بانک آینده (وآیند)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3752

پاسخ : بانک آینده (وآیند)

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
    یک جایی خواندم که وضعیت پوشش یک جامعه به رکود و رونق اقتصادی نسبت دارد یعنی زمانی که شاخص بورس بالاست خانم ها لباس کوتاهتری میپوشند و زمانی که بورس وارد رکود میشود پوشش افراد نیز با حجابتر میشود. زمانی که بورس بالاست اعتماد به نفس افراد بالاست و وقتی نزول میکند شرم تمام جامعه را در بر میگیرد. این روزهای کرونایی در خانه مبحوس شدم. مثل زندانی زندگی میکنم. زندانی نیستم اما من بیرون کاری ندارم. تمام زندگی من سهام بود. سهامی که روی بالا رفتنش شرط بندی کرده بودم اینک که پایین است شرم تمام زندگیم را فرا گرفته. این شرم من را زندانی کرده است در بیرون خانه همه چیز را باید از صفر یا منفی شروع کنم. حس و حال شروع از صفر و منفی را ندارم. من فرمانده ی جنگ بودم. سربازانم اینجا هستند. به خودم اجازه نمیدهم که سربازانم را تنها بگذارم. استراتژیم این است که حد ضرر نداشته باشم. راه برگشتی نیست. مرگ یک سرباز یعنی اندوه فرمانده. چطور میتوانم جنگ را رها کنم. 10 ماه است که تلفات دادم. راه تنفسم قطع شده. دیگر نایی ندارم برای ادامه. تنها کارم این شده است که به تماشای از دست رفتن سرمایه و عمرم باشم. کجایند ان روزهای شیرینی که از زمین در حال بلند شدن بودم. هیچ وقت فکر نمیکردم که این روزها را ببینم. با مخ به زمین بخورم. پای بیرون رفتن نداشته باشم. زندانی در خانه. پوست کلفت تر از آن هستم که شکست را قبول کنم. تحملم کم است ولی با خودم گفتم یا رومی روم یا زنگی زنگ. آخرش باید تو با سرمایه ات کار کنی با حقوق کارگری نمیتوانی ثروتمند شوی. سربازانم را رها نمیکنم ولی اگر مجبور شدم چی؟ لعنت بر شیطان و شرم.
    ...سلام ....دوست عزیز....کارکردن در این بازار همانقدر که پول و سرمایه نیاز دارد .تجربه ...دانش ..روحیه..و توانایی مدیریت احساسات و هیجان نیاز دارد ...به نظرم ...بیشتر افرادی که در این بازار هستند ..تجاربی مشابه شما را از سرگذارنده اند....اگر با همان تجارب اول که معمولا بسیار !!بسیار!! ناراحت کننده ...و غیرقابل انتظار است این بازار را ترک می کردند ...نمیتوانستند در این بازار به جایی برسند ..خیلی ممکن است که دوباره و چندباره هم ضرر کنند ..تحلیلیشان غلط از آب دربیاید ....جهت و روند بازارعوض شود ...اما بازهم‌ در این بازار دوام آوردند و کم و زیاد توانستند جبران کنند...باخشم و ناراحتی نمیشود در این فضا ...ادامه داد ...چیزی یاد گرفت و از تجربه ها استفاده کرد ...برای کوتاه مدت ...این احساسات و این هیجان ها طبیعی هست ولی باید با واقعیت و وضعیت موجود کنار بیایید و دوباره سعی کنید وضعیت و شرایط رو بررسی کنید...باید دوام بیاری و ادامه بدی ...وگرنه در این بازار نمیتونی ادامه بدی ...

نظر

• ثامن
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 313

صاحبان طرح پتروشیمی زنجان

بانک آینده مالک 100 درصدی شرکتهای گروه مدیریت و سرمایه سایتا، توسعه کسب و کار هیراد و نیک پردازش زنگان است. این شرکت ها حدود 30 درصد از صنايع كشاورزي و كود زنجان را در اختیار دارند. در کدال جست و جو کردم و متوجه شدم گروه مالی دانایان پارس مالک شرکت گروه مدیریت سرمایه تابان، شرکت توسعه کسب و کار هیوا و شرکت توسعه کسب و کار پارس سپنتا است. درصدی هایی دیگری که در تابلوی زنجان قرار گرفته اند. اطلاعی از مالکان دانایان پارس پیدا نکردم و فقط زیر مجموعه شرکت با نماد ودانا در کدال قرار دارد. همچنین روی تابلو دو شرکت مهستان سبز کیش 12.5 درصد و شرکت تجارت ساتراس 1.5 درصد دارند. 30 درصد زنجان 1 همت.

زنجان.JPG

نظر

• aavin2010
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 60

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
        یک جایی خواندم که وضعیت پوشش یک جامعه به رکود و رونق اقتصادی نسبت دارد یعنی زمانی که شاخص بورس بالاست خانم ها لباس کوتاهتری میپوشند و زمانی که بورس وارد رکود میشود پوشش افراد نیز با حجابتر میشود. زمانی که بورس بالاست اعتماد به نفس افراد بالاست و وقتی نزول میکند شرم تمام جامعه را در بر میگیرد. این روزهای کرونایی در خانه مبحوس شدم. مثل زندانی زندگی میکنم. زندانی نیستم اما من بیرون کاری ندارم. تمام زندگی من سهام بود. سهامی که روی بالا رفتنش شرط بندی کرده بودم اینک که پایین است شرم تمام زندگیم را فرا گرفته. این شرم من را زندانی کرده است در بیرون خانه همه چیز را باید از صفر یا منفی شروع کنم. حس و حال شروع از صفر و منفی را ندارم. من فرمانده ی جنگ بودم. سربازانم اینجا هستند. به خودم اجازه نمیدهم که سربازانم را تنها بگذارم. استراتژیم این است که حد ضرر .

سلام، بانک آینده یکی از بیشترین رشدها رو در سال ۹۸ و ۹۹ داشته و نیز تقریبا کمترین اصلاح ها رو داشته، شما اگه در بدترین حالت سقف قیمتی هم خریده باشین که نخریدین هنوز به ۵۰ درصد اصلاح سهم هم نرسیدین، این همه ناله و فغان بی معنیه، سهم هایی هستند گه به یک چهارم و یک پنجم رسیدند.بورس و سهام همینه، شما از خوش شانس ها هستی تازه!
        این تاپیک به شدت به بیهودگی رسیده، سهامدار دیگه ای بود که اینجا حرف حسابی میزد و شما با بی احترامی و نوشته های خارج از آداب پشیمونش کردی!، دوست عزیز اگه دوست دارین موارد شخصی رو نشر بدین لطفا تاپیک اختصاصی بزنین برای خودتون، اینجا تاپیک بانک آینده است.

پی نوشت: ارتباط بورس و پوشش رو واقعا ، جدا از کجا استخراج کردی شما؟؟؟؟؟؟؟؟
        آخرین ویرایش توسط aavin2010؛ 2021/04/20, 19:51.

نظر

• ثامن
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 313

در اصل توسط aavin2010 پست شده است View Post
          سلام، بانک آینده یکی از بیشترین رشدها رو در سال ۹۸ و ۹۹ داشته و نیز تقریبا کمترین اصلاح ها رو داشته، شما اگه در بدترین حالت سقف قیمتی هم خریده باشین که نخریدین هنوز به ۵۰ درصد اصلاح سهم هم نرسیدین، این همه ناله و فغان بی معنیه، سهم هایی هستند گه به یک چهارم و یک پنجم رسیدند.بورس و سهام همینه، شما از خوش شانس ها هستی تازه!
          این تاپیک به شدت به بیهودگی رسیده، سهامدار دیگه ای بود که اینجا حرف حسابی میزد و شما با بی احترامی و نوشته های خارج از آداب پشیمونش کردی!، دوست عزیز اگه دوست دارین موارد شخصی رو نشر بدین لطفا تاپیک اختصاصی بزنین برای خودتون، اینجا تاپیک بانک آینده است.

پی نوشت: ارتباط بورس و پوشش رو واقعا ، جدا از کجا استخراج کردی شما؟؟؟؟؟؟؟؟
          آقا اصلا به شما چه! اینجا رو خریدی؟ همه بیان مطلب بنویسند شما فضول بقیه ای؟

Skirt Length Theory

نظر

• aavin2010
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 60

هنرهات زیادن، هم مهمل و بیهوده می نویسی هم بی ادبی،
            بحثی با مثل شمایی نیست. تا ابد مزخرف بنویس و اینجا رو ورق بزن.

نظر

• ثامن
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 313

آیا ما خوش شانس بوده ایم؟
              مسلما خوش شانس بوده ام که سالمم، زنده ام و به آینده امید دارم ولی با خودم میگویم همش شانس نبوده است. چقدر هر روز خون دل خورده ام. چه شب هایی که دیگران راحت بوده اند و من در حال پیدا کردن اسرار بازار بودم. دوست دارم اینجا مهمل و بیهوده بنویسم اینجا را ورق بزنم. دیگران میخواهند انتقاد کنند من برای دیگران نمی نویسم. هر آنچه مینویسم برای خودم است. حس میکنم اینجا اگر بنویسم استرسم کاهش پیدا میکند. هرچند که هر کسی که میخواهد نویسنده ی خوبی باشد باید تمرین کند. نوشتن خوب با زیاد نوشتن به دست می‌آید. برایم مهم نیست که کسی بدش بیاید. مگر انسان برای زنده بودن و خلق کردن باید از کسی اجازه بگیرد. چه کسی می‌خواهد بگوید که انسان‌ها باید با هم برابر باشند. سهام ما اندازه ی سهام شما اصلاح کند. هر مسیری که شما میروید ما هم برویم. امروز زبانمان کوتاه است. بریده شده ولی هنوز زنده هستیم و اجازه نمیدهیم حق بودن را از ما دریغ کنند. یک سرمایه گذار باید تکرو باشد. برخلاف مسیر شنا کند. اگر نظرش با توده ها یکی باشد هیچ وقت نمیتواند سودهای بزرگ را کسب کند. عکس زیر را در اینترنت پیدا کردم. علی انصاری بر سر مال نیمه ساخته اش. تنها و بی کس. کسی نمیداند چقدر آن روزها سخت بودند. لابد با خود میگویید تو دیگر چه کسی هستی. رعیتی که خودش را با میلیاردرها مقایسه میکند. اما من فکر میکنم لحظات و احساسات انسانها به میزان دارایی هایشان نیست. رعیتی که تمام انرژیش را در آینده گذاشته است نیز میتواند حرص، آز و تلخکامی را در خودش حس کند. بوقچی که هر روز برای تبلیغ سهامش میدمد. همه ی ما دو پا داریم و به یک اندازه اکسیژن میسوزانیم.

«گر جهانی ز دست تو برود، مخور اندوه آن که چیزی نیست
              عالمی نیز اگر به دست آری هم مشو شادمان که چیزی نیست
              بد و نیک جهان چو در گذر است، در گذر از جهان که چیزی نیست»

نظر

• ثامن
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 313

در اصل توسط saft پست شده است View Post
                رای دیگه چه کشکیه. من سهامم چه 100 برابر بشه چه بشه صفر تومن رای ندادم نمیدم و نخواهم داد
                امشب با خودم فکر میکردم به این نتیجه رسیدم که قطعا منم رای نخواهم داد و به تمام دوستانم هم میگویم که رای ندهند.

نظر

• ثامن
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 313

اصلا من برای چه چیزی میخواستم پولدار بشوم برای اینکه زیر بار این آدمهایی که ریش میگذارند و حکومت میکنند نروم. آدمهایی که مذهب را بهانه کردند و دنیایمان را خراب و خودشان به دنیا و قدرت رسیده اند و برای ما نسخه می پیچیند و حکمرانی میکنند. چرا به اینان رای بدهم که حق مسکن، شغل، رفاه، ازدواج و آزادی را از ما گرفته اند.

نظر

• ثامن
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 313

آنهایی که حکومت اسلامی برپا کردند الان برای ما نسخه میپیچند که تورم را میخواهیم کاهش بدهیم و اقتصاد ایران را نجات دهیم. همه دکتر و اقتصاددان ریشی و وصل به عصاره های ناب ولایت. علم روز دنیا را در شیشه ی آزمایش بورس میریزند و نسخه های مختلفی ارائه میدهند که آری شما بی سوادید و نمیدانید که ما نجات دهنده های شما هستیم. ولی آیا واقعا در جای جای تصمیم های این کشور علم اول بوده است؟ آیا رفاه مردم ایران اول بوده است؟ یا توهمات آقایان و ایدئولوژی آخرت اول و استکبار ستیزی؟ اینجا نباید شما علمی برخورد میکردید. دهه نود را با رشد اقتصادی منفی سوزاندید که چه بشود. نه شما علم نمیدانید چیست. ای اقتصاددانهای متصل احمق شما بی سوادید که سکوت میکنید در برابر این بی خردی و جفایی که در رفاه مردم ایجاد شد.

نظر

• ثامن
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 313

من از سهامداران عمده و مالکان بانک میخواهم به فکر ما باشند. سهام ما ارزنده است ولی اگر این سهم مثل گشان معامله بشود من فکر میکنم همه نابود میشیم. ما هم ایرانی هستیم و هموطن تان، مسلمان زاده و بچه شیعه. حواستان به ما هم باشد کاری نکنید که ما سود نبریم و بقیه ثمره ی این شرکت را بعد از ما ببرند.

نظر

• dav129
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 21

سلام دوستان
                        منم مثل شماها این سهم را دارم و تقریبا با اندک سرمایه ای که دارم میشه گفت بالای ۸۰ درصد این سهمه
                        دوتا مطلب تو ذهنمه که به نظرم اومد بگم
                        اول اینکه بیش از ۲۰ ساله کدبورسی دارم و تمام آدمهای بدرد بخوری که تو این بیست سال شناختم میگن آینده درست میشه و خوبه
                        دوم اینکه این سهم اگر بدرد نخور بود خوب سهامدارای عمده حتما خبرشو داشتن چرا تو بره کشانش نفروختن؟
                        و در آخر اینکه هرچه ریسک بیشتر سود یا ضرر هم بیشتر
                        پاینده باشید

نظر

• ثامن
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 313

Captureplus.JPG

اطلاعات و صورت‌های مالی تلفیقی 12 ماهه منتهی به 1398/12/29 (حسابرسی نشده)

جمع درآمدهای مشاع: 30 همت

سهم بانک از درآمدهای مشاع: زیان 3 همت
                          جمع درآمد ها: 250 میلیارد تومان

به نظرم باید منتظر صورتهای مالی تلفیقی 12 ماهه سال 99 باشیم. این بار جمع درآمدها بیشتر نیز خواهد بود. بانک آینده از لحاظ جریان وجه نقد هم قابل بررسی است. در ردیف سایردرآمدها بانک که عمدتا فروش اموال تملیکی هست پول خفته است.
                          آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/04/27, 15:37.

نظر

• ثامن
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 313

نقدینگی سال 1400 با ارزش بازار بورس در حال یکسان شدن است،که این از پایه و اساس اشتباهه. یعنی با کل نقدینگی کشور می شود کل شرکت های ایران را خرید که به نظر منطقی نمی آید. روی مال بمانید (سکه -دلار -سهام -ملک ...مخصوصا سهام).

@Economic_stocks

نظر

• ثامن
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 313

در تلگرام گروهی به اسم سهامدارن وآیند است. بعضی از نفراتی که در آنجا عضو هستند عجیبند. خانم هایی با ظاهری پولدار و خارجی که میخورد بیشتر به کشوری مثل امارات تعلق داشته باشند. برایم جالب بود که چطور این افراد که شاید هم فارسی بلد نباشند عضو این گروه تلگرامی هستند #روانشناسی_حریف /:.yead.:/

نظر

• ثامن
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 313

بانک آینده سهام ارزشمندیه. بزنید زیرش. مسخره است با این همه دارایی در این قیمت معامله میشود. نترسید بخرید.

نظر

در حال کار...
                                X