کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردا احتمالا بازار کسل کننده ای رو شاهد خواهیم بود.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
از نظر من هنوز رالی صعودی پالایشی ها تموم نشده ولی ممکنه نوسانات منفی داشته باشند.
اونایی که دید میان مدت دارند با رعایت حد ضرر سهامداری کنند.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خزامیا چنانچه زیر 110 تومن اومد در محدوده 108 تا 105 تومن برای سرمایه گذاری میان مدت با حد ضرر 90 تومن خوبه.
بنظر میاد توریل هم تمایل داره خط روند نزولی خودش رو روی 280 تومن بشکنه.البته حرکت میتونه نوسانی باشه.
رفته رفته سایه ریسک سیاسی در خصوص احتمال عدم اجرایی شدن برجام از سر بازار سرمایه برداشته می شود
و هر چه بیشتر که به زمان برگزاری انتخابات نزدیک می شویم سرمایه گذاران با خیال آسوده تری اقدام به سرمایه گذاری می کنند.
بدین ترتیب با توجه به روند معاملات هفته جاری و رخداد وقایع مختلف در حوزه سیاسی و اقتصادی در این بازه زمانی انتظار می رود تا بازار سرمایه در هفته آتی گام های استوارتری در مسیر رشد و بالندگی بردارد.
لبوتان رو هم زیر نظر داشته باشید.مثبت امروز خوب بود.بالای 390 تومن بیاد فشار خرید بیشتر میشه.
سجاد عزیز
درود
جناب علیرضا اسماعیلی عزیز ....اعتقاد داره گروه ساختمان در ابتدای شروع موج 3 قوی و تندی هستند ...خواستم دید گاه شما را در شایطی که فرصت داشتید بدونیم؟
ممنون از فرصتی که میزارید
////////////////////////////////////
یک بخشی از نطر ایشان درج میشود:
در حال اضافه کردن به ثغرب و خرید ثشرق هستم
اکازیون هستند
در ثاخت سهامداری خواهم کرد تا موج 3 شروع شود
در ثتران منتظر 122 بودم که نشده فعلا ولی اگه بیاد می خرم
به وساختهایم و ثشاهدم دارم اضافه میکنم
ثپردیس هم دارم ولی کم و منتظرم حقها را بزخری کنند بعد
الان هر کی می خواد حق ثغرب را بخرد واقعا مفت هست
به کوری چشم حسودان و مغرضان
کولاکی در انبوه سازان اتفاق خواهد افتاد که همه انگشت به دهان خواهند ماند
صبر کنید و ببینید
این بار فنرها بسیار بسیار فشرده شده
سجاد عزیز
درود
جناب علیرضا اسماعیلی عزیز ....اعتقاد داره گروه ساختمان در ابتدای شروع موج 3 قوی و تندی هستند ...خواستم دید گاه شما را در شایطی که فرصت داشتید بدونیم؟
ممنون از فرصتی که میزارید
////////////////////////////////////
یک بخشی از نطر ایشان درج میشود:
در حال اضافه کردن به ثغرب و خرید ثشرق هستم
اکازیون هستند
در ثاخت سهامداری خواهم کرد تا موج 3 شروع شود
در ثتران منتظر 122 بودم که نشده فعلا ولی اگه بیاد می خرم
به وساختهایم و ثشاهدم دارم اضافه میکنم
ثپردیس هم دارم ولی کم و منتظرم حقها را بزخری کنند بعد
الان هر کی می خواد حق ثغرب را بخرد واقعا مفت هست
به کوری چشم حسودان و مغرضان
کولاکی در انبوه سازان اتفاق خواهد افتاد که همه انگشت به دهان خواهند ماند
صبر کنید و ببینید
این بار فنرها بسیار بسیار فشرده شده
احتمالش زیاده.
بعد از انتخابات امریکا در صورت پیروزی کلینتون ،یه فشار خرید و افزایش تقاضا در بیشتر گروه ها دیده خواهد شد.
چون فکر میکنم شاخص مقاومت 80 هزار تا رو خواهد شکست.
معلوم نیست تو این خراب شده چه خبره،یه روز دهها میلیون صف خرید ،فرداش صف فروش.
برای این وضعیت هم یک و نیم درصد کارمزد باید بدی.
یعنی عملا کارمزد میدی که سرت کلاه بذارند اونم یک و نیم درصد!
یکی هم نیست بگه خدمات تو در مقابل این کارمزد چیه؟
چه عجب امروز خریدارها جسارت پیدا کردند و در مثبت سشرق خرید میکنند.
نظر