کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تاريخ عضويت
Feb 2012
تشکرها: 6,429 بار در 1,273 پست
نوشتههای وبلاگ
10
نوشته شده توسط قشقایی
درود رستم خان
نقدینگی حاصل از صدرا فقط 2 تا جا ارزش داره بره : فاذر-صدرا
موفق باشی برادر
افزایش سرمایه فاذر از محل سود انباشته به میزان پنجاه درصد در حال قوت گرفتن است .
بعد از آن یک افزایش سرمایه صد درصدی .
بعد یکجوری باید سرمایه فاذر بشود چهارصد میلیارد تا به حداقل سرمایه مورد نیاز پروژهای دریافتی برسد.
یک نظر شخصی : ارزش روز فاذر باید به 150 میلیارد ظرف سه سال برسد .
دلیل آن هم این است : شرکت با توجه به نوع سرمایه گذاری و نوع پروژه ها بسمت خروج از شرکت داری و ..... می رود .
تغییر 1100 نیرو در فاذر نیز بخوبی با هدف شرکت هم خوانی پیدا کرده است .
این یک کار هوشمندانه از مدیریت یک امیر و فرمانده و قهرمان جنگ است .
پر سود باشید .
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
مسلما اگر بالا قیمت بخوره برای من سهامدار باعث خوشحالیه ولی سهام شناور فاذر از نظر اماری 3 برابر ولغدره . اونوقت بالا قیمت خوردنش میتونه کنترلش رو یه مقدار برای روزهای اتی سخت کنه هر چندبا توجه به کار بلند بودن سهامداران عمده فاذر باید نشست و تماشا کرد.
دوستان فاذر به بهترین قیمت ممکنه باز شد و فرصت خرید خوبی داد. بنظرم تا مجمع روندش میتونه صعودی باشه
نظر شخصی
ساعت معاملاتی بازار مثل زمان بازی فوتبال هست
بازی فوتبال 90 دقیقه هست
بازار بورس هم در هر روز 210 دقیقه
همیشه بازار رو تا انتها دنبال کنید
چون نتیجه گیری در وسط بازار درست از آب درنخواهد اومد
تا اینجا حقوقی 400 هزار سهم خریده
درسته بهنام جان
اما....
من باب مقایسه گفتم مثلا گزارش ارفع رو دیدین بعدش روز بازگشایی حقوقی از 330 تا 375 رنج کشید !
سهامداران عمده و حقوقی فاذر هم نه تنها سعی در کم کردن شناوری ندارن بلکه بیشتر هم میکنن 3 تا حقوقی دست به کار شده هرچی خریده از اونور یه حقوقی به جاش همونقدر میفروشه
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
درسته بهنام جان
اما....
من باب مقایسه گفتم مثلا گزارش ارفع رو دیدین بعدش روز بازگشایی حقوقی از 330 تا 375 رنج کشید !
سهامداران عمده و حقوقی فاذر هم نه تنها سعی در کم کردن شناوری دارن بلکه بیشتر هم میکنن 3 تا حقوقی دست به کار شده هرچی خریده از اونور یه حقوقی به جاش همونقدر میفروشه
دوست گرامی
شما که چند ماهه سهامداری و تا حالا صبر کردی
پس شتاب نکن
وقتی تاثیر قرارداد جدید روی سود هر سهم مشخص شد و سهم برای تعدیل بسته شد،اونوقت خستگی این روزها یادت میره
گزارش 3 ماهه بسیار نزدیکه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر