فاذر فردا نتواند مثبت شود سقوط میکند تا محدوده 340 تومان
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدوست گرامی
اصلاح قیمتی در کار نخواهد بود
سهم سقف 400-390 رو با قدرت شکسته
از 18 روز پیش که قیمتش بالای 390 تومن تثبیت شده،تا حالا بیش 49.5 میلیون سهم معامله شده
یعنی 16.5% از کل سهام شرکت
کف سهم روی همین محدوده قرار داره
یه زمانی 400-390 یه مقاومت سنگین بود
ولی حالا یه سطح حمایتی پرقدرته
کسی که دنبال خرید روی قیمتهای 360-350 تومنی باشه،بدجور پشیمون میشه
البته روند چند روزه خیلی قابل پیش بینی نیست
اما تا هفته آینده،نه خبری از صف فروش خواهد بود و نه سهم روی این قیمتها خواهد بود
یکشنبه گذشته روی 260 تومن و از صف فروش مپنا خریدم
تا حالا حدود 20% بازده مثبت داشته و البته حالا حالاها باهاش کار دارم
این هفته هم روی 4% منفی امروز و دیروز فاذر خریدم
حالا چند روز صبر می کنیم تا ببینیم نتیجه این مورد چی میشه
گرچه از نظر بنده،نتیجه از همین حالا مشخصهبرخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Postفردا به اعداد گفته شده میرسیم ... و شاید کمی بخریم :D
در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Postاین سهم اگر فردا مثبت یا نزدیک به صفر معامله نشود تا 12 درصد دیگر اصلاح خواهد کرد
طبق این پست سهم باید تا 3489 ریال پایین بیاد 3489 = 88%*3965
1 - حداقل قیمت سهم برای فردا 3581 ریال خواهد بود
2 - بنده بین 220-180 تومن تا دلت بخواد فاذر دارم
3 - شب دراز است و قلندر بیدار
نتیجه اینکه خیلی خوشحال نباش
پستهای من از قیمتهای بسیار پایین توی این تاپیک هست
ولی نه حوصله بالا آوردن اونا رو دارم نه نیازی به این کار می بینمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
بنظرم منفی امروز این سهم فقط ناشی از جو بازار بود همانطور که دیگر سهم های در روند صعود منفی بودن
نظر
-
در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Postحمایت ها 390 ، 380 و 370 از این قیمت ها نباید پایین تر بیاد هرچند طبق گفته ی اقا بهنام حمایت اول 390 بنظر میرسه کف و حمایت بسیار مناسبی برای سهم باشه
دو سطح حمایتی مهم رو شکونده تو سطح حمایتی 370 قاعدتا باید یه واکنشی بهش نشون بده
نظر
-
در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Postامروز به سومین حمایتش یعنی قیمت 370 رسید که به احتمال زیاد فردا برگرده ولی اگه احتمالا برنگرده میره برا 357 تومن
دو سطح حمایتی مهم رو شکونده تو سطح حمایتی 370 قاعدتا باید یه واکنشی بهش نشون بده
فاذر نباید زیر 390-385 میومد
ولی دلیل افتش فقط فروشهای هیجانی و بدون تحلیله
طرف از روی هیجان روی 450 تومن خریده و باز هم از روی هیجان روی 370 میفروشه
عامیانه اش میشه جوگیری
من دارم با دلیل و منطق میگم سهم تا حدود 2 ماه دیگه و بعد از گزارش 12 ماهه به تارگت 600 تومنی میرسه و بعد میره برای اهداف قیمتی بالاتر
حالا یه نفر بیاد با دلیل به من ثابت کنه که سهم به این قیمت نمیرسه
وقتی سهم 230-220 تومن بود و همین جوری خسته کننده معامله میشد،عرض کردم که سهم بالای 250 تثبیت بشه رشد شارپش شروع میشه
خب نتیجه چی شد ؟
الآنم دارم میگم حکایت فاذر 370 تومنی،حکایت مپنای 260 تومنیه که براش دنبال کف قیمت میگشتن
بازار فقط فرصت خرید میده
دیگه منتظر کسی نمیمونه
کسی که با تحلیل از این فرصت بهره ببره،بی شک برنده هست
اما کسی که خودشو خیلی زرنگ فرض میکنه و به قول خودش دنبال خرید در کف کف قیمته،در نهایت چیزی نصیبش نمیشه
هیچ تحلیلگری نمیتونه ادعا کنه که من روی حداقل قیمت ممکن خریدم و روی حداکثر قیمت ممکن فروختم
اگرم کسی همچین چیزی گفت،بدونین که داره دروغ میگه
چون همچین چیزی امکان پذیر نیستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در ارزندگی سهم شکی نیست و بخاطر همین دلیلی که گفتین بهترین خرید خرید پله ایه که فکر میکنم موضوع خوبی باشه تو تاپیک اصلیتون عنوانش کنید
نظر
-
اقا بهنام
سلام
من خیلی وقته که از مطالبتون می خونم و لذت می برم. می خواستم به خاطر وقتی که برای تحلیلها میزارید ازتون تشکر کنم.
من چند بار از این تجهیزاتیها سواری گرفتم و پیاده شدم.
بعد از حدود 2 سال دوری از صدرا، صدرایی شدم و پله اول رو خریدم در 75 تومان. می خوام 2 سال یا 3 سال نگهش دارم. بنظر سهام تجهیزاتی و پیمانکاری در موج 3 بزرگ قرار گرفتن و صدرا هم داره اماده میشه برای این سفر رویایی.
من فاراک رو 130 خریده بودم 170 بعد از چند روز فروختم. خوشحال بودم ولی الان که می بینم افسوس می خورم.
مپنا رو 165 خریدم 260 فروختم و خوشحال بودم ولی الان که می بینم.....
دوستان بهتره که با آذراب و رمپنا و فاراک بمونید
نظر
-
در اصل توسط yesman پست شده است View Postاقا بهنام
سلام
من خیلی وقته که از مطالبتون می خونم و لذت می برم. می خواستم به خاطر وقتی که برای تحلیلها میزارید ازتون تشکر کنم.
من چند بار از این تجهیزاتیها سواری گرفتم و پیاده شدم.
بعد از حدود 2 سال دوری از صدرا، صدرایی شدم و پله اول رو خریدم در 75 تومان. می خوام 2 سال یا 3 سال نگهش دارم. بنظر سهام تجهیزاتی و پیمانکاری در موج 3 بزرگ قرار گرفتن و صدرا هم داره اماده میشه برای این سفر رویایی.
من فاراک رو 130 خریده بودم 170 بعد از چند روز فروختم. خوشحال بودم ولی الان که می بینم افسوس می خورم.
مپنا رو 165 خریدم 260 فروختم و خوشحال بودم ولی الان که می بینم.....
دوستان بهتره که با آذراب و رمپنا و فاراک بمونید
خواهش میکنم
نظر لطف شماست
باید عرض کنم از نظر بنده سهام تجهیزاتی در یک روند صعودی پر قدرت قرار دارند
داشتن دید بلند مدت بهترین کاره ممکنه و کار شما به طور کامل درسته
چون وقتی روند صعودیه،بهترین کار سهامداری و عدم توجه به نوسانات موقت بازاره
چیزی که در فاذر 370 تومنی و مپنای 320 تومنی مشهود بود و فروشنده ها تحت تاثیر جو بازار و بازگشایی سهام پالایشگاهی بودند
همون طور که خودتون هم گفتین با خروج از سهام تجهیزاتی،از سود،ضرر کردین و از روند صعودی جا موندین
هفته آینده،فروشندگان فاذر و مپنا پشیمان خواهند شد
اما این پشیمانی سودی نخواهد داشتافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر