صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • agahi
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 218

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

يكي از حقوقي هاي اصلي فعال شده نبايد احساسي عمل كرد منظورم كل بازار است .
    حتي پتروشيمي ها هم مشكلي خاصي ندارند كمي از حاشيه سود آنها كم مي شود و در عوض صادرات و افزايش توليد بهتر .
    خودرو سازي هم در آينده بهتر مي شود

نظر

• masmas_m2008
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 156

در شرایطی که کل بازار منفیه، انتظار از یک سهم بی معنیه.
      مگر اینکه گزارشی بده یا اتفاق خاصی بیفته.
      متاسفانه عملکرد حقوقی فاذر هم در چند وقت گذشته خوب نبوده، به غیر از امرور! اون هم محدود.
      امیدوارم بازار هر چه زودتر به وضعیت نرمال برگرده و همه عزیزان از رونق بازار منتفع بشن.

ما را سری است با تو، که گر خلق روزگاز دشمن شوند و سر بروند، هم بر آن سریم.

نظر

• behhzadd
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 36

متاسفانه تو چنین جوی افرادی که دنبال صواب بودن کباب میشن.و البته این خاصیت انسانه و کاریش نمیشه کرد.متاسفانه آقا بهنام مظلوم واقع شده.البته باید افراد رو تو این شرایط درک کرد اونا مال باخته هستند.من ناراحتم کمی ولی نه اونقدرها.فقط تنها نگرانی من اینه که اوضاع حتی در میان مدت هم درست نشه.چون نهایت برای پولم یک سال زمان دارم.البته خیلی بعیده که اینجوری بشه.دوستان کمی خودتونو کنترل کنید و احترام همو داشته باشید.کسی مقصر نیست.شما برید سایت سهام یاب.اون بالا سهام تاپ نوشته شده.و فاذر هم همیشه جزو سهام تاپ بوده.یا خکاوه یا وبصادر...

نظر

• nazaninchamani
          عضو جدید
          • Jul 2025
          • 10

تو این شرایط خوبه برای خرید؟؟؟
          [SIZE=2][COLOR=#006400]
          [/COLOR][/SIZE]

نظر

• goudarzi1980
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 40

بهنام عزیز درود.نوشتی ک دیگه جواب هیچ پستی رو نمی دی و دیگه نمی نویسی ولی امیدوارم حداقل بخونی.ازروزی که به واسطه برادرم(beraket) با نوشته هاو افکاربورسی شما آشنا شدم خیلی شرایط و نظراتم نسبت به بازارسرمایه عوض شد.هرچه شنیده بودیم درمورد افراد سودجو دروغگو و خلاصه شارلاتان بود ولی به حق با آشنا شدن با شما نظرم خیلی تغییر کرد.فهمیدم که هنوزجای اعتمادهست و میشه روی خوب بودن عده ای حساب کرد و توانستم تمام اعتماد و خوبی رو در شما پیداکردم.نمی خوام دعوتتون کنم که باز مهمان این صفحات باشید که ما میزبان خوبی نبودیم و به حتاکی و به قولی نمک ناشناسی جواب خوبی های شما رو دادیم.درانتها تشکر میکنم از وقتی که برای سوالات من گذاشتیدو صبوری کردیددرمقابل سوالات آماتوری و ناپخته ام.هرکجا هستید ایام به کامتون باشه و همیشه پرسود باشید.سپاسگذارم

نظر

• صولت الدوله قشقایی
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 839

در اصل توسط nazaninchamani پست شده است View Post
              تو این شرایط خوبه برای خرید؟؟؟
              درود

باتوجه به جو بازار اگر صبر کنید بهتره

هرچند با دید بلند مدت تفاوت زیاد ایجاد نمیکند
              اما...
              منفی خوردن سهم برای هیچکس خوشایند نیست به خصوص تازه کارها

خرید پله ای بهترین کار ممکن است

حداقل تا اواسط هفته دیگه صبر کنید مطمئن تر میتونید خرید کنید

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط فروغ فرخ زاد پست شده است
                شما تازه وارد تالار شدید پس تطفا راجع به استاد قابلی مثل جناب بهنام حرف ....... نزنید
                آقا بهنااااااااااااااااااااااااااااااااام یه دونه ااااااااااای به مولا
                من همیشه به توصیه های استاد عمل کردم و از ایشان بسیار سپاسگزارم
                سلامت باشی استاد
                با سپاس بابت لطفتون

از شما خواهش میکنم که به اعصاب خودتون مسلط باشین
                هر کسی هر نظری میخواد داشته باشه،مهم نیست
                درست نیست که جو تاپیک به خاطر یک پست به هم بریزه

شاد باشید
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• rahnama
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 770

من هیچوقت راهنمائیهای گرانبهای استاد بهنام (behnam)عزیزم را فراموش نمیکنم. اکنون خورده به خرید و فروشهای هیجانی. شایعه بیشتر از تحلیل کاربرد داشته است ولی با اطمینان عرض میکنم بقول استاد با صبوری کردن این مسائل حل می شود.
                  همه با هم سهامداری کنیم.
                  اینستاگرام من :
                  منتظر شما عزیزان هستم.
                  www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• مجتبی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 514

وجود جریان پولی در بازارهای مالی یه واقعیته و کم و زیاد شدن آن باعث ایجاد روند هایی توی بازار ها میشه.
                    سهم فاذر سهم مناسبیه و صبر نمودن تا رسیدن به تارگت مورد انتظار همیشه مد نظر آقای بهنام بوده. سهم خوب رو به رشده فقط بازار منفی عامل دیر رسیدن به تارگت موردنظر و بازار مثبت عامل زود رسیدن به تارگت مورد نظر میشه.
                    حالا چند وقتیه ورودی پول به بازار کم شده و بازار منفی هستش دلیلی نداره ارزش یه سهم کم بشه.
                    در ضمن فاذر به راحتی توی سال 93 100 تومن خواهد ساخت با این قیمت الان میشه P/E 2.5 . به نظرتون حیف نیست این سهم نگهداری بشه؟؟
                    تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                    https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• beraket
                      عضو عادی
                      • Sep 2013
                      • 48

اگر یک نگاه به حجم معاملات کنیم از آن یکشنبه سیاه تا امروزحدود 13% سهام شرکت معامله شده و یک هفته قبل از آن یکشنبه سیاه حدود 20% (که قسمتی از حجم را حقوقی داد) سهام شرکت معامله شده حالا این درصدها را می گذاریم کنار درصد شناور سهام که 50% می باشد.
                      هر کسی ممکن است نتیجه ای بگیرد
                      به نظر من اکثر این 13% از همان 20% هستد و مابقی هم تا 50% سهامدار واقعی
                      تا نظر دوستان چه باشد
                      امیدوارم فاذر زودتر به اهداف خود برسد

نظر

• amir.r
                        ستاره دار(3)
                        • Apr 2013
                        • 613

استراتژی های معاملاتی 9 گانه

دوستانی رو میبینم ک تو این مدت خیلی متضرر شدند. چند اصل از سرمایه گذاری ک مربوط به اصول خودم هست رو اینجا مینویسم امیدوارم دوستان استفاده کنند:

1- سهام فاند رو پیدا کنید و تکنیکالی خرید و فروش کنید:

همه کاملا میدانیم ک تکنیکال روند ورود و خروج پول ب یک سهم رو مشخص میکند. یک سهم برای آنکه به اهداف بلند مدت بنیادی خود برسد با شیب 90 درجه حرکت نمیکند و فراز و نشیب زیادی تو راهش خواهد بود. چرا نباید از این فراز و نشیب ها استفاده کرد و به جای مثلا 100% سود کردن 150% سود از یه سهم گرفت؟ مثل سمگا که من تارگت 500 واسش دادم ولی قبل از رسیدن به 500 حدود 40% از نوساناتش سود کردیم. یادتون هست ک؟!!

2- خرید پله ای هیچ وقت فراموش نشود:

برای اینکه استراتژی من رو تو این مورد متوجه بشید یک مثال میزنم. مثلا ما سهمی داریم ک قیمتش 200 تومنه و این قیمت رو کف سهم از نظر تکنیکالی میدونیم. اگر 5 میلیون تومان بخوام ب این سهم اختصاص بدم 1 میلیون رو تو قیمت 200 تومن وارد میشم. حال اگر این سهم افت بیشتری رو تجربه کرد رو کف دوم تکنیکالی 2 میلیون و در صورت ریزش بیشتر رو کف تکنیکالی سوم هم 2 میلیون خرید انجام میدم. (دوستانی ک توانایی تشخیص کف های تکنیکالی رو ندارند میتونند هر خرید رو 10% الی 15% پایین تر از خرید قبلی، انجام دهند.)

3- هر سهمی اهداف بنیادی دارد. تا اهداف بنیادی سهم، با سهم بمانید:

شما پس از کلی تحقیق و مطالعه صورتهای مالی و قیمتهای جهانی و بازار های سیاسی و اقتصادی دنیا اقدام به خرید سهمی میکنید. اگر ارزش آن سهم 1000 تومان است و شما رو 400 وارد این سهم شده اید تا زمانی که به حداقل 75% تا 80% ارزش ذاتی نرسیده، سهم رو رها نکنید. مثلا تو همین مثال من 400 وارد میشم و 600 ب لحاظ تکنیکالی خارج میشم. خیلی خوشحال از اینکه 50% سود کردم. ولی وقتی این سهم 1000 میارزد چرا تو اصلاح دوباره وارد نشم؟ چرا بیشتر ازش سود نگیرم؟

4- سهم سنگین ولی بنیادی رو همیشه مدنظر داشته باشید:

بعضی از سهم ها بنیادی هستند ولی آنقدر سنگین یا ب قول خودمون پیرمردی هستند که همیشه باید حواستون به سهم باشه . چون این پیرمردها 1 ماه استراحت میکنند و 10 روز حرکت میکنند. بایستی تو اون ده روز نهایت سود رو از این سهم ها گرفت و تو یک ماهی ک دارن استراحت میکنند از سهمای دیگه سود بگیریم.

5- همیشه تو بهترین شرایط بازار 20% تا 30% نقدینگی داشته باشید

فکر کنم نیاز به توضیح این بند نباشه چون این چند وقته کاملا دلیل این مسئله روشن شد.

6- بهترین بازار برای میلیاردر شدن بورسه ب شرطی ک...:

صبور باشید. تو این بازار بایستی صبور بود. همیشه یک مثال واسه دوستان میزنم. بازارهای مالی واسه پول دراووردن واسه نون زن و بچه نیست. تو این بازارها میشه خونه و ماشین خرید و میلیاردر شد. تو این بازارها نباید ب این فکر کنید ک امروز فلان مقدار پول دربیارم واسه بچم فلان چیز رو بخرم. هر چند میشه تو این بازار کوتاه مدتی هم کار کرد ولی من معتقدم تو این بازار نباید به فکر دراووردن نون شب بود. شما ک میخواید خونه و ماشین بخرید برنامه ریزی بلند مدت انجام میدید. این بازار هم ب همین صورته. منظور از این بند اینه ک ب دید شغل کوتاه مدت ب این بازار نگاه نکنید و پولی ک وارد این بازار میکنید رو جدای خرج خانواده بدونید.

7- وارد کردن اعتبار، وام و پول دیگران ممنوع:

فکر کنم عواقب این قضیه هم کاملا مشهود باشه

8- حد ضرر برای من ب شخصه بی معنیه:

الف: با چندین حقوقی بازار در ارتباط هستم و خودم به شخصه میبینم که هر کدوم چند تکنیکالیست استخدام کردند برای اینکه حمایتها رو بشکونند و حد ضررها رو بزنند تا بتونند سهم رو تو قیمتهای پایین تر جمع کنند
                        ب: تو بند اول گفتم سهم بنیادی رو تکنیکالی معامله کنید. تو بند دوم گفتم پله ای خرید و فروش کنید. تو سهمایی ک دارم یا تو واچینگ لیستم هستند، بعضیاش هنوز نوبت پله دوم و تو اکثرشون نوبت پله سوم نشده.

جمع بندی دو قسمت الف و ب نشون میده که هیچ سهمی رو نباید با ضرر فروخت تا زمانی ک از بنیاد خوبی برخورداره. اگر بنیاد ضعیف باشه و تکنیکال و روانشناسی داد بزنن ک این سهم رو بخر 1000% رشد میکنه، من نمیخرم.

9- ورود به سهمای سیاسی رو برای خودم ممنوع کردم:

سعی میکنم به سهمایی که توشون بازیهای سیاسی زیادی هست ورود نکنم.

* نتیجه گیری:
                        هر معامله گر بایستی برای خودش استراتژی معاملاتی خاصی داشته باشه و براساس اون استراتژی کار کنه. بنده تقریبا شمایی کلی از استراتژی خودم رو بیان کردم شاید بتونه کمی دوستان رو با نوعی از استراتژی معاملاتی آشنا کنم.

اگر کمبود و کاستی بود عذرخواهی میکنم.

موفق و پیروز باشید
                        نویسنده : محمد مهدی عشریه (mahdyyy)
                        با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• ahmadreza
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 1294

دوستان فاذر تا كجا ميخواد پايين بياد ؟؟؟

نظر

• ahmadreza
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 1294

دوستان به نظرتون كف فاذر چنده بابا سرمايمون اب شد رفت بهنام جان كجايي به نظرت تا كجا پايين مياد سهم؟

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                              دوستان به نظرتون كف فاذر چنده بابا سرمايمون اب شد رفت بهنام جان كجايي به نظرت تا كجا پايين مياد سهم؟
                              در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود

در مورد سوالتون مبنی بر خروج از بازار درصورت منفی شدن شاخص کل جوابم "نه" خواهد بود،در وضعیت فعلی دیگه خروج فکر نمیکنم زیاد سودآور باشه چون بنظرم میاد به حمایت های خیلی قوی نزدیک میشیم،خروج دو هفته پیش خیلی با صرفه تر بود.
                              من خودم بمحض اینکه احساس کردم بازار ریزش رو شروع کرده فراور رو که میانگین 790تومن بود سریع روی 760تومن خالی کردم.از اون موقع تا الان یه 15-20درصدی باز هم افت کرده .اون موقع توجیه داشت ولی الان هر چقدر پایینتر بریم همانقدر فروشندگان بی میل تر و خریداران پراشتیاق تر خواهند بود و این میتونه منجر به رقابت بین خریداران و بالا اومدن قیمت ها بشه.
                              در مورد تایپک هم خیلی دلم میخواد بازش کنم واقعیتش از حجم وقتی که ازم خواهد گرفت ،میترسم.
                              در مورد سهام شما هم ،یه چیز قبلش من بگم یکی از چیزهای ساده رو که میتونید برای خودتون بعنوان حدضرر در نظر داشته باشید اینه که اگر قیمت زیر میانگین 20 روزه(خط وسطی باند بولینگر) اومد یه هشدار برای مواظب باشید برای شما صادر میشه که میتونید کمی از حجم رو خالی کنید و اگر قیمت ،خط پایینی بولینگر (خط زیرین)رو هم به پایین شکست حدضرر شما کاملا فعال شده.
                              فاذر با شکست 300تومن و تکمیل الگوی سرو شانه سقف با هدف 235تومن وارد روند اصلاحی شده ،خط روند صعودی رو هم شکسته الان هم بنظرم میاد میخواد شکاف رو پر کنه که میشه 190تومن،یه حمایت هم روی 220تومن داره.قیمتش خیلی افت کرده کم کم باید خریداران قویی براش بیاد.بالای 290تومن وارد روند صعودی میشه
                              وساپا هم که تابع گروه خودرو هست با شکست حدضرر 165تومن وارد اصلاح شده محدوده 135تا 120تومن محدوده حمایتی قویی هست اونجا خریداران قویی خواهد داشت.
                              کروی هم با شکست 340تومن وارد اصلاح شده محدوده 265تا 245تومن محدوده حمایتی قوی هست.
                              سلام دوست عزيز
                              اين نظر دوستمون آقا سجاده
                              اگر بپذيريم سر و شونه هم تو سهم تشكيل شده بايد هدفش 260 تموم ميشد
                              بعد از اون جو بازار باعث كاهش تا اين محدوده شده
                              پيش بيني بعد از اين ساده نيست
                              امروز هم نسبت به چند روز گذشته حجم خوبي خورد
                              شايد يه عده به اميد نوسان سوار شدن.
                              من كه تا اينجا صبر كردم خودم رو راضي ميكنم تا ابتداي سال آتي نيز با سهم باشم
                              تصميم نهايي با خود شماست.

نظر

• sadra2712
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 235

سلام
                                داستان اين سهم كمي متفاوته و به دليل شناوري بسيار بالا سخت درصد مثبت ميخوره . پيش بيني رشد سهم با گپ هست.
                                تا 600 با سهم هستيم.
                                اخبار بسيار خوبي از سهم دارم كه اميدوارم محقق بشه.
                                [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
                                [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X