کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
چند وقتی است جناب بهنام در فروم مطلب نمیزنند. البته تاپیک خودشون(*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*) را هم که بستند. تا اونجائی که یادم میاد در این اواخر تنها جائی که غیر از تاپیکشون مطلب میگذاشتند اینجا بود .لازم دیدم اول تشکر وی÷ه ای از ایشون داشته باشم و آرزوی صحت و سلامتی و اینکه امیدوارم مجدد از تحلیلهای خوبشون بهره ببریم.
[FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]
1_ حمايت ميانگين 35 روزه که بارها تست شده.
2_ برخورد قيمت به خط روند که بار ها تست شده .
3_ برخورد قيمت به خط مياني چنگال .
4_ به کف رسيدن استوکاستيک .
5_ اصلاح 50%در ريز موج.
6_ حمايت trade profild .
7_ تاييد الگوهاي شمعي , به همراه حجم مناسب .
8_ XTL نشان از صعودي بودن روند دارد.
با تایید دوست خوبمmohammadl22 به نظر میاد منفی فردا اخرین منفی سهم برای شروع روند صعودی کوتاه مدت باشه
خب همون شد که گفتیم و دیروز اخرین منفی سهم بود. و امروز از ابتدا پرواز کرد مثل من که دارم پرواز میکنم اگه گفتید چرا؟ چود دیشب من بابا /:.Heart.:/ شدم. خدا بهم یه دخمل سالم داده. ای جانممممممم من همتون رو دوست دارم بورسیهای عزیز
من رفتم فعلا
خب همون شد که گفتیم و دیروز اخرین منفی سهم بود. و امروز از ابتدا پرواز کرد مثل من که دارم پرواز میکنم اگه گفتید چرا؟ چود دیشب من بابا /:.Heart.:/ شدم. خدا بهم یه دخمل سالم داده. ای جانممممممم من همتون رو دوست دارم بورسیهای عزیز
من رفتم فعلا
من رفتم فعلا
من رفتم فعلا
عرض تبریک خدمت شما دوست عزیز و سلامتی برای کوچولی بابا ...انشالله سایت همیشه بر سر خانوادت باشه ..برقرار باشی
دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر