کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بابي جون اين موضوع شكر 1400 تومني چيه سر زبوناست؟صحت داره؟ببخشيد من تا حالا تو گروه قند نبودم و از حواشيش اطلاعي ندارم
شرمنده ساده (سامان) جان دير شد.
فکر مي کنم صحت داشته باشه ، همان طور که اساتيد گفتند ، دولت براي کنترل بازار ، توافقي با کارخانه هاي توليدي مبني بر فروش در قيمت توافقي 1175 تومان(فکر کنم ) در قبل از عيد و نيز فروش در بعد از عيد بر حسب عرضه و تقاضا و نيز در قيمت هايي مابين 1300 الي 1400 مي باشد.نخستين نمونه هاي آن را هم در گزارش قند اصفهان مي توان ديد چرا که قيمت را فکر کنم 1300 خورده اي در نظر گرفته بود. در واقع اگر سهم ها بسته مي بودند تا بعد از عيد و با گزارش هاي واقعي فروش و نيز قيمت هاي بالا گزارش خود را مي دادند ، شايد دچار اين گونه فشارهاي سازمان بورس نمي بوديم.
و همان طور که مي دانيم گير بورس هم به همين خاطر بود که مي گفت ميبايست کارخانه ها گزارش هاي خود را بر مبناي واقعي موجودي و نيز قيمت هاي فروش اعلام کنند.همان طور که اساتيد بيان نمودند در گزارش هاي بعد از عيد که قرار است داده شود ، قيمت فروش بالاتر در نظر گرفته شده و شاهد تعديل هاي مثبت از اين گروه مي باشيم.چاشني افزايش سرمايه نيز مي توانيد تا حدودي هيجان صف هاي خريد را کاهش دهد و نيز پي بر اي را اصلاح نمايد البته در کنار تعديل هاي مثبت .همچنين تجديد ارزيابي دارايي ها نيز يک نکته مثبت مي تواند براي بسياري از قندي ها باشد که داراي زمين هاي اجاره اي بسيار و نيز املاک داخل شهر مي باشند.
فکر مي کنم صحت داشته باشه ، همان طور که اساتيد گفتند ، دولت براي کنترل بازار ، توافقي با کارخانه هاي توليدي مبني بر فروش در قيمت توافقي 1175 تومان(فکر کنم ) در قبل از عيد و نيز فروش در بعد از عيد بر حسب عرضه و تقاضا و نيز در قيمت هايي مابين 1300 الي 1400 مي باشد.نخستين نمونه هاي آن را هم در گزارش قند اصفهان مي توان ديد چرا که قيمت را فکر کنم 1300 خورده اي در نظر گرفته بود. در واقع اگر سهم ها بسته مي بودند تا بعد از عيد و با گزارش هاي واقعي فروش و نيز قيمت هاي بالا گزارش خود را مي دادند ، شايد دچار اين گونه فشارهاي سازمان بورس نمي بوديم.
و همان طور که مي دانيم گير بورس هم به همين خاطر بود که مي گفت ميبايست کارخانه ها گزارش هاي خود را بر مبناي واقعي موجودي و نيز قيمت هاي فروش اعلام کنند.همان طور که اساتيد بيان نمودند در گزارش هاي بعد از عيد که قرار است داده شود ، قيمت فروش بالاتر در نظر گرفته شده و شاهد تعديل هاي مثبت از اين گروه مي باشيم.چاشني افزايش سرمايه نيز مي توانيد تا حدودي هيجان صف هاي خريد را کاهش دهد و نيز پي بر اي را اصلاح نمايد البته در کنار تعديل هاي مثبت .همچنين تجديد ارزيابي دارايي ها نيز يک نکته مثبت مي تواند براي بسياري از قندي ها باشد که داراي زمين هاي اجاره اي بسيار و نيز املاک داخل شهر مي باشند.
تو همه قنديا كدومشون از همه بيشتر از افزايش نرخ شكر سود ميبرن؟
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
بابي جون اين موضوع شكر 1400 تومني چيه سر زبوناست؟صحت داره؟ببخشيد من تا حالا تو گروه قند نبودم و از حواشيش اطلاعي ندارم
ساده جان شکر سال 89 کیلویی 900 تومن بوده سال 90 شد 1170 تومن برای سال 91 پیش بینی شما با توجه به نرخ تورم چند درصد رشد قیمت شکر رو متصور هستید ؟؟؟با توجه به وضعیت بازار و افزایش نرخ دلار و سایر محصولات غذایی و کالاها
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
ساده جان شکر سال 89 کیلویی 900 تومن بوده سال 90 شد 1170 تومن برای سال 91 پیش بینی شما با توجه به نرخ تورم چند درصد رشد قیمت شکر رو متصور هستید ؟؟؟با توجه به وضعیت بازار و افزایش نرخ دلار و سایر محصولات غذایی و کالاها
همون 1400 حداقلشه....حالا كدوم بيشتر سود ميبره؟
لایودیتا، سایت زنده قیمت دلار، قیمت طلا، نرخ سکه لحظه ای مثقال مظنه ،قیمت نفت ،نرخ فلزات و قیمت مس و روی ،قیمت شکر و آنلاین بازار جهانی و داخلی بورس ، نرخ ارز و دلار و پوند و درهم و یورو در بازار آزاد و فرمول سکه و عیار و تبدیل ارز
ساده جان این همه رفتیم حساب و کتاب کردیم ...
رو قندی ها با پی به ای زیر 7 کار کردیم ...آخرش رفتم برای یه نوسان 2 درصدی قثابت رو خریدیم ...بست و اینجوری باز شد
حالا قشیر دارم و میخوام با همون پول قثابت... قلرست خرید کنم ...قلرست جبران میکنه ;)
فعلا رو گروه حساسیت هست ...یه ذره باید فقط دنبال کرد و نگاه کرد
ساده جان این همه رفتیم حساب و کتاب کردیم ...
رو قندی ها با پی به ای زیر 7 کار کردیم ...آخرش رفتم برای یه نوسان 2 درصدی قثابت رو خریدیم ...بست و اینجوری باز شد
حالا قشیر دارم و میخوام با همون پول قثابت... قلرست خرید کنم ...قلرست جبران میکنه ;)
فعلا رو گروه حساسیت هست ...یه ذره باید فقط دنبال کرد و نگاه کرد
آريو جان مگه كسي قشيرو به تعداد داره؟
درسته 20 درصد حداقل رشد قیمتی شکر برای سال 91 هست که بازار انتظار داره ...این رشد همه ساله برای شکر برای کارخونه ها وجود داشته ...حالا به نظرت ساده جان چرا سال 89 و 90 قندیا اهمیت پیدا کردن ؟؟؟
مگه سال های گذشته این رشد قیمتی وجود نداشت ؟؟
الان تو سال 90 بیشتر مواد غذایی بیش از 50 درصد رشد کردن ...دوغ ..ماست ..شکر ..قند ..روغن و ....درست میگم ؟؟؟یا اشتباه میکنم
تعداد برای سرمایه های مختلف اعداد مختلفی میده
هستن دوستانی که 10 تا 20 تا 50 هم دارن ...عرضه های بدی نداشت تو این چند روزه بعد از عرضه
و دوستانی که از هم دیگه سهم ها رو با قیمت 1200 یا 1250 تومن خرید کردن :)
جواد جان بحث شکر جهانی یه نکته خیلی مهم داخلش داره. خیلی وقت پیشا توی یه مقاله روش کار کردم ولی الان میبینم خیلی جدی شده.
1-مصرف نیشکر در تولید اتانول! الان تایلند حدودا 20% از تولیدات شکرشو روی تولید اتانول شیفت کرده.
2- کشورهای ژاپن و کشورهای اروپایی برای صادرکنندگان شکرشون سوبسید در نظر میگرفتن. اما الان با وضعیت رکودی و کسری بودجه دولتها، سیاستهای تشویق صادرات قطع شده.
3- بحران خشکسالی داره دنیا رو تهدید میکنه و محصولات کشاورزی مسلما در حوزه بین الملل هم رشد خواهند داشت.
این سه تا عامل خیلی راحت میتونه قیمت جهانی رو متاثر کنه. در مورد بازار داخل هم که عوامل زیاده و از حوصله بحث خارجه که بخوایم به همش بپردازیم. فقط توجه داشته باشید که طبق محاسباتی که بدست اومده اگر قرار به استفاده از دلار 1900 تومنی باشه، تمام شده شکر واردکننده با احتساب سود 25% بازرگانی چیزی در حدود 1600 در میاد!
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر