آذراب سود هر سهم سال مالی جاری خود را در گزارش عملکرد سه ماهه همان 408 ریال قبلی پیش بینی کرده است.در سه ماهه واقعی نیز 113 ریال ( معادل 28 درصد ) پوشش داده است.عمده پروژه های فاذر نیروگاهی ست که 79 درصد از سود ناخالص شرکت مربوط به همین پروژه ها می باشد.شرکت در دوره سه ماهه 25 درصد درآمد پیش بینی شده از پروژه ها را پوشش داده است
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
-
حمایت مهم سهم 484 تومان میباشد. و کف سهم محدوده 440 تومان از نظر زمانی نیز اواخر مرداد ماه و هفته اول شهریور برای سهم از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود
نمودار خطی روزانه اذراب تشکیل الگوی سر و شانه هست باید منتظر شکست خط گردن باشیم.
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
در اصل توسط ahmad m پست شده است View Postحمایت مهم سهم 484 تومان میباشد. و کف سهم محدوده 440 تومان از نظر زمانی نیز اواخر مرداد ماه و هفته اول شهریور برای سهم از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود
نمودار خطی روزانه اذراب تشکیل الگوی سر و شانه هست باید منتظر شکست خط گردن باشیم.
الگوی شما خیلی غیر متقارن است معمولا اینجوری الگو ها زمانی جواب میده که حجم هم تایید کنند باشه یا شانه راست از شانه چپ قوی تر باشن ولی اینجا این مورد اصلا دیده نمیشه
به نظر من هدف سهم 700 است نمودارشو هم براتون میزارمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
الگوی شما خیلی غیر متقارن است معمولا اینجوری الگو ها زمانی جواب میده که حجم هم تایید کنند باشه یا شانه راست از شانه چپ قوی تر باشن ولی اینجا این مورد اصلا دیده نمیشه
به نظر من هدف سهم 700 است نمودارشو هم براتون میزارمبعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخوب این سهم همانطور که گفته بودم از حدود 520 تومان برگشت
ولی بهتره فعلا خیلی احساسی نشید این سهم توی همین قیمتهای یه چند روزی نوسان میکنه یعنی ممکنه فردا منفی هم بشه ولی کسی نگران نشه
منفی امروز رو همان طور که دیروز گفتیم همون ذیروز انتظارش رو داشتیم و امروز اتفاق افتاد.
جناب تمام به نظر میاد تا 480 بکشنش پایین و شاید تنها عاملی که می تونه بازم جلوی این کار رو بگیره یه بازگشایی عالی برای فاراک باشه.
شرح این قصه مگر شمع برآرد به زبان.........................ورنه پروانه ندارد به سخن پروایی
حالا مگه اینکه فاراک جلوی اینا رو بگیره ورنه اینا هر کاری دلشون بخواد با سهم انجام میدن!با اون گزارش قلابی .
راستی اساتید کسی می دونه که اون 100 هکتار زمین که تو اراک خریدن پولش از کجا اومده ؟,آیا از همون سود سال 91 که پیچوندن خریدن ؟
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postامروز فاذر خریدم . اخباری به من رسیده که باید فاذر قیمتش به یک دلار برسه ... این فقط یک خبره که نمیتونم تایید یا تکذیبش کنم ... توصیه به خرید نمیکنم فقط شنیده هامو نقل قول کردم......[CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT="]بعضيها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
[/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط ahmad m پست شده است View Postتشکر میکنم از انتقاد جنابعالی . امیدوارم تحلیل بنده Failure بشه چون راضی به ضرر کردن سهامداران سهم نیستم. ممنون میشم تحلیل نمودارتون را ببینم و استفاده کنم.
به هر حال بنده امروز رو فرصت خرید دیدم
سهم این روزا با خط میانی چنگال اندرو هم درگیر شده و علت نوسان آن هم همین است که فردا مجدد به این خط برخورد میکنه و انتظار برگشت رو دارم هر چند با معاملاتی که امروز داشت فردا بعید میدونم که سهم منفی رو ببنیه ولی خرید منفی فردا اگر اگر عرضه بشه مناسب عرض یابی میشه اگر صف خرید نشه
سهم یه مثلث سعودی ساخته که سقف مثلث 700 تومان رو نشون میده در صورتی که 700 شکسته بشه هدف این مثلث محدود 1200 نشون میده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط reza90 پست شده است View Postسلام علیرضا جان تو چه بازه ای؟ بی تعارف شما رو هر سهمی فعالین بالا میره
داشتن فاذر در سبد از نون شب واجبتره"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
انشالله سهم زودتر به جایگاه واقعی خودش برسه
افزایش سرمایه 500% هم باید اجرایی بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط ahmad m پست شده است View Postحمایت مهم سهم 484 تومان میباشد. و کف سهم محدوده 440 تومان از نظر زمانی نیز اواخر مرداد ماه و هفته اول شهریور برای سهم از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
نظر