ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

میکشه بالا...

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

ذوب در کمتر از 1 ساعت به اندازه حجم معاملاتی دیروز معامله شده است. واگر امروز خود را بالای 285 تومان نگه دارد میتواند به رشد قیمتی خود ادامه دهد

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

...سلام مانی چطوری داداش...جان جمیع جمع 3 بار نوسان گرفتم این اخری دیگه یقه رو چسبید....افتاد کنار صدرا....باز خوبه این یکی دیگه زیان ده نیست....
        ....دوستان این همون سقف دوقلویی بود که خدمتتون عرض کردم بموقع کف دوقوشم میگم....مانی چه خبر ....2 تومن داری کارت به کارت کنی....؟
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

:dقربون خدا برم صف شد اخرش....از نگرانی دراومدیم....b-)

نظر

• MASOUD
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 160

ممنون خوبم ، وقتی هستی و مینویسی میدونم که خوبی... همینجوریه دیگه دکتر ، همون اولش که یقه تو نمیچسبن اول دون میپاشن ، بعدش قیر میریزن ، وقتی گیر کردی کلی میخندن و حالا بعدشو دیگه کار ندارم ...:d
            من دیجیتالم کجا بود دکتر ، خیلی وقته آقایان دارند مبادله کالا به کالا رو بنیان میزارن ، دیگه ریال هم داره مثل صدرا داره میره بازار پایه ... نخودی ، برنجی ، روغنی چیزی میخوای در حد یه کوپن یه نفره در خدمتم .
            [SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

جدی جدی دم ذوب به شبندر وصل شده است. تا شبندر صف فروش میشه ذوب هم صف فروش میشه تا صف شبندر جمع میکنند خود به خود صف ذوب هم جمع میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

حالا جدا" این دیگه چرا صف فروش شده؟

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط masoud پست شده است View Post
                  ممنون خوبم ، وقتی هستی و مینویسی میدونم که خوبی... همینجوریه دیگه دکتر ، همون اولش که یقه تو نمیچسبن اول دون میپاشن ، بعدش قیر میریزن ، وقتی گیر کردی کلی میخندن و حالا بعدشو دیگه کار ندارم ...:d
                  من دیجیتالم کجا بود دکتر ، خیلی وقته آقایان دارند مبادله کالا به کالا رو بنیان میزارن ، دیگه ریال هم داره مثل صدرا داره میره بازار پایه ... نخودی ، برنجی ، روغنی چیزی میخوای در حد یه کوپن یه نفره در خدمتم .

...حیف این اندیشه نابو این گفتار بلیغ که در کالبدی نحیف اسیر شده....باهات خیلی حال میکنم جدی میگم...نه بابا چه خوبی دیشب از کشیک ساعت 4 رسیدم خونه صبح جورابمو جای شلوارم داشتم میپوشیدم....فرصت استحمامی هم دست نداد....راستی اون ادکلنتو میدی یه دوتا پیس بخودم بزنم....:d...جان من تمومش نمیکنم...:(...ای بابا عجب نامردی هستی ....مانی کاشک یجور میشد بیل گیتسو حمید اعرابی رو میزاشتیم کنارهم....الان داشتم تاپیک بیلی قیلی ویلی رو میخوندم یعنی فقط مونده بووودد.......جای نخود لوبیا یه شونه تخم مرغ بفرست دارم ورزش میکنم ....مانی بیشتر بنویس تاپیک من مال خودته امشب میخوام ادامه داستان دلارو بزارم توپ...
                  ....ذوب هم سهم خوبیه خیلی به سهامدارای متضررش فشار اومد یه دوتا میلگرد و نبشی قسمتمون میشه نه مثل صدرا فوقش برا ضرر باید اعتصامو برداریم..

نظر

• Fmoradi
                    كاربر فعال
                    • Nov 2011
                    • 279

مهربان جان اون يه جعبه ايستك رو يادت نره بابا

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

...داش فرامرز اون 300 تومن پول امینو رو که از طرف تو به هومن دادم تصفیه کن....جیگر تو...

نظر

• bourse4ever
                        عضو جدید
                        • Sep 2012
                        • 17

میبینم که دکتر مهربان اینجاست،ولی ما رو تحویل نمیگیره

نظر

• محمد صالحی
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 207

;;);;);;)
                          در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                          ...هر كسي كه خدا دوتا چشم شهلا بهش داده باشه متوجه ميشه كه رو 290 كف سهم رو بستن....بنظر منهم در راستاي نظر اساتيد تكنيكال سهم اگر از 298 رد نشه يه سقف دوقلوي كوچيك ميسازه...تا چه شود...:->

;;);;)

مهربون جان اگر خدا چشای شهلا به کسی نداده باشد باید چیکار کنه
                          **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• مهدی بورسی
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 153

صحبتی با دوستانی که بی جهت میرن تو صف فروش دارم :
                            اون زمانی که قیمت تابلو قبل از روز عرضه بعلاوه 100% ملاک عرضه بودش خریدارا حدود 500 تومن داشتن دست و پا میشکستن واسه خرید. الام که قیمت کف 340 تومن هستش پس مشتری هم بالطبع بازم پاش میاد و با قدرت بیشتر هم میاد.
                            با توجه به قیمت کف عرضه که 340 تومن هستش پس قیمت کف تابلو هم همین 280 تومن امروز که بعلاوه 20% میشه تقریباً 340 تومن. پس منطقی نیست که دیگه زیر 280 تومن کسی فروشنده باشه.
                            با توجه به اینکه شبندر و ذوب با هم همسو شدن نکته ای شایان توجه که شبندر تقریباً 100 تومن بالاتر از قیمت کف عرضه رشد کرده بود و تقریباً آهنگ رشدش هم بیشتر از ذوب بودش و طبیعی بودش که امروز این بلا سرش بیاد ولی ذوب سیر طبیعیش رو تا اینجا طی کرده و کلی هم با قیمت کف عرضه فاصله داره.
                            پس بهتره که با منطق بیشتری سهم رو بفروشیم تا اگه ذوب برگشت به روال عادیش حسرت نخوریم. تقریباً 8 روز کاری مونده تا روز عرضه ( حداقل زمان عرضه ). امیدوارم تمامی سهامدارا خصوصاً ذوب و شبندر کامشون شیرین بشه.

نظر

• بیل گیتس
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 167

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                              ...حیف این اندیشه نابو این گفتار بلیغ که در کالبدی نحیف اسیر شده....باهات خیلی حال میکنم جدی میگم...نه بابا چه خوبی دیشب از کشیک ساعت 4 رسیدم خونه صبح جورابمو جای شلوارم داشتم میپوشیدم....فرصت استحمامی هم دست نداد....راستی اون ادکلنتو میدی یه دوتا پیس بخودم بزنم....:d...جان من تمومش نمیکنم...:(...ای بابا عجب نامردی هستی ....مانی کاشک یجور میشد بیل گیتسو حمید اعرابی رو میزاشتیم کنارهم....الان داشتم تاپیک بیلی قیلی ویلی رو میخوندم یعنی فقط مونده بووودد.......جای نخود لوبیا یه شونه تخم مرغ بفرست دارم ورزش میکنم ....مانی بیشتر بنویس تاپیک من مال خودته امشب میخوام ادامه داستان دلارو بزارم توپ...
                              ....ذوب هم سهم خوبیه خیلی به سهامدارای متضررش فشار اومد یه دوتا میلگرد و نبشی قسمتمون میشه نه مثل صدرا فوقش برا ضرر باید اعتصامو برداریم..[/b]
                              یعنی انگار بدترین فحش دنیا رو به من دادی .مهربان حساب من رو از این بابا جدا کن که ...
                              نذار بگم.نذار دهنم باز بشه.

نظر

• Fundamental
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 697

دوران اصلاح خودش رو داره سپری میکنه باتوجه به کاهش فلزات تو بورس کالا....
                                برای نوسانگیری فردا تو منفی خرید کنید.

نظر

در حال کار...
                                X