کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
يه 100 هزار سهم ديگه از فروشندگان محترم تا 1750 ريال خريد شد شد سهامم 1850000 سهم
ببينم مي تونم يه كرسي هيات مديره بگيرم يا نه
دادا سر جدت ...این اسم کرسی را بیخیال.شو....خاطره خوبی از برخورد حقوقی ها با این مسئله ندارم.......خدا زیادش کنه.......منم امروز یه پله دگه اضاف کردم.............قربانت.....یه دوستی تو سهمی کوچکتر که اتفاقا من بدبختم تعداد داشتم....این داستان ها رو سر زبون انداخت....خودش با 21 ددرصد ضرر خارج شد منم با 27 درصد.......جان داد فکر نکنی که دارم ادا ادم با تجربه ها رو در میارم.....این بلا سرم امد....ترسش هنوز تو جونم........مخلصیم
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
جناب MEY سهم 170 تومني با بالاي 40 تومن سود انباشته و سود خالص بالاي هشتاد تومن تو سوابق پيشينش ترس كه نداره هيچ ضرر هم نداره
شما ماشا ا...وضعت خوبه....ولی به نظرم...فروشنه هارو تومنفی پیاده کنی هم به نفعته هم به امید خدا تو رالی بعدی...دست پا گیر نمیشن.....بازم صلاح کار خویش را خسروان دانند
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر