صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid26967
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 416

با سلام به نقل از سایت خبری ایران بورس قرارداد جدید فاذر هم بسته شد
    لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

فاذر بر سر دو راهی
      در صورت مثبت بودن فردا میتونه رشد کوتاه مدتش را شروع کنه
      در صورت اصلاح ......
      البته در مورد میان مدت نظرم همون قبلیه
      اینو گفتم حق انتخاب داشته باشید
      آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/08/23, 11:39.

نظر

• riskman
        عضو عادی
        • Sep 2011
        • 208

در اصل توسط boofekoorr پست شده است View Post
        4)شب قدر نشستم دعا کردم خدا از سر تقصیرات من که یه سهم بی ارزش رو فقط بخاطر تحلیل تکنیکال خریدم و در سقف قیمت به یه عده که از این علم کمتر بهره بردن فروختم ، بگذره . فاذر دقیقا از این نوع سهامه که فقط با خبر بالا و پایین میره .
        قيمت پاياني امروز 1 شهريور 90 براي فاذر 2828 ثبت شد ! حالا با هم تماشا مي كنيم و نتايج رو در ميان مدت و بلند مدت مجددا مرور مي كنيم ! التماس دعا !

نظر

• محمود شریعت
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 1358

من بودم امروز فاذرو با یه سهم دیگه عوض میکردم.
          این تجهیزاتیها سودش به استرسی که به آدم میده اصلا ارزش نداره :d
          . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
          [/RIGHT]
          [/B][/SIZE]

نظر

• mehran89
            کاربر فعال
            • Jul 2011
            • 190

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
            من بودم امروز فاذرو با یه سهم دیگه عوض میکردم.
            این تجهیزاتیها سودش به استرسی که به آدم میده اصلا ارزش نداره :d
            به به جناب شريعت، من دارم اين سهمو ،اما استرس ندارم.ايمانم قويه واسه اين سهم.با اعتماد به نفس بالا.كمي صبر كنيم بد نيست.:d
            [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• بابای دارا
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 768

در اصل توسط riskman پست شده است View Post
              قيمت پاياني امروز 1 شهريور 90 براي فاذر 2828 ثبت شد ! حالا با هم تماشا مي كنيم و نتايج رو در ميان مدت و بلند مدت مجددا مرور مي كنيم ! التماس دعا !
              اين ميان مدت كه مي فرماييد يعني چند ماه و قراره چند درصد سود بده؟ چقدر بايد صبر كرد كه وقتي رفت پايين دوباره برگرده بالا و مثبت بشه؟ :-SS
              در كنار خودرويي ها كه دارن مي رن بالا و فولاد كه الگوي هاي اثبات حركت صعوديش تحقق يافته ؟

اينا همه به كنار، امروز چرا صف خريد شد...؟ فكر نكنم خبر محرمانه اي بوده باشه كه من و شما بي خبر باشيم چرا اگه اينطوري بود بزرگان سرمايه مي اومدند. مثل 290 تومان كه همه خارج شدند و بعدش سهم افت كرد.:-?

باور كنيد تحليل تكنيكال بدرد همين روزا مي خوره، فقط اميدوارم اين فاذر سر و شانه مركب نشه كه فاتحه ميان مدت و بلند مدت همه رو باهم مي خونه .#-o
              مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• mehran89
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 190

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                اين ميان مدت كه مي فرماييد يعني چند ماه و قراره چند درصد سود بده؟ چقدر بايد صبر كرد كه وقتي رفت پايين دوباره برگرده بالا و مثبت بشه؟ :-SS
                در كنار خودرويي ها كه دارن مي رن بالا و فولاد كه الگوي هاي اثبات حركت صعوديش تحقق يافته ؟

اينا همه به كنار، امروز چرا صف خريد شد...؟ فكر نكنم خبر محرمانه اي بوده باشه كه من و شما بي خبر باشيم چرا اگه اينطوري بود بزرگان سرمايه مي اومدند. مثل 290 تومان كه همه خارج شدند و بعدش سهم افت كرد.:-?

باور كنيد تحليل تكنيكال بدرد همين روزا مي خوره، فقط اميدوارم اين فاذر سر و شانه مركب نشه كه فاتحه ميان مدت و بلند مدت همه رو باهم مي خونه .#-o
                به نظر تكنيكال به تنهايي واسه بازار ايران كاربردي نداره. اين اخباره كه سرنوشت را تعيين مي كنه.بهتر نيست شما هم به جاي حرص خوردن بشينيد و بازي فاذرو تماشا كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:)
                [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

سهمی که تا پایان سال حداقل 50% تعدیل مثبت داره و از سال بعد با پوشش کامل زیان خودش میتونه سود تقسیم کنه بلند مدتش مشخص نیست ؟؟؟؟؟
                  افزایش سرمایه شرکت هم در روند آینده سهم خیلی تاثیر گذاره
                  دلیل رشد نکردن سهم مشخص نشدن تکلیف سهام آذراب متعلق به صدراست
                  با تعیین تکلیف این موضوع و خروج تعاونی ایران خودرو از سهم، فاذر دیگه این قیمتها رو نخواهد دید
                  بیش از 17% سهام شرکت روی مثبت کامل و در عرض 3-2 روز جابجا شده و این نشون میده که سهم ارزشمنده
                  نکته بعدی اینکه اگه خبر مثبت و خاصی قرار باشه که اعلام بشه صف خرید سهم یکی دو میلیون نیست بلکه خیلی سنگین خوهد بود و مقدار عرضه ان هم به اندازه حجم مبناست
                  پس در نتیجه این سهم در میان مدت و بلند مدت رشد خواهد کرد
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

دوست عزیز سلام
                    شما اینقدر سریع داری جلو میری
                    که ما یادمون رفت ازتون بپرسیم تو سبد چی دارید
                    البته اینجا همه شفافند و شما مثلا اگر بپرسی باربد چی داره منم که نگم
                    دوستان سبد منو با قیمت خرید میتونند براتون بگن
                    اما شما هنوز چیزی رو نکردی
                    من دوست دارم شما نیز سبد حال حاضر خود را عنوان کنید تا به یک تحلیل فاذر شما دوستان بسنده نکنند
                    من اصلا کار ندارم دوستان با خرید فاذر میلیونر میشوند یا فقیر
                    اما خوبه ادم یکی به نعل بزنه یکی به پاشنه

من به شخصه منتظرم شما سبد الان یا سه ماه پیش خودتون را با درج قیمت خرید اعلام کنید
                    تا ببینیم شاید ما داریم راه رو اشتباه میریم

اقا اصلا فرض بر اینکه فاذر 230 خرید گروه به پیشنهاد من
                    و خرید 291 در پله دوم به پیشنهاد من با اوریج 260
                    الان بشه 220 خوبه یا بگم 190 این اعداد را میزارم شما بگید
                    حتی اگر این ضرر را هم بزنم که نزدم
                    در کنارش سهمهایی با 60 درصد و 100 درصد و 300 درصد سود در زمان 3 تا 6 ماهه هم پیشنهاد دادم

پس یا علی این گوی و این میدان
                    ما دور هم جمع شدیم به هم سود برسونیم نه اینکه تو گود بریمو و حریف بطلبیم

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                      سهمی که تا پایان سال حداقل 50% تعدیل مثبت داره و از سال بعد با پوشش کامل زیان خودش میتونه سود تقسیم کنه بلند مدتش مشخص نیست ؟؟؟؟؟
                      افزایش سرمایه شرکت هم در روند آینده سهم خیلی تاثیر گذاره
                      دلیل رشد نکردن سهم مشخص نشدن تکلیف سهام آذراب متعلق به صدراست
                      با تعیین تکلیف این موضوع و خروج تعاونی ایران خودرو از سهم، فاذر دیگه این قیمتها رو نخواهد دید
                      بیش از 17% سهام شرکت روی مثبت کامل و در عرض 3-2 روز جابجا شده و این نشون میده که سهم ارزشمنده
                      نکته بعدی اینکه اگه خبر مثبت و خاصی قرار باشه که اعلام بشه صف خرید سهم یکی دو میلیون نیست بلکه خیلی سنگین خوهد بود و مقدار عرضه ان هم به اندازه حجم مبناست
                      پس در نتیجه این سهم در میان مدت و بلند مدت رشد خواهد کرد
                      دوست من خودتو خسته نکن
                      در خانه اگر کس است
                      یک حرف بس است

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

چقدر همه حرص فاذر را میخورند! B-)
                        منهم دارمش اما حرص نمی خورم...با آرامش. منفی بشه حرص! مثبت هم بشه حرص؟! #:-s
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

یک جمله دیگه بگمو و پرونده را فعلا ببندم
                          من اراکیم
                          اذراب تا چند سال پیش داشت ور شکست میشد

اما الان چنان داره کار میکنه که سه شیفت کاری داره
                          تا سال 92 قرار داد داره
                          یک شرکت زیانده بود
                          اما سال اینده تو مجمع سود تقسیم میکنه
                          با افزایش ای پی اس خودش داره به پی به ای منطقی میرسه
                          افزایش سرمایه 200 درصدی داره که بزودی قابل انجامه
                          فکر کنم تا اینجاش برای اونی که از روند شرکتهای تجهیزاتی سر در بیاره کفایت کنه

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                            یک جمله دیگه بگمو و پرونده را فعلا ببندم
                            من اراکیم
                            اذراب تا چند سال پیش داشت ور شکست میشد

اما الان چنان داره کار میکنه که سه شیفت کاری داره
                            تا سال 92 قرار داد داره
                            یک شرکت زیانده بود
                            اما سال اینده تو مجمع سود تقسیم میکنه
                            با افزایش ای پی اس خودش داره به پی به ای منطقی میرسه
                            افزایش سرمایه 200 درصدی داره که بزودی قابل انجامه
                            فکر کنم تا اینجاش برای اونی که از روند شرکتهای تجهیزاتی سر در بیاره کفایت کنه
                            بنده هم همین موارد رو گفتم
                            ولی به خاطر حرف شما و احترامی که براتون قایلم این بحث رو تموم میکنم تا با گذر زمان همه چیز معلوم بشه
                            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                              بنده هم همین موارد رو گفتم
                              ولی به خاطر حرف شما و احترامی که براتون قایلم این بحث رو تموم میکنم تا با گذر زمان همه چیز معلوم بشه
                              بهنام جان میدونی شبهت فاندامنتالیستها چیه
                              عموما همه به یک نتیجه واحد با فاکتور های کمتر یا بیشتر میرسند

و این نشونه پایین اومدن ضریب خطا تو این علمه

نظر

• امیر2309
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2127

سبد سرمايه گذاري بانك پارسيان امروز 900/000تا عرضه داشته در آذراب

www.mahak-charity.org

نظر

در حال کار...
                                X