پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )
حقيقت امر اين هستش كه منو شما از سياست هاي كلان شركتهاي بورسي هيچ وقت نميتونيم سر در بياريم، چرا؟ چون بدليل رقابت در بين شركتها، اونا از رائه گزارشات شفاف معذورن و فكر ميكنم به همين خاطر بهنام عزيز ما رو به سهامداري با ديد ميان مدت و به خصوص بلند مدت دعوت ميكنه چون در اين بازه زماني شركتها مجبورن همه چي رو بريزن رو ميز.ما سهامداران خرد بايد از ميان انبوهي اطلاعات درست و غلط فقط به توجيه سهامداري در يك سهم پي ببريم. منظورم از اطلاعات درست و غلط چيه، اينكه اگه الان كسي بخواد بطور مثال بر اساس پروژه گردشگري الماس اراك اين سهمو بخره غلطه(البته به نظر من) چون اين پروژه حداقل دو سال كاري وقت ميبره تا به ثمر بشينه و از الان صحبت كردن در مورد اون ميشه نوعي بزرگنمايي اما پروژه ي 90 ميليون يورويي اي كه شركت قراردادشو بسته (و امروز بهش اعتراف كرد) و به دلايلي حاشيه سود اونو اگه اشتباه نكنم فقط 10% در نظر گرفته(يعني همون عدم شفافيت) امكان داره هر لحظه اين حاشيه سود تغيير كنه و باعث تعديل مثبت بشه در نتيجه منو شمايي كه از اون لحظه خبر نداريم(كه باز به نظر من در افق نزديكي هست) بايد سهامداري كنيم تا موقع شروع رالي سهم غافل نمونيمو افسوس بخوريم كه چرا سهاممونو فروختيم. خلاصه كلام اينكه از اطلاعات غير شفاف فاذر ميشه يه جورايي فهميد كه سهامداري از الان تا زمان شروع رالي صعودي يك توجيه منطقي و گپ زماني معقولي داره. اما در مورد زمان دقيق هيچكس نميتونه نظر بده اگر هم بده يا شانسي يه چيز ميپرونه يا خالي ميبنده و خوب بر اساس اين دو پارامتر هم نميشه سهم خريد، و اما كسي هم كه رانت داره مثل منو شما نور چشم پاي كامپيوتر نميذاره يا نمياد تو فروم دادو بيداد كنه كه آي من رانت دارم بريد فلان سهمو بخريد، بي سر و صدا ميره سهمشو ميخره بعدم حالشو ميبره. حالا ما كاربراي بورسي بايد به اين باور برسيم كه با كمك همديگه و شفاف سازي بين خودمون به همديگه در خريد سهم خوب ياري برسونيم.
در اصل توسط meisam_em پست شده است
View Post
نظر