شکار حرفه ای
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : شکار حرفه ای
در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Postسلام.خب حرکت پترول چه ربطی به انواع حالات "حرکت مشکوک سهم" داره؟ما داریم در مورد فروش سهم در قله صحبت میکنیم
مگه نگفتید اگ سهمی در مدت 30 دقیقه اگه بیشتر از 6 برابر حجم مبنا معامله بشه به صف خرید میرسه؟
اگه اشتباه میکنم توضیح بفرمایید.
نظر
-
در اصل توسط کاواک پست شده است View Postاستاد ارجمند من حدودا یکماه که با شکلر دست به گریبانم 450 وارد شدم حالا هم موندم باش چه کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید./:.negaran.://:.wacsmiley.://:.weirdsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط کاواک پست شده است View Postدکتر جان ما که این سیگنال رو قبلا از شما نداشتیم کسرام هم وقتی اعلام شد تقریبا غیر قابل خرید بود مثل زمان سیگنال دامین توی نمابورس.
در مورد سهم کسرام هم که باید بگم الان یک ماه سیگنالش صادر شده.البته بازدهی خوب این سهم در یک بازه میان مدت میباشد.
نظر
-
در اصل توسط H.samimi پست شده است View Postمتوجه نشدم؟
مگه نگفتید اگ سهمی در مدت 30 دقیقه اگه بیشتر از 6 برابر حجم مبنا معامله بشه به صف خرید میرسه؟
اگه اشتباه میکنم توضیح بفرمایید.
1-"حرکت مشکوک سهم"مال فروختن سهم در قله میباشد.
2-اصل 30-60 به ما اینو میگه که یک سهم از صف فروش برای اینکه به صف خرید در یک روز برسه این پرسه 30 تا 60 دقیقه طول میکشه.
3- 6 برابر حجم مبنا رو در صف فروش میتونید استفاده کنید.اون هم به ما میگه :که زمانی که یک سهم چند روز صف فروش رو تشکیل داده اگه در یک روز 6 برابر حجم مبنا در منفی کامل خرید بشه,به احتمال زیاد سهم از منفی کامل حرکت میکنه به سمت مثبت.یعنی از منفی کامل کنده میشه.
این 3 مورد هر کدوم جدا هستند
نظر
-
در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Postبا سلام و سپاس
محبت میکنید راجع به تایرا و دانا برای فروش تحلیل بفرمایید
ممنون
پیشنهاد به فروش 70 درصد سرمایه گذاری در این دو سهم دارم.الان در این شرایط سهم هایی مثل این دو زیاد داریم.سهم های خوب بازار در این شرایط شرایط نامطلوبی دارند.در صورتی که کل بازار روند مثبتی رو شروع کنه,این دو سهم نیز حرکت خوبی رو خواهند داشت.در غیر این صورت خیر
نظر
-
نظر