شركت مواد ويژه ليا (شليا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

پاسخ : شركت مواد ويژه ليا (شليا)

خبري كه چند وقت پيش دادم داره به گوش بازار ميرسه.

http://forum.talarebourse.com/f39/t212257-2.html

عرض كردم گروهي روش فعال شده و فعلا چراغ خاموشن و با كدهاي عمدتا زير يه درصد دارن جمع ميكنن...ببخشيد مجبور بودم اينو بگم...روز 3 شنبه هم خودتون ديديد چي شد...خيلي منتظر موندن تو كف قيمت سنگين بخرن اما نتونستن

همون روز دوشنبه هم اماده بودن تا سنگين بخرن ولي بازم نتونستن

كم كم تو منفي متوجه ميشن تعداد بالا نميتونن بخرن و مجبور ميشن رو به بالا بخرن

ببينيم بازي چه جوري ادامه پيدا ميكنه..اينا چون با خريدهاي اخيرشون ميانگينشون افتاده حوالي 160 تومن نميتونن براي اينكه بازارو تحريك به فروش كنن زياد بفروشن كه سهم بيشتري جمع كنن...معمولا دوست دارن با حجمهاي كم سهمو به پايين سوق بدن كه اينم امكان پذير نيست...فقط دو راه براشون ميمونه و اونم اينه كه رو به بالا بخرن و يا اينكه معاملات رو كسل كننده كنن تا يه عده خسته بشن و بفروشن
    آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2015/12/04, 18:11.
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
      خبري كه چند وقت پيش دادم داره به گوش بازار ميرسه.

http://forum.talarebourse.com/f39/t212257-2.html

عرض كردم گروهي روش فعال شده و فعلا چراغ خاموشن و با كدهاي عمدتا زير يه درصد دارن جمع ميكنن...ببخشيد مجبور بودم اينو بگم...روز 3 شنبه هم خودتون ديديد چي شد...خيلي منتظر موندن تو كف قيمت سنگين بخرن اما نتونستن

همون روز دوشنبه هم اماده بودن تا سنگين بخرن ولي بازم نتونستن

كم كم تو منفي متوجه ميشن تعداد بالا نميتونن بخرن و مجبور ميشن رو به بالا بخرن

ببينيم بازي چه جوري ادامه پيدا ميكنه..اينا چون با خريدهاي اخيرشون ميانگينشون افتاده حوالي 160 تومن نميتونن براي اينكه بازارو تحريك به فروش كنن زياد بفروشن كه سهم بيشتري جمع كنن...معمولا دوست دارن با حجمهاي كم سهمو به پايين سوق بدن كه اينم امكان پذير نيست...فقط دو راه براشون ميمونه و اونم اينه كه رو به بالا بخرن و يا اينكه معاملات رو كسل كننده كنن تا يه عده خسته بشن و بفروشن

درود جناب سامان
      برای کسل کننده کردن معاملات فرصتی ندارند...چون هم بازار متوجه شده و داره میخره و هم مجمع وتوصا 22/9/94 هستش و قراره در مورد برنامه های یکسال اینده شلیا صحبت کنند...این سهم میانمدت رشد میکنه چون فاند سهم داره متحول میشه.

نظر

• saeidhidari
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 496

در گزارشات هیئت مدیره سال 92 افزایش سرمایه ایی داشتن از تجدید ارزیابی که در عکس زیر کاملا مشخص هست چه اتفاقی افتاده که در این 2 سال که دارایی های این شرکت 7 برابر شده است .....؟؟؟؟؟؟؟
        باورش کمی سخته

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
          در گزارشات هیئت مدیره سال 92 افزایش سرمایه ایی داشتن از تجدید ارزیابی که در عکس زیر کاملا مشخص هست چه اتفاقی افتاده که در این 2 سال که دارایی های این شرکت 7 برابر شده است .....؟؟؟؟؟؟؟
          باورش کمی سخته
          اتفاقی نیوفتاده...فقط اموال شرکت دوباره ارزشگذاری شده و از تفاوت ارزش دفتری املاک با ارزش کارشناسی تجدید دارایی دادن....یعنی املاکی که شرکت تو سال 74 داشته..تو سال 92....کارشناسی مجدد شده....
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

جناب حیدری باید ببینید اون تجدید ارزیابی از چه محلهایی بوده...یه دفه میبینید فقط از ماشین الات بوده یا فقط از زمین بوده یا فقط از ملک کارخونه

اگه تجدیدی که انجام شده کلی بوده باشه اره حرف شما درسته و این تجدید 700 درصدی شایعست

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
            باورش کمی سخته

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

جناب حیدری باید ببینید اون تجدید ارزیابی از چه محلهایی بوده...یه دفه میبینید فقط از ماشین الات بوده یا فقط از زمین بوده یا فقط از ملک کارخونه

اگه تجدیدی که انجام شده کلی بوده باشه اره حرف شما درسته و این تجدید 700 درصدی شایعست
              سامان جان تجدید دارایی انجام شده از زمین بوده و شامل تمام زمین هایی که سند مالکیت به نام شرکت بوده شده......چون از ماشین الات تا حالا یه مورد هم حسابرس موافقت نکرده....و...تازه تو صورتهای مالی استهلاکش شناسایی نشده.................اگر بخواد تجدید دارایی بده تنها راهش ماشین الاته....که داستانی مثل ذوب در انتظارشه...و به علت هزینه اسنهلاک سنگین...بعیده شرکتی دنبالش بره...مگه راهی نداشته باشه.....
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                سامان جان تجدید دارایی انجام شده از زمین بوده و شامل تمام زمین هایی که سند مالکیت به نام شرکت بوده شده......چون از ماشین الات تا حالا یه مورد هم حسابرس موافقت نکرده....و...تازه تو صورتهای مالی استهلاکش شناسایی نشده.................اگر بخواد تجدید دارایی بده تنها راهش ماشین الاته....که داستانی مثل ذوب در انتظارشه...و به علت هزینه اسنهلاک سنگین...بعیده شرکتی دنبالش بره...مگه راهی نداشته باشه.....
                خود زمین کارخونه هم تجدید شده؟یا زمینهای متفرقه بوده؟

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

خود زمین کارخونه هم تجدید شده؟یا زمینهای متفرقه بوده؟
                  سامان جان...تو تجدید دارایی تمام...اموال یک شرکت تو اون طبقه کارشناسی میشه..و اعمال میشه....مثلا اگه شرکت a..دارایش شامل زمین کارخانه...یه زمین تو یه استان دیگه..و......باید تمام زمین ها ی که سندشون به نام شرکت صادر شده..کارشناسی شده...و افزایش سرمایه داده شود...دسته شرکت نیست بگه این زمین اری ..ان زمین خیر.........تا 5 سال هم حداقل نمیتونه از اون طبقه تجدید دارایی بده

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                    سامان جان...تو تجدید دارایی تمام...اموال یک شرکت تو اون طبقه کارشناسی میشه..و اعمال میشه....مثلا اگه شرکت a..دارایش شامل زمین کارخانه...یه زمین تو یه استان دیگه..و......باید تمام زمین ها ی که سندشون به نام شرکت صادر شده..کارشناسی شده...و افزایش سرمایه داده شود...دسته شرکت نیست بگه این زمین اری ..ان زمین خیر.........تا 5 سال هم حداقل نمیتونه از اون طبقه تجدید دارایی بده
                    نه mey جان اینطوری نیست...اینکه چه داراییهایی تجدید بشه رو هیئت مدیره تعیین میکنه...اگه تو گزارش توجیهی کل املاک باشه اینی هست که شما میفرمایید اما بعضی از شرکتها فقط از زمین یا ملک خاصی تجدید میکنن...یه نمونش هم فک کنم بود که اسم شرکتش یادم نمیاد

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

با 60 هزار تا رنج تا مثبت 5 سهم را خریدند....

نظر

• saeidhidari
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 496

تجدید دارایی ثابت مشهود کدوم دارایی ها میشه ؟؟؟
                        زمین یا ماشین الات استهلاک پذیر ؟؟؟

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

نه mey جان اینطوری نیست...اینکه چه داراییهایی تجدید بشه رو هیئت مدیره تعیین میکنه...اگه تو گزارش توجیهی کل املاک باشه اینی هست که شما میفرمایید اما بعضی از شرکتها فقط از زمین یا ملک خاصی تجدید میکنن...یه نمونش هم فک کنم بود که اسم شرکتش یادم نمیاد
                          طبقه دارایی را بله....ولی نمیتوونن....تو یه طبقه از دارایی هایه سری دارایی را تجدید بدن یه سری رانه.....بند چهارم - ارزیابی تمام اقلام طبقه دارایی تجدید ارزیابی شده

طبق ماده3ـ با توجه به بندهای (34) و (35) استاندارد حسابداری شماره (11) هرگاه یک قلم از دارایی های ثابت تجدید ارزیابی شود ، ارزیابی تمام اقلام طبقه ای که دارایی مذکور در آن طبقه قراردارد، الزامی است.

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

نگا کنید دوستان اولا سفارشهای خرید رو سیستم خیلی سنگین شده

ثانیا اینا براشون هیچ کاری نداره که یه رنج سنگین روش بکشن صفش کنن

اینا هدفشون اینه که فروشنده رو سیستم بیاد که بتونن درس حسابی جمع کنن

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

چند نفر از دوستان در مورد خرید شلیا از من در خصوصی پرسیدند امروز ....والله من خودم خرید کردم و فعلا فروشنده نیستم...همانطوری هم که خریدم را اعلام کردم موقعش که شد فروشم را هم اعلام میکنم...در کل میانمدت خوبه و بالا داره...اما دوستان عزیز بنده معذور هستم که قیمت دقیق بدم برای خرید و تارگت دقیق مشخص کنم و یا بگم چند درصد سبد را به این سهم اختصاص بدهید.
                              از همه دوستان عذر میخوام...موفق باشید

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

یه کد به کد داره میشه نگران نباشید

نظر

در حال کار...
                                X