orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali110
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 467

پاسخ : orumbourse channel

سود هر سهم بانک صادرات برای سال مالی 94 محقق می شود

مدیر عامل بانک صادرات در نامه ای به سازمان بورس اعلام کرد که سود هر سهم برای سال 94 را می تواند محقق کند.

اسماعیل لـله گانی مدیرعامل بانک صادرات با ارایه توضیحاتی درباره فرورش ۲.۱ هزار میلیارد تومانی بلوک ۲۰ درصدی توسعه نیشکر از برگزاری مزایده دوم خبر داد.
    "وبصادر" که با سرمایه اسمی بیش از 5.7 هزار میلیارد تومانی بزرگترین بانک حاضر در بورس ایران بشمار می رود 228 میلیون و 622 هزار و 900 سهم توسعه نیشکر را به قیمت پایه هر سهم 94 هزار و 223 ریال و به ارزش پایه بیش از 2 هزار و 154 میلیارد تومان به صورت یک درصد نقد و مابقی اقساط 15 ساله به مزایده گذاشته است.
    دراین رابطه اسماعیل لـله گانی با ارسال نامه ایی به سازمان بورس درباره فروش این دارایی توضیحاتی به شرح زیر داده است:

نظر

• احسان147
      عضو فعال
      • Mar 2013
      • 937

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      فردا اگه صف خرید خساپا پابرجا بمونه ،وبصادر میتونه بازار رو مثبت کنه.
      امروز کمی هیجان فروش بالا بود،یه جورایی هم غلو در فروش شد ولی من تا زمانیکه صف خرید خساپا پابرجاست به بازار امیدوارم.
      صف خریدش هم بریزه نهایتا یکی دو روز اصلاح.فراموش نکنیم هنوز انتخابات پیش روست.
      با اجازه از صاحب تایپیک
      یه چیزی بگم خیال همه رو راحت کنم
      سایپا حدود 30 درصد از خودرویی ها به علت بسته بودن عقبه و باید این عب موندگی رو جبرانکنه
      پس بنابر این به شدت فرصت خرید است هم در سایپا و هم در کل بازار
      اینو تجربه 10 سالم تو بورکس میگه
      خیالتون راحت باشه

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10182

باور یه چیز برای من سخته ،اونم اینه که خساپا صف خرید بالای 700ميليون داشته باشه و اون وقت دیگر خودرویها منفی یا صف فروش بشوند یا این باید مثل اونها صف فروش بشه یا اونها مثل این بیان مثبت.
        پس من بدون هیج ترسی بازار فردا رو رصد میکنم.
        ضمن اینکه هنوز وبصادر توان زیادی برای صعود داره و امید زیادی دارم بتونه بازار رو برگردونه.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

باور یه چیز برای من سخته ،اونم اینه که خساپا صف خرید بالای 700ميليون داشته باشه و اون وقت دیگر خودرویها منفی یا صف فروش بشوند یا این باید مثل اونها صف فروش بشه یا اونها مثل این بیان مثبت.
          ضمن اینکه هنوز وبصادر توان زیادی برای صعود داره و امید زیادی دارم بتونه بازار رو برگردونه.
          امروز صبح تقریبا نقد شدم.....ولی به نظرم...تحلیلت درسته.....اخر وقت تونستم بازار را چک کنم....مشخص بود فقط هیجانی میفروشن...و ..همین هایی که تو منفی پس فردا ..فروش زدن....شاید تو مثبت فردا خریدار باشن....اروم عزیز از تحلیل های زیبات استفاده کردم...امیدوارم...سالم...سر حال...با جیبی پر پول...صد سال زنده باشی.....قربانت....
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

بنده هم ونیکی و وسبحان رو صبح اول وقت فروختم به ترتیب 206 و 1734 و دوباره در آخرهای وقت 191 و 1645 همه شو جایگزین کردم وسبحان رو وقتی رسیده بود 163 تعداد خوبی خریده بودم به نظرم ملت جو گیر شده بودن
            ولغدر و ولساپا رو هم فروختم چون تو سود خوبی بودم سیو سود کردم

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

حقیقتش به نظر من بازار بیشتر از صف خساپا به پایداری صف وبصادر اهمیت میداد دلیل نقد شدن من به شخصه عرضه کامل صف وبصادر بود ولی موافقم اگه خساپا صف بمونه بقیه بازار هم تبعیت می کنن

نظر

• ایرانی
                ستاره دار(1)
                • Jun 2011
                • 2577

اروم جان دلیل این است که سایپا صف خرید میلیاردی و 700 میلیونی دارد برای است که از رشد بازار جا مانده است و باید این عقب ماندگی قیمتی را جبران کند.

نظر

• ایرانی
                  ستاره دار(1)
                  • Jun 2011
                  • 2577

بنده این مطلب زیر را دیشب نوشتم، لطفاً دوستان اگر وقت و فرصت دارند آن را مطالعه کنند.

قابل توجه مسئولان و مدیران سازمان بورس و ناظر بازار

امروز در بازگشایی ســایـپـا ظلمی بزرگ صورت گرفت و حتی کار به نامه نگاری اعتراضی به ناظر بازار و مسئولان بورس انجامید

امروز خساپا قربانی رفتار سلیقه ای مسئولان بازار شد.

واقعاً با این شیوه بازگشایی با روح و روان و اعصاب سهامداران بازی کردن.~X(

خساپا را با محدودیت دامنه نوسان بازگشایی کردن تا با اینكار و صف خرید میلیاردی سهم ، باعث تحرک و رشد بازار و گروههای مربوطه شوند.

یعنی سایپا قربانی و پاسوز کلیت بازار و بقیه سهم ها شد.

باید ناظر بازار اجازه میداد که سهم بدون محدودیت باز بشود تا حداقل 50 و 70 درصد بالاتر عرضه و تقاضا صورت میگرفت.

خساپا در این مدت از رشد بازار جا مانده بود و حالا با این محدودیت بازگشایی، بقیه سهم ها و بازار را صف خرید کرد.

سایپا درست است که شده لیدر بازار ، اما خودش هیچ نفع و سودی از این لیدری و اخبار مثبت مجمع و تصمیمات شركت تا الان نبرده.

از چند روز پیش و هفته قبل رشد بازار و رشد گروه خودرویی ، علاوه بر موضاعات پسابرجام و عقد قرارداد با شركتهای خارجی، دلیل دیگر و مهمتر داشت و آن دلیل مهم اخبار مثبت سایپا و توضیحات و شفاف سازی شركت در نامه ارسالی به بورس در خصوص افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ، واگذاری و فروش املاک و دارایی ها ، افزایش سرمایه شركتهای زیرمجموعه و اخبار و تصمیمات و اتفاقات مثبت مجمع فوق العاده سایپا بود.

اما خود ساپیا که منشا و منبع این اتفاقات مثبت است از رشد و افزایش قیمت جا ماند. بقیه گروه خودرویی از کنار این موضوع سود بردن و رشد کردن.

باید قبول کنیم که در این برهه زمانی در حق سایپا ظلم شد. شركتی که بیشترین اخبار و اتفاقات مثبت در حول محور این شركت قرار است بیفتد.

مثال در مورد ظلم شدن به سایپا فراوان است: مثلاً چند روز قبل ناظر بازار سهم ورنا را با دامنه باز ، بازگشایی کرد و اجازه داد سهم با 72% قیمت بالاتر بازگشایی شود و بعد صف خرید سهم و صف خرید سنگین تر در روزهای آینده.

و یا سهم وساپا با 45% بالاتر بازگشایی شد و ادامه صف خرید

و یا همین شفارس ناظر بازار اجازه داد سهم بدون محدودیت دامنه نوسان با 106 % قیمت بالاتر باز بشود و یا کماسه بعد از مجمع با 70% قیمت بالاتر بازگشایی شد

پس چرا ناظر بازار در مورد خساپا سلیقه ای رفتار کرد و اجازه نداد سهم با دامنه باز ، بازگشایی شود.

سایپایی که همه اخبار و اتفاقات و تصمیمات مثبت و تاثیرگذار در صنعت خودرو قرار است در این شركت رخ دهد.

چرا برای رشد بازار و سایر سهم ها ، سایپا را سپر قرار دادید و از صف خرید میلیاردی خساپا برای رشد بازار استفاده میکنید.

گناه سهامداران سایپا چیست!!!!#:-S

مطمئن باشید که اگر سایپا امروز در زمان بازگشایی در تنگنا قرار نمیگرفت و ناظر بازار اجازه میداد که سهم بدون محدودیت دامنه نوسان با 50 % و 70 % بالاتر بازگشایی میشد، باز مجدداً برایش صف خرید سنگین تشکیل میدادن و همین محرک و کاتالیزور خوبی بود برای ادامه رشد بازار.

الان سایپا صف خرید بالای میلیارد دارد و اگر حقوقی روزانه عرضه نكند ، سهم در صف خرید مدتها قفل میشود و گره معاملاتی و بقیه ماجرا........

پی نوشت : پشت صف خرید میلیاردی خساپا ، بیش از دو میلیارد حجم تقاضا و دستور خرید پنهان و بالقوه وجود دارد.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10182

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                    اروم جان دلیل این است که سایپا صف خرید میلیاردی و 700 میلیونی دارد برای است که از رشد بازار جا مانده است و باید این عقب ماندگی قیمتی را جبران کند.
                    میدونم،اتفاقا من نظرم اینه که خساپا خیلی ارزنده هست حتی خودم تنها کسی بودم که تقریبا در ابتدای روند گفتم خساپا لیدر بازاره،حرف من اینه که وقتی خساپا جا برای رشد داره،بقیه وانميستن رشد اون رو نگاه کنند،من بعید میدونم ما شاهد این صحنه متضاد باشیم.بنظر من فردا خساپا صف خرید بمونه و وبصادر مثبت بشه بازار به احتمال 90درصد فشار خرید پیدا میکنه.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• vahid_sh
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 388

عرضه های سنگین تو خیلی از نمادها و محدوده مقاومتی هم بوده. مثلا مپنا محدوده 1000 یا بانک دی محدوده 180تا 185 و ... . حالا مهم اینه که این سهما میخوان پولبک کنن به مقاومت قبلی یا صرفا یکم درجا میزنن و دوباره رشد میکنن.:-/

نظر

• امیر حسین کمالی
                        عضو عادی
                        • Aug 2015
                        • 66

جناب اروم بورس با سلام لطفا نظرتان در مورد شپلی را هم بفرمایید. ممنون

نظر

• ابشار
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 1426

فردا حواسها به گروه قند وپالایشی وتک سهمای خاص چون لپارس وو.. باشه بقیه بازار تواصلاح ده درصدی فکر کنم بره ولی قدرت پول را هم باید در نظز گرفت چونواقعا ورود پول بالاست

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 839

من امروز ساعت 11 ونیکی و توریل رو در مثبت کامل فروختم و تبدیل کردم به مخابرات
                            ساعت 11:30 هم کار داشتم رفتم بیرون

عصر که اومدم بازارو چک کردم خیلی تعجب کردم
                            طرف اومده سهم رو در منفی 4.5 فروخته درحالیکه پایانی سهم مثبت 4 هست
                            یعنی دقیقا تو منفی روز شنبه یا یکشنبه فروخته

کاش تو بازار بودم استفاده میکردم
                            عرضه های آخر وقت فقط هیجانی بوده
                            اگر از ساعت 10 عرضه ها شروع میشد و برخی سهم ها به منفی میرسیدند طبیعی بود ولی این نوع فروش فقط جوگیری محض بوده

واقعا متاسفم
                            مطمئنا افراد فعال در بورس جز تحصیلکردگان این مملکت هستند وقتی چنین رفتارهای هیجانی و بی منطق از این گروه ببینیم اونوقت اصلا نباید دنبال دلیل باشیم که چرا سال 57 فلان شد یا چرا احمدی نژاد با پخش سیب زمینی در روستاها میلیونها رای جمع کرد

به اعتقاد من بسیاری سهم ها از قیمت امروز میتونن تا منفی 10 درصد هم ببینن ولی پایانیشون نه/// عمرن پایانی وبصادر زیر 110 بیاد حالا طرف امروز رو 107 تومنم میفروخته یا تجارت یا خکاوه یا خپارس
                            یا یا یا

من فعلن به این بازار امید دارم حداقل 2 هفته انتظار رشد از الان دارم

نظر

• kamran
                              عضو عادی
                              • Oct 2011
                              • 182

با سلام ، از دوستان عزیز کسی فیلتر حمایت و مقاومت نمادهای تابلو TSETMC رو دارد ؟

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                                من امروز ساعت 11 ونیکی و توریل رو در مثبت کامل فروختم و تبدیل کردم به مخابرات
                                ساعت 11:30 هم کار داشتم رفتم بیرون

عصر که اومدم بازارو چک کردم خیلی تعجب کردم
                                طرف اومده سهم رو در منفی 4.5 فروخته درحالیکه پایانی سهم مثبت 4 هست
                                یعنی دقیقا تو منفی روز شنبه یا یکشنبه فروخته

کاش تو بازار بودم استفاده میکردم
                                عرضه های آخر وقت فقط هیجانی بوده
                                اگر از ساعت 10 عرضه ها شروع میشد و برخی سهم ها به منفی میرسیدند طبیعی بود ولی این نوع فروش فقط جوگیری محض بوده

واقعا متاسفم
                                مطمئنا افراد فعال در بورس جز تحصیلکردگان این مملکت هستند وقتی چنین رفتارهای هیجانی و بی منطق از این گروه ببینیم اونوقت اصلا نباید دنبال دلیل باشیم که چرا سال 57 فلان شد یا چرا احمدی نژاد با پخش سیب زمینی در روستاها میلیونها رای جمع کرد

به اعتقاد من بسیاری سهم ها از قیمت امروز میتونن تا منفی 10 درصد هم ببینن ولی پایانیشون نه/// عمرن پایانی وبصادر زیر 110 بیاد حالا طرف امروز رو 107 تومنم میفروخته یا تجارت یا خکاوه یا خپارس
                                یا یا یا

من فعلن به این بازار امید دارم حداقل 2 هفته انتظار رشد از الان دارم
                                من هم ونیکی رو به صف فروش دادم من هر چر چی اردر گذاشتم 191 بهم دادن در صورتی که پایانی 204 بود!

نظر

در حال کار...
                                X