کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رودل عزیز
بیش از ده روز پشت سر هم صف خرید بود بذار یه روز هم صف فروش بشه،ولله.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
امیدم به خودروست،فقط خودرو میتونه گروه خودرو رو برگردونه،خود سایپا هم داره از خودرو تاثیر میگیره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
با وجود اینکه بیشتر خودروییها در منفی و یا صف فروش هستند ولی من از هیچ چیز نمیترسم،ولی ناراحتم از اینکه میتونستم در قیمت های پایین خساپا بخرم ولی بجاش خکاوه خریدم ولی عیبی نداره.
خساپا اگه به محدوده 180 تا 185 تومن بیاد برای خرید خیلی خوبه.
تمام رشد بازار بورس فقط بخاطرفرا رسیدن 22 بهمن بود؟ پس میتوان نتیجه گرفت که این بازار تابع سلیقه های شخصی و دولتی است نه ارزش واقعی سهام .......جای تاسف دارد؟؟؟
خساپا داره دوباره صف خرید میشه،میخوام ببینم اینایی که تو صف فروش خکاوه هستند تا کجا میتونند قیمت رو پایین بیارند؟
صف فروش رو هم برداشتند.بورس جای هیجان نیست.سهم ده روز صف خرید بوده بذار یکی دو روز هم صف فروش بشه مگه چی میشه؟!
اوناییکه میترسند بفروشند،من هنوز با سهمم ولی هر کسی قصد خرید خودرویی داره خودرو و خساپا هم خیلی خوبند البته پله ای بخرندهرچقدر پایینتر اونقد ربهتر.
سجاد بیک: اینجوری که بوش میاد رفتیم برای اصلاح. نظر شما چیه؟
از نظر من اون گروههایی که روند صعودی قویی دارند مثل خودرویها اصلاح نمیتونه زیاد عمیق باشه یکی دو روز همین.من اینطور فکر میکنم حتی امروز هم خریدار دارند
نظر