نوین تحلیل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نرسيان
    عضو عادی
    • Apr 2014
    • 40

پاسخ : نوین تحلیل

در اصل توسط James Bond پست شده است View Post

این نمودار حجم محرک شاملا بود... نیاز به توضیح نداره...کاملا واضحه واگرایی مثبت
    موقعی که سهم در محدوده 850 گیج میزد... در یکی از فروم ها رد مافیا رو زدیم... خب نتیجش شد فایرا 1600 تومنی.... فکر کنم کمتر کسی حواسش بوده که سهم کوچکی مثل شاملا اینقدر بی سر و صدا ظرف چند ماه قیمتش بشه دو برابر...
    ولی خب مافیا کارشون رو خوب بلدند... اونها مثل عوام دنبال نوسانگیری نیستند... از بودن تو بورس لذت می برند... استرس نمی کشند... و زنگ تفریحشون میشه گشت و گذار تو فروم ها و به ریش من و شما خندیدن...
    سلام دوست عزیز میشه منابعی که بیشتر در مورد حجم محرک توضیح بده معرفی کنید .

نظر

• James Bond
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 193

سلام...
      منابعی در کار نیست... همه شان برای اولین بار در بورس ایران طراحی شده اند و حاصل چندین ماه شب زنده داری اینجانب هست....
      شاید بهتر بود رو نمایی نمی کردم... چون حجم محرک رو خیلی ها دوست دارند...
      [CENTER][COLOR="#0000CD"][B]This is Dynamic Trading[/B][/COLOR][/CENTER]

نظر

• soheilazary
        عضو عادی
        • Aug 2014
        • 55

ما تو این اندیکاتورها احجام رو از جهات مختلف داریم قلقلک میدیم... و رفتارشون رو با توجه به قیمت می سنجیم.

مثلا سهم سپاها رو در نظر میگیریم...
        از اندیکاتور حجم محرک... بهره می بریم....
        نتایجی که می توان گرفت... 1- رد پایی از معامله گران رانتی دیده نمی شود... 2- در کادر نشان داده شده میتوان از گمراهی فروشندگان استفاده کرد و در نقطه مناسب برای نوسان گیری وارد سهم شد... چراکه قیمت افت وحشتناکی داشته ولی حجم تقریبا ثابت و با شیب اندکی صعودی بوده... پس حجم محرک به ما در مورد تریدمان اعتماد بنفس کاملی میده.... میگه از ناآگاهی افراد جوگیری که قیمت سهم رو بی مورد کاهش داده اند نهایت استفاده رو ببر...

پرش حجم محرک که با فلش علامت گذاری شده...اگر بخواهیم در بررسی واگرایی مثبت استفاده کنیم فیک بوده و فاقد اعتبار است.
        با سلام
        دوست عزیز به نظر نموداری که شما الان گذاشتید روی تایم 5دقیقه میباشد لطف میکنید روی تایم روزانه هم یک تحلیل از همین سپاها با همین اندیکاتور حجم محرک بگذارید./

نظر

• James Bond
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 193

متاسفانه نمیشه...
          چون اندیکاتور رو برای تایم روزانه ننوشتم... و اگر بخوام برای یک تحلیل سپاها شروع به ادیتش کنم زمانبر خواهد بود که نه حالشو دارم و نه مجال...
          و اینکه چرا برای تایم روزانه ننوشتم به این دلیل بوده که از نظر تعداد داده بعضی وقتا به مشکل می خوردم... فرض کنید برای سهام تازه وارد نمی تونستم تحلیلی انجام بدم.. و این باعث شد که برم تایم پایینتر.

نظر

• James Bond
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 193

وقتی یک ماهه که داریم میگیم دکیمی و فایرا... فکر کنم ملت تازه متوجه ریسک سهام حبابی شده اند
            خرید فایرا در این سطوح قیمتی طلاست....

نظر

• James Bond
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 193

سهم خوب و حرف گوش کن... لسرما
              چارت هاشو تو صفحات گذشته قرار دادم... حالا چی میشه یک غضنفری بیاد زیر 340 دوباره این سهمو بما بده...
              ثواب داره بخدا... به دنیاتون که فکر نمیکنید حداقل بفکر آخرت تون باشید...
              در اصل توسط James Bond پست شده است
              دانا رو خودم تو قیمت های پایینتر دارم...
              بنظرم پله اول زیر صف فروش شنبه هفته اینده خریدنیه...
              دانا رو دارند خوب میخرند... لسرما هم چنان رو سفید... تکنو زیر 200 نداره... خکاوه رو در یکی از فروم ها گوشزد کرده بودم... تو قیمت 77 آروم میگیره... خب صف خرید سه شنبش بدجوری تو پاچه نوسان گیران رفت...

نظر

• James Bond
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 193

یک نگاهی به حجم محرک این روزهای فایرا می اندازیم...
                اگر به گوشه بالا داخل کادر نگاهی داشته باشید... یک واگرایی مثبت کوچکی دیده می شود.
                بدین صورت هست که قیمت دو کف نزولی زده ولی حجم محرک دو کف صعودی رو به بالا... این یعنی هر کسی فروخته و قیمت رو تو این اواخر چند درصدی پایین اورده بود اشتباه محض کرده... چراکه حجم محرک ما چیز دیگری را نشان می دهد...!!!

نظر

• رضا پهلوی
                  Banned
                  • Oct 2014
                  • 119

جیمز باند عزیز سلام
                  لطفا" تحلیلی از ونفت و وبیمه بدید یکساله در سایت قرار دهید
                  ممنونم

نظر

• James Bond
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 193

رضا پهلوی: ما رویکرد داینامیکی داریم... یعنی با بیشترین گین...همراه بودن با موج های صعودی... یعنی گاو بازی کردن و تا قطره آخر شیرشو دوشیدن... پس تحلیل های یکساله تو سیستم کاری ما نیست.

تحلیل های یکساله قضیه اش فرق میکنه.. 100 عامل این وسط میتونه دخیل باشه... ونفت رو قبلا گفتم... بلند مدت میتونه صعودی باشه... و چارتها هم تاکید میکنند و جای نگرانی نیست
                    وبیمه هم فبها صعود بلند مدتش فعلا مورد تاکیده... ولی پس فردا رفت بالا و دیگه مورد تاکید نبود تقصیر ما نیست...
                    موفق باشید

نظر

• James Bond
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 193

وساپا اصلاحشو خوب کرده... یک پوئن منفی که داره حقوقی ناموردش تو قیمت های پایین هم دست بفروشه.. و این شناوری سهم رو زیاد میکنه...
                      حالا با این ریتمی که بازار برگشته وساپا هم برخواهد گشت... مشکل خاصی دیگه ای تو چارتها نمیبینم... ولی یکمی سهم سرگردانه و بازیگردان نامرد و این خرابه...

================================================== =
                      این تحلیل مربوط به ولغدر بود.. زمانی که بازار داشت خون گریه میکرد.... خوشبختانه ولغدر دوباره شیر شده... سهم حداقل 260 رو میبینه... سهام با صاحاب...

درود بر شما و ممنون از وقت و دقتتون.
                      قربان VP ابزار مخصوص خودتون هست یا امثال بنده نیز می تونیم بهش دسترسی داشته باشیم؟
                      به نظرم در ولغدر میله ها وضعیت مناسبی داشته باشند. ممنون میشم نظرتون رو بگید...
                      پر سود باشید

بله حدستون درست بوده... ولغدر بنظرم با کف سازی و بهبود وضعیت بازار به ریتم صعودی خودش برگرده
                      ================================================== ==

حالا دو تا حجم محرک ولغدر رو وساپا رو میزارم تا خودتون ببینید حجم محرک هیچ وقت دروغ نمیگه و دلیل غرش ولغدر اینه...

ولغدر.... بزیبایی هر چه تمام حجم محرک اون بالا وایساده و داره بلاهت فروشنگان رو تماشا میکنه...

ولی حجم محرک وساپا انقدر ضعیفه که شده غلام حلقه بگوش قیمت.. اون هرجا میره اینم میره... خب نتیجش معلومه... سهام بی صاحاب...

نظر

• omidvar
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 796

سلام
                        دوست عزيز بنده بعدازدوسال تحقيق وبراساس يكخبر رانتي تقزيبا تكسهم فايرا هستم فايرا دقيقا راه يكسال پيش دكيمي رو ميزه البت اون زمان هم بنده تكسهم دكيمي بودم ولي زود خالي كردم وافسوسش برام موند حالا دتجربه شد واسه فايرا هدف رو خيلي بالا ميدونم براش فقط يه موضوع جديدا نگزانم كرده واونهم واگرايي مخفي منفي در نمودار هفتگي وهمچنين روزانه با ار. اس اي خواهش دازم يه بررسي روي موضوع داشته باشين ضمنا در صورت امكان با اين انديكاتورتون يه دررسي روي شاخص داشته. باشيد ممنون ميشم موفق. باشيد
                        آخرین ویرایش توسط omidvar؛ 2014/12/27, 22:59.
                        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• James Bond
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 193

به به سهامداران فایرا دارند از راه میرسند
                          من خودم چارتیست کلاسیک بووودم... از من میشنوید... به این واگرایی ها توجه نکنید... نمیخوام و دوست ندارم این افرادی که دارند مدام واگرایی ها رو نشون میدن مات کنم.... یعنی هیچ وقتم نمیکنم... بزارید خوش باشند... اکثر توابعی که دوستان دارند باهاش واگرایی ها رو نمایش میدند فاز تاخیری دارند(مثل مووینگ ها)... یعنی اینها همیشه مستعد نشون دادن واگرایی هستند... مگر اینکه قله دوم خیلی بره بالا و ....
                          حالا شما برید نگاه کنید تو فروم ها... از 20 تا واگرایی همش یکی دو تاش جواب میده... اکثرا هم نمیدونند واگرایی که فلان اندیکاتور نشون داده یعنی چی .... اصلا طرف بلد نیست تفسیر کنه... بگذریم...

والا شاخص کل تحلیل نوینش خیلی کار داره... برای تحلیل شاخص کل تصمیم دارم تا عید یک سری اندیکاتورهایی طراحی کنم... ممکنه شاخصی رو من نمایش بدم از نظر عددی با شاخص های دیگه فرق کنه... خواب های وحشتناکی برای سازمان بورس دیدم... در آینده... صبور باشید... کلی بخوام بگم شاخص مخصوصا برای سهام کوچیک و متوسط دیگه جای نگرانی نداره...
                          موفق باشید

نظر

• James Bond
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 193

تو سهم دکیمی شاهد کد به کد از حقوقی به حقیقی هستیم... این میتونه یکی از نشونه های حرکت سهم باشه
                            آخرین ویرایش توسط James Bond؛ 2014/12/28, 12:13.

نظر

• James Bond
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 193

حقیقی بالایی که اکثر روزا فلش مثبته حدود دو هفتست که اضافه شده
                              امروزم بپاس کد به کدهای 300 تایی حقوقی حقیقی دوم اومد تو لیست...
                              در حین بازار اولین 50 تاییی رو که حقوقی داد.. گفتم که کد به کده... ازشون بخرید...
                              اینا مگر اینکه تو خواب ببینند دکیمی رو تو کف قیمتی 300 تا جمع کنند..

نظر

• farzen
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2012
                                • 512

امروز وگردش عالی عالی عمل کرد
                                حجم مثبت 75 میلیونی
                                که پالس حجمی 68 میلیونی موقع بازگشایی رو خنثی کرد
                                معاملات امروز حداقل برای کوتاه مدت هم که شده اجازه نمیده سهم براحتی اصلاح کنه
                                دوباره میگم چارت سرحالی داره
                                ولی خرید اصلا پیشنهاد نمیشه اونم فقط بدلیل مدیریت سرمایه هرچند قیمت میتونه بالاترم بره
                                خوشبحال سهامداراش...
                                سلام امروز ظاهرا وگردش استارتشو زد

اگر مقدوره وتوکا تحلیلی داشته باشین تشکر(البته من قبل از مجمع داشتم که الان تو ضررم)

نظر

در حال کار...
                                X