کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دو فرضیه در مورد فاراک می توان مطرح کرد: 1- آنچه که نزدیکترین احتمال است . یعنی در موج 2 از 5 از 5 هستیم.جناب holy هم آوردند.
حالا این اصلاح می تواند تا کف قبلی حدود 210 هم باشد. اما 230 تا 235 حمایت خوبی دارد و حتی ممکن است پایین تر از 240 هم نیاید
2-حالت دوم اینکه یک 5 موجه تمام شده و موج اصلاحی تا 150 یا 160 اصلاح کند. که این دورتر است.
حالا که صدرا باز شده است باید به معاملات آن هم نگاه کرد . صدرا حمایت خوبی در 260 تا 270 دارد .
حالت دوم با شکستن کف 202 قطعی خواهد بود.
البته چون قیمت 4 درصد منفی فردا با 4 درصد منفی امروز یکی است فشار از روی سهم برداشته خواهد شد.
متاسفانه صدرا خیلی بالا باز شد و با صف فروشش رو وضعیت فاراک و فاذر تاثیر منفی گذاشت
سایه جان کاملا مخالفم صدرا خیلی هم ارزون باز شد این 1 ماهی که بسته بود همه سهم ها نزدیک 30 درصد رشد داشتن حداقل . ولی صدرا 20 درصد بالا باز شد اونم با این تعدیلی که داده بود حالا خوشبختانه یا بدبختانه خیلی ها تو ضرر بودن و 310 به بالا خریده بودن اونم به دید بلند مدت و نفروختن و گرنه الان باید شاهد صف نجومی سهم بودیم اغلب با شناسایی سود فروختن مثل خود بنده . عمده دلیل صف فروش صدرا بی اعتمادی بازار به این سهمه وگرنه واقعا حق اش بود خیلی بالاتر باز بشه تا دوستانی که 310 به بالا هم خریدن به سود برسن . عدم شفافیت این شرکت در ادوار گذشته باعث شده حالا هم که شفاف سازی کرده مورد توجه قرار نگیره.
به شخصه افت زیادی رو برای این گروه پیش بینی نمیکنم به زودی روند متعادلی رو در این گروه به خصوص بر روی نماد معاملاتی فاذر (مورد حمایت دانایان) و همینطور فاراک (شایعه تعدیل سود) خواهیم بود
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
سایه جان کاملا مخالفم صدرا خیلی هم ارزون باز شد این 1 ماهی که بسته بود همه سهم ها نزدیک 30 درصد رشد داشتن حداقل . ولی صدرا 20 درصد بالا باز شد اونم با این تعدیلی که داده بود حالا خوشبختانه یا بدبختانه خیلی ها تو ضرر بودن و 310 به بالا خریده بودن اونم به دید بلند مدت و نفروختن و گرنه الان باید شاهد صف نجومی سهم بودیم اغلب با شناسایی سود فروختن مثل خود بنده . عمده دلیل صف فروش صدرا بی اعتمادی بازار به این سهمه وگرنه واقعا حق اش بود خیلی بالاتر باز بشه تا دوستانی که 310 به بالا هم خریدن به سود برسن . عدم شفافیت این شرکت در ادوار گذشته باعث شده حالا هم که شفاف سازی کرده مورد توجه قرار نگیره.
به شخصه افت زیادی رو برای این گروه پیش بینی نمیکنم به زودی روند متعادلی رو در این گروه به خصوص بر روی نماد معاملاتی فاذر (مورد حمایت دانایان) و همینطور فاراک (شایعه تعدیل سود) خواهیم بود
سلام رضا جان
حق با شماست ولی صدرا تو بازار امروز کشش این قیمت رو نداشت
خیلی ها مثل من معتقد بودند بهتر است بازگشایی در قیمت پایینتری بود اینجوری هم جو تجهیزات خراب شد هم صدرا در کمال شایستگی احتمال افت تا 261-270 را دارد.
من با بازگشایی در محدوده 270 موافق بودم در اون صورت سهم با صف خرید بسته میشد نه مثل امروز با صف فروش
واقعا راست میکن سهمی که از خودش اراده نداره به درد نمی خوره
حالا حکایت این فاراک شده که نشسته ببینه صدرا چکار میکنه با بالا رفتن و پایین اومدن اون صف میشه
باسلام
بازي ادامه دارد؟!
نترسيد عده اي بايد خارج ميشدند از حقيقي ها(متاسفانه)
بيمه پارسيان هم فروخته ؟! ودر طول معاملاتي روزهاي آينده شاهد فروش حقوقي ها مخصوصا بيمه وكدهاي زير گروهش خواهيم بود!
ويه معامله عمده با گروه كاركنان ايران خودرو خواهيم داشت.
واما در روزهاي اتي شاهد حجم بالاي معاملات خواهيم بود.وشاهد روند جديدي در كل تجهيزاتيها خواهيم بود.
انشاء الله
واما فروشنده صدرا بيمه پارسيان وزير كدهاي بيمه واشخاص حقيقي بود.
واما در نماد فاراك بازهم دانايان پارس فروشنده بوده يحتمل فردا وپس فردا از فاراك خارج خواهد شد.
سلام رضا جان
حق با شماست ولی صدرا تو بازار امروز کشش این قیمت رو نداشت
خیلی ها مثل من معتقد بودند بهتر است بازگشایی در قیمت پایینتری بود اینجوری هم جو تجهیزات خراب شد هم صدرا در کمال شایستگی احتمال افت تا 261-270 را دارد.
من با بازگشایی در محدوده 270 موافق بودم در اون صورت سهم با صف خرید بسته میشد نه مثل امروز با صف فروش
حرف شمارو قبول دارم ولی فاراک هم 250 باز شد اگر یادتون باشه و با عرضه نابخردانه دانایان صف فروش شد قیمت امروز زیاد مهم نبود 270 هم باز میشد صف فروش میشد اولا با بازگشایی 270 اول از همه فاراک میرفت تو کما چون فاصله قیمتیش کم میشد دوما اکثرا با بسته موندن سهم یا نیاز به نقدینگی داشتن یا این که از اقبال بد امروز برای شپدیس نقد میشدند .
سایه جان همیشه از بحث های منطقی با شما لذت بردم به نظر تلفیق بنیادی و تکنیکال میتونه بحث رو شیرین تر کنه اما به نظرم امروز صدرا به هیچکدوم اینا وابسته نبود بلکه فقط و فقط روانشناسی بازار و همون بحث بی اعتمادی به سهم باعث صف فروش شد
اگر مدیران صدرا سر قضیه پل کتمان نمیکردند همه چی رو و از اعلام مذاکره خبر میدادند الان لقب چوپان دروغ گو رو نداشتند معمولا در بورس ما و همه جای دنیا سهم هایی که از ضرر به سود میرسن مورد اقبال قرار میگرن و رشد میکنن حقش بود بالاتر باز بشه ولی جو بازار این اجازه رو نداد اگر روند سهم رو دنبال میکردید به نوعی سردرگمی در معاملات این سهم میرسیدید چند بار محدوده صفر تا درصدهای مثبت و درصد های منفی تا صفر رو دید جبهه فروشنده بیشتر تمایل به فروش داشت حالا به هر قیمتی مهم نبود چون اکثر سفارش ها قیمت روز و خریدار بود به نظرم از قبل هم صف فروش برای این سهم بعد از بازگشایی بدیهی بود ولی به شخصه افت چندانی رو برای این سهم متصور نیستم . امیدوارم اساتید گرامی جناب طیب زهره جان سایه عزیز هولوی ارنست و دیگر دوستان هم اظهار نظر بفرمایند . پرسود باشید
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
من فاراک ندارم اما شدیدا دلم برای شما فاراکی ها می تپه!! چرا باید یه عده سهامدار جز تاوان این بازی ها را بدن!! من توی چند تا پیغام خصوصی خدمت جناب holy از چیزایی که از فاراک میدونم را فرستادم، دوستان من همیشه یه شعار برای خودم دارم "برای موج سوارها موج درست نکنم" حتی ریز موج!!... اوضاع شرکت به این خوبی ها هم نیست... یکبار توی یک پست نوشتم" گفتن آش اما نه به این داغی" خلاصه حواستون جمع باشه!! شرکتی که چندبار سابقه ورشکستگی توی رونده کاریش داریه، شرکتی که گاها پیش آمده تا 6 ماه حقوق کارگر خودش را نداده، شرکتی که با حاشیه سازی روی سود غیر عملیاتی تا این قیمتها رسیده اگه نتونه سود عملیاتی محقق کنه چی میشه!!؟؟... خلاصه هر کس از این سهم کام گرفته بده ... من نه فاراک دارم... نه قصد خرید دارم.... نه قصد ایجاد تشویش اذهان عمومی.... به هر حال نسبت به این گروه با احتیاط بیشتری برخورد کنید....
عاقل به کنار جوی تا پل میجست............دیوانه پابرهنه از آب گذشت
[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
ببخشيد دوباره تاكيد ميكنم روند تجهيزاتيها در روزهاي اتي خيره كننده خواهد بود(چند باره)
باتشكر از آرمان عزيز صنعت ومعدن هم امروز تمامي صدراهاشو فروخته!
واما تعديلهاي خيلي خوب بعد از ارديبهشت ماه خواهد بود.
فعلا حركت بطرف 380صدرا و340فاراك
فاذر هم نمادش بزودي بسته خواهد شد.
فروشنده فاراك دانايان پارس خريدار فرهنگيان؟!
خوب بهترین مقاومت بعدی برای فاراک به نظر 61.8 فیبو میرسه
و به نظر میرسه تو این مدت اشتباه هایی صورت گرفت وخرید هایی نا به جا انجام شد ولی خوبی این بازار ها همینه دیگه اگه قرار باشه آدم تو زندگیش هر چی رو تصور کنه به واقعیت بپیونده که خیلی زندگی بیمزه میشه
ولی میخوام به همه دوستانی که صدرا و فاراک خریدند بگم ناراحت نباشن و هیجانی تصمیم نگیرند و به قول استادholy این نیز بگذرد وروزهای خوبی رو که تو سود هستین رو در نظر بگیرید و اینکه با خودتون میگید کاشکی از اون سهام یکم دیگه خریده بودم.
شاد،سلامت و پر سود باشید
نظر