صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بد شانس
    عضو عادی
    • May 2011
    • 35

استاد تمام
    باسلام لطفا در خصوص روند سهم اظهار نظر نمایید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
      فعلا تحلیل فوق به قوه خودش باقیه به نظر خیلی تحلیل ساده ایی میاد ولی بنده شاید 10 فاکتور را بررسی کردم تا به این تحلیل رسیدم و در نهایت نتیجه گیری را بر روی تایپیک گذاشتم فقط به زمان هایی که اشاره کردم دقت داشته باشید.
      شنبه در صورتی سهم برنگرده تحلیل شما تایید میشه الیته تایید نهایی وقتی خواهد بود که سهم 2 روز معاملاتی زیر خط گردن بسته بشه
      بنده هم به استناد تحلیل خودم و دوجی برگشتی که امروز به ثبت رسوند شنبه هم خریدار سهم هستم و ریسک ضرر رو هم قبول میکنم
      انشالله که اهداف ما هم تامین بشه با این خشکیده گی سهم از حقیقی های در صورتی که سهم صف خرید بشه احتمال قفل شدن و عدم عرضه وجود داره
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• علیرضا1
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 853

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        شنبه در صورتی سهم برنگرده تحلیل شما تایید میشه الیته تایید نهایی وقتی خواهد بود که سهم 2 روز معاملاتی زیر خط گردن بسته بشه
        بنده هم به استناد تحلیل خودم و دوجی برگشتی که امروز به ثبت رسوند شنبه هم خریدار سهم هستم و ریسک ضرر رو هم قبول میکنم
        انشالله که اهداف ما هم تامین بشه با این خشکیده گی سهم از حقیقی های در صورتی که سهم صف خرید بشه احتمال قفل شدن و عدم عرضه وجود داره
        تمام عزيز سلام ،خسته نباشي برادر
        اگه خدا عمري بده شنبه خريدهاي بنده در نماد فاذر كامل ميشه.....
        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
          تمام عزيز سلام ،خسته نباشي برادر
          اگه خدا عمري بده شنبه خريدهاي بنده در نماد فاذر كامل ميشه.....
          در صورتی که شنبه الگوی کف دوقلو در 529تومان تایید بشه بنده هم تا 75% از سبدن رو اختصاص میدم به فاذر حالا روی منفی یا توی صف خرید
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در صورتی که شنبه الگوی کف دوقلو در 529تومان تایید بشه بنده هم تا 75% از سبدن رو اختصاص میدم به فاذر حالا روی منفی یا توی صف خرید
            برای شنبه اجازه بدید معاملات سهم از منفی 4 شروع بشه تا الگوی بهتر و محکمتری برای رشد قیمت بسازه هرچند دوست دارم در 529 تومان کف دوقلو بزنه ولی در صورتی که معاملات از 518 شروع بشه و بیاد بالا براش خیلی بهتره
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• علیرضا1
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 853

برای شنبه اجازه بدید معاملات سهم از منفی 4 شروع بشه تا الگوی بهتر و محکمتری برای رشد قیمت بسازه هرچند دوست دارم در 529 تومان کف دوقلو بزنه ولی در صورتی که معاملات از 518 شروع بشه و بیاد بالا براش خیلی بهتره
              تمام عزيز
              خيلي كم پيش اومده بنده توي مثبت بخرم ،فاذر رو در روزه توي منفي چهارش وارد شدم ،اون پايين مايين ها ميشينم و منتظر فروشندگان عزيز هستم !!!
              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• szgolyas
                عضو عادی
                • Dec 2010
                • 38

شنبه اول وقت فقط در 4 بشینید. اگه بالاتر باز شد تو مثبت بفروشید مطمئنا در 4 منفی گیرتون میاد دوباره بخرید

نظر

• ahmad m
                  ستاره دار(2)
                  • Aug 2012
                  • 969

نسبتهای سود آوری شرکت اذراب را بررسی میکردم به نکات جالب برخوردم گفتم بد نیست روی تایپیک سهم قرار بدم و دوستان هم استفاده کنند. البته یک نکته را نباید از ذهن دور کرد و این هست که ماهیت شرکت های پیمانکاری که اونها را جزو گروه های پر ریسک قرار میده نوسان در گزارش ها میباشد چون ممکنه با یک قرارداد جدید ورق به کلی برگرده یا برعکس.

در شکل فوق گزارش 3 ماهه را با دوره مشابه و 12 ماهه را با دوره مشابه سال قبل مقایسه کردم. وهمچنین قیمت سهم در موقع گزارش ها را. نتیجه گیری اینکه قیمت سهم به 3 برابر افزایش پیدا کرده ولی نسبتهای سود آوری شرکت در اکثر موارد کاهش نشون میده. نمونه اخیر هم در نسبت های سود و زیان شرکت در گزارش 3 ماهه مشهود بود که نسبت به دوره مشابه کاهش داشته است.

قبلا در تایپیک سیستم معاملاتی ایچیموکو روند سهم را بررسی کردم روند سهم در ماهیانه کاملا صعودی میباشد و هدف 850 تومان در بازه 3 تا 6 ماهه اینده جزو اهداف کوچک سهم خواهد بود ولی ظاهرا با این گزارش جدید نیاز به یک استراحت حداقل یک ماهه داره.http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2336&page=5
                  بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

نسبتهای سود آوری شرکت اذراب را بررسی میکردم به نکات جالب برخوردم گفتم بد نیست روی تایپیک سهم قرار بدم و دوستان هم استفاده کنند. البته یک نکته را نباید از ذهن دور کرد و این هست که ماهیت شرکت های پیمانکاری که اونها را جزو گروه های پر ریسک قرار میده نوسان در گزارش ها میباشد چون ممکنه با یک قرارداد جدید ورق به کلی برگرده یا برعکس.

در شکل فوق گزارش 3 ماهه را با دوره مشابه و 12 ماهه را با دوره مشابه سال قبل مقایسه کردم. وهمچنین قیمت سهم در موقع گزارش ها را. نتیجه گیری اینکه قیمت سهم به 3 برابر افزایش پیدا کرده ولی نسبتهای سود آوری شرکت در اکثر موارد کاهش نشون میده. نمونه اخیر هم در نسبت های سود و زیان شرکت در گزارش 3 ماهه مشهود بود که نسبت به دوره مشابه کاهش داشته است.

قبلا در تایپیک سیستم معاملاتی ایچیموکو روند سهم را بررسی کردم روند سهم در ماهیانه کاملا صعودی میباشد و هدف 850 تومان در بازه 3 تا 6 ماهه اینده جزو اهداف کوچک سهم خواهد بود ولی ظاهرا با این گزارش جدید نیاز به یک استراحت حداقل یک ماهه داره.http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2336&page=5
                    دوست گرامی
                    به عنوان نفری که رشته تحصیلیم حسابداریه و آشنایی کامل با صورتهای مالی و همچنین نسبتهای مالی دارم،باید بگم که این مقایسه شما از اساس اشتباهه
                    هر دوره ای باید با دوره مشابه خودش قیاس بشه
                    3 ماهه با 3 ماهه
                    6 ماهه با 6 ماهه
                    9 ماهه با 9 ماهه
                    و 12 ماهه با 12 ماهه

در همین دوره 3 ماهه به نسبت سال قبل افزایش فروش داریم
                    افزایش سود عملیاتی رو داریم
                    افزایش سود عملیاتی هر سهم رو داریم
                    از سود تسعیر ارز چشم پوشی شده
                    بهای تمام شده بدبینانه و دست بالا گرفته شده
                    افزایش سود ناخالص رو داریم

آذراب در دوره 12 ماهه منتهی به 88/12/29 تونسته 112 ریال سود بسازه
                    این سود در دوره 12 ماهه منتهی به 91/12/30 رسیده به 589 ریال (بیش از 5 برابر)
                    در تمام این سالها ما افزایش سودآوری رو داشتیم و تمامی فاکتورهای سودآوری روند رو به رشد دارند
                    در ضمن این شرکت از زیان انباشته رسیده اینجا
                    در مجموع وضعیتش 180 درجه فرق کرده
                    کمتر شرکتی توی بورس پیدا میشه که همچین روندی داشته باشه
                    این روند طی امسال و سال آینده هم با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت
                    حداقل سود شرکت در دوره 12 ماهه امسال و در بدبینانه ترین شرایط 122 تومن (از قراردادهای جدید منعقد شده و در حال انعقاد صرف نظر شده)

اگه قراردادهای جدید هم حساب بشه سود به مراتب بالاتر میره
                    آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/07/19, 21:46.
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• ahmad m
                      ستاره دار(2)
                      • Aug 2012
                      • 969

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                      دوست گرامی
                      به عنوان نفری که رشته تحصیلیم حسابداریه و آشنایی کامل با صورتهای مالی و همچنین نسبتهای مالی دارم،باید بگم که این مقایسه شما از اساس اشتباهه
                      هر دوره ای باید با دوره مشابه خودش قیاس بشه
                      3 ماهه با 3 ماهه
                      6 ماهه با 6 ماهه
                      9 ماهه با 9 ماهه
                      و 12 ماهه با 12 ماهه

در همین دوره 3 ماهه به نسبت سال قبل افزایش فروش داریم
                      افزایش سود عملیاتی رو داریم
                      افزایش سود عملیاتی هر سهم رو داریم
                      از سود تسعیر ارز چشم پوشی شده
                      بهای تمام شده بدبینانه و دست بالا گرفته شده
                      افزایش سود ناخالص رو داریم

آذراب در دوره 12 ماهه منتهی به 88/12/29 تونسته 112 ریال سود بسازه
                      این سود در دوره 12 ماهه منتهی به 91/12/30 رسیده به 589 ریال (بیش از 5 برابر)
                      در تمام این سالها ما افزایش سودآوری رو داشتیم و تمامی فاکتورهای سودآوری روند رو به رشد دارند
                      در ضمن این شرکت از زیان انباشته رسیده اینجا
                      در مجموع وضعیتش 180 درجه فرق کرده
                      کمتر شرکتی توی بورس پیدا میشه که همچین روندی داشته باشه
                      این روند طی امسال و سال آینده هم با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت
                      حداقل سود شرکت در دوره 12 ماهه امسال و در بدبینانه ترین شرایط 122 تومن (از قراردادهای جدید منعقد شده و در حال انعقاد صرف نظر شده)

اگه قراردادهای جدید هم حساب بشه سود به مراتب بالاتر میره
                      بنده هم دارای مدرک MST از دانشکده اقتصادی تهران هستم و غیر از وضعیت موجود سهم یک واو کم و زیاد نکردم هر کسی تحلیل خودش را انجام میده ، نقل قول کردن تحلیل دیگران وضعیت خوبی نداره ، تحلیل خود را جدا گانه ارائه بدید فکر کنم بهتر باشه.

در صورت امکان هر گونه افزایشی را با ذکر عدد ذکر کنید در تحلیل بنده خطوط قرمز رنگ گزارش سه ماهه با سه ماهه و 12 آبی رنگ با 12 ماهه مقایسه شده.

این گزارش 3 ماهه
                      سود خالص به فروش از 10 به 7 تقلیل پیدا کرده
                      سود ناخالص به فروش از 10/76 به 8/35 تقلیل پیدا کرده
                      نسبت سود عملیاتی از 14/37 به 11/2 تقلیل پیدا کرده.
                      و .... باقی جدول که در تحلیل بنده اومده بود
                      آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2013/07/19, 23:34.
                      بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در صورت امکان هر گونه افزایشی را با ذکر عدد ذکر کنید در تحلیل بنده خطوط قرمز رنگ گزارش سه ماهه با سه ماهه و 12 آبی رنگ با 12 ماهه مقایسه شده.

سود خالص به فروش از 10 به 7 تقلیل پیدا کرده
                        سود ناخالص به فروش از 10/76 به 8/35 تقلیل پیدا کرده
                        نسبت سود عملیاتی از 14/37 به 11/2 تقلیل پیدا کرده.
                        و .... باقی جدول که در تحلیل بنده اومده بود
                        فکر کنم منظورم رو بد بیان کردم و لازمه یه مقدار توضیح بدم
                        ما توی حسابداری یه چیزی داریم به نام قابلیت اتکا
                        گزارش آذراب بسیار بدبینانه هست و از خیلی موارد صرف نظر شده که در بالا توضیح دادم
                        گزارش بدبینانه هم قابلیت اتکای پایینی داره
                        خب روشنه نتیجه ای هم که با این گزارش به دست میاد،قابلیت اتکا نداره
                        جای قراردادهای جدید در این گزارش کجاست ؟
                        جای سود ناشی از تسعیر ارز در این گزارش کجاست ؟

وقتی بهای تمام شده دست بالا و فروش دست پایین گرفته میشه،نسبتی هم که ازش به دست میاد قابلیت اتکا نداره
                        چرا با وجود بهبود شرایط کاهش حاشیه سود خالص و حاشیه سود ناخالص رو داریم ؟ (گزارش بدبینانه)

وقتی ما یه سری فاکتور مهم و اساسی رو بذاریم کنار،به اون نتیجه ای باید برسیم،نمی رسیم

در ضمن مقایسه نسبتهای مالی نیاز به نگاه بلند مدت داره
                        یعنی باید ببینیم شرکت 5 سال پیش کجا و حالا کجاست ؟

همچنین در اشل بزرگتر باید وضعیت صنعتی که شرکت در اون فعال هست هم به طور کامل بررسی بشه
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

بنده هم دارای مدرک MST از دانشکده اقتصادی تهران هستم و غیر از وضعیت موجود سهم یک واو کم و زیاد نکردم هر کسی تحلیل خودش را انجام میده ، نقل قول کردن تحلیل دیگران وضعیت خوبی نداره ، تحلیل خود را جدا گانه ارائه بدید فکر کنم بهتر باشه.
                          الآن که فکر کردم،دیدم که بله،حق با شماست
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

دوستان اجازه بدید معاملات سهم از -4 شروع و به صف خرید ختم بشه عجله نکنید اجازه بدید بازیگر سهم کار خودشو انجام بده
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

از نظر من کف دوقلو ثبت شده باید دید تا اخر میتونه صف خرید بشه یانه؟؟
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• بد شانس
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 35

تمام عزیز
                                در خصوص روند امروز نظرتون چی می باشد.

نظر

در حال کار...
                                X