نوین تحلیل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • James Bond
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 193

پاسخ : نوین تحلیل

وملت سهم نوسانی با کلاسی هست...
    فط باید همین که شاخص برگشت خرید و فروش کنید
    بنظرم همین حوالی یا کمی پایینتر شروع به کف سازی بکنه و با برگشت شاخص در آینده دوباره نوسان بده.
    [CENTER][COLOR="#0000CD"][B]This is Dynamic Trading[/B][/COLOR][/CENTER]

نظر

• James Bond
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 193

در اصل توسط shazdehpesar پست شده است View Post
      با سلام خدمت آقای باند.لطفا در مورد روند پسهند و وبیمه نظرتان را بفرمائید.متشکرم.
      سلام
      پسهند از مدت ها پیشبازیگر خاصی توش نداره... هر چند این اواخر ریزش زیادی هم داشته و نامردی بخواد هر حمایتی رو بشکنه... حداقل یک جوجه نوسان بده

ما برای چی میگیم دکیمی... خودتون قضاوت کنید با این جو منفی بازار و گروهش... سهم فروشنده نداره...
      بنظر من بایستی در بازار قبل از سود کردن به دنبال ضرر نکردن باشید...
      دکیمی بکسی ضرر نخواهد زد...
      از زمان معرفی هم با ریزش وحشتناک شاخص سهم مردانه وایساده... روزی رو میبینم که بازی دکیمی تازه بالای 1000 شروع بشه و ملت صبح زود با چشای پف کرده صف بچینند براش.

نظر

• James Bond
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 193

فروشندگان جان بر کف غبشهر بازی هنوز تموم نشده
        سهم بعد از اصلاح زمانی دوباره استارت خواهد زد.

نظر

• James Bond
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 193

برای بار n ام میگم
          دکیمی بخرید و سبدتون رو تضمین کنید
          من که با سیستمم دست مافیا رو دارم رو میکنم دارند سهم رو جمع میکنند
          چرا همیشه دوست دارید سهمی رو از صف خرید تو قیمت های بالا اضافه کنید!!!
          کلاهتون رو خودتون قاضی کنید سهم از مدت معرفی تو این بازار افتی نداشته...
          الانم کافیه به تابلو معاملات نگاه کنید
          من با سیستم معاملاتیم قبل ازینکه به سودهای چند صد درصدی فکر کنم به فکر حفظ سرمایه ام هستم
          پس همراهی کنید

نظر

• James Bond
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 193

امروز فایرا بعد از 40 درصد تعدیل مثبت 5درصد بالاتر باز شد
            به باز شدنش ناراضی نیستم ... چون این مدتی که بسته بوده اکثر سهام ریزش اساسی داشتند
            و حداقل در این مدت به کسی ضرر نزده
            از طرفی دوباره فرصت ورود داده
            چون خیلی مسخره است که P/E فایرا بشه 4.6
            تارگت حداقل 900 رو براش متصورم....
            =================================================
            اینم از پیش بینی ریزش دیوانه وار شاخص کل که 4 آذر ماه سیگنال اصلی فروش صادر شده بود... هر کی سهمشو فروخت برد و هر کسی هم سهم خوبی خرید جلوتر از بازاره.

بنظرم با اتفاقاتی که داره میافته احتمالا کف شاخصو همین حوالی ببندند...
            هر چند سیگنال های اصلی ورود رو بایستی در روزهای آتی گرفت

در اصل توسط James Bond پست شده است View Post
            با سلام خدمت همه سروران تو این مدت که بازار بصورت هیجانی مثبت بوده دوست نداشتم تحلیل خاصی رو بزنم....... چون بنوعی هر سهمی رو که معرفی میشد لاقل یکیش میتونست یک نوسان کوچیک بده ولی براستی ما برای چی تو بازاریم؟ چون اکثریت ما بنوعی پاگیرش شدیم. معتاد از نوع بورسی شدیم. براستی جایگاهی برای خود در این بازار پیدا کرده ایم؟ ازینکه بتونیم بعنوان یک سرمایه گذاری امن و سود ده از آن بهره ببریم شکر خدا از رشد شاخص بدینجا اکثریت سود خوبی بردند.... ما هم بی نصیب نماندیم..... و در اکثریت تریدهایمان سودهای معقولی بدست آوردیم شاخص هفته گذشته سیگنال خروج ملایمی از خود نشان داده بود که امروز با منفی شدن اکثریت سهام بنظر اینجانب این تن خسته تیپکس نیاز به استراحت دارد... فکر نکنم سر اولین و دومین حمایت ها بخواد بپیچه به صراط مستقیم... ولی دوستان سعی کنید از بازار در روزهای منفی سیلی نخورید... حد ضررها رو با جان و دل پذیرا باشید اگر با سهام بنیادی هستید خیالتان تخت باشد که این نوسانات ایامی بیش نیست و گذراست در اینده سعی میکنم در روزهای منفی و راکد بازار سهام مطمئن از هر نظر را معرفی کنم چون استراتژی بنده همراه شدن با سهامیست که معامله گران قوی داره... قدرت همه این معامله گران ثبت و ضبط شده و عاری از تعصبات و احساسات است. در بازار بورس تا زمانیکه مدیریت سرمایه را رعایت میکنید هستید وگرنه خواه ناخواه پس انداخته خواهید شد. این ماه ماهیست که اکثریت هرچه رشته کرده بودند پنبه خواهند کرد.... چون شهریور پس بیشتر به نقد شدن بروید تا بخواهید در هیجانات بازار هر بد سهمی را بخرید موفق باشید

نظر

• farzen
              ستاره دار(2)
              • Jan 2012
              • 512

سلام ممنون از راهنماییهاتون

نظرتون نسبت به فاذرچیه؟

نظر

• James Bond
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 193

فاذر که یکی از دوستان چندین روز پیش سوالی پرسیده بودند و ریزششو پیش بینی کردیم... همینطور هم شد.
                بنظرم فعلا نوسانی بشه... چون الان رو زمین و هواست... و دقیق نمیشه در موردش نظر داد... چون ریزش بدی داشته و امکان چند درصد نوسان مثبت توش هست..
                ولی بخواد دوباره مثل سابق روند بگیره احتیاج به سیگنال های بیشتریه
                موفق باشید...

نظر

• m2020
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 293

سلام.نظرتون در مورد بکاب میخواسستم .ممنون

نظر

• James Bond
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 193

سهم نرمالیه... کمی جو فروش روش هست که اونم بدلیل اوضاع بازاره..
                    بازار برگرده اینم جون میگیره و میخوره به بالای کانال...چون دلیل نداره منفی بخوره
                    هر چند بعدا یادم بندازید تا دوباره نگاهش کنم

نظر

• m2020
                      عضو عادی
                      • May 2014
                      • 293

ممنون از وقتی که گذاشتید ی سوال دیگه داشتم نظرتون در مورد جابجا کردن سهم والبر با فباهنر میخواستم بدونم

نظر

• James Bond
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 193

جابجایی درستی میکنید
                        ولی معلومه حواستون کامل به مطالب بنده نیست
                        اگه میخواهید دارویی داشته باشید والبر و با دکیمی عوض کنید بهتره
                        اگه میخواهید فلزی داشته باشید بجای فباهنر فایرا ارجح تره

نظر

• farzen
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2012
                          • 512

سلام صبح عالی سبز و پربرکت

شما زمان خروج رو خوب تشخیص دداین (کاشکی اقدام بفروش میکردم)-
                          1-اما برای من که فول سهمم چیکار میتونم بکنم؟
                          2-ظاهرا بازار 2-3روزی مثبت میخوره بنظرتون فرصت فروشه؟
                          3-تا کی بازار نوسانی خواهد بود؟
                          4- خلاصه بازر رو برای مدت یکماه چجوری میبینید؟

نظر

• James Bond
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 193

سلام
                            بازار ما برای یک حرکت مثبت دیگه نیاز به جو مثبت همراه با ورود پول دوباره داره
                            همانطور که دیشب گفتم بازار امروز برمی گرده... ولی برای تایید برگشت قابل اطمینان نمی تونم نظری بدم
                            چون که باید ورودهای بزرگ پایش بشند
                            کاش بازار تو همین حوالی چندین ماه درجا میزد.... اینطوری برای سهامدار جزء خیلی بهتر بود.. چون اکثر سهام حالت نرمالی بخود میگرفتند و ما هم میرفتیم سراغ سهام کوچک
                            ولی اینکارو نمیکنند.... چون با 7 هزار واحد رشد با شدت گرفتن معاملات کلی پول بابت خرید و فروش ها به جیب دولت میره... اضافه برین 5درصد مالیات بر ارزش افزوده هم هست که در صعود سهام نصیب دولت میشه
                            راستش اینطوری که میبینم حتی دوباره بخوان بازارو حمایت کنند دوباره برای بار چندم یک بازی دو سر برد برای سازمانه... این وسط اکثر سهامداران خرد دوباره خرد خواهند شد.

خب من تا بخوام این متنو تایپ کنم روی فایرا دارند رنج های مثبت میکشند

نظر

• m2020
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 293

سلام.آیا شما با تحلیلهای که در مورد شاخص میکنن یعنی نزول تا 64000 موافقی.اگه ریزشی داشته باشیم شما چه سهمهایی پیشنهاد میکنید واگه برخلاف تحلیل بعضی از دوستان با برگشت شاخص موافقید چ
                              ه سهمهایی پیشنهاد میکند

نظر

• James Bond
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 193

m2020 عزیز

در مورد شاخص من دنبال نشانه ها میگردم
                                هرچند که قبلا ریزش شدید شاخص رو پیش بینی کرده بودم... فعلا نمیتونم بگم تا 64000 هزار شاخص خواهد ریخت و با نظرات بقیه هم کاری ندارم... هر چند هفته اینده برای بازار بسیار بسیار مهم هست. اگه هفته اینده بتونند حجم مثبت بالایی وارد بازار کنند قضیه ریزش کاملا منتفی میشه... اگه دقت کنید اکثر سهام بشدت نزول کرده اند... و احساس میکنم عده ای که الان تو صف فروش ها هستند همان هایی هستند که تو قیمت های بالاتر سهم خریده اند. ولی اگه باتوجه به داده های موجود بخواهیم نظری بدیم تا امروز یعنی 4 شنبه باز فروش حکم فرما بوده... ولی هر لحظه ممکنه یک حجم بالا وارد بازار بشه با هر بهانه ای که شده... اگر سهمی دارید دیگه فروش صلاح نیست.

در مورد خرید سهام بنده استراتژی های مختلفی دارم که بسته به رفتار بازیگران سهم فرق میکنه مثلا اگر دقت کنید چندین روزه که میگم دکیمی بخرید... حالا بنظرتون کسی که این سهم رو خریده بنوعی سرمایشو از زمان ریزش شاخص در امان نگه نداشته؟!!!

قبل از بسته شدن فایرا رو پیشنهاد کرده بودم حتی اعلام تک سهمی کردم قیمت سهم 730 بود... 8درصد در روزهای بد بازار بالا رفت و چندین روز از منفی های بازار در امان بود.. سهم گزارش تعدیل مثبت 40 درصدی رو داد... تعدیلی که به جرات میگم اگه بازار مثبت بود بالای 1000 باز میشد ولی با جو بازار بنوعی سوخت شد رفت هوا... امروز براش تو قیمت 753 صف فروش چیدند ولی باز هم از قیمت معرفی بالاتره و چندین درصدم از بازار جلوتره... با پی بر ای 4.5.... بنظرتون کجای منطق که بخوان فایرا رو با این پی بر ای و با این گزارش عالی صف فروش کنند.... نخیر اینا بخودشون هم رحم نمیکنند... من از خدامه سهم 10 درصدم بیاد پایینتر تا بازم بخرمش و به خریدم ایمان دارم... همه این نوسانات گذراست.... بخدا اگه بتونید به هیجاناتتون غلبه کنید بورس بهترین محل درآمده...
                                کم کم با استراتژی های خرید بنده آشنا خواهید شد... باور کنید سیستمی که تو دستمه و دارم باهاش اکثر سهام رو تحلیل میکنم فکر نکنم تو کل ایران کسی داشته باشه و حتی بفکرشم افتاده باشه ولی با این تفاسیر بعضا باز اشتباه میکنم... چون همیشه 100 درصد نیست نه من و نه کس دیگه.... من نمیدونم چگونه یک عده میان با چندتا خط و اندیکاتور در مورد سهمی نظر میدن... تحلیل ها و تصمیماتی که مو به تن آدم سیخ میشه... در مواردی میبینم که طرف سهم رو میگه، حالا کمی هم نوسان داد میاد تو بوق و کرنا میکنه که فلان بیسار 7 درصد تو یکی و دو روز نوسان داد... اینا یا خیلی احمق و دروغگو تشریف دارند یا اینکه دزد و حقه بازند(مثل سایت های معرفی سیگنال درپیتی که مثل مور و ملخ ریخته) و مشتری هاشون ... هستند.... کمی دقت کنید میبینید که منظور حرفم سادست... فرض کنید سهم تو قیمت 1 منفیه.. احتمال اینکه رو صفر تابلو بدند کمه... تازه اگر هم دادند جوجه فروشندگانی بیش نیستند که حجم های چند صدتایی یا یک و دو ملیونی میزنند... پس احتمال اینکه کسی بخواد واقعا در این شرایط خرید قرار بگیره خیلی سخته... حالا فرض کنید سهم بر میگرده و یک نوسانی میده و یک غضنفری هم میاد روی 4مثبت سهم رو میخره... این عوام شیپورچی میگن 8درصد نوسان نوش جونتون.... بخدا اینا همش دروغه... نه اینکه نباشه.. هست ولی از صد نفر شانس یک نفر میشه تازشم با حجم کم... با نوسان گیری شک نکنید که محکوم به نابودی هستید... اکثر معامله گرهایی که سری تو سرا دارند هیچ وقت سراغ نوسان گیری نمیرند.. چون دله دزدیه... خودم با سیستمی که دارم میتونم با درصد صحت بالا نوسان بگیرم ولی واقعا کلاس تریدری و پایین میاره و با اعصاب و روان بازی میکنه.... پس مثل یک شطرنج باز حرفه ای قواعد بازی رو یاد بگیرید گاهی هم ببازید ولی برای باختنتون دلیل داشته باشید... دنیا بر مبنای آمار و احتمالاته... زیرک کسی هست طرفی قرار بگیره که احتمال بردش بیشتره... پس باید وزنه های احتمالاتی رو سبک و سنگین کنید و کنار همدیگه بچینید و بهش امتیاز بدین... حالا که بازار سوت و کور و خالی از هرگونه جودهی های هر بدفکر و بدعلمی هست.. بشینید فکر کنید و ببنید کجای بازی هستید... و تا کجا ادامه خواهید داد.
                                =======================
                                آخرین ویرایش توسط James Bond؛ 2014/12/17, 17:56.

نظر

در حال کار...
                                X