با سلام به نقل از سایت خبری ایران بورس قرارداد جدید فاذر هم بسته شد
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
-
در اصل توسط boofekoorr پست شده است View Post4)شب قدر نشستم دعا کردم خدا از سر تقصیرات من که یه سهم بی ارزش رو فقط بخاطر تحلیل تکنیکال خریدم و در سقف قیمت به یه عده که از این علم کمتر بهره بردن فروختم ، بگذره . فاذر دقیقا از این نوع سهامه که فقط با خبر بالا و پایین میره .
نظر
-
من بودم امروز فاذرو با یه سهم دیگه عوض میکردم.
این تجهیزاتیها سودش به استرسی که به آدم میده اصلا ارزش نداره :d. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postمن بودم امروز فاذرو با یه سهم دیگه عوض میکردم.
این تجهیزاتیها سودش به استرسی که به آدم میده اصلا ارزش نداره :d[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط riskman پست شده است View Postقيمت پاياني امروز 1 شهريور 90 براي فاذر 2828 ثبت شد ! حالا با هم تماشا مي كنيم و نتايج رو در ميان مدت و بلند مدت مجددا مرور مي كنيم ! التماس دعا !
در كنار خودرويي ها كه دارن مي رن بالا و فولاد كه الگوي هاي اثبات حركت صعوديش تحقق يافته ؟
اينا همه به كنار، امروز چرا صف خريد شد...؟ فكر نكنم خبر محرمانه اي بوده باشه كه من و شما بي خبر باشيم چرا اگه اينطوري بود بزرگان سرمايه مي اومدند. مثل 290 تومان كه همه خارج شدند و بعدش سهم افت كرد.:-?
باور كنيد تحليل تكنيكال بدرد همين روزا مي خوره، فقط اميدوارم اين فاذر سر و شانه مركب نشه كه فاتحه ميان مدت و بلند مدت همه رو باهم مي خونه .#-oمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postاين ميان مدت كه مي فرماييد يعني چند ماه و قراره چند درصد سود بده؟ چقدر بايد صبر كرد كه وقتي رفت پايين دوباره برگرده بالا و مثبت بشه؟ :-SS
در كنار خودرويي ها كه دارن مي رن بالا و فولاد كه الگوي هاي اثبات حركت صعوديش تحقق يافته ؟
اينا همه به كنار، امروز چرا صف خريد شد...؟ فكر نكنم خبر محرمانه اي بوده باشه كه من و شما بي خبر باشيم چرا اگه اينطوري بود بزرگان سرمايه مي اومدند. مثل 290 تومان كه همه خارج شدند و بعدش سهم افت كرد.:-?
باور كنيد تحليل تكنيكال بدرد همين روزا مي خوره، فقط اميدوارم اين فاذر سر و شانه مركب نشه كه فاتحه ميان مدت و بلند مدت همه رو باهم مي خونه .#-o[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postاين ميان مدت كه مي فرماييد يعني چند ماه و قراره چند درصد سود بده؟ چقدر بايد صبر كرد كه وقتي رفت پايين دوباره برگرده بالا و مثبت بشه؟ :-SS
باور كنيد تحليل تكنيكال بدرد همين روزا مي خوره، فقط اميدوارم اين فاذر سر و شانه مركب نشه كه فاتحه ميان مدت و بلند مدت همه رو باهم مي خونه .#-o
افزایش سرمایه شرکت هم در روند آینده سهم خیلی تاثیر گذاره
دلیل رشد نکردن سهم مشخص نشدن تکلیف سهام آذراب متعلق به صدراست
با تعیین تکلیف این موضوع و خروج تعاونی ایران خودرو از سهم، فاذر دیگه این قیمتها رو نخواهد دید
بیش از 17% سهام شرکت روی مثبت کامل و در عرض 3-2 روز جابجا شده و این نشون میده که سهم ارزشمنده
نکته بعدی اینکه اگه خبر مثبت و خاصی قرار باشه که اعلام بشه صف خرید سهم یکی دو میلیون نیست بلکه خیلی سنگین خوهد بود و مقدار عرضه ان هم به اندازه حجم مبناست
پس در نتیجه این سهم در میان مدت و بلند مدت رشد خواهد کردافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
باور كنيد تحليل تكنيكال بدرد همين روزا مي خوره، فقط اميدوارم اين فاذر سر و شانه مركب نشه كه فاتحه ميان مدت و بلند مدت همه رو باهم مي خونه .#-o
شما اینقدر سریع داری جلو میری
که ما یادمون رفت ازتون بپرسیم تو سبد چی دارید
البته اینجا همه شفافند و شما مثلا اگر بپرسی باربد چی داره منم که نگم
دوستان سبد منو با قیمت خرید میتونند براتون بگن
اما شما هنوز چیزی رو نکردی
من دوست دارم شما نیز سبد حال حاضر خود را عنوان کنید تا به یک تحلیل فاذر شما دوستان بسنده نکنند
من اصلا کار ندارم دوستان با خرید فاذر میلیونر میشوند یا فقیر
اما خوبه ادم یکی به نعل بزنه یکی به پاشنه
من به شخصه منتظرم شما سبد الان یا سه ماه پیش خودتون را با درج قیمت خرید اعلام کنید
تا ببینیم شاید ما داریم راه رو اشتباه میریم
اقا اصلا فرض بر اینکه فاذر 230 خرید گروه به پیشنهاد من
و خرید 291 در پله دوم به پیشنهاد من با اوریج 260
الان بشه 220 خوبه یا بگم 190 این اعداد را میزارم شما بگید
حتی اگر این ضرر را هم بزنم که نزدم
در کنارش سهمهایی با 60 درصد و 100 درصد و 300 درصد سود در زمان 3 تا 6 ماهه هم پیشنهاد دادم
پس یا علی این گوی و این میدان
ما دور هم جمع شدیم به هم سود برسونیم نه اینکه تو گود بریمو و حریف بطلبیم
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postسهمی که تا پایان سال حداقل 50% تعدیل مثبت داره و از سال بعد با پوشش کامل زیان خودش میتونه سود تقسیم کنه بلند مدتش مشخص نیست ؟؟؟؟؟
افزایش سرمایه شرکت هم در روند آینده سهم خیلی تاثیر گذاره
دلیل رشد نکردن سهم مشخص نشدن تکلیف سهام آذراب متعلق به صدراست
با تعیین تکلیف این موضوع و خروج تعاونی ایران خودرو از سهم، فاذر دیگه این قیمتها رو نخواهد دید
بیش از 17% سهام شرکت روی مثبت کامل و در عرض 3-2 روز جابجا شده و این نشون میده که سهم ارزشمنده
نکته بعدی اینکه اگه خبر مثبت و خاصی قرار باشه که اعلام بشه صف خرید سهم یکی دو میلیون نیست بلکه خیلی سنگین خوهد بود و مقدار عرضه ان هم به اندازه حجم مبناست
پس در نتیجه این سهم در میان مدت و بلند مدت رشد خواهد کرد
در خانه اگر کس است
یک حرف بس است
نظر
-
یک جمله دیگه بگمو و پرونده را فعلا ببندم
من اراکیم
اذراب تا چند سال پیش داشت ور شکست میشد
اما الان چنان داره کار میکنه که سه شیفت کاری داره
تا سال 92 قرار داد داره
یک شرکت زیانده بود
اما سال اینده تو مجمع سود تقسیم میکنه
با افزایش ای پی اس خودش داره به پی به ای منطقی میرسه
افزایش سرمایه 200 درصدی داره که بزودی قابل انجامه
فکر کنم تا اینجاش برای اونی که از روند شرکتهای تجهیزاتی سر در بیاره کفایت کنه
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postیک جمله دیگه بگمو و پرونده را فعلا ببندم
من اراکیم
اذراب تا چند سال پیش داشت ور شکست میشد
اما الان چنان داره کار میکنه که سه شیفت کاری داره
تا سال 92 قرار داد داره
یک شرکت زیانده بود
اما سال اینده تو مجمع سود تقسیم میکنه
با افزایش ای پی اس خودش داره به پی به ای منطقی میرسه
افزایش سرمایه 200 درصدی داره که بزودی قابل انجامه
فکر کنم تا اینجاش برای اونی که از روند شرکتهای تجهیزاتی سر در بیاره کفایت کنه
ولی به خاطر حرف شما و احترامی که براتون قایلم این بحث رو تموم میکنم تا با گذر زمان همه چیز معلوم بشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبنده هم همین موارد رو گفتم
ولی به خاطر حرف شما و احترامی که براتون قایلم این بحث رو تموم میکنم تا با گذر زمان همه چیز معلوم بشه
عموما همه به یک نتیجه واحد با فاکتور های کمتر یا بیشتر میرسند
و این نشونه پایین اومدن ضریب خطا تو این علمه
نظر
-
سبد سرمايه گذاري بانك پارسيان امروز 900/000تا عرضه داشته در آذراب
www.mahak-charity.org
نظر
نظر