شکار حرفه ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tooti
    عضو جدید
    • Jan 2015
    • 7

پاسخ : شکار حرفه ای

در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Post
    سلام.همه دوستان اینجا رو پیدا کنند شروع میکنیم.البته از شما توقع داشتم از مطالب قبلی موارد بیشتری رو داشته باشید ولی متاسفانه سر سری گرفتید.

نظر

• tooti
      عضو جدید
      • Jan 2015
      • 7

درود شکارعزیز

نمیدونم این پیامو میبینین یانه طریقه کار بااین سایتو باید یاد بگیرم

من قاسم 18350دارم
      تکمبا1003
      کگل4447
      دامین4479
      حسینا36791
      وبیمه1212
      ورنا1165
      البته کمی قثابت 1351

اگه ممکنه نظرتونو بفرمایید بویژه دامین و کگل ک توضررم

سپاس فراوان

طوطی
      آخرین ویرایش توسط tooti؛ 2015/02/08, 14:15.

نظر

• omidvar
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 796

تنها سهمی که مردونه ایستاده ونه تنها افتی نداشته بلکه رشد قابل توجه هم داشته فایرا
        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• rahnama
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 770

سلام.در این صفحه شما به صورت هدفمند و بسیار متفاوت با علم روز دنیا در مورد مباحث بورس آشنا میشوید, و پله پله به هدف نهایی خودتون که تبدیل شدن به یک حرفه ای واقعی است خواهید رسید,در کنار مطرح کردن جدیدترین مباحث روز دنیا سیگنال خرید و فروش و نگهداری سهم ها رو هم خواهیم داد,
          شما میتونید کلیه سئوالات خودتون رو اینجا مطرح کنید.به تمامی سوالات شما پاسخ داده میشود,صرفا کاری که شما باید انجام دهید....راه رفتن در راهیست که به شما نشان داده شده.این راه, مطمئن ترین راه و درست ترین راه از بین صدها پیشنهاد داده شده در اطراف شماست.البته ما زمان زیادی در این صفحه حضور نداریم.امیدواریم که پذیرای ما و همراهانمون باشید.
          "نیک بخش"
          با تشکر از استارتر عزیز تایپیک
          لطفا در مورد اشاره شده بالا مطالب خود را ارائه فرمائید.
          تا بتوانم در بخش تایپیک مبتدیان از آن با کسب اجازه از شما استفاده کنم.
          ساسگزارم
          http://forums.boursy.com/group.php?groupid=14
          اینستاگرام من :
          منتظر شما عزیزان هستم.
          www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• farzen
            ستاره دار(2)
            • Jan 2012
            • 512

سلام لطفا نظرتون نسبت به وگردش--فاذر بفرمایید تشکر

نظر

• شکار حرفه ای
              عضو عادی
              • Jan 2015
              • 124

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
              سلام لطفا نظرتون نسبت به وگردش--فاذر بفرمایید تشکر
              سلام.یکی از دوستان در مورد ثتران و رکیش سئوال کرده بودند که اومدم جواب بدم یه دفعه سئوالشون حذف شد (هنوز به این سایت تسلط ندارم)اینجا جواب میدم امیدوارم ببینند.
              ثتران:این سهم رو قبلا در سبد دوستان قرار داده بودم البته با قیمت هدف.این سهم به هدف خود رسیده اگه بازار وضعیت خوبی نداشته باشه اصلا نمیتونه مقاومت کنه ,چون ایتم های سهم در بازار نزولی رو نداره فعلا دیگه پیشنهادی برای ورود ندارم.
              رکیش:این سهم افت زیادی رو داشته,متاسفانه همانطور که قبلا گفتم بعضی از سایت ها دلیل انتخاب سهم رو افت بیش از حد اون میدونن,ولی این انتخاب اصلا صحیح نیست,یعنی هر چقدر که یک سهم از قله فاصله میگیره نه تنها مرغوبیتش بیشتر نمیشه بلکه دید کلی و امید به این سهم به شدت کم میشه.معمولا این سهم ها یک صعود مقطعی خیلی کم دارند ولی دوباره با برخورد به اولین مقاومت سیر نزولی رو به خود میگیرند.پس اینو یادتون باشه ,اصلا و اصلا دنبال سهم هایی با کاهش شدید نباشید مگر اینکه دلیل دیگه ای غیر از افت زیاد سهم مد نظرتون باشه ,در غیر این صورت وارد این نوع سهم ها نشوید.این سهم چیز خاصی نداره و فعلا تا حرکت و صعود سهم وارد اون نشوید.
              فاذر:سهم خوبیه,در صورت حمایت در 300 احتمال حرکت مجدد اون رو داریم.هدف بعدی 345.
              وگردش:این سهم از نظر بنیادی وضعیت خوبی نداره و در 200 سیگنال فروش رو در سبد دوستان صادر کردیم.

نظر

• شکار حرفه ای
                عضو عادی
                • Jan 2015
                • 124

در اصل توسط rahnama پست شده است View Post
                [B][COLOR="#0000CD"]

با تشکر از استارتر عزیز تایپیک
                لطفا در مورد اشاره شده بالا مطالب خود را ارائه فرمائید.
                تا بتوانم در بخش تایپیک مبتدیان از آن با کسب اجازه از شما استفاده کنم.
                ساسگزارم
                http://forums.boursy.com/group.php?groupid=14
                سلام.دوستانی که در سایت نما بورس بوده اند مطالب زیادی رو در اختیار دارند,البته تمامی آموزش هایی رو که در سایت ذکر شده عنوان کردیم ,چیزی نبوده که جای دیگه ای نوشته شده باشه,همه اونها به اضافه مطالبی رو که با توجه به اقتضای زمانی پله پله در آینده نزدیک گفته خواهد شد, در کتابی که در مراحل تکمیلی است و در چند ماه آینده وارد بازار میشه وجود داره.تجربه من اینو میگه که بورس بسیار شیرین تر و ساده تر از اون چیزی هست که شما تصور میکنید و هر کسی میتونه در این بازار با توجه به آموزش های درست ثروتمند بشه,تنها کاری که باید انجام دهد وارد سهم هایی بشه که با معلومات و آموزش هایی که دیده همسو باشه,و اگه سهمی خارج از معلومات او بود,دنبالشو نگیره.به همین سادگی.پس لزومی نداره که اینقدر در علم تکنیکال و فاندامنتال غرق شوید.دانستن اونها خوبه ولی نه برای همه.قرار نیست که شما از همه فرصت های بازار استفاده کنید,میتونید مطالبی رو یاد بگیرید و با توجه به همون مطالب سهم مورد نظرتون رو پیدا کنید .مثلا یکی از این نکات آموزشی"حرکت مشکوک سهم "نام داره.این حرکت مشکوک به چهار قسمت تقسیم میشه و شما با دونستن اونها تمامی سهم هاتون رو میتونید در قله فروشنده باشید و اصلا نیازی به این همه تحلیل و تفصیر نیست.دوستان نمابورسی کاملا با این 4 حالت آشنا هستند و به زیبایی و دقیقی اونها پی برده اند و همگی در حال حاضر با دونستن همین چهار حالت ,سهم هاشون رو در قله فروشنده هستند.صرفا با همین سواد بورسی اندک.(در پست بعدی برای شما نیز این 4 حالت رو مینویسم.)البته کلا یه مروری رو مطالب گذشته داریم بعد میریم سراغ مطالب جدید.
                شما هم میتونید هر جا که مایلید این مطالب رو بذارید.
                موفق باشید

نظر

• H.samimi
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 2092

دوست عزیز سلام
                  ظاهرا" تاپیکی که ایجاد کردید بنظر شخصی و مربوط به گروهی خاص است
                  در واقع برام جای سواله که دلیل این همه هیجان و شتابزدگی که از اولین پیامهای شما کاملا" مشهوده چیه؟
                  سوال دیگه اینکه کاملا" مشخصه قبلا در جایی دیگه و سایت دیگه ای مطلب میزدید اینکه چرا (ببخشید فضولی)به اینجا نقل مکان کرده اید؟
                  و آخر اینکه اگه هدف شما معرفی سیستم معاملاتیه جدیدیه و اینکه اگه دوست دارید فرد دیگری غیر از گروه خودتون از اون بهرمند بشه از ابتدا نحوه معاملاتتون رو بفرمایید تا ما هم بهره مند بشیم.
                  موفق باشید

نظر

• شکار حرفه ای
                    عضو عادی
                    • Jan 2015
                    • 124

در اصل توسط tooti پست شده است View Post
                    درود شکارعزیز

نمیدونم این پیامو میبینین یانه طریقه کار بااین سایتو باید یاد بگیرم

من قاسم 18350دارم
                    تکمبا1003
                    کگل4447
                    دامین4479
                    حسینا36791
                    وبیمه1212
                    ورنا1165
                    البته کمی قثابت 1351

اگه ممکنه نظرتونو بفرمایید بویژه دامین و کگل ک توضررم

سپاس فراوان

طوطی
                    سلام.به به دوست عزیز و دوست داشتنی......
                    وگردش رو فروختید آخرش هم ولساپا نخریدید,18% رو از دست دادید.
                    قاسم رو سیگنال فروش پایین 1500 دادیم که باید میفروختید.الان دیگه نگهدارید.نگهداری همیشه به معنی خوابیدن روی سهم به امید بالا رفتن اون تا رسیدن به قیمتی بالاتر از قیمت خرید نیست.نگهداری یعنی رصد کردن یک سهم,یعنی دنبال سهم رفتن,یعنی به موقع وارد و خارج شدن.
                    ورود همیشه در نزدیک حمایت صورت میگیره و خروج با توجه به "حرکت مشکوک سهم"الان شما چرا در 1370 سهمتون رو نفروختید؟شما که از دوستان قدیمی ما هستید و با تجربه تر از دیگران.
                    الان بین 1200 و 1400 نوسان بگیرید.یعنی در نزدیکی حمایت, پله پله با وارد کردن چند سفارش در حجم های کم از بالا به پایین وارد سهم شوید و در حوالی 1400 پله پله در یک یا چند روز خارج شوید.2 تا 3 مرتبه این کار رو انجام دهید ضررتون جبران میشه.
                    تکمبا:دقیقا به همون حالت در قله این بار فروشنده باشید.البته 50% در قیمت 145 در سود بودید و باید میفروختید,حالا هر کس هر قیمت هدفی داده مهم نیست.
                    کگل:با دید بلند مدت وارد شدیم در خرید دوم ضررمون رو جبران میکنیم.نگهداری
                    دامین:تعویض با دکوثر.همیشه وقتی سیگنال خرید یک سهم رو در یک گروه دادیم ,اگه از همون گروه یک سهم داشتید و اتفاق خاصی درش نمی افتاد,بفروشید و وارد اون سهم مد نظر شوید.
                    ورنا فروش با حد ضرر 110.الان این سهم هم همینطور.قبلا یادتونه سیگنال ختراک رو دادیم؟شما باید میفروختید و وارد اون میشدید.چند روز قبل هم سیگنال خکاوه رو در فیس بوک دادیم ولی شما باز دست رو دست گذاشتید.اون روزی که وگردش رو فروختی دیدی چقدر به نفعت شد؟(البته بازم لجبازی کردی ولساپا رو نخریدی),حالا هم همین کارایی که میگم رو انجام بده و چند وقت دیگه نتیجش رو میبینی.
                    حسینا:فروش
                    وبیمه:نگهداری.
                    اشتباه دیگتم این بود که داد زدم دوستان 70 درصد نقد شوید بازم میبینم با تمام نیرو حضور دارید.
                    طوطی جان دوست ندارم اینو بگم ولی اگه بخوای اینطوری جلو بری مدت زمان زیادی دیگه در بورس دوام نمیاری.من دوست دارم تو رو همیشه ببینم ,پس دقیق تر رفتار کن

نظر

• شکار حرفه ای
                      عضو عادی
                      • Jan 2015
                      • 124

سلام.دیر وقت شد میخواستم چند نکته رو خدمتتون بگم که ....
                      امیدوارم که در مثبت اخیر شاخص و در روز آخر فروشنده سهم هاتون بوده باشید,البته در این حرکت اخیر ,تقریبا همه سهم های پیشنهادی به هدف خودشون رسیدند.
                      تبریک بابت خرید بکاب در یک روز قبل از بسته شدن.اگه در روز خوبی باز شده بود حتما 20 % سود رو ازش میگرفتیم.فعلا پیشنهاد به نگهداری این سهم داریم.
                      موفق باشید.
                      شایان نیک بخش

نظر

• نرسيان
                        عضو عادی
                        • Apr 2014
                        • 40

سلام.دوستانی که در سایت نما بورس بوده اند مطالب زیادی رو در اختیار دارند,البته تمامی آموزش هایی رو که در سایت ذکر شده عنوان کردیم ,چیزی نبوده که جای دیگه ای نوشته شده باشه,همه اونها به اضافه مطالبی رو که با توجه به اقتضای زمانی پله پله در آینده نزدیک گفته خواهد شد, در کتابی که در مراحل تکمیلی است و در چند ماه آینده وارد بازار میشه وجود داره.تجربه من اینو میگه که بورس بسیار شیرین تر و ساده تر از اون چیزی هست که شما تصور میکنید و هر کسی میتونه در این بازار با توجه به آموزش های درست ثروتمند بشه,تنها کاری که باید انجام دهد وارد سهم هایی بشه که با معلومات و آموزش هایی که دیده همسو باشه,و اگه سهمی خارج از معلومات او بود,دنبالشو نگیره.به همین سادگی.پس لزومی نداره که اینقدر در علم تکنیکال و فاندامنتال غرق شوید.دانستن اونها خوبه ولی نه برای همه.قرار نیست که شما از همه فرصت های بازار استفاده کنید,میتونید مطالبی رو یاد بگیرید و با توجه به همون مطالب سهم مورد نظرتون رو پیدا کنید .مثلا یکی از این نکات آموزشی"حرکت مشکوک سهم "نام داره.این حرکت مشکوک به چهار قسمت تقسیم میشه و شما با دونستن اونها تمامی سهم هاتون رو میتونید در قله فروشنده باشید و اصلا نیازی به این همه تحلیل و تفصیر نیست.دوستان نمابورسی کاملا با این 4 حالت آشنا هستند و به زیبایی و دقیقی اونها پی برده اند و همگی در حال حاضر با دونستن همین چهار حالت ,سهم هاشون رو در قله فروشنده هستند.صرفا با همین سواد بورسی اندک.(در پست بعدی برای شما نیز این 4 حالت رو مینویسم.)البته کلا یه مروری رو مطالب گذشته داریم بعد میریم سراغ مطالب جدید.
                        شما هم میتونید هر جا که مایلید این مطالب رو بذارید.
                        موفق باشید
                        سلام دوست عزیز
                        بی زحمت مطالب یا کتابی که بتونه تحلیل های خوبی از نظر بنیادی به ما بده معرفی کنید.

نظر

• tooti
                          عضو جدید
                          • Jan 2015
                          • 7

شکارعزیز

سپاس

متاسفانه بعد اون اتفاق نمابورس تقریبا من نتونستم بصورت پیوسته از راهنمایهاتون استفاده کنم وخیلی از سیگنالارو ندیدم درهر صورت تلاش میکنم باشما هماهنگ شم اگه دوباره اتفاقی نیفته

از پاسختان بی نهایت سپاس

طوطی

نظر

• aram66
                            عضو عادی
                            • Aug 2025
                            • 24

دکتر جان من که گفتم توزیل رو بفروشم گفتید نفروش الان میفرمائید کاش فروخته باشین

نظر

• aram66
                              عضو عادی
                              • Aug 2025
                              • 24

دکتر جان سیگنال فرئش نداده بودین به خدا من بجز ضرر چیزی عایدم نشده بیش از سه ماهه که فقط با شما دارم کار می کنم

نظر

• kaj7
                                عضو جدید
                                • Jan 2015
                                • 8

با سلام استاد نظرتون درباره ی سهام های قندی چیه؟ خکاوه و ولساپا برای بلند مدت مناسبند؟ با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X