در اصل توسط امير سينا پست شده است
View Post
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postسهامدار حقوقی شنیده که در سایت بورسی خبر از گره معاملاتی فاذر را بیان میکنند امروز خودکشی کرده و 7 میل از سهم را عرضه کردهاست. ببینیم قدرتش چقدر است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه نداره که بخواد عرضه کنهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
[QUOTE=6500400;326691]حجم معاملات امروز بالا رفته ولی حتما به گره میافتد . قطعا فردا .....[
گره رفتن سهما حتما باید با نظر ناظر باشه
بعید میدونم ناظر اجازه بده فردا اذراب به گره برهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postبهانم عزیز : فروش خصوصی سازی به کجا رسیده؟؟؟؟؟
تا فروشش کامل نشه،نماد بسته نمیشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postچرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب بذاره بعد از بسته شدن سهمش را بفروشه ؟؟؟؟ نکنه بعد از بسته شدن خبری از فاذر نیست ؟؟؟؟؟؟؟
یه مقدار صبر داشته باش
از قدیم میگن عجله کار شیطونه :D
بعد از بستن خبری از فاذر نیست ؟؟!!
تازه اصل رشدش بعد از بسته شدن نماد هستش
در پستهای قبلی هم گفته بودم که فروشندگان فاذر بدجوری پشیمون میشن
فاذر تارگتش خیلی بالاست
به 600 که رسیدیم یه تحلیل جدید ازش میزنم با تارگت جدیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط NEO پست شده است View Postآقا بهنام من تازه امروز خریدم بعد فهمیدم 17 خرداد مجمعشه
به نظرتون باهاش برم مجمع؟
به نظرتون چقدر سود تقسیم میکنه؟
احتمالش هست سهم دیر باز کنن؟؟
مثل غمارگ که الان 2-3 ماه سهم بستس
کار بسیار خوبی انجام دادین
حتما با فاذر به مجمع برین
ولی یه نکته ای رو باید بگم
در این سهم دنبال سود نقدی و نوسانات جزیی نباشید
خرید امروز شما روی 3954 ریال بوده
اصلا ما میگیم 400
خیلی زود قیمت سهم به 600 میرسه و شما 50% در سود خواهید بود
اما این پایان کار فاذر نیست
اهداف سهم به مراتب بالاتر از 600 تومنه
صبر داشته باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
هدف تکنیکالی هنوزم 700 تومان است
که احتمال داره با باز و بسته شدن توی مجمع و یه سود آبرو مندانه و بازگشایی استثنایی قیمتهای بالاتر رو هم تاج کنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
تبريك به دوستان
فاذر براي سالي مالي 91 مبلغ 59 تومن حسابرسي نشده اعلام كرده.
هر جند كه كمه و توي گزارش حسابرسي شده بيشتر اعلام مي كنن
نظر
-
در اصل توسط yesman پست شده است View Postتبريك به دوستان
حالا حالاها با فاذر هستيم
نظر
-
در اصل توسط yesman پست شده است View Postتبريك به دوستان
ولی بنده منتظر گزارش حسابرسی شده هستم
حداقل سود همون 650 ریال خواهد بود
تازه این 650 ریال رو با نگاه بدبینانه بهش رسیدم و برای همین اصرار دارم که این عدد کف سود هست
وگرنه میشه به اعداد بالاتری فکر کرد و منطقی هم هست که سود بالاتر از 650 ریال باشه
تحلیل گزارش هم باشه برای وقتی که سود حسابرسی شده اعلام شد
چون میخوام برم سراغ سود 92 و در صورت لزوم آپدیتش کنم
آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/05/26, 17:15.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر