orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10179

پاسخ : orumbourse channel

خبهمن با وجود اینکه سود انباشته قابل توجهی داره و همچنین سود بالایی نسبت به سایر گروه خودرویی داره و همچنین قیمت نازلی نسبت به بنیادیش داره ولی هنوز اصلاحش تموم نشده،نوسان شایدبکنه ولی برگشت به روند صعودی کمی سخته.امروز هم ممکنه در مثبت معامله بشه شاید بشه اینو زیر 140 تومن هم خرید البته شاید.
    بهرحال من سیگنال قوی برگشتی الان نمیبینم ولی نوسان مثبت پنج -ده درصدی شاید.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10179

قندی ها هم امروز منفی و بعضی ها صف فروش شدند دیروز و پریروز یه اخطاری دادم ولی اینا خیلی پایین نمیرند،بعضی هاشون دوباره هوای صعود خواهند داشت.چون پول در برخی ها هنوز خارج نشده.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10179

بازار جونی حتی برای نوسان پنج درصدی هم نداره. با این وضعیت دیگه سناریو مشخصه این بازار نره بالا، پول های تلگرامی شیفت میکنه به گروه قندی.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10179

من قندی نمیخرم ولی با این وضعیت بازار ،تنها گروهی خواهد بود که ممکنه گین بده.حالا یا از امروز یا از فردا دوباره فشار خرید بالا میره.به کسی هم پیشنهاد خرید نمیدم فقط یه تحلیلی از گروه زدم.

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

دوست بسیار عزیزم
            سجاد عزیز
            درود بی پایان
            بسیار خوشحال شدم که مجددا نوشته ها و تحلیل های ارزشمند خود را با دوستان به اشتراک می گذاری و برات ارزوی بهترین ها را از حضرت احدیت دارم...
            روز های خوب در پیش است...
            تداوم موفقیت همه دوستان و جنابعالی را خواستارم...
            در پناه خدا باشید...

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10179

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
              دوست بسیار عزیزم
              سجاد عزیز
              درود بی پایان
              بسیار خوشحال شدم که مجددا نوشته ها و تحلیل های ارزشمند خود را با دوستان به اشتراک می گذاری و برات ارزوی بهترین ها را از حضرت احدیت دارم...
              روز های خوب در پیش است...
              تداوم موفقیت همه دوستان و جنابعالی را خواستارم...
              در پناه خدا باشید...
              درود
              خوب هستید جناب سکه شانس؟
              خوش آومدید.
              یه چند وقت بود پستی از شما در سایت بورسی ندیده بودم و امروز واقعا خوشحال شدم نوشته شما رو دیدم
              .@};-@};-@};-

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10179

امروز شپلی هم با مقاومت مهمی دست و پنجه نرم میکنه،بنظر میاد کم اورده ولی نتیجه قطعی فردا مشخص میشه.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10179

عجب رنج های مثبتی روی قشیر میزنند.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

فشار خرید روی قندیها بیشتر شد.

نظر

• سکه شانس
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1362

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      درود
                      خوب هستید جناب سکه شانس؟
                      خوش آومدید.
                      یه چند وقت بود پستی از شما در سایت بورسی ندیده بودم و امروز واقعا خوشحال شدم نوشته شما رو دیدم
                      .@};-@};-@};-
                      درود
                      محبت های شما فراموش نمی شود....
                      من بیشتر تمرکز خودم را بصورت بلند مدت و در بازار پایه با همه ریسک های ان متمرکز کردم....
                      این بازار پایه جذابیت های خاص خودش را دارد...
                      سهم های خوبی در این بازار هست که البته همه انها بلند مدت و پسا تحریمی هستند...
                      مدتی هم هست رو گروه انفورماتیک تمرکز داشتم که خدا را شکر بعد از مدت ها امروز سبز پوش شدن...البنه استحضار دارید که این گروه جزء پر بازده ترین در 6 ماهه امسال بودند...
                      کگاز سهم مورد علاقه من اما سهامدار نیستم...
                      بیمه دانا ...بیمه اتکایی ایرانیان سهم های ایند دار مخصوصا بیمه اتکایی...
                      اکنون امیدوارم با تحولات در پیشی که در کشور رخ میدهد و حضور دوستان ارزشمند همچون شما بتوانیم بهترین ها رو در این بازار تجربه نمایم...
                      شاد باشی و یلدا این بلند ترین شب سال مبارک ...فردا روز تولد خورشید هم هست...

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10179

طرف شش ماهه هر روز میگه فردا بازار میره بالا ،هنوز هم خسته نشده ،هر وقت بازار اندکی مثبت شد میگه بازار دیگه دست نیافتنی شد!
                        بابا مگه مجبوری پیش بینی کنی؟

نظر

• نامحدود
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 48

با سلامorumbourse عزیز
                          امروز وساخت به حمایت محکمی رسیده.حتی شاخص گروه هم فردا به حمایتش برخورد میکنه
                          وساخت میتونه نوسان بده؟

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                            درود محبت های شما فراموش نمی شود.... من بیشتر تمرکز خودم را بصورت بلند مدت و در بازار پایه با همه ریسک های ان متمرکز کردم.... این بازار پایه جذابیت های خاص خودش را دارد... سهم های خوبی در این بازار هست که البته همه انها بلند مدت و پسا تحریمی هستند... مدتی هم هست رو گروه انفورماتیک تمرکز داشتم که خدا را شکر بعد از مدت ها امروز سبز پوش شدن...البنه استحضار دارید که این گروه جزء پر بازده ترین در 6 ماهه امسال بودند... کگاز سهم مورد علاقه من اما سهامدار نیستم... بیمه دانا ...بیمه اتکایی ایرانیان سهم های ایند دار مخصوصا بیمه اتکایی... اکنون امیدوارم با تحولات در پیشی که در کشور رخ میدهد و حضور دوستان ارزشمند همچون شما بتوانیم بهترین ها رو در این بازار تجربه نمایم... شاد باشی و یلدا این بلند ترین شب سال مبارک ...فردا روز تولد خورشید هم هست...
                            جناب سکه شانس سلام بنده تقریبا تمامی بیمه ها رو بررسی کردم بیمه مهین رو مناسب تر دیدم شما دانا و اتکایی رو آینده دار دونیستید ممنکه بگید در مقایسه این 3 تا علت خاصی مد نظر هست
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10179

در اصل توسط نامحدود پست شده است View Post
                              با سلامorumbourse عزیز
                              امروز وساخت به حمایت محکمی رسیده.حتی شاخص گروه هم فردا به حمایتش برخورد میکنه
                              وساخت میتونه نوسان بده؟
                              بستگی به وضعیت و جو بازار داره،الان که به حمایت 187 تومن عکس العملی نداشته.حتی صف فروش هم شده گرچه جمع آوری میشه.سهم چغریه باید مدام رصدش کنی.

نظر

• وحید83
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 92

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                مطلبی سنجیده و زیبا در مورد فاذر از باربد...
                                .
                                .
                                .
                                فاذر باز هم در عبور از 320 تا 330 این بار هم ناکام ماند
                                البته با توجه به رنج های مثبتی که حقوقی خریدارش میزد به نظرم میتوانست ردش کنه اما اینکه رد نکرد شاید علتی داشت
                                شایدم...??
                                ابتدا بگم مدتی است ترکیب سهامداری این نماد مدام در حال تغییر است
                                بلوکهایی که در بازار بلوکی جابجای می شود و خرید هایی که کد های خاص بر روی تابلو انجام میدهند همه برنامه ریزی شده است
                                یکی از دوستان میگفت
                                در این شرکت سه گروه به دنبال کرسی هستند و فعلا دارند از روز تابلو و بلوک هایی که میخرند کم کم سهام جمع میکنند
                                اینکه تا چه حد با هم ائتلاف کنند را خبری ندارم
                                اما اگر قرار باشد این جریان به رقابتی بر روی تابلو معاملات تبدیل شود
                                بازی زیباتر می شود
                                آخرین باری که چنین بازی را دیدم بترانس بود که اتفاقا در زمان خودش همان را هم بررسی کردیم گفتی
                                الان هم اگر فاذر با توجه به مطالب گفته شده قرار باشد دعوای جمع کردن سهم برای کرسی رخ دهد
                                باید بزودی منتظر تحرکاتی در این سهم باشیم
                                فعلا کف حمایتی این سهم شده 290 تا 295 و سقفش شده 320 تا 330
                                یعنی بین کف تا سقف حدود 10 درصد
                                و در این دامنه محدود احتمالا گروههایی که قصدشان خرید باشد میخرند
                                شکست 290 یعنی تمام بازی های تمام شده است روی تابلو
                                و شکست 330 یعنی رالی و بازی تازه استارت خورده
                                این سهم را این روزها زیر نظر بگیرید

نظر

در حال کار...
                                X