صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

آذراب سود هر سهم سال مالی جاری خود را در گزارش عملکرد سه ماهه همان 408 ریال قبلی پیش بینی کرده است.در سه ماهه واقعی نیز 113 ریال ( معادل 28 درصد ) پوشش داده است.عمده پروژه های فاذر نیروگاهی ست که 79 درصد از سود ناخالص شرکت مربوط به همین پروژه ها می باشد.شرکت در دوره سه ماهه 25 درصد درآمد پیش بینی شده از پروژه ها را پوشش داده است
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

عجب گزارشی دادن ها
      همه جیز رو مهیا کردن تا سهمو بزخر کنیم
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ahmad m
        ستاره دار(2)
        • Aug 2012
        • 968

حمایت مهم سهم 484 تومان میباشد. و کف سهم محدوده 440 تومان از نظر زمانی نیز اواخر مرداد ماه و هفته اول شهریور برای سهم از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود

نمودار خطی روزانه اذراب تشکیل الگوی سر و شانه هست باید منتظر شکست خط گردن باشیم.

بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
          حمایت مهم سهم 484 تومان میباشد. و کف سهم محدوده 440 تومان از نظر زمانی نیز اواخر مرداد ماه و هفته اول شهریور برای سهم از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود

نمودار خطی روزانه اذراب تشکیل الگوی سر و شانه هست باید منتظر شکست خط گردن باشیم.

الگوی شما خیلی غیر متقارن است معمولا اینجوری الگو ها زمانی جواب میده که حجم هم تایید کنند باشه یا شانه راست از شانه چپ قوی تر باشن ولی اینجا این مورد اصلا دیده نمیشه
          به نظر من هدف سهم 700 است نمودارشو هم براتون میزارم
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

صف فروش جمع شد باید دید امروز رنج مثبت میکشن با فردا صف خریدش میکنن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ahmad m
              ستاره دار(2)
              • Aug 2012
              • 968

در اصل توسط تمام پست شده است View Post

الگوی شما خیلی غیر متقارن است معمولا اینجوری الگو ها زمانی جواب میده که حجم هم تایید کنند باشه یا شانه راست از شانه چپ قوی تر باشن ولی اینجا این مورد اصلا دیده نمیشه
              به نظر من هدف سهم 700 است نمودارشو هم براتون میزارم
              تشکر میکنم از انتقاد جنابعالی . امیدوارم تحلیل بنده Failure بشه چون راضی به ضرر کردن سهامداران سهم نیستم. ممنون میشم تحلیل نمودارتون را ببینم و استفاده کنم.

نظر

• mimery
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 75

چه سهم مسخره ای شده این فاذر چقدر بالا پایین میره . بیشتر پایین میره قیمتش تا بره بالا
                [COLOR=#4b0082][B]صبر نخستین وسیله لازم برای محکم کردن کارهاست [/B][/COLOR]- [SIZE=3][B][COLOR=#006400]حضرت علی ( ع )[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• nasser m
                  عضو جدید
                  • Jan 2013
                  • 8

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  خوب این سهم همانطور که گفته بودم از حدود 520 تومان برگشت
                  ولی بهتره فعلا خیلی احساسی نشید این سهم توی همین قیمتهای یه چند روزی نوسان میکنه یعنی ممکنه فردا منفی هم بشه ولی کسی نگران نشه
                  با سلام

منفی امروز رو همان طور که دیروز گفتیم همون ذیروز انتظارش رو داشتیم و امروز اتفاق افتاد.
                  جناب تمام به نظر میاد تا 480 بکشنش پایین و شاید تنها عاملی که می تونه بازم جلوی این کار رو بگیره یه بازگشایی عالی برای فاراک باشه.

شرح این قصه مگر شمع برآرد به زبان.........................ورنه پروانه ندارد به سخن پروایی

حالا مگه اینکه فاراک جلوی اینا رو بگیره ورنه اینا هر کاری دلشون بخواد با سهم انجام میدن!با اون گزارش قلابی .
                  راستی اساتید کسی می دونه که اون 100 هکتار زمین که تو اراک خریدن پولش از کجا اومده ؟,آیا از همون سود سال 91 که پیچوندن خریدن ؟

نظر

• علیرضا1
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 853

امروز فاذر خریدم .
                    اخباری به من رسیده که باید فاذر قیمتش به یک دلار برسه ...
                    این فقط یک خبره که نمیتونم تایید یا تکذیبش کنم ...
                    توصیه به خرید نمیکنم فقط شنیده هامو نقل قول کردم......
                    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• رضاکریمی
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 250

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                      امروز فاذر خریدم . اخباری به من رسیده که باید فاذر قیمتش به یک دلار برسه ... این فقط یک خبره که نمیتونم تایید یا تکذیبش کنم ... توصیه به خرید نمیکنم فقط شنیده هامو نقل قول کردم......
                      سلام علیرضا جان تو چه بازه ای؟ بی تعارف شما رو هر سهمی فعالین بالا میره
                      [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
                      [/CENTER]

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

تشکر میکنم از انتقاد جنابعالی . امیدوارم تحلیل بنده Failure بشه چون راضی به ضرر کردن سهامداران سهم نیستم. ممنون میشم تحلیل نمودارتون را ببینم و استفاده کنم.
                        حجم معامله در شانه چپی که شده دیدید حدودا 5برابر حجم معامله در شانه راست است شما اگر حجم معامله این روزها در منفی رو مشاهد کنید حدود 2-3 میلیون بیشتر نیست در حالی که در شانه چپ بالای 10 میلون بوده

به هر حال بنده امروز رو فرصت خرید دیدم
                        سهم این روزا با خط میانی چنگال اندرو هم درگیر شده و علت نوسان آن هم همین است که فردا مجدد به این خط برخورد میکنه و انتظار برگشت رو دارم هر چند با معاملاتی که امروز داشت فردا بعید میدونم که سهم منفی رو ببنیه ولی خرید منفی فردا اگر اگر عرضه بشه مناسب عرض یابی میشه اگر صف خرید نشه
                        سهم یه مثلث سعودی ساخته که سقف مثلث 700 تومان رو نشون میده در صورتی که 700 شکسته بشه هدف این مثلث محدود 1200 نشون میده

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• علیرضا1
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 853

در اصل توسط reza90 پست شده است View Post
                          سلام علیرضا جان تو چه بازه ای؟ بی تعارف شما رو هر سهمی فعالین بالا میره
                          تمام عزیز لطف دارین .اخبار خوبی از فاذر شنیدم چند تا کارگزاری که در قیمت 200 وارد سهم شده بودن دوباره مشغول شدن البته وقتی خریدهاشون تکمیل بشه سهم رو تکون میدن...
                          داشتن فاذر در سبد از نون شب واجبتره
                          "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• امین فتحی
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 29

فاذر تنها امیدمه تو این وانفسای اب رفتن سبدم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

انشالله سهم زودتر به جایگاه واقعی خودش برسه
                              افزایش سرمایه 500% هم باید اجرایی بشه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ahmad m
                                ستاره دار(2)
                                • Aug 2012
                                • 968

فعلا تحلیل فوق به قوه خودش باقیه به نظر خیلی تحلیل ساده ایی میاد ولی بنده شاید 10 فاکتور را بررسی کردم تا به این تحلیل رسیدم و در نهایت نتیجه گیری را بر روی تایپیک گذاشتم فقط به زمان هایی که اشاره کردم دقت داشته باشید.

نظر

در حال کار...
                                X