کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من هر چقدر حساب میکنم این سهم واقعا شناوری زیادی نداره...کد نزدیک به درصد زیاد داریم....یکی از اونها را من دیروز اوردم تو درصد...اما کد درشت زیاد داریم....صبور باشید و سهامداری کنید...ارزش سهم خیلی بیشتر از این حرفهاست...80 تومن سود تحلیلی...پی بر ای 5 هم که بدید...میشه 400 تومن
من با سه كد معاملاتي خريد ميكنيم دو تا از كدهام نزديك درصد هستند و تا يه سود 200 در صدي از سهم نگيرم فروشنده نخواهم بود
و يقين دارم كه با پتانسيلهاي نهفته در سهم اين قيمت ها بزودي محقق خواهد شد
بنده نیز شلیایی شدم...اول صبح خرید فوق العاده ایی بود....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
این صف خریدها و بالا رفتن شارپ...سازمان را حساس کرده...عرضه های حقوقی هم در همین راستاست....که البته تاکید میکنم موقتی هست....ای کاش چند روزی خریدارها صبور بودند و دوباره روند را ادامه میدادیم.
دست حقوقي درد نكنه من همچنان در حال اضافه كردن به سهم هستم
اگرچه خريد هام كند صورت ميگيره به دليل اينه كه يه سري از سهماي بازار توافقي رو دارم تبديل ميكنم به شليا
بازم تاكيد ميكنم از فرصتهاي خريدي كه حقوقي داره پيش مياره نهايت استفاده رو ببريد
نظر