شركت مواد ويژه ليا (شليا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeidhidari
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 496

پاسخ : شركت مواد ويژه ليا (شليا)

یک بنده خدایی بود تا دیروز میگفت دنبال خریدار بلوکی هستیم از وتوصا یک بنده خدایی میگفت این سهم فروشی نیست حالا اون بنده خدا صحبت از حد ضرر میکنه اون بنده خدا 180 نفروخته حالا میخواد رو 160 بفروشه صحبت از پیچیده تر شدن بازی مکینه تا دیروز میگفت گروهی قصد رسوندن سهم به عرش را دارن ............. خیلی جالبه 180 تا 160 حوالی 12-13 درصد میشه اما تو همین مواقع صحبت از سود های بزرگ و بازی های بزرگ میکرد .... کمی حداقل با خودمون صادق باشیم با دیگران اگر صادق نیستیم ......
    یاحق

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
      یک بنده خدایی بود تا دیروز میگفت دنبال خریدار بلوکی هستیم از وتوصا یک بنده خدایی میگفت این سهم فروشی نیست حالا اون بنده خدا صحبت از حد ضرر میکنه اون بنده خدا 180 نفروخته حالا میخواد رو 160 بفروشه صحبت از پیچیده تر شدن بازی مکینه تا دیروز میگفت گروهی قصد رسوندن سهم به عرش را دارن ............. خیلی جالبه 180 تا 160 حوالی 12-13 درصد میشه اما تو همین مواقع صحبت از سود های بزرگ و بازی های بزرگ میکرد .... کمی حداقل با خودمون صادق باشیم با دیگران اگر صادق نیستیم ......
      یاحق
      من گفتم الانم میگم

اسمی از عرشو فرشم نبردم

اما از بازی اطلاعی ندارم...اینکه چه جوری میخان بالا ببرنو اطلاعی ندارم...وتوصا هم بلوکی نمیفروشه

خودمم تو ضررم...برو ناله نفریناتو جای دیگه بکن
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• محمد3
        عضو فعال
        • Aug 2014
        • 458

یاحق

سلام
        در مورد شليا در دوهفته از 140 شده 180 يعني 30 درصد سود در دو هفته!!! ديگه چقدر بايد از يه سهم در اين بازار خراب انتظار داشت؟!
        اما در مورد حد ضرر، من خودم شخص خبره اي نيستم و كاملا مبتدي هستم ولي نقل قول خيلي اساتيد هست كه استراتژي معاملاتي از تحليل حالا چه تكنيكال چه بنيادي خيلي مهمتره. و حد ضرر يكي از مهمترين قسمتهاي استراتژي معاملاتي هست. و البته فراموش كردن تصميمات گذشته ما در خريد و فروش يا عدم آن.

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

من خودم میانگینم 169 هست

نظر

• امیرهادی
            عضو جدید
            • Dec 2015
            • 4

تو این دوروزه دو تا از سهامدارای درصدی خالی کردن احتمالا میخان سهمو بکشن پایین دوباره جم کنن

نظر

• saeidhidari
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 496

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
              سلام
              در مورد شليا در دوهفته از 140 شده 180 يعني 30 درصد سود در دو هفته!!! ديگه چقدر بايد از يه سهم در اين بازار خراب انتظار داشت؟!
              اما در مورد حد ضرر، من خودم شخص خبره اي نيستم و كاملا مبتدي هستم ولي نقل قول خيلي اساتيد هست كه استراتژي معاملاتي از تحليل حالا چه تكنيكال چه بنيادي خيلي مهمتره. و حد ضرر يكي از مهمترين قسمتهاي استراتژي معاملاتي هست. و البته فراموش كردن تصميمات گذشته ما در خريد و فروش يا عدم آن.
              ممنونم اقای مبتدی که درصد سود رو محاسبه کردید و روش سیستم های معاملاتی بهینه را یاد اوری کردید ....
              صحبت چیز دیگری است قربان
              روز خوش

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                از بس جار و جنجال کردید ،دستتون رو خوندند.
                بفرمایید صف فروش.
                محدوده 160 تا 165 یا عدد دقیقش 162رو بنگاهید.
                به قیمت مورد نظر من رسید ولی چون اون بالا کمی دستکاری در معاملات عادیش شد شاید از این هم پایینتر هم بره مثلا 150 تومن البته شاید.
                دیگه نمیشه دستشون رو در روند یکی دو روزه خوند. حدسم اینه که ممکنه شیب ملایم منفی با معاملات کسل کننده ای در روند کوتاه مدت یکی هفته ای داشته باشه.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/07, 11:23.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

لطفا ادب رو رعایت بفرمایید این چه طرز صحبت کردن در یه فروم عمومی هست
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• amostafa
                    عضو عادی
                    • Aug 2015
                    • 235

متاسفانه آستانه تحملمان خیلی پایین آمده است.

نظر

• محمد3
                      عضو فعال
                      • Aug 2014
                      • 458

در اصل توسط amostafa پست شده است View Post
                      متاسفانه آستانه تحملمان خیلی پایین آمده است.
                      بحث استانه تحمل نيست. ندانستن حد ضرر در بورس ناداني هست. و حقيقت هم تلخ حالا شما ميخواي مصالحه كاري كني نظر خودته.

"در عجبم از مردمي كه از نادان بودن هيچ ترسي ندارند ولي از اينكه نادان خطاب شوند به شدت وحشت دارند!!!" (برتراند راسل)

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

بحث استانه تحمل نيست. ندانستن حد ضرر در بورس ناداني هست. و حقيقت هم تلخ حالا شما ميخواي مصالحه كاري كني نظر خودته.

"در عجبم از مردمي كه از نادان بودن هيچ ترسي ندارند ولي از اينكه نادان خطاب شوند به شدت وحشت دارند!!!" (برتراند راسل)
                        عزیز من بالاخره شما به ایشون در مورد سیستم معاملاتی یه چیزهایی رو یادآوری کردید دیگه گفتن بعضی کلمات مانند نادان و ابله واقعا خیلی زشته.
                        خوب نبود شما با ادب و متانت به ایشون در مورد سیستم معاملاتی توضیح میدادید؟
                        اگر قرار باشه هر کی از هر کی خوشش نیاد یه فحش بده که اینجا نمیشه پست گذاشت

نظر

• amostafa
                          عضو عادی
                          • Aug 2015
                          • 235

عیبی ندارد باز هم شما آستانه تحملتان را بالا ببرید بد نیست.

نظر

• saeidhidari
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 496

دوست عزیز من صحبت شما رو ندیدم گویا پرخاش کردید که میگذریم که نشانه شخصیت شما رو میرساند
                            حالا در مورد مبحث مدیریت سرمایه
                            شما اگر مدیریت سرمایه بلد باشید و حد ضرر رو دقیق بدونید باید مطالب فوق رو قبلش مدنظر قرار بدید
                            یک سیستم معاملاتی تشکیل شده از
                            نقطه ورود نقطه خروج مدیریت سرمایه حدضرر
                            نقطه ورود براساس شرایط بازار و نقاط تکنیکال است
                            نقطه خروج براساس نقاط تکنیکال و میزان سود انتظاری شما از بازار هست مثلا 5درصد حد ضرر در مقابل 15 درصد سود
                            مدیریت سرمایه میزان سرمایه که شخص در ترید در گیر میکند
                            و حد ضرر همه این موضوعات مهم هست
                            اما در مورد نوشتار اون دستمون که ابتدای امر میاد در مورد خرید بلوکی صحبت میکنه بعد در مورد گروهی که در سهم سوار شدن صحبت میکنه و از سود های رویایی صحبت میکنه جوری صحبت میکنه که با مدیران وتوصا در ارتباط است و احیانا رانت دارد در مورد سهم و از وقایع اینده سهم اطلاع دارد نباید بیاد در مورد حد ضرر صحبت کند این جور رفتارها هیجانی هست حرف من این بود که گفتار با کردار دوستمون یکی نیست طوری صحبت کنیم که لیدر هستیم بعدش با دوتا منفی خودمون خودمون را خراب کنیم
                            امیدوارم که با فروشی که امروز داشتید در جای دیگری سود کنید دوست عزیز چون حد ضرر فعال شده است ...

نکته دیگری سهامداری با سهام بازی دوست عزیز فرق میکنه در سهامداری وقتی شما در مورد سهمی اطلاعات دارید و اینده احتمالی سهم برای شما ترسیم شدهاست هر منفی را فرصت خرید می بینید نه فرصت فروش و فرار کردن

کاری که در کیسون در حال انجام دادنش هستم
                            از 100 تومان در حال خرید سهم هستم برج 3 تا 66 تومان دوهفته گذشته میانگین خرید 70 تومان منبعد فقط باید دید روند سهم چگونه خواهد شد نم نم بازار به سمت کیسون میاد

نکته دیگر جملات بازار و بزرگان بورس های جهان در مورد حد ضرر درمورد بورس های خودشون صدق میکنه در بورس ایران حد ضرر در سهم هایی صدق میکنه که سفته بازی درونشون انجام میشه و جو بالا پایین میره مثل شپلی و شمواد و ..... که پی بر ای های وحشتناکی دارد در بورس ایران در بعضی از شرکت ها که پی برای منطقی دارد و سوده هستند و اینده روشنی هم براشون متصور هستید کاهش قیمت بیشتر به درد کاهش میانگین میخوره و افزایش تعداد ....

موفق باشید

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

دوست عزیز من صحبت شما رو ندیدم گویا پرخاش کردید که میگذریم که نشانه شخصیت شما رو میرساند
                              حالا در مورد مبحث مدیریت سرمایه
                              شما اگر مدیریت سرمایه بلد باشید و حد ضرر رو دقیق بدونید باید مطالب فوق رو قبلش مدنظر قرار بدید
                              یک سیستم معاملاتی تشکیل شده از
                              نقطه ورود نقطه خروج مدیریت سرمایه حدضرر
                              نقطه ورود براساس شرایط بازار و نقاط تکنیکال است
                              نقطه خروج براساس نقاط تکنیکال و میزان سود انتظاری شما از بازار هست مثلا 5درصد حد ضرر در مقابل 15 درصد سود
                              مدیریت سرمایه میزان سرمایه که شخص در ترید در گیر میکند
                              و حد ضرر همه این موضوعات مهم هست
                              اما در مورد نوشتار اون دستمون که ابتدای امر میاد در مورد خرید بلوکی صحبت میکنه بعد در مورد گروهی که در سهم سوار شدن صحبت میکنه و از سود های رویایی صحبت میکنه جوری صحبت میکنه که با مدیران وتوصا در ارتباط است و احیانا رانت دارد در مورد سهم و از وقایع اینده سهم اطلاع دارد نباید بیاد در مورد حد ضرر صحبت کند این جور رفتارها هیجانی هست حرف من این بود که گفتار با کردار دوستمون یکی نیست طوری صحبت کنیم که لیدر هستیم بعدش با دوتا منفی خودمون خودمون را خراب کنیم
                              امیدوارم که با
                              فروشی که امروز داشتید در جای دیگری سود کنید دوست عزیز چون حد ضرر فعال شده است ...

نکته دیگری سهامداری با سهام داری دوست عزیز فرق میکنه در سهامداری وقتی شما در مورد سهمی اطلاعات دارید و ایده احتمالی سهم برای شما ترسیم شدهاست هر منفی را فرصت خرید می بینید نه فرصت فروش و فرار کردن

کاری که در کیسون در حال انجام دادنش هستن
                              از 100 تومان در حال خرید سهم هستم برج 3 تا 66 تومان دوهفته گذشته میانگین خرید 70 تومان منبعد فقط باید دید روند سهم چگونه خواهد شد نم نم بازار به سمت کیسون میاد

نکته دیگر جملات بازار و بزرگان بورس های جهان در مورد حد ضرر درمورد بورس های خودشون صدق میکنه در بورس ایران حد ضرر در سهم هایی صدق میکنه که سفته بازی درونشون انجام میشه و جو بالا پایین میره مثل شپلی و شمواد و ..... که پی بر ای های وحشتناکی دارد در بورس ایران در بعضی از شرکت ها که پی برای منطقی دارد و سوده هستند و اینده روشنی هم براشون متصور هستید کاهش قیمت بیشتر به درد کاهش میانگین میخوره افزایش تعداد ....

موفق باشید
                              خودتم میدونی داری چی میگی؟لیدرو این چرتو پرتا چیه؟

کی با مدیران وتوصا در ارتباطه؟

زنگ زدم به توسعه صنعتی گفتیم اگه بلوکی میفروشید واستون مشتری پیدا کنیم بفروشید تا دیگه خورد تو بازار نفروشید...گفتن خبر میدیم

خبر که ندادن دوباره تماس گرفتم گفتن همچین برنامه ای نداریم

گروه فعال رو سهم رو هم من شنیدم اینجا اعلام کردم که شکل معاملات هم کاملا تایید میکنه گروه خاصی روش فعاله

اما از بازی اطلاعی ندارم

اگه 100 درصد میدونستم اینا میخان بالا ببرنش مطمئن باش 100 درصد سبد بهش اختصاص میدادم نه 20 درصد

این بحث بچه گانه رو تمومش کنید...

حالا خوبه خودمون تو ضرریم...عجب مملکتی داریما

نظر

• قمار باز حرفه ای
                                Banned
                                • Oct 2014
                                • 647

یه واگرایی کوچیک تو آر اس آی باعث اصلاح سهم شد

از دست آر اس آی/:.winksmiley02.:/بهتره این کد بازیا رو تمومش کنید

فردا انتظار حمایت در 157 تومان دارم

نظر

در حال کار...
                                X