کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فاراک برای سال 91
154تومن سود ساخت
بازار از فردا رو میاره به سهامهای تجهیزاتی
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
فاراک برای سال مالی 91 (154 تومن سود ساخته ) که بیشترش مال تسعیر ارزه حالا هی تو فاذر این سودا رو قایم کنن حروم خوری هم حدی داره فاراک با صد درصد افزایش سرمایه وضعیت سود هر سهمش شده این اونوقت فاذر ......
از فردا بازار دوباره بر می گرده سراغ آذراب منتظر صف میلیونی فردا باشید (دو ساله که این سهم توسط عده ای ....... کنترل میشه ,اگه سهم تو روند طبیعیش معامله میشد الان بالای 1000 تومن قیمتش بود)
مشکل فاذر اینه که سهامدلر عمده سهم ول کرده و دوست نداره بالا بره
فعلا سرش مشغول با فولای و میخواد اونم تو قبضه بگیره
اتفاقا خوب از سهم حمایت کردن و به صورت حبابی تا 620 بالا آوردن
وقتی قیمت فاذر 620 بود قیمت فاراک 270 بود که اصلا منطقی نبود
فاراک سهمی بود که همیشه از نظر سود سازی از فاذر بالاتر بوده و سهام شناورش خیلی پایین هست و قیمتیش در بیشتر مواقع در محدوده فاذر بوده ولی این چند وقته قیمت فاذر بالای 2 برابر فاراک بود که منطقی نبود که البته فردا جبران میشه
اون روزهایی که 30 میل صف خرید داشت و روزی 6 تا 8 تا میداد پس قرار بوده که چنین سودی اعلام کنه که از ما بهترون خبر داشتن
در کل در محلی سرمایه گذاری کردیم که رانت حرف اول رو میزنه و متاسفانه قبل از اینکه گزارش بیاد رو کدال خیلی ها از تعدلیل خبر دارن که مشکلش مسئولین بورس هست که هیچ نظارتی در افشای اطلاعات ندارن که بازم باد تاسف خورد که خودشون سر دسته .... هستن
اتفاقا خوب از سهم حمایت کردن و به صورت حبابی تا 620 بالا آوردن
وقتی قیمت فاذر 620 بود قیمت فاراک 270 بود که اصلا منطقی نبود
فاراک سهمی بود که همیشه از نظر سود سازی از فاذر بالاتر بوده و سهام شناورش خیلی پایین هست و قیمتیش در بیشتر مواقع در محدوده فاذر بوده ولی این چند وقته قیمت فاذر بالای 2 برابر فاراک بود که منطقی نبود که البته فردا جبران میشه
اون روزهایی که 30 میل صف خرید داشت و روزی 6 تا 8 تا میداد پس قرار بوده که چنین سودی اعلام کنه که از ما بهترون خبر داشتن
در کل در محلی سرمایه گذاری کردیم که رانت حرف اول رو میزنه و متاسفانه قبل از اینکه گزارش بیاد رو کدال خیلی ها از تعدلیل خبر دارن که مشکلش مسئولین بورس هست که هیچ نظارتی در افشای اطلاعات ندارن که بازم باد تاسف خورد که خودشون سر دسته .... هستن
اگه هدف سرمایه گذاری باشه نیاز به رانت نیست ، موقعی که اخبار میاد سهامدار هستی ولی در صورتی که هدف صرفا کسب سود و فروش بر روی مقاومت و و در پی آن انتظار افت سهم را داشتن و یا فرار از رفتن با سهم در مجمع و غیره باشه قطعا سود های بزرگ از دست خواهد رفت
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
اگه هدف سرمایه گذاری باشه نیاز به رانت نیست ، موقعی که اخبار میاد سهامدار هستی ولی در صورتی که هدف صرفا کسب سود و فروش بر روی مقاومت و و در پی آن انتظار افت سهم را داشتن و یا فرار از رفتن با سهم در مجمع و غیره باشه قطعا سود های بزرگ از دست خواهد رفت
دوست عزیز منطقی باشید
انقدر الان سهم ارزنده در بورس داریم که کسی نگاش نمیکنه چون بازار فقط دنبال جو هست
همین فاراک زمانی که آذراب 3 برابر شد فاراک فقط 50 % رشد کرد و همش درجا
آقایونی که رانت داشتن آذارب رو 620 فروختن و اومدن فاراکی که حدود 3 ماه درجا بود را خریدن و کمتر از 3 هفته 2 برابر میفروشن
روزی که فاراک باز شد و کمال تعجب بالای 600 نزدیک 2 میل خریدن که بعد صف فروش شد آمار دارم چند کد مهم شخصی فروحتند
انقدر سهم در این مدت دیدم که قبل تعدیل صف خرید داشته که خبر داشتن
پترو خراسان سهمی بود که وقتی پتروشیمی ها صف خرید داشتن درجا بود و جالب بود دو روز قبل از بسته شدن در جو فروش پتروشیمی ها روزی 5 میل صف خرید داشت که الان گزارشش اومد رو کدال
اگر دوست دارید 50 تا شرکت براتون نام ببرم
فرق کسی که رانت داره و کسی که نداره این هست که اون کسی که سهم خوب را میخره شاید در طول مدت 1 سال 2 برابر سود ببره ولی کسی که رانت داره و سر موقع میخره در مدت 1 ماه 2 برابر میبره
کسانی که رانت داشتن تونستن پولشون رو چند میلیارد کنن
این واقعیتی هست که باید پذیرفت
درسته تحلیل حرف اول را میزنه ولی نباید منکر این شد که این مدت سهم هایی بالا اومدن که شاید ارزنده نبودن و سهم هایی بالا نیامدن که ارزنده بودن و بازار توجه نداشت
در کل بازار ما بسیار بی تحلیل هست
درود بر شما
در تاپیک خودم هم عرض کردم که سهم بیخود و بی جهت افت کرده
شبیه همین روند رو روی 390 تومن داشتینم که سهم تا زیر 330 تومن هم افت کرد،ولی با یک حرکت شارپ و بدون توقف به 440 تومن رسید
من در روزهای گذشته باز هم فاذر اضافه کردم و چیزی رو به عنوان سطح برگشتی قبول ندارم
هر آن احتمال داره سهم با یک رنج مثبت صف خرید بشه و دیگه خریدش امکان پذیر نباشه
برگشت سهم = حرکت به سمت 800 تومن
حالا بعضیا دوست دارن که هی برای این سهم مقاومت یا حمایت تعریف کنن که اگه فلان سطح بشکنه تا فلان قیمت افت میکنه ولی من میگم که این سهم روند خاص خودشو داره
توی بازاری که منفیه با صف خرید بالا میره و برعکس توی بازاری که مثبته با صف فروش پایین میاد
کسی که روند این سهم رو دنبال کرده باشه،متوجه منظور من میشه
سهم مفت رو باید خرید
حالا وقتی توی کوتاه ترین زمان ممکن 50% گین داد مشخص میشه که فرق آذراب با سهه های معمولی چیه
یک بار دیگه شاهد تحقق بخش قرمز رنگ هستیم
شاخص منفی
فاذر مثبت و صف خرید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
[QUOTE=behnam;350749]یک بار دیگه شاهد تحقق بخش قرمز رنگ هستیم
شاخص منفی
فاذر مثبت و صف خرید [/QUOTE
با سلام خدمت استاد عزیز
فرمایش شما کاملا صحیح می باشد و چندین بار تکرار شده اما این دفعه فاراک رو دست زد به خیلی ها و روند حرکت آذراب رو پیش بینی نشده (برای بازیگرا) تغییر داد .
آیا کسانی که سهم رو بالا فروخته بودن تا پایین تر جایگزین کنن سهم گیرشون میاد ؟؟؟؟
بازی فاذر ادامه دارد تا حالا معلوم بود چرا می خوان سهمو پایین نگه دارن (بخاطر سهم صدرا )اما الان دیگه نباید این کار ادامه داشته باشه .
تا آخر شهریور باید افزایش سرمایه انجام بشه فقط در صورتی می تونن سهم جمع کنن که قیمت و بالا بکشن و گرنه اونایی که باقی موندن اگه قیمت سهم سیصد هم بشه فروشنده نخواهند بود.
بازیگرا باید این بچه بازیا رو کنار بگذارن !!!
فرمایش شما کاملا صحیح می باشد و چندین بار تکرار شده اما این دفعه فاراک رو دست زد به خیلی ها و روند حرکت آذراب رو پیش بینی نشده (برای بازیگرا) تغییر داد .
آیا کسانی که سهم رو بالا فروخته بودن تا پایین تر جایگزین کنن سهم گیرشون میاد ؟؟؟؟
بازی فاذر ادامه دارد تا حالا معلوم بود چرا می خوان سهمو پایین نگه دارن (بخاطر سهم صدرا )اما الان دیگه نباید این کار ادامه داشته باشه .
تا آخر شهریور باید افزایش سرمایه انجام بشه فقط در صورتی می تونن سهم جمع کنن که قیمت و بالا بکشن و گرنه اونایی که باقی موندن اگه قیمت سهم سیصد هم بشه فروشنده نخواهند بود.
بازیگرا باید این بچه بازیا رو کنار بگذارن !!!
درود بر شما
سهام تجهیزاتی،آس هایی دارند که هر کدوم اونها میتونه روند حرکتی سهم رو به طور کامل تغییر بده
برای همین تاکید میکنم که برای تحلیل درست این سهم ها باید از روانشناسی بازار بهره برد
تحلیل هر سهمی یه قلقی داره
کسی هم که با روندهای ویژه سهام تجهیزاتی آشنایی نداشته باشه،دچار اشتباه میشه و به قولی رکب میخوره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
آره شاید اصلاح برای سهم بهتر باشه فعلا تا 540 میاد پایین اگه اوضاع مساعد باشه سهم 520 رو میبینه و برمیگره یعنی به نظرم شنبه سهم از منفی شروع میکنه و مثبت بسته میشه
خوب این سهم همانطور که گفته بودم از حدود 520 تومان برگشت
ولی بهتره فعلا خیلی احساسی نشید این سهم توی همین قیمتهای یه چند روزی نوسان میکنه یعنی ممکنه فردا منفی هم بشه ولی کسی نگران نشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خوب این سهم همانطور که گفته بودم از حدود 520 تومان برگشت
ولی بهتره فعلا خیلی احساسی نشید این سهم توی همین قیمتهای یه چند روزی نوسان میکنه یعنی ممکنه فردا منفی هم بشه ولی کسی نگران نشه
با سلام و درود خدمت سرور عزیز
فاراک فعلا تمام معادلات رو به هم ریخته وگرنه به نظر بنده تا 480 هم پایین می کشیدنش ,بازار با توجه به گزارش فاراک این اجازه رو نداد و منفی کردن امروز هم با شما موافقم ولی همان طور که گفتم بازار این اجازه رو نخواهد داد.
فاراک فعلا تمام معادلات رو به هم ریخته وگرنه به نظر بنده تا 480 هم پایین می کشیدنش ,بازار با توجه به گزارش فاراک این اجازه رو نداد و منفی کردن امروز هم با شما موافقم ولی همان طور که گفتم بازار این اجازه رو نخواهد داد.
با حجمی که امروز زد فکر کنم هدف 750 رو اینبار لمس میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
درود
بنده به شدت به اون سودی که اعلام کردم اعتقاد دارم
این گزارش هم نهایت باعث بشه که سهم چند روز درجا بزنه
ضمن اینکه گزارش حسابرسی نشده هست
همچنان نظرم همونیه که بود
تارگت 1200 تومن (میان مدت)
(کوروش بزرگ)
نظر