orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10182

پاسخ : orumbourse channel

ولی خودمونیم ها قیمت ها خیلی افت کرده اند،به احتمال قوی یه پنچ _شش درصدی هم افت بکنه بدون هیچ خبری بازار میتونه فشار خرید قویی داشته باشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10182

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود
      6 میلیارد تومن سود بانکی برای دو میلیارد سهم میشه به ازای هر سهم سه تومن سود.حال انکه زیان انباشته 628 میلیارد تومنی این سهم داره که به ازای هر سهم حدود 299 تومن میشه.تنها نکته جذاب این سهم افزایش سرمایه هست که اونم اگه از تجدید ارزیابی باشه جذاب میشه.

و اما برداشتی که من از نمودار خکاوه میکنم اینه که خط روند صعودی 2.5 ساله با شیب متوسط رو شکسته،این توی نمودار کاملا واضحه و ممکنه یه مثبتی برای بوسه به خط روند شکسته شده داشته باشه حوالی 90 یا 93 تومن.
      مورد دوم چیزی که مشهوده و در شکل با دایره نشون داده ام صعودی که از 67 تومن تا 146 تومن داشته اون رو بشکل یه سه موجی 5-3-5 انجام داده یعنی این یه موج صعودی اصلاحی بوده.با توجه به اینکه موج قبل از اون نزولی بوده پس ادامه اون نزول از 146 دوباره شروع شده و امروز به 85 تومن رسیده، بنظرمن با این نمودار کف 80 تومن رو خواهد شکست، در اینصورت پیش بینی من میتونه رسیدن به کف 67 تومنی باشه.
      البته این سهم چون قیمت نازلی داره ممکنه تا رسیدن به اونجا نوسانات زیادی روش انجام بشه ولی من فکر میکنم این سناریو محقق خواهد شد.

خکاوه داره کم کم به اون قیمت تحلیلی ما که دو ماه قبل زدیم میرسه.ببینیم چی میشه؟
      اگه برسه اون قیمت ،مطمئنا اونجا خریداران خوبی خواهد داشت ولی چنانچه در صعود از برخورد با اون قیمت و رشد قیمتی ،خبری از افزایش سرمایه نباشه یا باز زیان خودش رو بیشتر کنه دوباره منفی خواهد شد و چه بسا اون رو هم بشکنه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10182

اونایی که قصد خرید پترول دارند درصورت شکست 136 تومن شاید بشه زیر 130 تومن هم خریدش مثلا 123 تومن و یا 118 تومن.
        بهر حال منظور اینه که اون شخصی که برای بلند مدت سرمایه گذاری میکنه،با کمترین قیمت بخره و پله ای بخر.
        سهم رو رصد کنیم ببینیم چی میشه؟
        حالا ما نظرمون این بود ببینیم خواست خدا چیه؟

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10182

این شپلی هم قاتل نوسانگیر های ساعتی هست،به هیچ صراطی مستقیم نیست ،خیلی فریبکارانه معامله میشه،بیشتر معامله گرها رو امروز به اشتباه انداخت ،داره صف خریده میشه:))

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10182

خگستر هم خیلی افت کرده از زیر 135 تومن تا 120 تومن حمایت های مهم و قویی داره که به این مقاومت ها به احتمال زیاد واکنش مثبت نشان خواهد داد.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10182

چه اتفاق بنیادی برای این وپست افتاده که صف خرید 6 میلیونی داره؟! بقیه سهم های دارای سود گروه منفی هستند این مثبته،اتفاقی افتاده؟

6 میلیون رو یه جا عرضه کردند، دوباره یکی دو میل صف خرید شد.واقعا اتفاقی افتاده که این همه صف خرید بسته اند؟ از نظر نموداری که فردا مقاومت سختی داره.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10182

بعضی از این گروه های تلگرامی کارشون شبیه هندوانه فروش های سر خیابان هست،چنان داد و فریادی بر سهم ارزندگی سهم موقعی که اینا میخرند راه میندازند که بیا و ببین.
                وقتی اینا اون سهم رو ندارند اون سهم بی ارزشترین سهم بازاره ،ولی وقتی خریدند.

" بهترین سهم بازاره"
                "در تاریخ بورس ایران سهمی به ارزشمندی این سهم دیده نشده"
                "این سهم بالا نره کل بازار بورس خراب میشه"
                "مقاومت پودر و خمیر شد"
                "سهم من بی نظیره"
                "1000درصد بالا خواهد رفت"
                "بخرید بخرید،به همسایه هاتون هم بگین بخره،پول قرض کنید بخرید ،فرش زیر پاتون رو هم بفروشید این سهم رو بخرید"

حالا وقتی سهم بالا نرفت و منفی شد.

"گفته بودم با سی درصد سرمایه وارد بازار شوید"
                "دوستان حد ضرر برای این مواقع هست"
                "دوستان کانال ما بهترین هست چون حد ضرر رو رعایت میکنیم"

/:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.:/

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

اونایی که قصد خرید پترول دارند درصورت شکست 136 تومن شاید بشه زیر 130 تومن هم خریدش مثلا 123 تومن و یا 118 تومن. بهر حال منظور اینه که اون شخصی که برای بلند مدت سرمایه گذاری میکنه،با کمترین قیمت بخره و پله ای بخر. سهم رو رصد کنیم ببینیم چی میشه؟ حالا ما نظرمون این بود ببینیم خواست خدا چیه؟
                  حدود 135 خط قرمز حقوقی بوده از این قیمت پایین تر فشار خرید حقوقی و حقیقی خیلی زیاد میشه به نظر برای بلند مدت مناسب نباشه و اصلا مناسب برای مجمع رفتن نیست ولی در میان مدت میتونه خرید در قیمت 136 و پایین تر گین متوسطی بده
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• PULP
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 162

سلام عرض شد، تبریک بابت تاپیک جدید...
                    یه سوال داشتم از خدمتتون، اگر امکانش هست توضیحی در رابطه با ریسک به ریوارد حق خودرو از جوانب مختلف بفرمایید. به عبارتی نظر شما نسبت به نکات مثبت و منفی خرید خودروح در این قیمت ها ممنون می شم بدونم. سپاس فراوان، ایام به کام

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10182

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
                      سلام عرض شد، تبریک بابت تاپیک جدید...
                      یه سوال داشتم از خدمتتون، اگر امکانش هست توضیحی در رابطه با ریسک به ریوارد حق خودرو از جوانب مختلف بفرمایید. به عبارتی نظر شما نسبت به نکات مثبت و منفی خرید خودروح در این قیمت ها ممنون می شم بدونم. سپاس فراوان، ایام به کام

درود

بازی و ترید روی حق ها ریسک خاص خودش رو داره شما وارد یه بازی میشید که محدودیت زمانی دو ماهه داره و عملا در یک مسیری قرار میگیرید که مدیریت زمان در دست شما نیست،مثل سهم نیست که در صورتیکه حرکت قیمت ،مطابق برنامه پیش نرفت، اون رو گوشه ای بندازیم و منتظر فرا رسیدن زمان صعود باشیم.
                      بخاطر همین من معمولا کمتر روی حق ها ترید میکنم چون استرسش زیاد هست ولی خب گاها سود های خوبی در یک مقطع کوتاه میده و البته زیان های قابل توجهی هم میتونه بهمین صورت بده.
                      در گذشته حق تقدم های خودرو،روزی بوده که حق های استفاده نشده با رشد 384 درصدی به 47 تومن معامله شده حال انکه قیمت دیروزش 97 ریال بوده و البته یکبار هم حق های استفاده نشده با 43 درصد منفی معامله شده.
                      اما در مورد تکنیکال حق تقدم خودرو باید عرض کنم که با ده بیست شمع نمیشه کمک زیادی از تکنیکال گرفت تا یه پیش بینی از حرکت قیمت در 45 روز آینده داشته باشیم.
                      در این مدت ده بیست روز یک کف 53 تومن و یه سقف 71 تومن داریم کف رو بشکنه ممکنه تا 42 تومن بیاد(احتمالات).
                      الان با احتساب 100 تومن پرداختی ،حق تقدم 10 تومن بالاتر از خود سهم معامله میشه،ولی بازهم نمیشه گفت این گرونه چون حق تقدم ها بازی های خودشون رو دارند ولی برای سود کردن روی حق ها ،داشتن رانت بهمراه قبول ریسک میتونه سود های خوبی بده.

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 839

با سلام و عرض خسته نباشید

سجاد جان یه نگاهی به ودی میندازید؟ همه کف های قبلی رو زده و افت زیادی داشته

چقدر با کف بازار فاصله داریم؟ برخی سهم ها بنظر دارن به نقطه خرید مناسب میرسند//// خگستر 128 خودرو 135 ولغدر 135 خکاوه 68 فاذر 290 برای خرید مناسبند آیا؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10182

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                          با سلام و عرض خسته نباشید

سجاد جان یه نگاهی به ودی میندازید؟ همه کف های قبلی رو زده و افت زیادی داشته

چقدر با کف بازار فاصله داریم؟ برخی سهم ها بنظر دارن به نقطه خرید مناسب میرسند//// خگستر 128 خودرو 135 ولغدر 135 خکاوه 68 فاذر 290 برای خرید مناسبند آیا؟

درود

این سهم هایی که نام بردی همه شون رو من فقط برای نوسان تایید میکنم فقط نوسان.
                          نمیدونم من قاطی کردم یا کلا نمودارها اینجوریه ،نمودارهای من قیمت های خیلی پایین برای گروه خودرو نشون میده البته با نوسان خواهد بود ولی قیمت ها واقعا باور نکردنیه،نمیدونم شاید هم من اشتباه میکنم بهرحال خیلی عجیبه.
                          ودی 80 تا 75تومن حمایت داره.
                          در صورت صعود اولین مقاومت مهم محدوده مقاومتی 99 تا 103.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10182

یه خسته نباشید هم میگیم به مدیران کاربلد شپلی که شب و روز تلاش میکنند تا زیان سهم رو به قیمت روی تابلوی سهم نزدیک کنند.
                            زیان 142 تومن ،قیمت هر سهم 252 تومن.
                            یه یاعلی دیگه هم بگید میرسید،من میدونم شما میتونید.
                            :D
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/22, 22:43.

نظر

• farin
                              عضو عادی
                              • Feb 2015
                              • 82

کگاز را چه طور میبینید؟/ممنون

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10182

در اصل توسط farin پست شده است View Post
                                کگاز را چه طور میبینید؟/ممنون
                                رجوع به صفحه یک تايپک.

نظر

در حال کار...
                                X