کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حجم معامله روی منفی خیلی پایینه فروشنده راضی به فروش به این قیمتهای نیست
اینا همش از نشانه های برگشته سهمه فقط یه رنج میخواد کشیده بشه تا صف خرید سنگین بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اگر جناب حقوقی بذاره سهم می خواد بیاد بالا
اما مثل اینکه خریداشون هنوز تکمیل نشده
فردا روز سرنوشت ساز برای فاذر
امروز یک صف خرید 22میلی چیده بودند که باعث شده بود از ساعت 10:41 دقیقه خرید و فروشی انجام نشه
فاذر در مجمع چکار که نخواهد کرد.
به شدت منتظر بسته شدن و باز شدنش در بالای 500 تومن می باشم
البته بعضی از دوستا تارگت 4 رقمی هم می دهند که ما از خدامونه ولی:-w
یا علی
پست 100 امم بود-
دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
سلام
آیا استدلال منطقی هم برای این ارقام وجود دارد؟
ممنون
تکنیکالی میشه به این اعداد رسید
و البته دستور خرید 150 میلیون اول وقت امروز هم به نحوی تاییدی بود برای این موضوع
خدا خواست و ما توانستیم
سلام
امروز با قدرت هرچه تمام، فاذر اولین مقاومت خود را رد کرد و به سمت 380 تومان حمله خواهد کرد که احتمالا مقاومت جدی ای نخواهد بود. پس از آن 400 و 460 تومان مقاومت های جدی سهم خواهند بود.
با حرکتی که فاذر شروع کرده هدف نهایی سهم را با پول بک هی کوتاه مدت 500تومان می بینم که اگر خبر های خوبی از گزارشات و مجمع بیاید تا 700 قابل صعود است.
با تشکر
یا علی
دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
وقتی قراره یه سهمی 500% افزایش سرمایه از محل تجدید ارزش دائی ها بده خوب باید اینجوری صف خرید داشته باشه
خدا خواست و ما توانستیم
وقتی قراره یه سهمی 500% افزایش سرمایه از محل تجدید ارزش دائی ها بده خوب باید اینجوری صف خرید داشته باشه
تا جایی که من میدونم الان بیش از یک سال هست که صحبت افزایش سرمایه از محل تجدید دارایی هست ، ولی هر موقع سهم صف خرید میشه صحبت افزایش سرمایه میاد و ، وقتی که سهم منفی هست هیچ صحبتی از افزایش سرمایه نیست
تا جایی که من میدونم الان بیش از یک سال هست که صحبت افزایش سرمایه از محل تجدید دارایی هست ، ولی هر موقع سهم صف خرید میشه صحبت افزایش سرمایه میاد و ، وقتی که سهم منفی هست هیچ صحبتی از افزایش سرمایه نیست
ولی تا الان که سابقه نداشته این سهم به اندازه 50% از کل سهامش دستور خرید داشته باشه
شما به دستور خریدهای اول صبح دقت کن میبینی که گاهی تا 150 میلیون تقاضا برای خریدش میاد روی سیستم
من همچین چیزی رو تا حالا ندیدم مگر اینکه بوده و من خبر نداشتم
به هر حالا اینبار خریدها مثل دفعات قبل نیست خیلی جددی خریدار داره
خدا خواست و ما توانستیم
در عرض یک ماه گذشته بارها عرض کردم که فاذر فروشی نیست و باید باهاش سهامداری کرد
در قیمتهای منفی این چند وقت از 404 تومن اضافه کردم تا 360 تومن
کمتر هم نخریدم
بچه هایی که منو میشناسن،میدونن که اهل دروغ نیستم
پیشنهاد به خرید این سهم رو هم که از وقتی 180 تومن بود مطرح کردم
بالاترین قیمتی رو هم که خودم خریدم و به بقیه پیشنهاد دادم 404 تومن بود
اون موقع یه سری اومدن اینجا و به ما خندیدن
فکر کنم دیگه خنده ها تموم شده باشه
از قدیم میگن : در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه
حالا مونده تا یه سری متوجه بشن که فاذر چه پتانسیلی داره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
در عرض یک ماه گذشته بارها عرض کردم که فاذر فروشی نیست و باید باهاش سهامداری کرد
در قیمتهای منفی این چند وقت از 404 تومن اضافه کردم تا 360 تومن
کمتر هم نخریدم
بچه هایی که منو میشناسن،میدونن که اهل دروغ نیستم
پیشنهاد به خرید این سهم رو هم که از وقتی 180 تومن بود مطرح کردم
بالاترین قیمتی رو هم که خودم خریدم و به بقیه پیشنهاد دادم 404 تومن بود
اون موقع یه سری اومدن اینجا و به ما خندیدن
فکر کنم دیگه خنده ها تموم شده باشه
از قدیم میگن : در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه
حالا مونده تا یه سری متوجه بشن که فاذر چه پتانسیلی داره
باسلام وعرض ادب
بهنام جان ................................... ما چکاره ایم ؟!!!!!!!! بازار همه چیزرو به اثبات میرساند .......تا بوده همین بوده
تمامی بنیادی کارا بیشترین سود را از بازار سیو میکنند ولی همیشه از جانب ............ متهم به توهم هستند .......................تا بوده چنین بوده ........پس بی خیال .................................
نظر