کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در مورد رئیس جدید راستش بنده نمیتونم نظری بدم... چون واقعا فاکتورهای زیادی رو میشه درنظر گرفت
یکی خروج دارو و دسته رئیس پیشین و دیگری حمایت دستوری رئیس جدید از شاخص... هرچند بنظرم طول میکشه آقای فطانت بتونه بزرگان بازار رو دور خودش جمع بکنه
در مورد بازگشایی پالایشگاهی ها بشخصه دوست دارم یک منفی حسابی به شاخص بدهند... هر چند این وسط افزایش نرخ دلار تاثیر مثبتی بر روی این گروه داره(1$=3490).... چون دلار واقعا میخواد روند بگیره... و این یعنی شکست سیاست انقباضی دولت اعتدال که یک ساله همه بازارها رو راکد نگه داشته.
[CENTER][COLOR="#0000CD"][B]This is Dynamic Trading[/B][/COLOR][/CENTER]
تشکر از پاسخ بسار عالی ومنطقی که دادید.منم با سهامداری بیشتر موافقم تا نوسانگیری البته سهمهای کناره که بنیاد خوبی دارند .البته در ریزش شدید قبلی منم مانند خیلیها تو ضرر رفتم اما با انتخاب سهمهای مناسب ضرر جبران وحتی تو سود هم هستم وبا ریزش بیشتر شاخص به نقطه سر به سر میرسم .اما داشتن دوستان با تجربه وبا کلاس ترید بالاتر همیشه پشتوانه خوبی است امیدوارم با کمک دوستان خوبی هم چون شما من وبقیه مانند ریزش شدید قبلی بتونیم از این سونامی بسلامت بگذریم.دست دوستی من بسوی شماست از وقتی که برای پاسخ بسوالات بنده گذاشتید ممنونم.
دو اطلس پایین مربوط به قچار و قثابت است. در باکس های نشان داده شده VP منفی مشاهده می شود. بنظرتون کسانی که این دو سهم قندی رو داشتند غیر ضرر و اتلاف وقت چیز دیگری عایدشون شده؟
حالا بریم سراغ یک سهم همگروهشون
قزوین
در اطلس قزوین VP های مثبت پشت سر همی دیده میشد که نشانگر زنده بودن سهم رو داره. بدین معنی که در موقعیت های مناسب باید بفکر خریدش بود نه سهامی مثل قچار و قثابت
در باکس اول اطلس قزوین سهم در قیمت 320 خرید شد و روی 430 خالی کردم.... ولی در باکس دوم متاسفانه فرصت نداشتم.... بنظرم قزوین در موقعیت مناسب ارزش خرید کردن رو داره... کافیه به رفتار VP ها دقت کنید... یعنی هنگامی که VP های مثبت پشت سرهمی اتفاق می افتد در موقع اصلاح و نقاط پولبک میتوان با کمترین ریسک وارد سهم شد
2- پتروشیمی
این دو سهم پتروشیمی که خود گواه ماجراست. پس ما با اطلس شناسی سراغ سهامی می رویم که بیشترین احتمال موفقیت در آن وجود دارد.
امشب یک اندیکاتور مکمل اطلس رونمایی کنم به نام پولاریس...
پولاریس اندیکاتوریست که زودتر از اطلس سیگنال میده.... همانطور که قبلا عنوان کردیم در اندیکاتور اطلس VP (قدرت حجمی) بنوعی سوخت موشک یا همان قدرت روند ماست.
حال پولاریس پایه و بیس روند یا سکوی پرتاب موشک ماست که جهت اصلی روند رو نشون میده. بنوعی سکان دار روند هست.
دو نوع پولاریس داریم.... مخفی و آشکار.... پولاریس مخفی زمانی اتفاق می افتد که قیمت ثابت یا رنج(در جا زدن) هست.... پولاریس آشکار همراه با تغییرات قیمتی خودشو نشون میده...
پولاریس بزرگ یا پشت سرهم سبز(مثبت) اثر پولاریس های منفی کوچک رو خنثی میکنه ولی اگه به حالتی برویم که پولاریس منفی دوباره تکرار بشه با توجه به اطلس و قیمت بایستی از سهم خارج شد.
حال اطلس و پولاریس اگر در دو جهت مخالف(واگرا) حرکت کنند سهم گیج میزنه و تحلیلش سخت میشه ولی امان از روزی که این دو هم جهت(همگرا) حرکت کنند...!!! زین پس اطلس و پولاریس کنار یکدیگر خواهند بود تا به قدرت شگفت انگیز تحلیل نوین پی ببرید. حالا چندتا سهم قرار میدم... دیگه فکر کنم حالت کلی دستتون امده باشه... البته کمی ریزه کاری هم داره که به مرور دستتون میاد.
سلام دوستان
دوست بلندمنش آقای James Bond درود برشما.
سهم سایپا دیزل حدود 30درصد ریزش کرده است.و روز 4شنبه با صف فروش(حدود 10میلیون) بسته شد.
از نظر تکنیکی تحلیل هایی ارایه شده درسایت های مختلف.
اگر وقت و حوصله دارید.شما هم نظر خودرا درباره سهم سایپا دیزل بفرمایید.
تندرست و پیروز باشید.
سپاس دار شماییم.
سپاس rad
خکاوه با توجه به چارت اطلس زیر جو فروش همچنان حکم فرماست... در محدوده 77 حمایت محکمی داره که با این حالتی که داره پیش میره به احتمال زیاد 77 رو خواهد دید...
لازم بذکر است دو اندیکاتور اطلس و پولاریس در قیمت پایانی 117 سیگنال اصلی خروج از سهم رو داده بودند...
میخواستم بگم تکنوتار
البته گزینه دیگه وگردش بود که بخاطر صف فروش بودنش خریدتون منتفی بود و میموند تکنوتار و صف خریدش...!
تکنو روی حمایتش بود... و بقدر کافی اصلاح کرده... سه شنبه و چهارشنبه خوب استارت زد.. حالا فردا یحتمل نوسان گیران خروج داشته باشند.. ولی تو این بازار و دو روز بدینسان معامله شدن جدا جای تقدیر داره که می شه به سهامداریش امیدوار بود. چون حجم های خوبی داره میزنه و چند مدتی هم هست که سهم صاحب پیدا کرده...
دوستان الان که نگاه میکنم اکثر سهام دارند روی حمایت هاشون ریپ میزنند... هر لحظه ممکنه حداقل یک نوسان بدند.. البته اینم بگم حمایت داریم تا حمایت...
کاش وقت داشتم سهام با صاحب رو مشخص میکردم... مثلا ولیز یکی از اوناست و دو لیزینگی دیگه یا اکثر بیمه ای ها .. چون وقتی سهمی اینطوری باشه ادم حداقل برای بلند مدت دلش قرصه و میدونه در بدترین حالت به قیمت خریدش در میان یا بلند مدت خواهد رسید.
مثل اینکه درست فکر میکردم... ترمز شاخص رو فعلا کشیدند.... امروز تو اکثر سهام جو خرید خوبی حکم فرماست... چون بدجوری افت کرده بودند و حداقل باید یکنوسان تپل بدند.
امروز فایرا داره حجم عالی میزنه... از فردا منتظر صف خرید بودنش باشید...
با 40 درصد تعدیل مثبت و پی بر ای 4.4 ملت میفروشند...
اینجا ایران است...
نظر