orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TAJ2014
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 1027

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    کارنامه فطانت مردوده،فساد بیداد میکنه.
    چرا باید یه عده که پول دارند بیان روی هر سهمی که دلشون خواست نوسان بگیرند،پس نظارت کجاست؟بلد نیستید بکشید کنار آدم های کاربلد بیان روی کار.
    اقای فطانت قبلا بورس با چیزهای مثل تعدیل سود و غیره بالا میرفت ولی در دوره شما صعود ها همگی یا ناشی از افزایش سرمایه از چی و چی هست یا بدلیل نبود شناور سهم هست،بیشتر این سهم ها هم زیان ده هستندنتیجه اینکه اخرش یه عده بدبخت و بیچاره میشند.
    متاسفم برای شما رییس عزیز، اقای فطانت.
    دوست عزیز جناب سجاد عزیز قصد بحث و جدل ندارم اما یه روز یه پست زدیم ببینیم امروز دولت روحانی چقدر از جیبمون بر میداره اما شما جواب دادی روند رو بشناس به دیگران تهمت و انگ نزن بنده عرض کردم روند نشناختن من مشکل بازار نیست
    حالا این از جیب برداشتن دهها مدل داره و ارزش سهام وسرمایه ملت خاکستر میشه یا با دست کاری و یا با رانت یا با صف فروش یا جو منفی یا حمایت دروغ یا شایعات یا با نفت یا مدیران فاسد..... الان فساد بورس فطانت جز روند هست؟
    حرف همه این هست دولت هیچ صداقتی در گفتار وعملش نداره و مدیران نالایقش وضع رو بدتر کردند
    امیدوارم لااقل بپذیری که دیگه رکود بیچاره کرده ملت رو و ملاک نبودن رکود فقط مصاحبه یه اقتصاد دان نباشه

نظر

• farzen
      ستاره دار(2)
      • Jan 2012
      • 512

کیمیا

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10180

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
        دوست عزیز جناب سجاد عزیز قصد بحث و جدل ندارم اما یه روز یه پست زدیم ببینیم امروز دولت روحانی چقدر از جیبمون بر میداره اما شما جواب دادی روند رو بشناس به دیگران تهمت و انگ نزن بنده عرض کردم روند نشناختن من مشکل بازار نیست
        حالا این از جیب برداشتن دهها مدل داره و ارزش سهام وسرمایه ملت خاکستر میشه یا با دست کاری و یا با رانت یا با صف فروش یا جو منفی یا حمایت دروغ یا شایعات یا با نفت یا مدیران فاسد..... الان فساد بورس فطانت جز روند هست؟
        حرف همه این هست دولت هیچ صداقتی در گفتار وعملش نداره و مدیران نالایقش وضع رو بدتر کردند
        امیدوارم لااقل بپذیری که دیگه رکود بیچاره کرده ملت رو و ملاک نبودن رکود فقط مصاحبه یه اقتصاد دان نباشه
        من میتونم ساعات ها با شما در این مورد بحث کنم ولی اگر بنا داشته باشید که با حرف منطقی قانع شوید،در غیراینصورت که روی حرف خودتون با هر دلیل و برهانی بمونید بحث نمیکنم.
        در مورد شناختن روند،دوست عزیز کسی که در بورس کار میکنه مثل هر شغل دیگه باید به فن فوت اون شغل آگاه باشه شبیه مکانیکی میمونید که برای تعمیر ماشین باید به فن و فوت تعمیر ماشین اگاهی داشته باشید ولی اینکه ماشینی برای تعمیر نمیاد یا کم میاد این دیگه دست شما نیست.
        شما منظور منو رو نگرفتید من گفتم دوست عزیز وقتی بازار فشار فروش داره وارد بازار نشو.حالا بهر دلیل ،ایکس باشه یا ایگرد.
        دوما در مورد دولت هم من طرفدار هیچ دولتی نیستم و نخواهم هم بود ولی وقتی دولتی پولی نداره زیر قرض و بدهی دولت قبلی هست قیمت نفت مدام میاد پایین،بنظرمن همین که اینقدر تونسته اوضاع رو نگه داره بازهم خوبه.
        اون وقت من میتونم از دولت فعلی ناراضی باشم که مثل دولت قبل پول فراوان با فروش نفت بالای 100دلار داشته باشه ولی نتونه تورم رو کنترول کنه نتونه شغل ایجاد کنه نتونه امنیت ایجاد کنه.
        من هیچ تعصبی به روحانی و غیره ندارم اصلا اهمیتی هم نمیدم که روحانی کیه؟ولی آدم منصفی هستم وقتی دیدم دست روحانی پر بود ولی نتونست کارهاش رو بخوبی انجام بده میام و سردسته منتقدین میشم.
        کسی ادامه بحث رو انجام نده ،من اینجا بحث سیاسی نمیکنم.ایشون یه پستی زد منم جوابش یه بحثی کردم.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

در اصل توسط kor000 پست شده است View Post
          ali mohammad kor, [۲۰.۱۲.۱۵ ۲۱:۳۲] [Forwarded from Jafar Feizollahi] ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﻧﻔﺖ ﺑﺎ ﺩﻭﻍ؛ ﺩﻭﻍ 1.5 ﻟﯿﺘﺮﯼ ﮐﺎﻟﻪ 2500ﺗﻮﻣﺎﻥ ﯾﻪ ﺑﺸﮑﻪ 220 ﻟﯿﺘﺮﯼ ﺩﻭﻍ ﻣﯿﺸﻪ 366000 ﻫﺰﺍﺭﺗﻮﻣﺎﻥ ﺣﺎﻻ ﯾﻪ ﺑﺸﮑﻪ ﻧﻔﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺎ ﻗﯿﻤﺖ 34 ﺩﻻﺭ ﻭ ﺩﻻﺭ 3600 ﻣﯿﺸﻪ 122000 ﺗﻮﻣﺎﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺩﻭﻍ ﺑﺸﮑﻪ ﺍﯼ 101.5 ﺩﻻﺭﻩ ﻭ ﻧﻔﺖ 36 ﺩﻻﺭ !!!!! ﭘﺲ ﺩﻭﻍ ﺳﺮ ﺳﻔﺮﻩ ﻫﺎ ﮔﺮﻭﻥ ﺗﺮ ﺍﺯ نفته
          مقایسه جالبیه ولی فکر کنم هر بشکه نفت حدود 160 لیتر است
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2577

قنیشا رو هم بردند صف خرید
            درود

چند روز پیش برخی دوستان تکنیکالیست همین سایت "heydar " عزیز و سایرین فرمودن که

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
            قنیشا و قشکر 130-135 رو رد کنند پرواز دارند .
            نظر شما در مورد معاملات امروز قنیشا در این آشفته بازار گروه چه است؟ امروز که خیلی خوب معامله کرد.

نظر شما به عنوان تکنیکالیست نامی سایت قابل شنیدن است.

با توجه به ارزش بازار مناسب سهم و قیمت ارزنده تر نسبت به بقیه ، آیا میتوان امیدوار بود که از سد مقاومت گذشته و رشد خوبی در انتظار قنیشا است؟

ممنون و نهایت تشکر@};-

نظر

• banima
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 276

با سلام و خسته نباشید
              لطفا غفارس را چنانچه فرصت داشتید بررسی بفرمایید
              ممنون

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

کارنامه فطانت مردوده،فساد بیداد میکنه.
                چرا باید یه عده که پول دارند بیان روی هر سهمی که دلشون خواست نوسان بگیرند،پس نظارت کجاست؟بلد نیستید بکشید کنار آدم های کاربلد بیان روی کار.
                اقای فطانت قبلا بورس با چیزهای مثل تعدیل سود و غیره بالا میرفت ولی در دوره شما صعود ها همگی یا ناشی از افزایش سرمایه از چی و چی هست یا بدلیل نبود شناور سهم هست،بیشتر این سهم ها هم زیان ده هستندنتیجه اینکه اخرش یه عده بدبخت و بیچاره میشند.
                متاسفم برای شما رییس عزیز، اقای فطانت.
                چند ماه پیش یکنفر باهاش رو در رو شده و سر فحش و ناسزا را کشیده به جناب فطانت ...اونم گفته بمن چه ربطی داره که قیمت سهمها میاد پایین...من فقط یک کارمندم:D...جان سجاد جواب را داری؟؟؟ببین چی گفته؟؟...این کلا خیلی شوته...اصلا تو باغ نیست...
                عذر میخوام مطلب غیر مرتبط در تاپیک شما زدم

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                  دوست عزیز جناب سجاد عزیز قصد بحث و جدل ندارم اما یه روز یه پست زدیم ببینیم امروز دولت روحانی چقدر از جیبمون بر میداره اما شما جواب دادی روند رو بشناس به دیگران تهمت و انگ نزن بنده عرض کردم روند نشناختن من مشکل بازار نیست حالا این از جیب برداشتن دهها مدل داره و ارزش سهام وسرمایه ملت خاکستر میشه یا با دست کاری و یا با رانت یا با صف فروش یا جو منفی یا حمایت دروغ یا شایعات یا با نفت یا مدیران فاسد..... الان فساد بورس فطانت جز روند هست؟ حرف همه این هست دولت هیچ صداقتی در گفتار وعملش نداره و مدیران نالایقش وضع رو بدتر کردند امیدوارم لااقل بپذیری که دیگه رکود بیچاره کرده ملت رو و ملاک نبودن رکود فقط مصاحبه یه اقتصاد دان نباشه
                  مطالب عمیق تری هم هست بیماری اقتصاد ایران رکود تورمی یا تورم رکودی است که سابقه 35 ساله داره و بعد از جنگ تشدید شد. قیمت نفت خودش داستانی است و عدم مدیریت درآمدهای نفتی در اکثر سالها این بیماری رو تشدید کرده ، جنس رکود فعلی که بعد از تورم شدید 90-91 عارض شد متاسفانه درون زا است و علاج رو خیلی سخت کرده ، برخی نفتی ها مثل ونزوئلا وضعش از ما خیلی بدتره ، به نظر دولت با افزایش ارز ، اوراق قرضه ، و کاهش سود بانکی، سرمایه گذاری خارجی، و استقراض از خارج ، سیاست پولی انبساطی مثل کاهش نرخ ذخیره قانونی تغییراتی در وضعیت بده ، اگر بتونیم درک مون رو با همفکری نسبت به تاثیر این عوامل در آینده هماهنگ کنیم می تونیم معاملات موفق تری داشته باشیم
                  آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2015/12/20, 13:48.
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 839

این خط روند اعتبار بیشتری داره تقریبا شکسته شده.

تا کجا میریزه؟ 140؟؟

راستی ولغدر را هم تحلیل میفرمایید؟ 130 مناسب خرید هست؟

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10180

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                      تا کجا میریزه؟ 140؟؟

راستی ولغدر را هم تحلیل میفرمایید؟ 130 مناسب خرید هست؟
                      وساخت ممکنه تا 140 تومن نرسه ،قبل از اون حمایت های مهمی در محدوده 162تومن داره همچنین 187 تومن و 150 تومن.
                      ولغدر 135 تومن بله .فردا ممکنه اینقدر منفی نباشه و شاید پتانسیل مثبت شدن هم داشته باشه.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10180

در اصل توسط banima پست شده است View Post
                        با سلام و خسته نباشید
                        لطفا غفارس را چنانچه فرصت داشتید بررسی بفرمایید
                        ممنون

درود

دیتای بلندی نداره،مجبوریم با حمایت ها و مقاومت ها حرکت کنیم.
                        غفارس مدتیه در محدوده 255 تا 270 تومن دچار تردید شده،فعلا در این محدوده معاملات بی روندی و خنثی رو طی میکنه،باید دید به کدوم طرف فشار وارد میشه؟
                        سال مالیش سی اردیبهشت هست،نزدیک ارائه گزارش شش ماهه هستیم،گزارش شش ماهه روند سهم رو برای خروج از این محدوده ممکنه تعیین کنه،ضعیف باشه زیر 250 تومن هم ممکنه بیاد ولی گزارش خوبی براش بیاد شانسش رو برای شکستن سقف 276 تومن امتحان خواهد کرد.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/20, 19:31.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10180

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                          درود

چند روز پیش برخی دوستان تکنیکالیست همین سایت "heydar " عزیز و سایرین فرمودن که

نظر شما در مورد معاملات امروز قنیشا در این آشفته بازار گروه چه است؟ امروز که خیلی خوب معامله کرد.

نظر شما به عنوان تکنیکالیست نامی سایت قابل شنیدن است.

با توجه به ارزش بازار مناسب سهم و قیمت ارزنده تر نسبت به بقیه ، آیا میتوان امیدوار بود که از سد مقاومت گذشته و رشد خوبی در انتظار قنیشا است؟

ممنون و نهایت تشکر@};-

درود

مشکل قنیشا و قثابت اینه که حامی روی تابلوی معاملات ندارند و بیشتر تحت تاثیر گروه هستند یعنی گروه منفی باشند اینها هم منفی هستند ولی گروه مثبت باشند اونم از نوع شدیدش این دو تا اون وقت یادشون میفته یه مثبتی بخورند.
                          قنیشا واقعا اینجا مقاومت قدری داره،فردا گروه وضعیت این رو مشخص میکنه نه خودش،بعید میدونم گروه منفی باشه قنیشا مثبت باشه.
                          البته ذکر این نقطه ضروریه که اخیرا در این دو سه روزه حجم های خوبی خریداری شده،بهرحال مقاومت 132 تومن فردا یه چالش جدی برای سهم هست من فکر میکنم شاید فردا نشکنه و یه منفی بخوره.
                          اگر اون منفی ها زیاد نباشه و اندک باشه ممکنه یه حمله ای مجدد برای فتح 132 تومن و همراهی با گروه برای 150 تومن داشته باشه.ولی منفی زیاد باشه بهتره به 112 تومن دقت شود.
                          من فکر میکنم میتونه 132 تومن رو بشکنه ولی شاید فردا نباشه.بهرحال موارد گفته شده رو مدنظر داشته باش.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10180

بنظر میرسه بازار فردا این فرصت رو داره که یه مثبتی بخودش ببینه و البته این مثبت احتمالی ،ثبت یه کف و برگشتی به روند صعودی نیست بلکه صرفا میتونه تنفسی باشه برای ادامه روزهای منفی.
                            با توجه به افت این چند روز ،برخی از سهم ها به حمایت هایی رسیده اند و ممکنه در اینجا خریدارانی برای نوسان داشته باشند.
                            اما چنانچه فردا بازار،تلاشی برای مثبت شدن کرد مقدارش مهمه. من که شخصا فکر نمیکنم مثبت بلندی باشه.
                            حالا ببینیم فردا چیکاره ایم شاید اصلا مثبتش به دویست واحد هم نرسید یا اصلا مثبت نشد و بجاش منفی اندک شد.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

درسته برخی قیمت ها کم ریسک هستند ولی کف نیستند ممکنه یه نفر اینجا بخره قطعا در میان مدت سود خواهد کرد. برای من ونفت 182 تومن کف نیست برای اینکه امروز در همین قیمت صف فروش بود گرچه اندک بود ولی به اون قیمت فروشنده داشت و این مفهومش اینه که ما اگر بازار مون اوپن بود زیر اون قیمت فروشنده داشتیم،شاید بهتر باشیم نیم نگاهی هم به 160 تومن داشته باشیم،البته با نوسات زیاد. بیمه میهن هم شاید بشه پایینتر خریدش احساس میکنم زور میزنه خط روند صعودی بلند مدتش رو بشکنه زیر 95 تومن اون رو میشکنه امروز 98 تومن بود امکانش شکستن هست بشکنه زیر 86 تومن رو هم خواهد دید البته با نوسانات زیاد. بقیه رو هم بعدا یه نگاهی میندازیم
                              در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                              ممنون از وقتی که گذاشتید منتظر نظر در مورد سکرما و شاراک هم هستم البته من امروز ونفت و بیمه میهن خرید کردم
                              orumbourse درود و شب بخیر یادآوری بررسی دو مورد دیگر شاراک و سکرما ، در بررسی جدیدی هم که داشتم سخوز را از سکرما بهتر دیدم اگه ممکنه این رو هم نظر بدید. سلامت و تندرست باشید

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10180

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                                orumbourse درود و شب بخیر یادآوری بررسی دو مورد دیگر شاراک و سکرما ، در بررسی جدیدی هم که داشتم سخوز را از سکرما بهتر دیدم اگه ممکنه این رو هم نظر بدید. سلامت و تندرست باشید
                                درود

نگاه میکنم میگم،متاسفانه چشام شب ها خیلی زود خسته میشند و تار میبینم ولی فردا عصر نگاه میکنم میگم

نظر

در حال کار...
                                X