orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
    استاد منو تحریک میکنی سکرد با سشرق 107 تومنی عوض کنم
    من هنوز سهامدارم،شما هم با قبول مسئولیت خرید و رعایت حد ضرر و مدیریت سرمایه میتونید اقدام کنید.بعید میدونم زیر 100 تومن بیاد.حد ضرر 88 تومن.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Francis
      عضو فعال
      • Jan 2016
      • 328

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      دوستان امروز هم این سیستم تدبیر دچار مشکل هست کارگزاری هم که فقط میگه شرمنده ، ایا دوستان دیگر که با تدبیر کار می کنند امروز مشکل دارند ؟
      من از کارگزاریم راضیم و میدونم این مشکل به اونها مربوط نمیشه اما جدی دنبال یه کارگزاری خوب دیگه میگردم که با سیستم دیگه ای کار کنه چون واقعاً میتونه ضرر سنگین بزنه.

کسی اگه کارگزاری خوبی میشناسه لطفاً معرفی کنه

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• danaisp
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 111

سلام آقا سجاد ... یه سوال داشتم قیمت جهانی و لحظه ای منگنز را از کجا ببینیم .اگه سایتی سراغ داری ممنون میشم لینکش را بذاری ..مرسی

نظر

• arman10
            عضو عادی
            • Mar 2012
            • 226

دوستان منم با مفید کار می کنم ولی چون حق تقدم های استفاده نشده را کار نمی کنه تا کنون ضرر سنگینی به من زده می خوام عوضش کنم به نظرتون آگاله چطوره یا یه کارگزاری دیگه؟؟؟؟؟ سپاس

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
              سلام آقا سجاد ... یه سوال داشتم قیمت جهانی و لحظه ای منگنز را از کجا ببینیم .اگه سایتی سراغ داری ممنون میشم لینکش را بذاری ..مرسی
              درود

این سایت قیمت جهانی منگنز رو نشون میده ولی من تا حالا تعقیبش نکرده ام.

من تمامی قیمت های جهانی رو از لینک زیر تعقیب میکنم ،هم همه چی داره از فلزات و نفت گرفته تا قیمت شکر و فارکس و هم لحظه ای قیمت معامله رو نشون میده.

http://www.investing.com/

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

شاخص گروه خودرو

شاخص گروه خودرو الان روی 21500 واحد قرار داره،بنظر میاد شاخص گروه خودرو در یک کانال صعودی که شیب ملایمی داره فعلا نوسان میکنه ولی احتمال اینکه اینبار در برخورد با سقف کانال که محدوده 30500 تا 31000 واحد می باشد،بتونه خودش رو از این کانال به طرف بالا خارج کنه،بالاست.
                من احتمال میدم هفته آینده هفته خوبی برای گروه خودرو باشه.ضمن اینکه اعتقاد دارم در هفته آینده ممکنه روزهایی داشته باشیم که شاخص بتونه بالای 500 واحد مثبت هم به خودش ببینه.
                تا ببینیم چی میشه.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

سلام صبح شما بخیر
                  مقداری سهم وساپا دارم نظرتون روش مثبته؟

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                    سلام صبح شما بخیر
                    مقداری سهم وساپا دارم نظرتون روش مثبته؟
                    با حد ضرر 110 تومن نگه دار،با شکست 130 تومن سیگنال صعود میده.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      اونایی که میخوان شلیا در سبدشون باشه دو پله از سه پله مورد نظرشون رو در صورت رسیدن قیمت به محدوده 152 تا 147 تومن بخرند اون یه پله باقی مونده رو بذارند یا در صورت شروع روند صعودی و یا در صورت افت از این محدوده بخرند.فعلا قیمت روی 157 تومن هست.
                      البته هر کاری میکنید با مسولیت خودتون بکنید من فقط روش خرید رو گفتم. فردا نگید اورم بورس شما گفتید.
                      به قیمت مورد نظر من رسید ولی چون اون بالا کمی دستکاری در معاملات عادیش شد شاید از این هم پایینتر هم بره مثلا 150 تومن البته شاید.
                      دیگه نمیشه دستشون رو در روند یکی دو روزه خوند. حدسم اینه که ممکنه شیب ملایم منفی با معاملات کسل کننده ای در روند کوتاه مدت یکی هفته ای داشته باشه.
                      واقعا حیف این شلیا رو خیلی زود با سود اندک فروختم،ببین قیمتش تا کجا رفته!
                      هر وقت به سهم خودتون اعتقاد کامل داشتید فقط سهامداری کنید.

نظر

• arman10
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 226

اروم عزیز با سلام و احترام
                        غالبر به دلیل خاطرۀ خوبی که ازش دارم و ملاحظۀ شرایط کنونی سهم که کطبس 170 تا 180 تومانی را تداعی می کند در سبد دارم و زیر 175 بر آن می افزایم .... به نظرم شناوری سهم بالا است به همین دلیل با این حجم ها بازم راه نمیفته ... ولی روزی نوبت به این فسقل هم خواهد رسید...

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط arman10 پست شده است View Post
                          اروم عزیز با سلام و احترام
                          غالبر به دلیل خاطرۀ خوبی که ازش دارم و ملاحظۀ شرایط کنونی سهم که کطبس 170 تا 180 تومانی را تداعی می کند در سبد دارم و زیر 175 بر آن می افزایم .... به نظرم شناوری سهم بالا است به همین دلیل با این حجم ها بازم راه نمیفته ... ولی روزی نوبت به این فسقل هم خواهد رسید...
                          آرمان عزیز درود
                          میدونی من بدلیل اینکه مسئولیت برام نیاره قیمت هدف غالبر رو اندک 300تومن میگم ولی باور کنید هدفش بالای 600تومنه.این فقط 54تومن سودانباشته داره شاید سال بعد یه افزایش سرمایه از طریق سود انباشته و آورده نقدی بده.یه کارخانه هم تولیدش متوقف شده،شاید بخواد اونو بفروشه.نمیدونم بهرحال مزیتای بنیادی قابل توجهی داره.منتظر عبور از 190تومن هستم بعید میدونم تا شروع روند صعودی بخواد منفی شه زیر 160بیاد.
                          ببینیم چی میشه.

نظر

• لوئیز
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 81

سلام اروم بورس عزیز نظرت در مورد وشمال چیه؟

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

آرمان عزیز درود
                              میدونی من بدلیل اینکه مسئولیت برام نیاره قیمت هدف غالبر رو اندک 300تومن میگم ولی باور کنید هدفش بالای 600تومنه.این فقط 54تومن سودانباشته داره شاید سال بعد یه افزایش سرمایه از طریق سود انباشته و آورده نقدی بده.یه کارخانه هم تولیدش متوقف شده،شاید بخواد اونو بفروشه.نمیدونم بهرحال مزیتای بنیادی قابل توجهی داره.منتظر عبور از 190تومن هستم بعید میدونم تا شروع روند صعودی بخواد منفی شه زیر 160بیاد.
                              ببینیم چی میشه.
                              درود
                              این سهم بازیگر خاص خودش را دارد...
                              ۱۰۰% از محصولات این شرکت در داخل کشور تولید می شود و به فروش می رسد و صادرات یا واردات ندارد. همچنین ۴۱% از کل فروش شرکت مربوط به پنیر و ۳۱% آن شیر استریل می باشد. مابقی محصولات ۲۷ درصد از کل فروش را شامل می شوند. نرخ های فروش سال جاری نیز عینا بر اساس نرخ های دوره ۹۴ در نظر گرفته شده است...
                              شرکت امسال برنامه دریافت ۴۰ میلیارد ریال وام به منظور خرید ماشین آلات خط تولید داشت که امیدوارم موفق به دیافت آن بشه....
                              آخرین مرحله افزیش سرمایه شرکت در تاریخ ۹۲٫۰۷ به میزان ۴۶۸% از محل تجدید ارزیابی و اندوخته صورت گرفته است. سرمایه شرکت در حال حاضر ۲۵۰،۰۰۰ میلیون ریال می باشد....
                              اهمیت این صنعت بر کسی پوشیده نیست و همیشه تقاضا برای محصولات ان هست...
                              و چون وابستگی زیادی به واردات ندارند همیشه از حاشیه سود امنی برخوردار هستند...
                              در هر حال این سهم جزء سهام گروه سرمایه ای است که سرمایه را چند برابر می کند...البته با دید میان مدت

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

انتظار وزیر انرژی عربستان از قیمت نفت

وزیر انرژی عربستان از دیدار با الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه در آینده نزدیک خبرداد و گفت: رسیدن قیمت نفت به ٦٠ دلار تا پایان سال ٢٠١٦ غیرقابل تصور نیست.

کد خبر: ۶۳۱۲۱۵

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۸ 11 October 2016

امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 2838

وزیر انرژی عربستان از دیدار با الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه در آینده نزدیک خبرداد و گفت: رسیدن قیمت نفت به ٦٠ دلار تا پایان سال ٢٠١٦ غیرقابل تصور نیست.

به گزارش ایسنا، شبکه خبری بلومبرگ گزارش داد: خالد الفالح، وزیر انرژی، صنعت و منابع معدنی عربستان سعودی، در کنگره جهانی انرژی در شهر استانبول ترکیه گفت: قیمت هر بشکه نفت ممکن است تا پایان سال ٢٠١٦ به ٦٠ دلار افزایش یابد.

ریاض و ١٣ عضو دیگر سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک)، در نشست فوق العاده هفتم مهرماه (٢٨ سپتامبر) الجزایر درباره کاهش سقف تولید کشورهای عضو به ٣٢ میلیون و ٥٠٠ هزار بشکه تا ٣٣ میلیون بشکه در روز به توافق اصولی دست یافتند.

هدف از این تصمیم، تسریع روند جاری کاهش ذخیره سازی های مازاد نفت و بازگرداندن توازن به بازارهای نفت خام است.

به گفته وی، رسیدن قیمت نفت به ٦٠ دلار تا پایان سال جاری غیرقابل تصور نیست. بازار نفت از سال ٢٠١٤ که عربستان سعودی، اوپک را به کنار گذاشتن سقف تولید برای حفظ سهم بازار، ترغیب کرد، تغییر یافته و اکنون زمان دست زدن به اقدام متفاوتی است.

نخستین اظهار نظر وزیر انرژی عربستان از هنگام توافق اخیر الجزیره، نشانگر تغییر قابل توجهی در راهبرد عربستان در کنار گذاشتن تولید نامحدود و افسار گسیخته است که جزئیات آن در نشست آینده ٣٠ نوامبر (١٠ آذرماه) اوپک در وین، مشخص خواهد شد.

الفالح افزود: این کشور به عنوان بزرگ‌ترین صادر کننده نفت جهان، با دیگر تولیدکنندگان برای تعیین سقف تولید همکاری خواهد کرد و به دستیابی به توافقی در این باره تا ماه نوامبر امیدوار است. هر چند اوپک نباید به اقدامی غیرمنتظره برای بازار جهانی نفت، دست بزند.

تمایل غیر اوپکی ها برای محدود کردن تولید نفت
                                وی، با توجه به ابراز تمایل بسیاری از تولید کنندگان غیر عضو اوپک برای همکاری درباره محدود کردن سقف تولید، گفت: در روزهای آتی با (الکساندر نواک) همتای روس خود، دیدار و مذاکره خواهم کرد.

الفالح تصریح کرد: ریاض آماده هر توافقی درباره قیمت نفت است و هیچ علتی برای نگرانی درباره بودجه این کشور وجود ندارد.

این در حالی است که کسری بودجه عربستان سعودی در سال گذشته میلادی (٢٠١٥) به ١٦ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور رسید و امسال (٢٠١٦) در حدود ١٠٠ میلیارد دلار است.

وزیران و مقام‌های بلندپایه نفتی برخی از مهم ترین کشورهای تولید و صادر کننده نفت جهان در کنگره جهانی انرژی استانبول ترکیه گردهم آمده اند.

با توجه به این که قیمت نفت شاخص برنت کمتر از ٥٢ دلار برای هر بشکه یعنی نصف قیمت در میانه ٢٠١٤ است، کشورهای نفت خیز از عربستان سعودی تا روسیه زیر فشار مالی و کسر بودجه قرار گرفته اند و این در حالیست که شرکت های عمده نفتی آماده کاهش میزان سرمایه گذاری‌هایشان در صنعت نفت برای سومین سال پیاپی می شوند.

نظر

در حال کار...
                                X