صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bnz
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 381

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

با سلام از 360 با سهم هستم خیلی هم درضرر چهکارش کنم هرجه سود کرده بودم این سهم همه را داد به باد
    /:.Heart.:/

نظر

• ehsanksh
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 179

با سلام و احترام
      یه وقتی سهم والبر خریده بودم به مقدار زیاد همه بازار مثبت بود این منفی همه بازار منفی میشد باز هم این منفی ولی من صبر کردم باهاش چون با تحلیل و بررسی خرید کرده بودم همه گزارشهایی که میومد تقریبا با تحلیل ها منطبق بود قیمت خرید والبرم 430 بود تقریبا بعد از 5 ماه به راحتی 850 فروختم و سود خوبی هم نصیبم شد
      در مورد فاذر هم وضعیت همین خواهد بود گزارشها منطبق بر تحلیل هستن بنابراین با صبر به اون نتیجه دلخواه خواهیم رسید من فکر میکنم جناب بهنام به اون توصیه ای که به ما کردن عمل کردن یعنی فعلا بازار را کلا گداشتن کنار و دارن به کارهای دیگه میرسن و اصلا هم نگران افت سهم نیستن چون به تحلیلشون ایمان دارن براشون ارزوی سلامتی و شادی دارم.

ضمنا والبر رو اونموقع یه اقایی به نام پرریسک تحلیل و پیشنهادخرید داده بودن تو فیمت 490 درست مثل الان خیلی ها وقتی سهم افت کرد و رسید به قیمت 390 والبر رو کرده بودن دستمایه توهین و تمسخر این اقای پرریسک یکی می گفت سفته بازه یکی میگفت تحلیلشش اب دوغ خیاری ولی وقتی سهم رشد می کرد ندیدم کسی بیاد عذرخواهی کنه و یا اونایی که داشتن سود می کردن تشکری کنن از ایشون به نظرم اگر برا روند قیمتی سهم تحلیلی داریم بزاریم ولی توهین کردن و مسسخره کردن واقعا کاردرستی نیست
      آخرین ویرایش توسط ehsanksh؛ 2014/07/20, 11:40.

نظر

• مهندس حسن
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 10

در اصل توسط moein2803 پست شده است View Post
        دوست عزیز اینکه خدا پیامبر رو بیاری وسط سهم می ره بالا؟
        بهنام به شما اجبار کرد که باید این سهم رو بخری؟
        وقتی تو همه دنیا با علم و دانش دارند پله پله قدرت خدا رو کشف می کنند و ما نشستیم دعا می کنیم که فلان کشور بمیره و فلان پول به ما برسه ، مساله می شه همینی که شما می گی
        این آدمی که شما ازش صحبت می کنی به من خیلی کمک کرد ، در انتخاب سهم ، در درک درست از بازار ، در پارامترهای تصمیم گیری و تو یه دوره ای سود خوبی هم نصیب من شد
        تو وضعیت فعلی بازار کدوم سهم نریخته که شما به فاذر گیر دادی - اصلا اگر می دونستی می رفتی همون سهمی رو می خریدی که سود داده
        تو این همه آدمی که تو این سایتها دیدم بهنام تنها کسی بود که صادقانه و بزرگوارانه کمک کرد و دانشش رو در اختیار ما قرار داد
        مطمئن باش خدا به بهنام بیشتر از ما لطف خواهد کرد
        خدا به همه ما لطف داره ، اما نباید که خلاف جریان آب شنا کرد همیشه ، بله کسی منو زور نکرده ، ولی تحلیل تاثیرگذاره ، منم می دونم چند ماهه همه بازار نزولیه ، ولی سود دادن این سهم واقعا ناراحتم کرد ، همه سهم ها نزولی بودن مقصر کسی هم نبوده ، اما سودشون درست تقسیم کردن ، اما فاذر با این نوع سود تقسیم کردن واقعا به سهامدارها هم توهین کرد و هم ظلم ،سال بعد هم می بینیم به یه بهونه ای سودو چطور تقسیم می کنه ، مگه من بدم میاد این سهم یا هر سهم دیگه ای که حتی ندارم رشد کنه ، حق بدین بد جور تو ضرریم ، حالا دفاع از سهم و یا این آقا که خیلی از این سهم دفاع نابجا می کنه منو نارحت می کنه ، هر چند که ضرر هیچکی جبران نمیشه ، حالا شما دوست داری از ایشون تشکر کن و یا از من نارحت باش ، حق داری هرجور فکر کنی ولی بازم تاثیر تو ضررمون نداره ، خدا بازم به هممون لطف کنه که از شرر خارج شیم ، به امید موفقیت همه دوستان ، ببخشید قصدم جسارت به کسی نبود.

نظر

• ehsanksh
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 179

در اصل توسط مهندس حسن پست شده است View Post
          خدا به همه ما لطف داره ، اما نباید که خلاف جریان آب شنا کرد همیشه ، بله کسی منو زور نکرده ، ولی تحلیل تاثیرگذاره ، منم می دونم چند ماهه همه بازار نزولیه ، ولی سود دادن این سهم واقعا ناراحتم کرد ، همه سهم ها نزولی بودن مقصر کسی هم نبوده ، اما سودشون درست تقسیم کردن ، اما فاذر با این نوع سود تقسیم کردن واقعا به سهامدارها هم توهین کرد و هم ظلم ،سال بعد هم می بینیم به یه بهونه ای سودو چطور تقسیم می کنه ، مگه من بدم میاد این سهم یا هر سهم دیگه ای که حتی ندارم رشد کنه ، حق بدین بد جور تو ضرریم ، حالا دفاع از سهم و یا این آقا که خیلی از این سهم دفاع نابجا می کنه منو نارحت می کنه ، هر چند که ضرر هیچکی جبران نمیشه ، حالا شما دوست داری از ایشون تشکر کن و یا از من نارحت باش ، حق داری هرجور فکر کنی ولی بازم تاثیر تو ضررمون نداره ، خدا بازم به هممون لطف کنه که از شرر خارج شیم ، به امید موفقیت همه دوستان ، ببخشید قصدم جسارت به کسی نبود.

با سلام و احترام
          دوست عزیز اینگه فاذر تقسیم سودش کم بوده خیلی هم نکته منفی به حساب نمیاد باقی مانده سود میره به حساب سودانباشته و صرف افزایش سرمایه و توسعه شرکت خواهد شد شما اگر خیلی ضرر کردین من پیشنهاد میدم دیدتون رو بلند مدتی کنید شک نداشته باشید ضرر جبران خواهد شد و سود خوبی هم نصیبتون خواهد شد بین همه منتقدین به سهم کسی در مورد بنیاد خوب سهم شک نداره البته برداشت من از صحبتهای دوستان این بوده حتی اقای "تمام " هم از نوشته هاشون من برداشت منفی نسبت به بنیاد سهم نمی کنم "اگر اشتباه می کنم لطفا تذکر بدن "بنابراین سهمی که دارای بنیاد خوب و قوی باشه بالاخره رشد خواهد کرد

نظر

• مهندس حسن
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 10

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
            با سلام و احترام
            دوست عزیز اینگه فاذر تقسیم سودش کم بوده خیلی هم نکته منفی به حساب نمیاد باقی مانده سود میره به حساب سودانباشته و صرف افزایش سرمایه و توسعه شرکت خواهد شد شما اگر خیلی ضرر کردین من پیشنهاد میدم دیدتون رو بلند مدتی کنید شک نداشته باشید ضرر جبران خواهد شد و سود خوبی هم نصیبتون خواهد شد بین همه منتقدین به سهم کسی در مورد بنیاد خوب سهم شک نداره البته برداشت من از صحبتهای دوستان این بوده حتی اقای "تمام " هم از نوشته هاشون من برداشت منفی نسبت به بنیاد سهم نمی کنم "اگر اشتباه می کنم لطفا تذکر بدن "بنابراین سهمی که دارای بنیاد خوب و قوی باشه بالاخره رشد خواهد کرد
            ان شاءا... بحق این روزهای عزیز حرف دوستان درست باشه و من اشتباه فکر کنم و از ضرر خارج شیم ، به امید روزهای خوب ، پرسود باشید و موفق

نظر

• moein2803
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 51

در اصل توسط مهندس حسن پست شده است View Post
              ان شاءا... بحق این روزهای عزیز حرف دوستان درست باشه و من اشتباه فکر کنم و از ضرر خارج شیم ، به امید روزهای خوب ، پرسود باشید و موفق
              انشا الله
              خیلی ها مون تو ضرریم و من هم با تحلیل نگه داشتم و منتظر یک برگشت شارپ هستم
              امیدوارم اونی که از ما می خره هم سود خوبی داشته باشه از این سهم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                با سلام و احترام

من بنیادی سهمو قبول دارم و به قیمتهای بالای سهم اعتقاد دارم ولی متاسفانه روی اصلاح فعلی سهم تاکید دارم
                و معتقدم تعصب روی سهم ضرر ایجاد میکنه در حالی که میشه سود بیشتر و بهتری از سهم گرفت
                وقتی سهم بالای 300 بود بنده اشاره ای به قیمتهای 250 کردم که متاسفانه به کام خیلی ها خوش نیامد و همه چشم ها رو بسته بودن و به داستان های خوب دیگران گوش میدادن
                در این بازار خراب بنده فروش رو برای کسانی که قیمتهای بالا خرید داشتن درست نمیدونم چون فعلا جای گزینی برای جبران ضرر نیست
                و ممکنه سهم یه جایی برگرده و جبران کنه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ehsanksh
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 179

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  من بنیادی سهمو قبول دارم و به قیمتهای بالای سهم اعتقاد دارم ولی متاسفانه روی اصلاح فعلی سهم تاکید دارم
                  و معتقدم تعصب روی سهم ضرر ایجاد میکنه در حالی که میشه سود بیشتر و بهتری از سهم گرفت
                  وقتی سهم بالای 300 بود بنده اشاره ای به قیمتهای 250 کردم که متاسفانه به کام خیلی ها خوش نیامد و همه چشم ها رو بسته بودن و به داستان های خوب دیگران گوش میدادن
                  در این بازار خراب بنده فروش رو برای کسانی که قیمتهای بالا خرید داشتن درست نمیدونم چون فعلا جای گزینی برای جبران ضرر نیست
                  و ممکنه سهم یه جایی برگرده و جبران کنه
                  ممنون از توضیحات خوب شما درسته تحلیل شما کاملا صحیحه و به نظر میرسه اخباری در اختیار دارید که ما نداریم به خاطر همین باور حرف های شما سخت بود ولی زمان درستی اونها رو ثابت کرد ولی به ما هم حق بدید اون حجم معاملات و حتی تکنیکال سهم نشان از پیشرفت داشت ولی اینجا ایران است و زد وبندهای پنهانی همه چیز رو زیر سوال می بره باز هم ممنون از لطف شما

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:

دوستان عزیز بدون هیچ شکی سال آینده در مجمع برای امسال(93) بالای 800 ريال سود خواهد داشت و شاید همه آن سود را تقسیم کند و در هر صورت افزایش سرمایه حداقل صد درصدی از سود دریافتی و سود انباشته به همراه حل مشکل انرژی آذرآب برای همیشه انجام خواهد شد . ضمنا گزارش سه ماهه آمد روی کدال و پوشش 27 درصدی سود را دارد . از هیئت مدیره بخاطر تلاش بی وقفه و سهامداران عمده برای تصمیم در حمایت ازسهم متشکریم .ومن الله توفیق .

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 2124

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                      باسلام:

دوستان عزیز بدون هیچ شکی سال آینده در مجمع برای امسال(93) بالای 800 ريال سود خواهد داشت و شاید همه آن سود را تقسیم کند و در هر صورت افزایش سرمایه حداقل صد درصدی از سود دریافتی و سود انباشته به همراه حل مشکل انرژی آذرآب برای همیشه انجام خواهد شد . ضمنا گزارش سه ماهه آمد روی کدال و پوشش 27 درصدی سود را دارد . از هیئت مدیره بخاطر تلاش بی وقفه و سهامداران عمده برای تصمیم در حمایت ازسهم متشکریم .ومن الله توفیق .
                      بله ممنون یک زمانی قیمت بالای سیصد و پنجاه تومان بود و الان ارزوی من اینست بالای سیصد رو دوباره ببینه تا .........
                      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

5 دقیقه طوفانی ابتدایی فاذر به نظر میاد گزارش 3 ماهه بی تاثیر نبوده نظر دوستان چیه ؟
                        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• فروغ فرخ زاد
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 106

گزارش عالی بود.خداروشکر
                          مطمئنن تاثیر مثبتشو رو سهم میزاره علی الخصوص الان که بازار مثبم هست
                          یادمه همیشه استاد بهنام میگفت گزارشهارو شرکت با احتساب درصد سودهای پایین حساب میکنه.با قراردادهایی که شرکت بسته و خواهد بست مطمئنا سهم منفجر میشه
                          دوستان ایشاله پاداش صبرمونو میگیریم
                          فقط یکم یگه صبوری کنیم
                          تازه مجمع صدرا هم که خیلی خوب بوده.به قول استاد بهنام فاذر انگشت کوچیکه صدرا هم نمیشه/:.tonguesmiley:./

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

سلام و صبح بخیر

خوب علت صف دیروز و امروز مشخص شد توافق برای خرید سهم از جناب سید محمد سادات و .....

همان طوری که دیدیم دیروز 2 میلیون و خورده ای صف چیده شد و سپس توسط این آقا عرضه شد ،آدم همش این شعر یادش میفته

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من......................وین حرف معما نه تو خوانی و نه من

هست از پس پرده گفتگوی من و تو...................چون پرده بر افتد نه تو مانی و نه من

حالا هم اسرار آذراب را از ما بهتران میدانند و .......

خوب ببینیم امروز به چه شکلی پیش خواهد رفت .

نقل از سایت همسایه
                            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• فروغ فرخ زاد
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 106

تازه ببینید حجم معاملاتو....
                              تازه 20 دقیقه از بازار گذشته و 4290M سهم معامله شده
                              این یعنی چی؟؟؟؟
                              تا الانم حقوقی 300 هزارتا خریده
                              سهم محکوم به صعود است

نظر

• فروغ فرخ زاد
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 106

در اصل توسط فروغ فرخ زاد پست شده است View Post
                                تازه ببینید حجم معاملاتو....
                                تازه 20 دقیقه از بازار گذشته و 4290M سهم معامله شده
                                این یعنی چی؟؟؟؟
                                تا الانم حقوقی 300 هزارتا خریده
                                سهم محکوم به صعود است
                                و صف خرید:.thumbsupsmileyanim

نظر

در حال کار...
                                X