صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیگنال
    Banned
    • Nov 2012
    • 714

مپنا صف خرید. فاراک بزودی شکوهمند بازگشایی خواهد شد

فاذر که ارزنده ترین تجهیزاتی است بدون شک بزودی رشد شارپی خود را همانند دیگر تجهیزاتی ها شروع خواهد کرد

نظر

• polat
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 46

سلام به نظرتون فاذر دارم باز اضافه کنم یا نه؟؟؟؟
      منطقی هس؟

نظر

• 13812
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 39

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
        مپنا صف خرید. فاراک بزودی شکوهمند بازگشایی خواهد شد

فاذر که ارزنده ترین تجهیزاتی است بدون شک بزودی رشد شارپی خود را همانند دیگر تجهیزاتی ها شروع خواهد کرد
        با سلام و درود: لطفا اگر ازگزارش و روز بازگشایی فاراک اطلاع دارید مرا در جریان بگذارید؟ با سپاس فراوان

نظر

• سیگنال
          Banned
          • Nov 2012
          • 714

در اصل توسط 13812 پست شده است View Post
          با سلام و درود: لطفا اگر ازگزارش و روز بازگشایی فاراک اطلاع دارید مرا در جریان بگذارید؟ با سپاس فراوان
          دوست من بنده با امور سهامش صحبت کردم . با اینکه خیلی سخت میشد ازشون حرف بکشی اونقدر با خانمی که جواب گو بود چانه زدم که ایشان خیلی سربسته گفتند گزارش بزودی برای سازمان ارسال خواهد شد و شدیدا معتقد بودن که آینده شرکت روز به روز در حال بهتر شدن می باشد

حال فاذر
          کاملا مشخص است که مصنوعی صف فروش چیده میشود. بازهم تاکید میکنم با توجه به اینکه اقبال بازار به سمت تجهیزاتی ها آمده اسیر دست نوسانات فاذر نشوید . هیچ نگران نباشید چون یکی از ارزشمند ترین سهمه بازار را دارید .بگذارید بازیگر اصلی سهامدار خسته را خارج کند. این حتی برای من و شما هم بهتر است. همیشه معتقدم از سهمی که بازیگر دارد نترسید چون اون بازیگر اهداف بالایی با صبر و حوصله در سر دارد.

نظر

• رهـــا
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 342

در اصل توسط polat پست شده است View Post
            سلام به نظرتون فاذر دارم باز اضافه کنم یا نه؟؟؟؟
            منطقی هس؟
            بازار بدلیل ماه محرم وعرضه اولیه های احتمالی و تعطیلات و و و فـعـلآ نــــوسانی شده . بــالای آنـچـنانی درکـل بـازار نـدارنــم .

صف خـرید دو روزه بانکی دو روز خودرو و و و ( پـترو و پــالا یشم که معلوم نیست با خودشون چـند چـندنند ؟)
            وآنـهم بعد از 3روز منـفی خوردن تــآ تـــــازه یـــر به یــــر بشـه .
            بازی بـه تک سهمها مـیافـته !!

تـو ایـن شـرایط ســود در ارزان خـریدن است . چـــون از فـروش نــمـبتـوان ســود کـرد !!

فـاذر با دیـد یکهـفـته خــرید نــداره ولـــی با دیـد تــا بهمن مـاه (یـکی از گـزینه های مطـلوبـه )
            بالا رفتن گرید شـرکت بعداز افزایش سرمایه .گـرفتن قـراردادهای جدید ( کـه مطمئا آمارش بعد از جابجایی چندین میلیون سهم در میاد )

یادم میاد اکنتور 2ماه پیش 750 صف فروش بودبعداز لطف حقوقی در جمع کردن چـند میلیون سهم
            آمـآر قرارداد تاجکستان در اومد امروز میره برای باشکاه 100در صدی در 3ماه

تجهیزاتیهای فـاراک و فــادر هم این پــتانسـیل را دارنـد . اگـه با دید یـک حقوقی وارد سهم بشیم .

شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• چاردیواری
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 265

فآذراخرسال 700تومن نگین نگفتیها.

نظر

• تکنیکالیست
                عضو فعال
                • May 2012
                • 1101

سرمایه های بازار به سمت گروه تجهیزاتی در حال سوق است

لیدر بازار فعلا فقط تجهیزاتی ها . مپنا به مرز 900 داره میرسه. شک نکنید فاذر فردا پس فردا آنچنان جمع خواهد شد و که همه را غافلگیر کند.
                ......

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14638

وای چه حالی میده بیان و 40-50 میلیون رو فردا جمع کنن بعدش نماد رو ببندن و یه تعدیل اساسی اعلام کنن وسهمو بالای 500 بازش کنن اینجوری درس عبرتی میشه برای اینهایی که هیجانی میفروشن و صف خرید میکنن
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ngc1359
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 21

فاذر رو 300 حمایت و جمع میشه. فردا دوباره وارد میشم.

نظر

• رها519
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 173

مدتی زیادی نیست که معاملات فاذرو پیگیر شدم ولی چارت فوق العاده گویایی داره به طوری که اصلا بعید نیست تا 250 اصلاح داشته باشه تا پتانسیل رشد پیدا کنه . ملاحظه بفرمایید :

در تایم فریم روزانه خروج از کانال و پولبک پس از اون با توجه به موقعیت استوکاستیک داره میگه برای خریدن من هنوز چند روزی وقت هست >:D<

از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

با افزایش سرمایه و پیش بینی سودش.....بعید نیست تا180 -200 اصلاح نداشته باشه...........................فقط یک نظر مباشد...............پیش نهاد خرید یا فروش نیست.پرسود باشید
                        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ائلچی
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2013
                          • 1945

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                          با افزایش سرمایه و پیش بینی سودش.....بعید نیست تا180 -200 اصلاح نداشته باشه...........................فقط یک نظر مباشد...............پیش نهاد خرید یا فروش نیست.پرسود باشید
                          حواسم بهت هست تقریبا توی اکثر تاپیک ها (یکیش هم ونفت) می گردی و حرفای تو خالی میزنی. قبلا می گفتم انشا... نیتت بد نیست ولی حالا دیگه فهمیدم که ....
                          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• mohammadl22
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 67

انشاءالله فردا صف فاذر جمع خواهد شد.

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 2124

فقط حقوقی باید بیاد وسط چون بالای بیست میل صف فروش هستش...
                              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14638

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                                البته اگه نظر منو بخوای سهم باید تا 30 تومان اصلاح کنه............
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X