاهش تحریم و کاهش دلار و طبیعتا پایین امدن قیمت خرید قطعات برای شرکت و چطوری به این نتیجه رسیدین؟؟؟!!!!
                        هفته قبل هم اینجوری بود.

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

در مورد فاراک شاید یک ظلم واقعی شده البته خدا رو شکر الان اخبار کاملا خوبی و تقریبا موثقی داره از صدرا به گوش میرسه اما واقعا این فاراک دخلی به صدرا نداره پروژه هاشم به خوبی تحویل گرفته تنها مشکلی که هست همونطور که بهنام گفت هزینه بسیار مالی هستش که برای یه شرکت تجهیزاتی بنا بر واردات و استفاده قطعات و انجام پروژه ها در مناطق نوپا تقریبا طبیعی هستش البته پیش پرداختها اگر به موقع انجام بشه میتونه کمک زیاد کنه حالا کار نداریم چون باید صورتهای مالیش بررسی بشه اما سال گذشته فاراک انصافا تجهیزاتی پرکاری بوده و امسال هم پروزه های خوبی انجام خواهد داد نکته اخر این که اگر قضیه دلار همینجوری بمونه بازار باید بیاد رو این گروه حالا شما حساب کنید با این همه خبر خوب دور و بر فاراک دیگه چه شود البته ما گفتیم تا اخرین قطره سهم نمیخواهیم که از سهم بنوشیم اما بنظرم از قیمت امروز یعنی 180 میشه رو 200 به راحتی حساب کرد اما در این که بازار رو این گروه باید بیاد شک نکنید.

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

در اصل توسط as125 پست شده است View Post
                            هفته قبل هم اینجوری بود.
                            اما هفته قبل خریدهای بی مهابای فرهنگیان اجازه نداد یه دونه سهم زیر 170 معامله بشه تازه هفته قبل تو حول و ولای نتیجه 5+1 هم بودیم حالا که نتیجه مشخص شده !!!

نظر

• as125
                              Banned
                              • Feb 2012
                              • 64

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                              اما هفته قبل خریدهای بی مهابای فرهنگیان اجازه نداد یه دونه سهم زیر 170 معامله بشه تازه هفته قبل تو حول و ولای نتیجه 5+1 هم بودیم حالا که نتیجه مشخص شده !!!
                              فکر کردی این دفعه خریدهای بی مهابای فرهنگیان بازهم اجازه نخواهد داد؟
                              مگر الان تو حول و ولای 5+1 نیستیم؟

نظر

• Amir P
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 65

بنظر من همه چي بستگي به شكست مقاومت 185 داره....اگه شكست كه بقول سركار خانم محمدي ميتونيم موج 5 از 1 راداشته باشيم با اهدافي كه فرمودند....در غير اينصورت موج اول صعودي ميشه موج 1 و يه اصلاح ميتونيم در قالب موج 2 و حتي تا 160 تومان داشته باشيم و از اونجا موج 3 با هدف حداقل 230 شروع خواهد شد...

نظر

در حال کار...
                                X