صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alireza51
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 1205

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

دوست عزیزی در این سهم با 93000 تشکر سهامداران را از قیمتهای حدود 400 تومان تا حدود 200 سقوط هدایت کردند.
    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 2124

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
      برخی مبلغین این سهم با 93000 تشکر سهامداران را از قیمتهای حدود 400 تومان تا حدود 200 سقوط سقوط دادند.
      متاسفانه رشد بیش از اندازه پارساله قبل از افزایش سرمایه فاذر باید تصییح میشد که شد و .......
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• ehsanksh
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 179

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
        دوست عزیزی در این سهم با 93000 تشکر سهامداران را از قیمتهای حدود 400 تومان تا حدود 200 سقوط هدایت کردند.
        باسلام تشکرها بابت تحلیل های ایشون بود که تقریبا همشون درست و بر مبنای اصول بودن ضمنا سهامی مثل ولغدر 120 تومانی کاما 800 فراور 450 تومانی دی 160 تومانی و خیلی سهام دیگر هم توسط ایشون تحلیل شد من در مورد فاذر از دوستان خواهش دارم اگر تحلیلی مبنی بر کاهش روند سوداوری دارند که بر اساس اون بشه کاهش ارزش سهم رو توضیح داد ارایه بدن تا قبل از اینکه اوضاع بدتر بشه خارج بشیم من هرچه قدر بررسی می کنم و تحقیق می کنم سود حدود 60 برا امسال قطعی به نظر میاد و قیمت حداقل 400 برا سهم البته ممکنه بنده اشتباه کنم خواهشا دوستان اگر تحلیلی دارن بزارن اینکه کسی رو مقصر کنیم به نظر درست نمیاد .تقریبا همه بازار همین وضع رو داشتن با تشکر

نظر

• Darkbird
          عضو جدید
          • Oct 2013
          • 12

فکر میکنم صعود شارپی که منتظرش هستید بعد از برخورد قیمت به حمایت خط روند بلند مدت شروع بشه.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

در کف 206 تومان اگر جمع بشه میشه به رشد تا 280 امید داشت در صورتی که 206 از دست بره باید چند وقتی از فاذر خداحافظی کرد
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mohsen1344
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 66

باسلام
              لطفا پشت سر جناب بهنام چیزی نگوید که ایشون یکی از صادق ترین افرادی هستند که بنده در این چند ساله افتخار اشنایی پیدا کرده ام ایشان چه گناهی بر گردن دارن که سهم در حال درستکاری قیمتی توسط یک عده از خدا بی خبر است همیشه ایشان بعد از تحلیلشان فرموده اند تصمیم با خودتان است

نظر

• مهندس حسن
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 10

چرا پشتیبانی نابجا می کنی؟ واقعا این سهم قابل پشتیبانیه؟ قبول کنیم هممون گول خوردیم ، گول تحلیلهای آب دوغ خیاری این آقای متوهم ، سرمایه مون بر باد رفت ، بی خیال ، دیگه چه پشتیبانی دارین از این آقا و از این سهم ، حالا هم مدتهاس سرشو کرده زیر برف ، سهمی که 18 ریال سود میده ، میشه بهش امیدوار بود ؟ بسته دیگه توروخدا ، یکم واقع بین باشید ، این روزها ایام قدره به خودتون بیاید خدایی هم هست .

نظر

• bnz
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 381

در اصل توسط مهندس حسن پست شده است View Post
                  چرا پشتیبانی نابجا می کنی؟ واقعا این سهم قابل پشتیبانیه؟ قبول کنیم هممون گول خوردیم ، گول تحلیلهای آب دوغ خیاری این آقای متوهم ، سرمایه مون بر باد رفت ، بی خیال ، دیگه چه پشتیبانی دارین از این آقا و از این سهم ، حالا هم مدتهاس سرشو کرده زیر برف ، سهمی که 18 ریال سود میده ، میشه بهش امیدوار بود ؟ بسته دیگه توروخدا ، یکم واقع بین باشید ، این روزها ایام قدره به خودتون بیاید خدایی هم هست .
                  /:.Heart.:/

نظر

• فروغ فرخ زاد
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 106

روزهای سبز فاذرم میاد.مطمئنم.من به جناب بهنام ایمان دارم
                    تازه کدومتون پارسال وقتی فاذر 250 شد 800 ازش تشکر کردید بابت تحلیلهای عالیشون که الان طلبکارید.ایشون با سندو منطق حرف میزنند نه رو هوا.برید گزارشهای فاذرو تو این مدت بخونید
                    ببینید کی راست میگه کی دروغ!!
                    بازار 8ماهه راکده فقط فاذر نیست که .....
                    به نظرتون چه نفعی میتونه جناب بهنام ببره؟؟؟!!! جز اینکه برای رضای خدا و بی هیچ منتی اومدو تحلیل کرد
                    یکم انصاف داشته باشید تروخدا

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

در اصل توسط فروغ فرخ زاد پست شده است View Post
                      روزهای سبز فاذرم میاد.مطمئنم.من به جناب بهنام ایمان دارم
                      تازه کدومتون پارسال وقتی فاذر 250 شد 800 ازش تشکر کردید بابت تحلیلهای عالیشون که الان طلبکارید.ایشون با سندو منطق حرف میزنند نه رو هوا.برید گزارشهای فاذرو تو این مدت بخونید
                      ببینید کی راست میگه کی دروغ!!
                      بازار 8ماهه راکده فقط فاذر نیست که .....
                      به نظرتون چه نفعی میتونه جناب بهنام ببره؟؟؟!!! جز اینکه برای رضای خدا و بی هیچ منتی اومدو تحلیل کرد
                      یکم انصاف داشته باشید تروخدا
                      با سلام خدمت شما و دیگر عزیزان یه مدت که آقا بهنام تاپیک رو بست به خاطر همین بحث ها و حرفها بود چون همیشه ما ایرانیها عادتمونه به نتیجه مطلوب نرسیدیم نمک میخوریم و نمکدون رو میشکونیم این روزها نیز بگذرد
                      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز : انشالله از این ببعد اخبار فاذر را به اطلاع شما خواهم رساند .همانطور که همه می دانید بنده در پیش مجمع و مجمع فاذر بودم و کارهای فاذر را دنبال کردم و اخبار بسیار خوبی از فاذر دارم که به مرور زمان به اطلاع شما خواهم رسانید .
                        خبرهای قبلی بجای خودش که بعدا در مورد آنها مفصل صحبت خواهیم کرد ! اما خلاصه آن اخبار ! سه تا چهار هزار میلیارد تومان پروژه قطعی شده یا در حال قطعی شدن است و علاوه بر آن قرار است دو نیروگاه پانصد مگاواتی به ارزش 700 میلیون یورد بسته شود و اگر با سیکل ترکیبی انجام شود هر کدام 700 مگاواتی خواهد بود یعنی تولید 1400 مگاوات برق با فاینانس از چین و مالکیت نیروگاه به نام فاذر که خودش به تنهایی می تواند سود خالص 400 تومانی برای فاذر بسازد و همچنین یک قرار ملاقات در نیمه مرداد ماه با جناب ترکان و بستن قراردادهای بیشتر و ضمنا از حضور جناب کربلایی در جمع مشاورین فاذر که در دوماه گذشته اتفاق افتاده تبریک مخصوص عرض می کنم چون ایشان از افراد کار بلد و همچنین معاون وزیر نیرو پیشین بوده است و اکنون بعنوان مشاور هیئت مدیره فاذر مشغول به کار می باشند .و من الله توفیق .
                        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/07/20, 10:43.

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                          باسلام:
                          دوستان عزیز : انشالله از این ببعد اخبار فاذر را به اطلاع شما خواهم رساند .همانطور که همه می دانید بنده در پیش مجمع و مجمع فاذر بودم و کارهای فاذر را دنبال کردم و اخبار بسیار خوبی از فاذر دارم که به مرور زمان به اطلاع شما خواهم رسانید .
                          خبرهای قبلی بجای خودش که بعدا در مورد آنها مفصل صحبت خواهیم کرد ! اما خلاصه آن اخبار ! سه تا چهار هزار میلیارد پروژه قطعی شده و در حال قطعی شدن است و قرار است دو نیروگاه پانصد مگاواتی به ارزش 700 میلیون یورد بسته شود و اگر با سیکل ترکیبی انجام شود هر کدام 700 مگاواتی خواهد بود یعنی تولید 1400 مگاوات برق با فاینانس از چین و مالکیت نیروگاه به نام فاذر و همچنین یک قرار ملاقات در نیمه مرداد ماه با جناب ترکان و بستن قراردادهای بیشتر و ضمنا از حضور جناب کربلایی در جمع مشاورین فاذر که در دوماه گذشته اتفاق افتاده تبریک مخصوص عرض می کنم چون ایشان از افراد کار بلد و همچنین معاون وزیر پیشین بوده است و اکنون بعنوان مشاور هیئت مدیره فاذر مشغول به کار می باشند .و من الله توفیق .
                          دوست عزیز خیلی ممنون که تقبل کردی اخبار رو به بقیه اطلاع بدی اما ما دیدیم که تا سهامداره عمده نخواد رشد کنه سهم جایی نمیره چه پروژه بانیاس سوریه چه تکمیل فازهای پارس جنوبی و چه قراردهای جدید مگه 2 تا تعدیل مهم که جفتشون حدود به 100% رو میشد نسوزندن هر وقت اونا بخوان رشد شروع میشه هر وقت هم اونا نخوان تو نزول و نوسان هستیم.ولی به جهت این کار مثبت شما کمال تشکر رو دارم

نظر

• moein2803
                            عضو عادی
                            • Sep 2013
                            • 51

در اصل توسط مهندس حسن پست شده است View Post
                            دوست عزیز اینکه خدا پیامبر رو بیاری وسط سهم می ره بالا؟
                            بهنام به شما اجبار کرد که باید این سهم رو بخری؟
                            وقتی تو همه دنیا با علم و دانش دارند پله پله قدرت خدا رو کشف می کنند و ما نشستیم دعا می کنیم که فلان کشور بمیره و فلان پول به ما برسه ، مساله می شه همینی که شما می گی
                            این آدمی که شما ازش صحبت می کنی به من خیلی کمک کرد ، در انتخاب سهم ، در درک درست از بازار ، در پارامترهای تصمیم گیری و تو یه دوره ای سود خوبی هم نصیب من شد
                            تو وضعیت فعلی بازار کدوم سهم نریخته که شما به فاذر گیر دادی - اصلا اگر می دونستی می رفتی همون سهمی رو می خریدی که سود داده
                            تو این همه آدمی که تو این سایتها دیدم بهنام تنها کسی بود که صادقانه و بزرگوارانه کمک کرد و دانشش رو در اختیار ما قرار داد
                            مطمئن باش خدا به بهنام بیشتر از ما لطف خواهد کرد

نظر

• mohsen1344
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 66

جناب احمدی فر جدیدا سهم اذراب خرید کرده اند و ارتباط خوبی با اقایون پرنا ووو... دارند اخبارایشان رو تایید می کنم ضمنا چند وقت پیش بنده نام اقای کربلایی رو در تالار بورس اعلام کردم احتمالا ایشان مدیر عامل اینده شرکت خواهند شد جهت اطلاع ایشان قبلا مدیر عامل اذراب بوده اند واز افراد خوش نام میباشند

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

در اصل توسط mohsen1344 پست شده است View Post
                                جناب احمدی فر جدیدا سهم اذراب خرید کرده اند و ارتباط خوبی با اقایون پرنا ووو... دارند اخبارایشان رو تایید می کنم ضمنا چند وقت پیش بنده نام اقای کربلایی رو در تالار بورس اعلام کردم احتمالا ایشان مدیر عامل اینده شرکت خواهند شد جهت اطلاع ایشان قبلا مدیر عامل اذراب بوده اند واز افراد خوش نام میباشند
                                امیدوارم هر کی مدیر عامل جدید میشه تصمیماتی اتخاذ کنه که باعث دور شدن سهامدار عمده ازش نشه و رابطه خوبی برقرار بشه و باعث حرکت مثبت سهم بشه ممنون از اطلاع رسانی شما آقا محسن چه در اینجا چه در تالار بورس/:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X