شکار حرفه ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aram66
    عضو عادی
    • Aug 2025
    • 24

پاسخ : شکار حرفه ای

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
    با سلام خدمت شما ؛با زدن کلید پاسخ به نقل قول که پایین هر ارسال وجودداره می تونید جواب سوال دوستان رو بدید که سوال دوستان رو با جواب شما مجزا می کنه وبا زدن علامت به اضافه که کنار پاسخ به نقل قوله ،شما می تونید چند سوال رو یه دفعه همزمان تو یه ارسال جواب بدید .

موفق باشید.
    ممنون ازشما

نظر

• شکار حرفه ای
      عضو عادی
      • Jan 2015
      • 124

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
      جناب عزیز در صورت امکان یه بررسی اساسی روی سهم فایرا که بنظر بنده از بهترینهاست زحمت بکشید
      سلام.سهمی بسیار بنیادی,از جهت تکنیکال وضعیت مناسبی داره,آیتم "تمایل فروشنده در بدترین شرایط" این سهم منفی است که نشان از مرغوبت این سهم داره.قبلا سیگنال خرید این سهم رو دادیم فعلا هدف 850 رو دنبال میکنه.از جمله سهم های مورد نظر بنده میباشد

نظر

• aram66
        عضو عادی
        • Aug 2025
        • 24

در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Post
        سلام.در این صفحه شما به صورت هدفمند و بسیار متفاوت با علم روز دنیا در مورد مباحث بورس آشنا میشوید, و پله پله به هدف نهایی خودتون که تبدیل شدن به یک حرفه ای واقعی است خواهید رسید,در کنار مطرح کردن جدیدترین مباحث روز دنیا سیگنال خرید و فروش و نگهداری سهم ها رو هم خواهیم داد,شما میتونید کلیه سئوالات خودتون رو اینجا مطرح کنید.به تمامی سوالات شما پاسخ داده میشود,صرفا کاری که شما باید انجام دهید....راه رفتن در راهیست که به شما نشان داده شده.این راه, مطمئن ترین راه و درست ترین راه از بین صدها پیشنهاد داده شده در اطراف شماست.البته ما زمان زیادی در این صفحه حضور نداریم.امیدواریم که پذیرای ما و همراهانمون باشید.
        "نیک بخش"
        استاد کی این مطالب رو شروع میکنید

نظر

• شکار حرفه ای
          عضو عادی
          • Jan 2015
          • 124

سلام به دوستان.سهم چفیبر تازه ما رو وارد سود کرده,البته همانطور که قبلا گفتم ما میتونستیم حداقل 25% سود تا اینجا از این سهم بگیریم که متاسفانه سیگنا خرید دوم رو در اون وضعیت نابسامان بازار صادر نکردیم.با همین خرید اخیر نیز انتظار سود 15% رو داریم.
          سهم کسرام از دیگر سهم های مورد نظر بنده به زیبایی از قانون 30-60 تبعیت کرد و دیدید که مدت زمانی که از منفی کامل به سمت مثبت حرکت کرد بیش از 60 دقیقه طول کشید ,بنابراین انتظار اینو داشتیم که صف خرید تشکیل ندهد که همین اتفاق نیز افتاد.دوستانی که خرید اول رو انجام دادند میبایست در 355 خرید دوم رو البته نه سنگین ,انجام دهند.پس بتابراین میانگین متعادل رو کم کنید.
          ولساپا به هدف اول رسید.,در صورت عادی بودن شرایط شاخص انتظار اینو داریم که حرکت مجدد رو به سمت هدف دوم به همین زودی ها شروع کند.
          فباهنر از دیگر سهم های معرفی شده اخیر داره به هدف اول نزدیک میشه(تبریک).
          کماسه رو در 450 اصرار زیادی به ورود و یا خرید سنگین مجدد داشتم که نتیجه رو دیدید,به تمامی همراهان شکار حرفه ای تبریک عرض میکنم.
          دوستان شما همچنان میتونید در اینجا و صفحه فیس بوک و یا در تاپیک "شکار حرفه ای" که جدیدا راه اندازی شده با من در ارتباط باشید.ما همچنان بر سر قولمون که اون هم 2 برابر شدن سرمایه شما (حتی در بدترین شرایط) هر چند ماه یک مرتبه هستیم.
          "شایان نیک بخش"

نظر

• شکار حرفه ای
            عضو عادی
            • Jan 2015
            • 124

سلام.همه دوستان اینجا رو پیدا کنند شروع میکنیم.البته از شما توقع داشتم از مطالب قبلی موارد بیشتری رو داشته باشید ولی متاسفانه سر سری گرفتید.
            در اصل توسط aram66 پست شده است View Post
            استاد کی این مطالب رو شروع میکنید

نظر

• aram66
              عضو عادی
              • Aug 2025
              • 24

سلام.همه دوستان اینجا رو پیدا کنند شروع میکنیم.البته از شما توقع داشتم از مطالب قبلی موارد بیشتری رو داشته باشید ولی متاسفانه سر سری گرفتید.
              استاد من همه مطالب رو داشتم تو دو تا فایل یکیشون رو پسرم دیلیت کرده بود اونی که مونده بود فرستادم

نظر

• ( غزاله )
                عضو جدید
                • Feb 2015
                • 12

سلام اقا شایان...میشه نظرتون رو درباره ثشرق - وبصادر بپرسم؟ متشکرم

نظر

• نرسيان
                  عضو عادی
                  • Apr 2014
                  • 40

سلام استاد. تحلیلتون در مورد خساپا چیه .من در 157تومان به مقدار 90% سرمایه ام خرید کردم به نظر شما باشم یا با سهم دیگه ای عوض کنم .مرسی

نظر

• madio
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 390

ضمن احترام به پدید اورنده ی تاپیک
                    خیلی جای رو که استاد استاد گفته بشه رو نمی پسندم
                    اینجا همه باهم دوستیم
                    در هر حال ، امیدوارم همه نظرشون و سگنالهاشون رو خیلی شفاف بیان کنن تا بشه با گذر زمان در مورد افراد قضاوت کرد

نظر

• شکار حرفه ای
                      عضو عادی
                      • Jan 2015
                      • 124

در اصل توسط aram66 پست شده است View Post
                      استاد من همه مطالب رو داشتم تو دو تا فایل یکیشون رو پسرم دیلیت کرده بود اونی که مونده بود فرستادم
                      خدا نگه دار پسرتون باشه

نظر

• شکار حرفه ای
                        عضو عادی
                        • Jan 2015
                        • 124

در اصل توسط نرسيان پست شده است View Post
                        سلام استاد. تحلیلتون در مورد خساپا چیه .من در 157تومان به مقدار 90% سرمایه ام خرید کردم به نظر شما باشم یا با سهم دیگه ای عوض کنم .مرسی
                        با عرض سلام.
                        خب اول میریم سر وقت نوع سرمایه گزاری شما و بعد در مورد خود سهم.
                        کلا ما دو نوع سرمایه گزاری استاندارد در بازار سهام داریم.
                        1-در بازار عادی یا صعودی:در این نوع بازار سرمایه گزاری با تشکیل سبد صورت میگیره که این سبد 5 و یا 7 سهم داره.اختصاص میزان پرتفوی به هر سهم بستگی به عواملی مثل گروه قرار گیری سهم.بازدهی گروه اون سهم در 1 و 3 ماه اخیر,میزان سوق بازار و یا توجه بازار به سهمی مورد نظر,حرکت اخیر سهم,حجم معاملات اخیر,میزان نزدیکی به مقاومت و یا حمایت,گزارش های اخیر شرکت,میزان شفافیت گزارش شرکت و .......
                        که خوب با توجه به ایتم های گفته شده شما بهترین سهم رو از بالا به پایین در سبد 5 سهمی به میزان 35%,30%,20%,10%,5% اختصاص میدید.
                        2-و یا در همین بازار با پذیرفتن ریسک بیشتر از قانون 70-30 استفاده میکنید.که یعنی 70% پرتفوی رو در یک بازه کوتاه مدت به سهم مورد نظر اختصاص میدید و بعد از حصول نتیجه مجددا به همان 5 سهم باز میگردید.که خب این به مهارت شما بستگی داره.ولی کلا پیشنهاد به این حرکت حتی برای افراد حرفه ای هم نمیشه.
                        3-و یا در بازار نزولی بسته به شدت نزول شما نقدینگی رو به 70 تا 90 درصد افزایش میدید و یک حالت دفاعی رو تا خوب شدن اوضاع به خودتون میگیرید.که این 30 و یا 10 درصد باقی مانده رو در 3 سهم با ایتم های "سهم های خوب در بازار نزولی"(که تا حدودی قبلا بهشون اشاره کردم) سرمایه گذاری میکنید.
                        ولی خب شما 90 درصد سرمایه رو در یک سهم قرار دادید که به شدت ریسک شما رو بالا برده.حالا قبلا دلایل و اتفاقاتی رو که در این گونه سرمایه گذاری ها پیش میاد رو گفتم و گفته شده که چقدر این کار صدمات جبران ناپذیری رو به شما میزنه.حالا ادامه بحث رو فردا ادامه میدیم....

نظر

• نرسيان
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 40

با عرض سلام.
                          خب اول میریم سر وقت نوع سرمایه گزاری شما و بعد در مورد خود سهم.
                          کلا ما دو نوع سرمایه گزاری استاندارد در بازار سهام داریم.
                          1-در بازار عادی یا صعودی:در این نوع بازار سرمایه گزاری با تشکیل سبد صورت میگیره که این سبد 5 و یا 7 سهم داره.اختصاص میزان پرتفوی به هر سهم بستگی به عواملی مثل گروه قرار گیری سهم.بازدهی گروه اون سهم در 1 و 3 ماه اخیر,میزان سوق بازار و یا توجه بازار به سهمی مورد نظر,حرکت اخیر سهم,حجم معاملات اخیر,میزان نزدیکی به مقاومت و یا حمایت,گزارش های اخیر شرکت,میزان شفافیت گزارش شرکت و .......
                          که خوب با توجه به ایتم های گفته شده شما بهترین سهم رو از بالا به پایین در سبد 5 سهمی به میزان 35%,30%,20%,10%,5% اختصاص میدید.
                          2-و یا در همین بازار با پذیرفتن ریسک بیشتر از قانون 70-30 استفاده میکنید.که یعنی 70% پرتفوی رو در یک بازه کوتاه مدت به سهم مورد نظر اختصاص میدید و بعد از حصول نتیجه مجددا به همان 5 سهم باز میگردید.که خب این به مهارت شما بستگی داره.ولی کلا پیشنهاد به این حرکت حتی برای افراد حرفه ای هم نمیشه.
                          3-و یا در بازار نزولی بسته به شدت نزول شما نقدینگی رو به 70 تا 90 درصد افزایش میدید و یک حالت دفاعی رو تا خوب شدن اوضاع به خودتون میگیرید.که این 30 و یا 10 درصد باقی مانده رو در 3 سهم با ایتم های "سهم های خوب در بازار نزولی"(که تا حدودی قبلا بهشون اشاره کردم) سرمایه گذاری میکنید.
                          ولی خب شما 90 درصد سرمایه رو در یک سهم قرار دادید که به شدت ریسک شما رو بالا برده.حالا قبلا دلایل و اتفاقاتی رو که در این گونه سرمایه گذاری ها پیش میاد رو گفتم و گفته شده که چقدر این کار صدمات جبران ناپذیری رو به شما میزنه.حالا ادامه بحث رو فردا ادامه میدیم....
                          مرسی از راهنمایی تان
                          چون یه خرده تازه کارم

نظر

• شکار حرفه ای
                            عضو عادی
                            • Jan 2015
                            • 124

در اصل توسط ( غزاله ) پست شده است View Post
                            سلام اقا شایان...میشه نظرتون رو درباره ثشرق - وبصادر بپرسم؟ متشکرم
                            سلام.وبصادر اصولا سهم مورد نظر من نیست.شما در بازار سست نباید وارد سهم های سنگین شوید چون معمولا بازار خیلی سخت این سهم ها رو تکون میده.این سهم ها در تصمیم گیرنده زیاد دارند و زمان زیادی میخواد که اتفاق خاصی در اونها بیفته.این نوع سهم های سنگین به شدت به مقاومت واکنش نشون میدهند و تلرانس در نظر گرفته شده برای رد شدن از مقاومت بسیار زیاد هست.معمولا حرکتی خطی تر نسبت به دیگر سهم ها دارند و مکان تقریبا مناسبی برای نوسان گیری هستند.پیشنهاد برای ورود در این قیمت ها فعلا ندارم.
                            ثشرق:گروه این سهم نسبت به گروه های دیگر در 3 ماه اخیر بازدهی بهتری داشته است.ولی این سهم نیز به مانند دیگر سهم های گروه ساختمانی اصلا مناسب برای سرمایه گذاری بلند مدت نیستند چون دارای نوسانات زیادی هستند و شما برای کسب سود حتما باید زمان ورود و خروج این سهم ها رو بدونید و گر نه بعد یه مدت علیرغم صعود خود,به خانه اول بر میگردند.از نقطه نظر تکنیکال پیشنهاد به نگهداری با حد ضرر 185میشود.

نظر

• سرباز2
                              عضو جدید
                              • Jan 2015
                              • 8

سلام

موافقم چون من تجربه وبصادر رو دارم

نظر

• aram66
                                عضو عادی
                                • Aug 2025
                                • 24

اشکال اینه که نمیشه همزمان صحبت کرد یا سئوالی رو پرسید .....باید مطلب رو بذاریم ونمیدونیم کی جوابش میاد در کل هنوز با کار با این سایت مشکل داریم

نظر

در حال کار...
                                X