orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : orumbourse channel

این توجیه رو که ملت برای جور کردن پول فجر سهم فروختن رو با احترام قبول ندارم
    مهمترین خبر دیروز کاهش سود بانکی بود و من هم خیلی خوشحال شدم ولی وقتی دیدم تو کانالهای تلگرامی بورسی به شدت تبلیغ این رو می کنند که فردا بازار می ترکونه و ال و بل شکم بیشتر شد چون معمولا خبری بیاد که خیلی مهم باشه برادرا اول میشینن خریداشونو تکمیل می کنند بعد بوق میزنن
    فروش وبصادر و خودرو رو دست کم نمیشه گرفت خیلی فروختن وبصادر الان چند میلیارد شده تو این چند وقت؟
    به نظرم احتمال این که تا نیمه دوم اسفند نوسانی و نزولی باشه رو باید در نظر بگیریم به هر حال اونهایی هم که قراره پولشون رو از بانک خارج کنند نمیان برن تو صف خساپا باید خیلی از سهم ها براشون جذابیت داشته باشه
    حداقل من خودم هم چنان 40 درصد نقد موندم

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 2124

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      این توجیه رو که ملت برای جور کردن پول فجر سهم فروختن رو با احترام قبول ندارم
      مهمترین خبر دیروز کاهش سود بانکی بود و من هم خیلی خوشحال شدم ولی وقتی دیدم تو کانالهای تلگرامی بورسی به شدت تبلیغ این رو می کنند که فردا بازار می ترکونه و ال و بل شکم بیشتر شد چون معمولا خبری بیاد که خیلی مهم باشه برادرا اول میشینن خریداشونو تکمیل می کنند بعد بوق میزنن
      فروش وبصادر و خودرو رو دست کم نمیشه گرفت خیلی فروختن وبصادر الان چند میلیارد شده تو این چند وقت؟
      به نظرم احتمال این که تا نیمه دوم اسفند نوسانی و نزولی باشه رو باید در نظر بگیریم به هر حال اونهایی هم که قراره پولشون رو از بانک خارج کنند نمیان برن تو صف خساپا باید خیلی از سهم ها براشون جذابیت داشته باشه
      حداقل من خودم هم چنان 40 درصد نقد موندم

بازار سنگین شده و مثل سابق نیست سرمایه زیادی داخلش تزریق شده و الان معمولا دیرتر نسبت به برخی اخبار واکنش نشون میده و در ضمن هر کسی استراتژی و اهداف مربوط به خودش رو داره و نسبت به استراتژی اش باید پایبند باشد تا دچار ضرر و زیان نشود..
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• meisam_em
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 2124

امروز دو خبر مهم داشتیم یکی کاهش نرخ سود بانکی از 20 درصد یه 18 درصد و دیگری عرضه اولیه فجر ، خبر اول که مثل مکمل که تو باک خودرو میریزید می تونه سرعت حرکت بورس رو بیشتر کنه و شتاب بیشتری بهش بده چون دیگه با این گشایشی که در فضای اقتصادی و سیاسی کشور ایجاد شده و صحبتهای رئیس جمهور ، وزیر اقتصاد ، وزیر صنعت ، رئیس بورس و ... که سال آینده رو سال جهش اقتصادی نام گذاری کردن پول تو بانک گذاشتن که تازه می خواد از 4 ماه آینده به نرخ تورم نزدیک بشه یعنی یه چیزی بین 12 تا 15 درصد اصلا صرفه اقتصادی نداره و قطعا خیلی از این پولها وارد بورس میشه چون اگه الان وارد نشن جا میمونن چون خیلی از سهام دیگه به حداکثر رشدشون میرسن پس باید الان وارد بشن و خبر دوم هم اگه سهامداران الکی جو ندن 250 میلیارد تو این بازار نقدینگیه زیادی نیست پس همچنان سهامداری کنید باشد که رستگار شوید .

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

میثم جان پولهای زیادی که تو بانکند اگر بخوان خارج شن به نظر مقصد 70-80 درصدشون ملک و مسکن هست نه بازار بورس
          از جمعیت 80 میلیونی ایران درصد بسیار پایینی در بازار بورس فعالند.
          واقعیت اینه من خیلی ها رو می شناسم که میلیاردها پول رو تو بانک خوابوندن منتظر قیمت مناسب خرید ملک هستن
          البته به نظرم 5 درصد این پولهای خروجی بیاد بورس حسابی عالی میشه

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 2124

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            میثم جان پولهای زیادی که تو بانکند اگر بخوان خارج شن به نظر مقصد 70-80 درصدشون ملک و مسکن هست نه بازار بورس
            از جمعیت 80 میلیونی ایران درصد بسیار پایینی در بازار بورس فعالند.
            واقعیت اینه من خیلی ها رو می شناسم که میلیاردها پول رو تو بانک خوابوندن منتظر قیمت مناسب خرید ملک هستن
            البته به نظرم 5 درصد این پولهای خروجی بیاد بورس حسابی عالی میشه
            بهر حال مطمئنم در میان مدت تاثیر خوبی روی رشد بورس خواهد داشت ...مهم اینست که چشم انداز و اینده اقتصادی کشور و بازار بورس فعلا خوب هست.

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

با کمال احترام کاهش یکی دو درصد سود بانک نمیتونه باعث ایجاد تکانه شدید در بورس بشه.

کسانی که دارای رانت بودن از قبل میدونستن که سود کم میشه اگر قصد خرید و ورود پول به بورس داشتن زودتر از اینا اینکار را می کردند.

به نظرم امروز باید حدود 200 میلیارد از بازار می رفت که واسه فجر مصرف بشه. اونایی هم که فروشنده بودن فروختن پس به نظرم فشار فروش گرفته شد.
              Honesty is the best policy

نظر

• meisam_em
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 2124

شاخص کل بورس و اوراق بهادار در پایان معاملات امروز ، با ۲۳۵ واحد کاهش در رقم ۷۷۱۴۱ واحدی متوقف شد . بیش از ۶۰% از نمادهای بورسی امروز را با افت قیمت پشت سر گذاشتند. حجم معاملات بورس به استثنا معاملات بلوکی به ۱۷۹۵ میلیون سهم، ارزش معاملات به ۴۶۶ میلیارد تومان و ارزش بازار به ۳۳۰ هزار میلیارد تومان رسید.

شاخص کل فرابورس در پایان معاملات امروز ، با ۰.۶ واحد کاهش در رقم ۸۱۰ واحدی متوقف شد . بیش از ۶۵% از نمادهای فرابورسی امروز را با افت قیمت پشت سر گذاشتند. حجم معاملات فرابورس به استثنا معاملات بلوکی به ۲۵۱ میلیون سهم، ارزش معاملات به ۷۶.۳ میلیارد تومان و ارزش بازار به ۵۵ هزار میلیارد تومان رسید .

بیشترین اثر منفی بر افت شاخص نیز توسط نمادهای پارسان ، اخابر ، فملی ، وبملت رقم خورد .

نظر

• ashkan zandi
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1129

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post

به نظرم شما از اون آدمایی هستی که بدون فهمیدن منظور طرف فقط میخوای جواب بدی
                  فونت درشت بیشتر به دلیل تعجب بود نه چیز دیگه ای
                  بهتره اول منظور طرف رو بفهمی بعد پست بزنی
                  هنوز به درجه اعلای هاله نور و خواندن ذهن طرف نرسیدم

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3237

این بازار نشون داد پایین زیاد نداره اگر بفجر را با مبین مقایسه کنیم خواهیم دید زمان عرضه مبین بازار از هم پاشید ولی امروز بازار مقاومت خوبی نشان داد . همچنان صفهای خرید برخی سهام پابرجا ماند و برخی دیگر مثبتهای کم در حد یکی دو درصد خوردند من که امروز را فرصت خرید می دانم .زمان خوبی برای خرید سهامی که در روزهای معمولی در صف خرید قفل بودند.

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

آقا راجع به شتوکا ، وتوکا نظرتون چیه؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10175

باید در مورد منفی امروز شاخص بیشتر تامل کنیم،درحالیکه انتظار داشتیم مثبت زیاد بخوریم با منفی روبرو شدیم،هر چند اندک بود ولی این موضوعی نیست که بشه بسادگی از کنارش رد شد.حداقلش نشانه اینه که بازار در سهم های تاثیرگذار بر شاخص کمی فشار فروش داره.
                        دیتای جدید شاخص رو نگرفته ام ولی از منفی امروز شاخص حس بدی بهم دست داد.
                        کف دو روز پیش شاخص76467 واحد بوده نباید این کف رو با یه شمع نزولی بلند بشکنیم ،شکست این کف با اون شرایط زیاد خوب نیست.تشکیل یک دو سه نزولی در زمانیکه رشد خیلی سریعی داشتیم خبر خوبی نیست.
                        اگر زیر 76400 اومدیم و متعاقبش 75800 واحد رو هم شکستیم باید برای 73 هزار تا آماده باشیم.فعلا اتفاق نگران کننده ای نیفتاده ولی سیگنال خفیف منفی داده،اگر اون شرایطی که گفتم اتفاق بیفته حداقلش اینه که ابتدا در خریدها احتیاط بکینم و سپس برای فروش دنبال فشار فروش روی سهام باشیم.
                        فعلا بازار رو رصد میکنیم.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/16, 16:51.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• احسان147
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 937

گنگ خواب ديده, [۱۶.۰۲.۱۶ ۱۵:۳۴]
                          سلام و وقت بخیر

در مورد کاهش نرخ سود بانکی می خواستم چند نکته را عرض کنم :

دیشب یه سوال کردم از خدمت دوستان : اینکه حجم سپرده های موجود در بانک ها چقدر هست؟

جواب : نزدیک به نهصد هزار میلیارد تومن ، دقت بکنید: نهصد هزار میلیارد تومن !!! یک در صد این پول می شود نه هزار میلیارد تومن
                          بعضی دوستان فکر می کنند با کاهش نرخ سود همه سپرده ها باید خارج بشوند و وارد بازار های رقیب شوند، دقت بکنید صرفا نیم درصد از منابع بانکی می تواند شاخص را شش رقمی بکند

سپرده های بانکی ترکیب خاصی دارند و حتی با کاهش نرخ سود به پانزده درصد نیز ، خروج سپرده از بانک ها شاید به اون صورت ملموس نباشد.
                          ضمنا صرفا کاهش نرخ سود دلیل لازم و کافی برای خروج سپرده ها از بانک ها نیست ، باید در بازارهای موازی جذابیت وجود داشته باشد ، والا در شرایط فعلی که مسکن ، تولید ، ارز و طلا بازدهی زیادی ندارند و در رکود هستند ، و بورس هم گنجایش و ظرفیت بالایی ندارد، با کاهش دو درصدی سود بانکی خروج منابع اصلا معنی دار نخواهد بود.

یه بخشی از نقدینگی اقتصاد اصطلاحا سیال هست و دنبال سود بالاتر در هر بازاری ، این نقدینگی تو این سالها عمدتا جذب بانک ها شد و اگر هم منابعی خارج شود همان منابع سیال خواهد بود که از بانک خارج و جذب بورس و سایر بخش ها خواهد گردید، که آن هم در هر شرایطی بیست درصد منابع بانک ها نمی شود. و بخش عمده ای از منابع بانکی که منابع سنتی سیستم هست خارج نمی شود.

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3237

سجاد عزیز تصور من واسه منفی امروز فراهم کردن نقدینگی واسه خرید بفجر هستش. حالا فردا بهتر میشه بررسی کنیم.تلقی من این بود یه عده ای دنبال فروش اون هم به اندازه نیازشون بودند .

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                              سجاد عزیز تصور من واسه منفی امروز فراهم کردن نقدینگی واسه خرید بفجر هستش. حالا فردا بهتر میشه بررسی کنیم.تلقی من این بود یه عده ای دنبال فروش اون هم به اندازه نیازشون بودند .
                              ممکنه اینطور باشه ولی یه تریدر باید مواظب کوچکترین تحرکات مثبت و منفی هم باشه.فعلا این منفی امروز رو بعنوان یه سیگنال منفی خفیف در نظر میگیریم، ادامه دار باشه خوب نیست.
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کاران
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 94

سلام بر سجاد گرامی و تشکر بابت لطفتون
                                راجع به خکاوه خیلی بحث شد . فقط میخواستم بپرسم نزدیکتزین حمایتی که باید بهش واکنش نشون بده کجا میبنیش و احتمال میدی کجا و کی برگرده
                                و یه خواهشی داشتم اگه امکان داره بعد از اینکه سهمیتو فروختی ومطمئن شدی مشکلی برای فروش خودت پیش نمیاد اینجا هم اعلام کنی
                                خوشحالم که با خکاوه هنوز هستی چون من خودم میخواستم رو 167 بفروشم چون حدس میزدم حول حوش 169 یه فشار عرضه ای باشه
                                ولی الان که میدونم با سهم هستی برام قوت قلب
                                در ضمن تو ای 5 6 سالی که تریداتو به صورت کلی دنبال میکردم از نحوه جابجا کردن سهمات خیلی خوشم میومد
                                سجاد جان یه مقدار پول تا شنبه گیرم میاد. حقیقتش تو این دو سال اخیر خیلی توون دادم.میخواستم با مسئولیت خودم یه سهم ویژه ای مثل شپلی یا ذوب یا خوساز(که البته با تحلیل خودم سود خوبی ازش گرفتم،ولی هنوز نمیتونم به تحلیل های خودم خیلی محکم استناد کنم)که چارتش به قول معروف با لبات بازی میکنی معرفی کنی
                                اگه یه همچین لطفی بکنی سپاسمندی من با نوشتن قابل انتقال نیست

نظر

در حال کار...
                                X