صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمايه
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 38

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
    ماکه بالاخره نفهمیدیم چی شد آخرش کی قیمت سهم میخاد بالا بره؟ ..........اصلا امسال چقدر میتونه سود بسازه.....؟!!
    حقيقت امر اين هستش كه منو شما از سياست هاي كلان شركتهاي بورسي هيچ وقت نميتونيم سر در بياريم، چرا؟ چون بدليل رقابت در بين شركتها، اونا از رائه گزارشات شفاف معذورن و فكر ميكنم به همين خاطر بهنام عزيز ما رو به سهامداري با ديد ميان مدت و به خصوص بلند مدت دعوت ميكنه چون در اين بازه زماني شركتها مجبورن همه چي رو بريزن رو ميز.ما سهامداران خرد بايد از ميان انبوهي اطلاعات درست و غلط فقط به توجيه سهامداري در يك سهم پي ببريم. منظورم از اطلاعات درست و غلط چيه، اينكه اگه الان كسي بخواد بطور مثال بر اساس پروژه گردشگري الماس اراك اين سهمو بخره غلطه(البته به نظر من) چون اين پروژه حداقل دو سال كاري وقت ميبره تا به ثمر بشينه و از الان صحبت كردن در مورد اون ميشه نوعي بزرگنمايي اما پروژه ي 90 ميليون يورويي اي كه شركت قراردادشو بسته (و امروز بهش اعتراف كرد) و به دلايلي حاشيه سود اونو اگه اشتباه نكنم فقط 10% در نظر گرفته(يعني همون عدم شفافيت) امكان داره هر لحظه اين حاشيه سود تغيير كنه و باعث تعديل مثبت بشه در نتيجه منو شمايي كه از اون لحظه خبر نداريم(كه باز به نظر من در افق نزديكي هست) بايد سهامداري كنيم تا موقع شروع رالي سهم غافل نمونيمو افسوس بخوريم كه چرا سهاممونو فروختيم. خلاصه كلام اينكه از اطلاعات غير شفاف فاذر ميشه يه جورايي فهميد كه سهامداري از الان تا زمان شروع رالي صعودي يك توجيه منطقي و گپ زماني معقولي داره. اما در مورد زمان دقيق هيچكس نميتونه نظر بده اگر هم بده يا شانسي يه چيز ميپرونه يا خالي ميبنده و خوب بر اساس اين دو پارامتر هم نميشه سهم خريد، و اما كسي هم كه رانت داره مثل منو شما نور چشم پاي كامپيوتر نميذاره يا نمياد تو فروم دادو بيداد كنه كه آي من رانت دارم بريد فلان سهمو بخريد، بي سر و صدا ميره سهمشو ميخره بعدم حالشو ميبره. حالا ما كاربراي بورسي بايد به اين باور برسيم كه با كمك همديگه و شفاف سازي بين خودمون به همديگه در خريد سهم خوب ياري برسونيم.
    [COLOR=#ff0000]واقعيت[/COLOR] را آنگونه كه [COLOR=#ff0000]هست[/COLOR] بپذيريم، [COLOR=#ff0000]نه[/COLOR] آنگونه كه [COLOR=#ff0000]ميخواهيم[/COLOR].

نظر

• ابوذر
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 614

در مجمع امسال 18 ریال سود تقسیم کرده یعنی سرکاریم خدا رحم کنه به باز کردن سهم اون از افت قیمت سهم این از سود تقسیمی که فقط کسایی که تعداد بسیار زیاد دارن ارزش داره برن بانک من پارسال رفتم کارمند بانک گفت سود شما میشه 7 هزار تومان از خجالت از توبانک سریع زذم بیرون بعد کلی سال که سهمو داشتیم.سودش این شده بود.

نظر

• poya59
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 199

با سلام

بحث تسعیر نرخ ارز با صحبت هایی که در مجمع شد منتفی است .

نظر

• بنان
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 840

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
          در مجمع امسال 18 ریال سود تقسیم کرده یعنی سرکاریم خدا رحم کنه به باز کردن سهم اون از افت قیمت سهم این از سود تقسیمی که فقط کسایی که تعداد بسیار زیاد دارن ارزش داره برن بانک من پارسال رفتم کارمند بانک گفت سود شما میشه 7 هزار تومان از خجالت از توبانک سریع زذم بیرون بعد کلی سال که سهمو داشتیم.سودش این شده بود.
          یعنی شما دوست داری پول بیشتری نقدی بدی 6 ماه بعد با التماس بگیری آخه برادر من چرا فکر نمیکنی وقتی مقدار سود تقسیمی از قیمت سهم تو روز بازگشایی کسر میشه بفرمایید که این چه مزیتی داره خوب سهمتو قبل از مجمع بفروش بعد از مجمع بخر درواقع سودتو نقدی گرفتی نه 6 ماه دیگه البته استثنا هم هست که درصدش پایینه....

نظر

• والیخان
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 413

چرامدیران آذرآب ازطریق مجامع بین المللی برای وصول طلب ازسوریه شکایتی نکردن؟این پول مال سهامداران است یاارثیه مدیرعامل بی لیاقت شرکت؟ شایدهم همه این برنامه ریزیهادرمجمع برای بیرون آوردن سهم ازدست سهامداران خرداست؟

نظر

• فروغ فرخ زاد
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 106

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
              دوست عزیز ما سهامدارای فاذر مگه به خاطر سود تقسیمی انقد صبر کردیمو تو بدترین شرایط هم با سهم موندیم؟؟!!!
              معلومه که نه. فاذر انقد سهم پرپتانسیل و بنیادی هست که مطمئنم همه دوستان فاذری از این سود تقسیمی ناراحت نشدن
              شما اگه دنبال سود سالیانه از سهمی خو برید سهامهایی رو بخرید ک سود زیاد میدن/:.smilingsmiley.:/
              پتانسیلهای فاذر همه ذخیره شده که یه دفعه منفجر کنه بازارو
              ایشاله تو بازار مثبت باز شه
              توکل بر خدا

نظر

• meisam_em
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 2124

در اصل توسط فروغ فرخ زاد پست شده است View Post
                دوست عزیز ما سهامدارای فاذر مگه به خاطر سود تقسیمی انقد صبر کردیمو تو بدترین شرایط هم با سهم موندیم؟؟!!!
                معلومه که نه. فاذر انقد سهم پرپتانسیل و بنیادی هست که مطمئنم همه دوستان فاذری از این سود تقسیمی ناراحت نشدن
                شما اگه دنبال سود سالیانه از سهمی خو برید سهامهایی رو بخرید ک سود زیاد میدن/:.smilingsmiley.:/
                پتانسیلهای فاذر همه ذخیره شده که یه دفعه منفجر کنه بازارو
                ایشاله تو بازار مثبت باز شه
                توکل بر خدا
                واله ما که حدودا هشت ماهه با سهم هستیم تو ضرریم هر دفعه هم بازی سر سهم دراوردن و قیمت پایینتر از قبلش رفت و.....الان هم سود تقسیمی بالا.....!!!
                آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2014/06/22, 08:08.
                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• فروغ فرخ زاد
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 106

واله ما که حدودا هشت ماهه با سهم هستیم تو ضرریم هر دفعه هم بازی سر سهم دراوردن و قیمت پایینتر از قبلش رفت و.....الان هم سود تقسیمی بالا.....
                  دوست عزیز من 3ساله تو بازارم و تجربه زیادیم ندارم اما تو این مدت کم یاد گرفتم که تو بازار بورس فقط باید صبوری کرد
                  درسته شما 8ماهه تو بازارید.ولی بازار 6ماهش که خراب بود.از دی ماه.درسته؟؟
                  فاذر هم به تبعیت بازار منفی بود.بازار که خوب شه مطمئنم فاذر از سهامهایی که همرو سورپرایز میکنه

نظر

• فروغ فرخ زاد
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 106

البته ناگفته نماند این صبوری رو از استاد بهنام عزیز یاد گرفتم
                    امیدوارم همیشه شادو سلامت باشند/:.happysmiley:./

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 2124

در اصل توسط فروغ فرخ زاد پست شده است View Post
                      دوست عزیز من 3ساله تو بازارم و تجربه زیادیم ندارم اما تو این مدت کم یاد گرفتم که تو بازار بورس فقط باید صبوری کرد
                      درسته شما 8ماهه تو بازارید.ولی بازار 6ماهش که خراب بود.از دی ماه.درسته؟؟
                      فاذر هم به تبعیت بازار منفی بود.بازار که خوب شه مطمئنم فاذر از سهامهایی که همرو سورپرایز میکنه
                      یک سوال منطقی اگر امسال فاذر هشتاد تومان بسازه با توجه به روند بازار پی بر ای چند شما بهش میدین!؟چهار پنج شش یا بیست!؟
                      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• فروغ فرخ زاد
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 106

یک سوال منطقی اگر امسال فاذر هشتاد تومان بسازه با توجه به روند بازار پی بر ای چند شما بهش میدین!؟چهار پنج شش یا بیست!؟
                        ببین دوست عزیز من خودم 2ساله با سهمم و خدارو شکر جواب صبرمم گرفتم.اما بازم صبر میکنم وبه این چیزها هم کاری ندارم.روانشناسی بازار به عقیده استاد بهنام از هر چیز دیگه ای مطمئنتره.مهم اینه که فاذر یه سهم تاپه و بالاخره از خجالت سهامداراش درمیاد
                        این نظرمنه و شاید از دید خیلی از دوستان درست نباشه...

نظر

• ابوذر
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 614

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                          یعنی شما دوست داری پول بیشتری نقدی بدی 6 ماه بعد با التماس بگیری آخه برادر من چرا فکر نمیکنی وقتی مقدار سود تقسیمی از قیمت سهم تو روز بازگشایی کسر میشه بفرمایید که این چه مزیتی داره خوب سهمتو قبل از مجمع بفروش بعد از مجمع بخر درواقع سودتو نقدی گرفتی نه 6 ماه دیگه البته استثنا هم هست که درصدش پایینه....
                          درسته کاهش قیمت پیدا میکند ولی این به نفع ماست زیرا از لحاظ روانی قیمت پایین سهم با عث جذب سهامداران به سمت آن وپر شدن فاصله قیمتی میشود .

نظر

• b-asgharne
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1055

با سلام
                            کدال: سود سال 93 ،255 ریال پیش بینی شد
                            باتشکر

نظر

• haghighat123
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 77

سلام آقا بهنام . خوبید؟
                              از گزارش سه ماهه فاذر اطلاعاتی یا خبری دارید؟ به نظر شما حدودا چند وقته دیگه گزارش سه ماهه میاد روی کدال؟
                              ( چون همه ما چشم به گزارش سه ماهه بسته ایم)

با تشکر

نظر

• فروغ فرخ زاد
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 106

این شرکت توانست در عملکرد سال مالی 93 سود خود را با رشد 37 درصدی از سطوح 186 ریال به سطوح 255ریال به ازای هر سهم افزایش دهد.این شرکت دلایل تعدیل مثبت را اخذ قرارداد های جدید عنوان نموده است:.thumbsupsmileyanim

نظر

در حال کار...
                                X