در اصل توسط mani_slash پست شده است
View Post
كالسیمین (فاسمین)
Collapse
X
-
-
وقتی کروی وفرآورمنفی دادن این نده؟با گروه روی بایدسهامداری کرد.زمستونامشکل خاک دارن.لااقل تامجمع میمونم.مطمین هستم سال92با سودخوبی خارج خواهم شد
نظر
-
در اصل توسط memr پست شده است View Postراسته میگن تعدیل منفی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر
-
-
نظر
-
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Postآخرین لحظه تمام صف فروشش رفت.دقت کردید؟مشکوک بود.نه دوست من تا520 دیگه خیلی مایوسانه وبدبینانس
سهم امروز نتونست رو قیمت 620 برگرده و هدف بعدی 580
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postخب! من که کفشو 560 میدونم و فعلا باید نزول کنه تا اونجا.
اهداف بلند مدتیش هم برای من 1800 تا 2000 هست.در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدر 1200 ش شکی نیست البته یه مقدار باید تولید هم بهبود پیدا کنه (-: البته در میان مدت
زیر 690 هم قبلا گفتم نمیاد ........حالا از فردا مهمه ببینیم میتونه پایین بیاد یا نه !!!در اصل توسط کیوان پست شده است View Postمیاداا میثم !
الان داشتم به کالسیمین نگاه میکردم دیدم بله!!!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postالان داشتم به کالسیمین نگاه میکردم دیدم بله!!!!
نمیدونم چرا اینجوری شد !!! بعدا گزارش رو بررسی میکنیم .......:D شاید گزارش دستکاری شده باشه ....:D
به هر حال تکنیکال بر بنیادی پیشی گرفت .....البته با یک گل بهار نمیشود ........:D
در کل ایول کیوان جان///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postعالی بود تحلیلت ..من از فاسمین انتظاز نداشتم همچی سودی اعلام کنه و به سود حداقل 170 -180 تومنی سال بعدش فک میکردم !!!
نمیدونم چرا اینجوری شد !!! بعدا گزارش رو بررسی میکنیم .......:D شاید گزارش دستکاری شده باشه ....:D
به هر حال تکنیکال بر بنیادی پیشی گرفت .....البته با یک گل بهار نمیشود ........:D
در کل ایول کیوان جان
منظورم برتری تکنیکال یا بنیادی نبود میثم جان. یهو یاد کل کلمون افتادم رفتم ببینم سر چه نقطه ای بود واسه خنده آوردمش جلو :D ولی رو کالسیمین با اینکه خودم نداشتمش ولی تحلیلهای دنباله داری کردم و مطمئن بودم. در ضمن منهم مثل بقیه دوستان از تحلیلهای بنیادی خیلی خوبت و محاسبات عالی که رو سهمها انجام میدی استفاده میکنم. البته همونطور هم که قبلا گفتم هدف های بالایی برای کالسیمین میبینم نکته اینجاست که بتونیم تحلیلها رو به صورت موازی روی هم قرار بدیم و در زمان و مکان مناسب بهشون برسیم. ;)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
فاسمین با توجه به نمودار ذیل فعلا نشانی از بازگشت ندارد. MACD و MTM نزول بیشتر را نشان می دهند. در فیبوی 61.8 درصد باید مورد حمایت قرار بگیرد. در صورت عدم حمایت هم ممکن است ریزش تا کف حمایتی 3682 ادامه یابد ولی بسیار بعید است. بنابراین در نقطه 61.8 درصدی بازگشت بنظر من حتمی است. یعنی قیمت 5595 ریال . در این قیمت من خریدارم.
من تقریبا از ابتدای ورود به بورس با این سهم بوده ام ولی الان در سبدم نیست و منتظر فرصت مناسب ورودم.آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2013/02/24, 22:27.
نظر
نظر