orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
    وساخت ، ثنوسا با این همه دارایی های بورسی و غیر بورسی و شركتهای زیرمجموعه ای که دارن، به نظرم توانایی رشد و افزایش قیمت داره

کسی میدونه که الان NAV این دو سهم چند است؟؟؟ و ونوین و کرمان و سایر شركتها چه تاثیری در ارزش ذاتی وساخت ، ثنوسا داره؟؟
    درود
    وساخت:
    سال 1392 ناو سهم بود....2660 ت طبق براورد جناب سعید درخشانی
    سال 1395 ناو سهم طبق براورد بورس 24 بوده....471 ت....
    زیر 65% ارزش ذاتی ..../////////
    ونوین :
    ؛ یعنی 32.5 درصد مالکیت و ارزش بازار 3300 میلیارد تومانی فقط روی تابلو 1100 میلیارد تومان می ارزد ولی کسی بلوک مدیریتی رو به قیمت تابلو به فروش نمیرسونه بنده برای اینكه محاسباتم بدبینانه باشه فرض میکنم فقط 30 درصد بالاتر از تابلو معامله بشه در حالیکه همین بانک اقتصاد نوین سال بعد شاید خودش بالای 500 تومن باشه با ارزش بازار بیش از 5 هزار میلیارد تومنی ..
    با این حساب 1430 میلیارد تومن دارایی وساخت از محل ونوین می باشد . البته اگر بخواهیم ارزش ذاتی ونوین رو حساب کنیم باید اعداد بالاتری بگذاریم ولی برای رعایت این طرف صورت مسئله نیز که حكایت از افزایش سود اوری بانكها با توجه به رشد نقدینگی هست بنده ارزش ونوین شركت وساخت رو 1600 میلیارد تنها اندکی بالاتر از قیمت تابلو میگذارم .
    کرمان :
    ارزش بازار این شركت در حال حاضر 220 میلیارد هست ولی اگر بخواهیم این رو نیروگاهی ببینیم و با مپنا مقایسه بكنیم حداقل دو برابر این رقم باید ارزش داشته باشد ! بنده ارزش ذاتی کرمان رو میگیرم 400 میلیارد تومن ( حداقل ) که 27.5 درصد برای وساخت می باشد که روی تابلو میشه 110 میلیارد تومن و چون اینم مدیریتی هست حداقل بیست درصد بالاتر محاسبه میکنم یعنی 132 میلیارد تومن از محل کرمان برای وساخت .
    بررسی شده توسط جناب درخشانی......

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

سلام بر شما جناب اروم بورس ظهر بخیر.....اگر مقدور هست میشه بفرمایید تکنیکالی و رانتامنتالی وضعیت کوتاه مدت یعنی تا 2 ماه اینده سهم خزامیاد به کدام سمت و چه قیمت های میل مینماید...با تشکر

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10175

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
        سلام بر شما جناب اروم بورس ظهر بخیر.....اگر مقدور هست میشه بفرمایید تکنیکالی و رانتامنتالی وضعیت کوتاه مدت یعنی تا 2 ماه اینده سهم خزامیاد به کدام سمت و چه قیمت های میل مینماید...با تشکر
        درود بر شما
        یه تحلیل ازش امروز در تایپک خزامیا گذاشته ام.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

ایا خودتان قصد ورود داشته یا دارید در این قیمت ها ؟؟؟ من فاسمین رو در 272 خارج و وارد خزامیاد شدم 113 تومن

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2577

وساخت ، ثنوسا با این همه دارایی های بورسی و غیر بورسی و شركتهای زیرمجموعه ای که دارن، به نظرم توانایی رشد و افزایش قیمت داره

کسی میدونه که الان NAV این دو سهم چند است؟؟؟ و ونوین و کرمان و سایر شركتها چه تاثیری در ارزش ذاتی وساخت ، ثنوسا داره؟؟
            وساخت

به نقل از جناب مهدی ساسانی
            ///////////////////////////////////////

#وساخت مالک شركتهای زیر است طبق آخرین پورتفوی :

شركت تامین مسكن جوانان 98 درصد
            شركت تامین مسكن نوین 98 درصد
            شركت پشتیبان ایجاد ساختمان 56 درصد
            نوسازی و ساختمان تهران- ثنوسا 54 درصد

که هر کدام از این شركتها در پورتفوی خود به مقدار زیر ونوین دارند :
            وساخت = 1074011395
            تامین مسكن جوانان = 964000000
            تامین مسكن نوین = 426000000
            پشتیبان ساختمان = 263000000
            ثنوسا = 767000000

و با توجه به مالکیت وساخت روی این شركتها در حال حاضر وساخت به صورت تقریبی مالک 2998000000 سهم از بانک اقتصاد نوین, یا به عبارت دیگر مالک 27 درصد از ونوین است

27 درصد از ونوین طبق قیمت امروز تابلو ارزشی برابر با 749 میلیارد تومان دارد که اگر این قیمت بر تعداد کل سهم وساخت تقسیم شود, در دل هر سهم وساخت 6875 ریال ونوین خفته است

همان طور که استحضار دارید علاوه بر شرایط عمومی و خاص بازارها و تابلوهای مختلف بورس اوراق بهادار تهران، شرایط اختصاصی برای پذیرش موسسات و نهادهای مالی مانند بانک‌ها و بیمه‌ها وجود دارد. بر اساس دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار تهران،‌ نقل و انتقال سهام بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی دارای مجوز از بانک مركزی باید طوری باشد

که در هیچ زمان،‌ سهامداری با مالکیت بیش از 10 درصد در ترکیب مالكان آن حضور نداشته باشد. البته بر اساس همین دستورالعمل، مالکیت بیش از 10 درصد سهام بانک یا موسسه اعتباری موكول به موافقت بانک مركزی و اطلاع بورس است

بنابراین مدتهاست وساخت به دنبال فروش این 17 درصد از ونوین است و بازی همچنان ادامه دارد

همچنین ماده 5 قانون اصلاح موادی از قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مقرر ‌کرده سقف مجاز تملک سهام به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم برای هر شركت سهامی عام یا تعاونی سهام عام یا هر موسسه و نهاد عمومی غیر‌دولتی 10 درصد و برای اشخاص حقیقی و سایر اشخاص حقوقی 5 درصد باشد.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10175

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
              ایا خودتان قصد ورود داشته یا دارید در این قیمت ها ؟؟؟ من فاسمین رو در 272 خارج و وارد خزامیاد شدم 113 تومن
              نقد زیاد ندارم ولی اندکی از تعداد سهام سبد رو قربانی خرید خزامیا خواهم کرد.
              البته خودرو داشتم درست در شروع روند خریدم اون زمان مثل الان هیاهو نبود منم با سود اندکی فروختم ولی این استارت گروه امیدوار کننده هست.
              فردا خزامیا بالا نره،شاید بشه زیر 110 تومن خریدش البته شاید.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7515

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                نقد زیاد ندارم ولی اندکی از تعداد سهام سبد رو قربانی خرید خزامیا خواهم کرد.
                البته خودرو داشتم درست در شروع روند خریدم اون زمان مثل الان هیاهو نبود منم با سود اندکی فروختم ولی این استارت گروه امیدوار کننده هست.
                فردا خزامیا بالا نره،شاید بشه زیر 110 تومن خریدش البته شاید.
                خودرو زامیاد و سایپا یه کمی مشکوک می زنند
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10175

این حقوقی غالبر امروز واقعا حرکت ناجوانمردانی انجام داد.سهم بالای 180 تومن بود ،نفروخت اومد روی 176 تومن در منفی 300 هزار تا فروخت ولی عیبی نداره این روزها هم میگذره

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

در سه روز اخیر 28 میلیون از 33 میلیون عرضه اولیه بکهنوج معامله شده
                    و نسبت فروشنده به خریدار هفت به یک بوده که نشان از قدرت بیشتر خریداران داره
                    به نظر من حداقل یه 15-20 درصدی میتونن تکونش بدن

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7515

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                      نسبت خریدار به فروشنده در روزهای بعد از عرضه اولیه قابل استناد نیست . درود
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                        درسته به دلیل فروشندگان 500 تایی در عین حال حقوقی ها در این سه روز 6.8 میلیون هم خریدن

من خریدم به امید نوسان فردا با حد ضرر 960

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7515

درسته به دلیل فروشندگان 500 تایی در عین حال حقوقی ها در این سه روز 6.8 میلیون هم خریدن

من خریدم به امید نوسان فردا با حد ضرر 960
                          آفرین، باور کن خوشحال شدم که سوء برداشت نکردید ما اینجا جمع هستیم که به غنی شدن بحث ها کمک کنیم . درود

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

آفرین، باور کن خوشحال شدم که سوء برداشت نکردید ما اینجا جمع هستیم که به غنی شدن بحث ها کمک کنیم . درود
                            سو برداشت دلیلی نداره نظر منطقی محترمه

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

سو برداشت دلیلی نداره نظر منطقی محترمه

اجازه دهید سخن شما را تکمیل کنم هر نطری که مرتبط به بحث باشه و با احترام بیان بشه محترمه ، چون قید منطقی نسبی است و می تونه برحسب فرد ، شرایط ، علایق و ... متفاوت باشه ( البته در مفام بحث و تبادل نظر و .... ) . درود

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

من رو ولغدر نظرم خیلی مثبته چند وقته دارم میخرم

جناب اروم بورس نظر شما چیه رو ولغدر؟

نظر

در حال کار...
                                X