در اصل توسط فرزان پست شده است
View Post
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
-
با این افزایش سرمابه راه برای ذریافت پروژه ها بزرگ و جدید باز شد
دیگه کم کم باید منتظر تعدیلات سهم باشیدخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط فرزان پست شده است View Postبعد از بازگشایی به سهامتون اضافه کردید؟
اما کگل و فولاد من همچنان بصورت ج باقی است.
اگر عضو سایت شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه باشید، وصعیت سهام شما کاملاً مشخصه.
چیزی هم به سهامم اصافه نکردم.
نظر
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
به عنوان یک دوست و همکار خواهش می کنم با حرف هایمان خواسته یا ناخواسته باعث رنجش همدیگر نشویم نظر هر شخصی محترم است به جای جبهه گرفتن سعی کنیم مطلبی بیاموزیم که روزی به کارمان خواهد آمد . اگر حرفی میزنم قصد جسارت به هیچ عزیزی رو ندارم و نخواهم داشت . از همه دوستان متشکرم.
نظر
-
در اصل توسط narsis78 پست شده است View Postهنوز برای من هم اضافه نشدهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
در اصل توسط م-مقیمی پست شده است View Postدوستان در خرید سهام آذرآب هیچ تردیدی به دل راه ندهید چون تنها یکی از برنامه های غیر مرتبط و سود آور این شرکت(پارک آبی) در 500متری محل سکونت بنده در حال ساخت و ساز میباشد و وضعیت خود شرکت هم در حال حاضر بسیار عالی میباشد.
به سهامدارنی که جدیدا به این شرکت پیوستن تبریک میگویم
نظر
-
[QUOTE=پایتخت;399773]دوستان در نمودار تعدیل شده فردا مقاومت 330 رو در سقف کانال صعودی در پیش داریم که همزمان RSI نیز به مقاومت خود برخورد میکند . در صورت عبور سهم وارد فاز جدیدی از صعود با هدف 450 می شود .
ضمن تـشکر از وقتی که گـذاشتید و استفاده کردیم.
تــا مـدتی کـه سهام جدید ، قـابل معامله نـیست .هــر مقاومـتی کـوتاه مـدتی را نمیشکونه بلکه میـتــــرکـونه !!!!:.thumbsupsmileyanim
بازی دانا 120تا 260 شارپ رو ذهن تابلو ثبت شده . ایــن از اون جـذابـتر بـه دلایلی که سـر فـرصـت .......
بــه سودتــان اجـازه پـیـشـروی بــدهـیـد ولی بـقـول شـما بـبـیـنیم چـهار شنـبه 8/آبان با مقاومت 330 چـه میکنه.؟ .. درحد لالیکاشـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)
نظر
نظر